Kızlar iyi akşamlar. Karar veremediğim bir konu var. Temmuz ayı gibi piyasalar daha da hareketlenecek diyorlar altın döviz falan. Bu demek oluyor bizim ihtiyacımız olan herşey daha da yükselecek. Şimdiden beşik falan alsam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum erken mi acaba diye. Siz neler yaptınız planlamanız nasıl
Eğer bütçeniz müsaitse bencede alın temmuz ağustos gibi yine zamyaparlar.
Ben beşik bebek arabası almayacağım ablam 2 yaşına girecek olan yeğenimin beşiğini ve bebek arabasını vericek ama vermeseydi heralde şimdiler alır olurdum ama bu tarz şeyleri ablanız kuzeniniz veriyorsa kaçırmayın çünkü nerdeyse 10 15 bin cepte kalıyor
Ee neyle karnını doyuruyorsun?? Bende kızartma ve tatlıyı kestim. Ama pilav ve ekmek börek kaldı geriye onları da çıkartırsam neyle doyucam çokta abartmayım diyorum sanki herkes pasta baklava kizartmalari yiyor onları çıkarttım zaten şekerli hiç yemiyorum meyve dışında ama yinede kilo almışım
Eğer bütçeniz müsaitse bencede alın temmuz ağustos gibi yine zamyaparlar.
Ben beşik bebek arabası almayacağım ablam 2 yaşına girecek olan yeğenimin beşiğini ve bebek arabasını vericek ama vermeseydi heralde şimdiler alır olurdum ama bu tarz şeyleri ablanız kuzeniniz veriyorsa kaçırmayın çünkü nerdeyse 10 15 bin cepte kalıyor
Kanada da hollanda gibi demek burda da 20. Haftada söyleniyor, detaylı ultrason esnasında iyi bari orda nifty benzeri testte söyleniyo, burda nipt testtede söylenmiyor malesef Güzel sonuçlar alın cinsiyetide öğrenin misss
Kanada da hollanda gibi demek burda da 20. Haftada söyleniyor, detaylı ultrason esnasında iyi bari orda nifty benzeri testte söyleniyo, burda nipt testtede söylenmiyor malesef Güzel sonuçlar alın cinsiyetide öğrenin misss
burada testte optional olarak birakmislar bende doktoruma gecen randevuda ogrenmek istiyorum dedim . oda tamm dedi.
bir arkadasimda 11. haftasinda bu sekilde ogrenmisti.
tesekkur ederim
Merhabalar bende listeye eklermisiniz adım Esmanur yaklaşık 18 haftalık hamileyim cinsiyet daha öğrenemedim birde sizlere bir sorum olacaktı aranızda 3 lu test yaptıran var mı varsa ban abilgi verirseniz sevinirim
Merhaba 14+5 teyim bugün cinsiyeti öğrendik erkekmiş ve daha önceleri paylaştığım kese görüntüsüyle cinsiyet tahmini doğru ilerliyor bu şekilde öğrendiğim 8. Bebek oldu merak edenler için tekrar ekledim Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla bebişler versin
Merhaba 14+5 teyim bugün cinsiyeti öğrendik erkekmiş ve daha önceleri paylaştığım kese görüntüsüyle cinsiyet tahmini doğru ilerliyor bu şekilde öğrendiğim 8. Bebek oldu merak edenler için tekrar ekledim Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla bebişler versin
Ee neyle karnını doyuruyorsun?? Bende kızartma ve tatlıyı kestim. Ama pilav ve ekmek börek kaldı geriye onları da çıkartırsam neyle doyucam çokta abartmayım diyorum sanki herkes pasta baklava kizartmalari yiyor onları çıkarttım zaten şekerli hiç yemiyorum meyve dışında ama yinede kilo almışım
Canım aşermeler azaldı diye yazıyorum rahat rahat:) sabah omlet yapıyorum yanina beyaz peynir domates 2-3 etimek zaten minik biliyorsun onlar genelde öğlen yoğurt yanına meyve akşamda evde ne yemek varsa yanına salata ayran ekmeksiz tabi bazen makarna varsa 2 kaşık yiyorum. Hiç kaçamak yapmıyor değilim şimdi biraz dondurma yedim ama oturup hiçbir gün üstüste ne tatlı yiyorum ne karbonhidrat günlerdir canım açma istiyor yemiyorum çünkü onlar bebişimize yaramıyor sadece bize kilo olarak dönüyor
karın ultrasonu ve kalp atışının ultrason görüntüsüne göre belli oluyor ki bunu benim doktorum da söylemişti. Kesede yerleşme yeri cinsiyeti gösterir ama kimse söylemez diye. Bana ilk kontrolde %70 erkek demişti doktorum