2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Vay ne kadar sanslisin benim doktorun agzini bicak acmaz bilemem diyor henuz

Kaçıncı hafta ultrasonuna bakmak gerekiyor? Ay heyecan yaptım

Mesela ornek vereyim. Gecen ay aldim e bebekten besik 1400 tl ye suanki fiyati 1900 tl ne aldiysak kar diye düşünüyorum artik. Bende lansinoh göğüs pompasini almayi düşünüyorum ama ya hic ihtiyaçim olmazsa diyorum. Kararsizim

Benimde varrrrr küsüp yazmıcam sizlere artık -Sunshine Birbasak
Yaaa özür dilerim ben şimdi başak la konuşmuştum da bebek göstermedi benden bir gün önce gidecek diye kodlamisim beynimeee senin bebiş kız belli canım çok şükür testte yaptırdın bak seninkileri de hatırlıyorum inşallah sağlıklı güzel haberleri al da gel bizimle minnak bebişin fotografini paylaş

Evet cnm bi yandan çok haklısın ama bi yandan bugün eşimle konuştuk Allah korusun hayatta her şey var 7. Ayı görmeden yapmayalım dedik kötü düşünmek değilde eskilerde 6 aydan önce başlatmazmış bir şeyler aldırmaya ben şu 6 ayı doldurduktan sonra başlayacağım büyük eşya almaya ama gögüs pompası al çok pahalı olmayandan

Benim kız ama ben çok merak ediyorum nekadar büyüdü diye bide bu ay çok ağladım gerildim ya içim çoo rahatlıyacam sen cumartesimi gitceksin?

Benim kız ama ben çok merak ediyorum nekadar büyüdü diye bide bu ay çok ağladım gerildim ya içim çoo rahatlıyacam sen cumartesimi gitceksin?
Canım niye ağladın gerçi bende gereksiz çok ağlıyorum öyle bir şeye bakarken bazen eşim bişey söylemese de ses tonuna bile . Evet canım cumartesi gideceğim bende . İnşallah öyle ağlamakla bir şey olmaz korkma

Kızlar ben de bugün ağladım neden öyle oldu?
İlk defa başıma geliyor.
Yarın arkadaşlarımızı davet etmiştik, ama ben çalışıyorum 6 da çıkıyorum işten. Ben eve gelip nasıl yemek yetiştiricem her yerim ağrıyor diye ağladım resmen

Neyseki iptal ettik ama kendime çok şaşırdım niye ağladım ki, biraz mükemmelliyetçiyim evi nasıl temizlerim iftara nasıl yetiştiririm diye stres oldum resmen

Yok yok o ondan değil ben Instagram dan saçma bir videoya yarım saat ağladım normalde kendimi bildim bileli robot gibi az ağlayan biriyim

Esime kalsa kuracakti bile yani düşünün. Ben izin vermedim. Kutuda duruyor. Nasip bakalim. Hayırlısı olur saglikla kavuşturur rabbim bizi. Butun anneleri insallah.

Yok yok o ondan değil ben Instagram dan saçma bir videoya yarım saat ağladım normalde kendimi bildim bileli robot gibi az ağlayan biriyim
Valla şuan gülüyorum ama o an çok normal bir sebepti ağlamak İçin

Guzelkuss canım bak ne buldum.

Eklentiler

• 28858D3D-03BE-4884-A5E1-AEB2E24D2BF7.webp
    112,5 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…