2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Şahsen anne yanı park yatak ve gardrop aldık. Gardrop lazımdı zaten bekletmedik zam geliyor diye önden aldık. Ekstra oda takımı almayacaktık kiradayız diye. Park yatak minik bir kutuda duruyor bi kere kurup kaldırdık. Yer de kaplamıyor.
Ekonomik olarak Normal zamanlarda yaşamıyoruz maalesef o yüzden ne yaparsak kar diye düşünüyoruz biz.
Biraz daha eski imkanlar olsa oto koltuğuna kadar alırdım da doktor masrafımız biraz cok olacak gibi o yüzden şimdiden çok açılamıyoruz. Bir tek kıyafetleri son 2 aya bırakmayı düşünüyorum belki.
Merhabalar bende listeye eklermisiniz adım Esmanur yaklaşık 18 haftalık hamileyim cinsiyet daha öğrenemedim birde sizlere bir sorum olacaktı aranızda 3 lu test yaptıran var mı varsa ban abilgi verirseniz sevinirim
Aramıza hoşgeldiniz rabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yaş- sat- kaçıncı çocuk gibi bilgileri alabilirim o halde
3 lü test yaptıran, yaptıracak olan duymadım grubumuzda maalesef genelde 2 Li ve 4 lü ile detaylı ultrason konuşuluyor
Benimde varrrrr küsüp yazmıcam sizlere artık -Sunshine Birbasak

Bu grupta güzel haber alıp yazmayanın ayağını gıdıklarım
Sen ağlamalara yeni mi başladın
ben de açım ve çevrede düzgün yemek söyleyecek bi yer yok diye çocuk gibi içimi çeke çeke ağlamıştım bi ara yemek de yapamıyordum o dönem. Hayır bi de farkındayım saçmalığın kendimi de durduramıyorum
Valla şuan gülüyorum ama o an çok normal bir sebepti ağlamak İçin

Guzelkuss canım bak ne buldum.
Nası bi kitap adı ne ben de gebelik değil de bebek bakımına yönleneyim diyorum. Var mı içinde canım

Canım neyse senin nedenin varmış ben nedensiz bile kocama sarıyorum bide bi laf derse ağlıyordum ama 1 haftadır o duygu durumum yok

Ben bana sarılıp öpmedi die beni artık istemiyorsun diye ağlamıştım ki adam eve yorgun gelmiş

ayy nifty icin bir lab a gittim , kapaliydi . bir digerine gittim bu test icin tupleri yokmus sinirden guluyorum yemin ederim. neyse merkez lab i arayip baska yere yarin sabah 7 ye randevu aldim test icin cok sukur.

bu tahminle o zaman benim bebegim kiz olacak

Eklentiler

• CE042795-DC82-4B24-99AE-3425F4D3BFAE.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 66
  • FA726A35-D6FF-4B55-AA25-37511885BB27.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 67FDEA9B-A4D4-4AD7-B072-DC466AF415F1.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 55
Ben bana sarılıp öpmedi die beni artık istemiyorsun diye ağlamıştım ki adam eve yorgun gelmiş
Aha ben. Adam 7 de işe gitmiş 10 da eve gelmiş ben çenem titrek şekilde ilgi bekliyorum hayır bi de çaresizce bakıyor suratıma, diyorum çok yorgunsun farkındayım ama elimden bi şey gelmiyor

Ben ortada hiçbir şey yokken de ağlıyorum, zaten sulu gözlüydüm hep, şimdi daha fena. Yalnızken bile durduk yere ağlıyorum. Ee ne var ki bunda?

Aha ben. Adam 7 de işe gitmiş 10 da eve gelmiş ben çenem titrek şekilde ilgi bekliyorum hayır bi de çaresizce bakıyor suratıma, diyorum çok yorgunsun farkındayım ama elimden bi şey gelmiyor
Adam midem bulanıyor diye bana yaklaşmıyor diyorumki sen beni istemiyorsun diyorki kızım fırsatçımıyım miden bulanıyor kasığın ağrıyor napıyım diyor ben ağlıyorum he bide dışarı çıkarmadı diede ağladım sanki ev hapsindeyim onsuz çıkamıyorum

İyi geceler kızlar tırnaklarım 2 haftadır inanılmaz kırılıyor normalde çok sağlamdır hiç sıkıntı yaşamam un ufak oluyor parçalanıyor neredeyse var mı böyle bir durum yaşayan bugün güçlendirici sürdüm bakalım işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…