Ama. Meme ucu yara emince canım cıkıo süt emsin de razıyım silikon meme ucuyla vermeyeSilikon göğüs ucu gerekmedikçe kullanılmamalı sütü azaltır çilesi de bitmez bebek meme ucuna alışmalı sürekli onu dezenfekte etmekle uğraşılmaz
Şahsen anne yanı park yatak ve gardrop aldık. Gardrop lazımdı zaten bekletmedik zam geliyor diye önden aldık. Ekstra oda takımı almayacaktık kiradayız diye. Park yatak minik bir kutuda duruyor bi kere kurup kaldırdık. Yer de kaplamıyor.Kızlar iyi akşamlar. Karar veremediğim bir konu var. Temmuz ayı gibi piyasalar daha da hareketlenecek diyorlar altın döviz falan. Bu demek oluyor bizim ihtiyacımız olan herşey daha da yükselecek. Şimdiden beşik falan alsam mı diyorum ama cesaret de edemiyorum erken mi acaba diye. Siz neler yaptınız planlamanız nasıl
Aramıza hoşgeldinizMerhabalar bende listeye eklermisiniz adım Esmanur yaklaşık 18 haftalık hamileyim cinsiyet daha öğrenemedim birde sizlere bir sorum olacaktı aranızda 3 lu test yaptıran var mı varsa ban abilgi verirseniz sevinirim
Sen ağlamalara yeni mi başladınKızlar ben de bugün ağladım neden öyle oldu?
İlk defa başıma geliyor.
Yarın arkadaşlarımızı davet etmiştik, ama ben çalışıyorum 6 da çıkıyorum işten. Ben eve gelip nasıl yemek yetiştiricem her yerim ağrıyor diye ağladım resmen
Neyseki iptal ettik ama kendime çok şaşırdım niye ağladım ki, biraz mükemmelliyetçiyim evi nasıl temizlerim iftara nasıl yetiştiririm diye stres oldum resmen
Nası bi kitap adı ne ben de gebelik değil de bebek bakımına yönleneyim diyorum. Var mı içinde canım
Canım neyse senin nedenin varmışKızlar ben de bugün ağladım neden öyle oldu?
İlk defa başıma geliyor.
Yarın arkadaşlarımızı davet etmiştik, ama ben çalışıyorum 6 da çıkıyorum işten. Ben eve gelip nasıl yemek yetiştiricem her yerim ağrıyor diye ağladım resmen
Neyseki iptal ettik ama kendime çok şaşırdım niye ağladım ki, biraz mükemmelliyetçiyim evi nasıl temizlerim iftara nasıl yetiştiririm diye stres oldum resmen
Ben bana sarılıp öpmedi die beni artık istemiyorsun diye ağlamıştım ki adam eve yorgun gelmişCanım niye ağladın gerçi bende gereksiz çok ağlıyorum öyle bir şeye bakarken bazen eşim bişey söylemese de ses tonuna bile . Evet canım cumartesi gideceğim bende . İnşallah öyle ağlamakla bir şey olmaz korkma
bende bazen “ bu evde hic sevilmiyorum”Ben bana sarılıp öpmedi die beni artık istemiyorsun diye ağlamıştım ki adam eve yorgun gelmiş
Zaten o bu tip durumlarda geçici olarak kullanılıyor canımAma. Meme ucu yara emince canım cıkıo süt emsin de razıyım silikon meme ucuyla vermeye
bu tahminle o zaman benim bebegim kiz olacakMerhaba 14+5 teyim bugün cinsiyeti öğrendik erkekmişve daha önceleri paylaştığım kese görüntüsüyle cinsiyet tahmini doğru ilerliyor bu şekilde öğrendiğim 8. Bebek oldu merak edenler için tekrar ekledim Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla bebişler versin
Aha ben. Adam 7 de işe gitmiş 10 da eve gelmiş ben çenem titrek şekilde ilgi bekliyorumBen bana sarılıp öpmedi die beni artık istemiyorsun diye ağlamıştım ki adam eve yorgun gelmiş
Adam midem bulanıyor diye bana yaklaşmıyor diyorumki sen beni istemiyorsunAha ben. Adam 7 de işe gitmiş 10 da eve gelmiş ben çenem titrek şekilde ilgi bekliyorumhayır bi de çaresizce bakıyor suratıma, diyorum çok yorgunsun farkındayım ama elimden bi şey gelmiyor
Normal değil hormonlar bizi delirttiBen ortada hiçbir şey yokken de ağlıyorum, zaten sulu gözlüydüm hep, şimdi daha fena. Yalnızken bile durduk yere ağlıyorum. Ee ne var ki bunda?
Hormonlar kulaklarımızdan fışkırıyor.Normal değil hormonlar bizi delirtti
Bi an dedim benim ultrason fotografim mi diye. Ayni çıkmış minikler. Bana 12+6 da kiz olabilir dedi. Sali gunu randevum var bakalim gösterecekmi. Yine poposunu donmez insallah
Artık dönmesin 15. Haftan göstersin artıkBi an dedim benim ultrason fotografim mi diye. Ayni çıkmış minikler. Bana 12+6 da kiz olabilir dedi. Sali gunu randevum var bakalim gösterecekmi. Yine poposunu donmez insallah
Hep sabah erkenden aliyordum sonra ise gecerim diye. Bu sefer oglene aldim ki yemek yiyip cikolatami yicem oyle giricem.Artık dönmesin 15. Haftan göstersin artık
Gayet açıklayıcıymış canım şimdi daha iyi kavradım teşekkür ederim
Senden 2 gün öndeydim sanırım ben 15+1 im bugün meselabizim günümüz aynı değil miydi ben 14+5 im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?