2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok şükür canım doktorum aradı. 3647 de 1 çıktı. Sence nifty yaptırayım mı yine de?
Canım açıkçası ben yaptırmadım ve bilmiyorum ki . Eşim pek istekli değildi ne olursa olsun doğsun dedi bende tamam dedim ama aklında kalmaması için maddi durumunda el veriyorsa yaptırabilirsin birde doktoruna sor bence

Sonucum çıktı kızlar, 3647 de 1. Az riskli dedi. Yine de yaptırayım mı sizce?
Buna sen karar vereceksin elbette ama ben yaptırdım kafam rahat, sadece kromozomal hastalıkları değil, organ anomalisini de tarıyor bu test. Bazı şeyler detaylı ultrasonda görünmeyebiliyor Allah korusun. Desteklemek için bu testi öneriyor doktorlar.

Bütün herşeyi çok düzenli kullanıyorum Nedense ağrılarım azalmıyor umarım bahar yorgunluğudur ve çabuk geçer. Yan da yatıyorum ama uyumaya giriş her zaman sırt üstü :)

Bütün herşeyi çok düzenli kullanıyorum Nedense ağrılarım azalmıyor umarım bahar yorgunluğudur ve çabuk geçer. Yan da yatıyorum ama uyumaya giriş her zaman sırt üstü :)
valla çekeceğiz herhalde biraz da bu ağrıları canım ya :)
sana güzel bi haber vereyim. bu güne kadar bi sürü bi şey hissediyordum alt karın çok hareketliydi de hiçbiri bebek gibi gelmemişti. bebişe sütlü kahve sonrası enerji geldi sanki içerden dışa doğru dikine bi ittirme hissettim sanki. bi de biliyosun rahmim sanki dışardan belli oluyo avuçlanıyo gibi benim olabilir mi acaba mini bi mutlu oldum

benim ki tam bir simit , tost , domates , salatalik ve peynir bagimlisi olacak demekki

yulafta cok iyi geliyormus sute. benim bir arkadasim masallah sutu azaldikca yulaf yiyor bir kac gun hemen artiyor sutu .

Tabiki bide insanın başından bir kere geçtiğinde korku kalıyo. Acaba tekrarladı mı diye bende koşarak lavaboda alıyorum soluğu resmen. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah hiçbirşeyciğin kalmaz da gidersin :)

Olabilir tabii ki :)
Büyüyor büyüdükçe de hissettiriyor kendini.

Merhaba kızlar, bebişler büyüyor artık azar azar alışverişe başlamaya karar verdim. burdan da paylaşalım mı neler aldık, nerde ne indirimi var, neler alınması gerek diye?

Complex bir vitamin kullanıyorum canım decavit ama yeterli gelmiyor sanırım bugün soracağım doktoruma

Tiroid canım, benim senelerdir tırnaklarım bu halde. TSH ın düşük olması yani tiroid hormonunun çok çalışması yapıyor diyorlar. Vitaminlerini alıyor musun?
Evet bende zaten tiroid çıkmıştı ünide çıkmıştı az bir ilaç kullandım ama üzerinde durmadım testlerimde sıkıntı çıkmadı başlangıçta ama doktoruma bir danışayım canım sağol decavit kullanıyorum

Çokta severim süt yoğurt peynir ama yeterli gelmiyor sanırım

Ayy evet bende okudum çok ilginç

Benim gösterdi ama ben öğrenmek istemedim 15 mayısta partı yapacağız bekliyoruz
Ayy çok heyecanlı iyi dayanıyorsun cnm. Ben çin takvimine baktım dün ilk kez onda bile kalbim çıkıcak gibi oldu. Çin takvimi kız gösterdi. Burdaki kızlara sordum. Tutmayanlar cevapladı genel olarak. Çok heyecanlı ve huzurlu günler tadını çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…