- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Sonucum çıktı kızlar, 3647 de 1. Az riskli dedi. Yine de yaptırayım mı sizce?İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ama ben yerinde olsam nipti her hâlükârda yaptırırım. Çok önemli.
Çok şükür canım doktorum aradı. 3647 de 1 çıktı. Sence nifty yaptırayım mı yine de?Burda bir kaç arkadaşımızin çıktı gayet temiz içini feraht tut inşallah canım hem o kadar geç bir yaş değil
Canım açıkçası ben yaptırmadım ve bilmiyorum ki . Eşim pek istekli değildi ne olursa olsun doğsun dedi bende tamam dedim ama aklında kalmaması için maddi durumunda el veriyorsa yaptırabilirsin birde doktoruna sor benceÇok şükür canım doktorum aradı. 3647 de 1 çıktı. Sence nifty yaptırayım mı yine de?
Buna sen karar vereceksin elbette ama ben yaptırdım kafam rahat, sadece kromozomal hastalıkları değil, organ anomalisini de tarıyor bu test. Bazı şeyler detaylı ultrasonda görünmeyebiliyor Allah korusun. Desteklemek için bu testi öneriyor doktorlar.Sonucum çıktı kızlar, 3647 de 1. Az riskli dedi. Yine de yaptırayım mı sizce?
Bütün herşeyi çok düzenli kullanıyorumben olsam şu yastığı alırım indirime de girmiş. daha fonksiyonel gibi. bi de ayrılıyor ortadan sanırım ayrı ayrı da destek olabilir. bi de ne olursa olsun bacak arana ince bi yastık alıp yan yatmayı denedin mi çok rahat oluyor.
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı - ebebek
baby mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
benim şuan cok ihtiyacım yok iki yastık ihtiyacımı görüyor. bi de kalsiyum magnezyuma başlamadan önce cok cok ağrılarım dediğin gibi yorgunluklarım oluyordu 3 yastık bile kar etmiyordu bana yaa. d vitamini ve demir depolarım bomboşken de o yataktan çıkamama kemik sızlamaları gibi şeylerim çok olurdu. takviyeleri aksatma kuzum.
valla çekeceğiz herhalde biraz da bu ağrıları canım ya :)Bütün herşeyi çok düzenli kullanıyorumNedense ağrılarım azalmıyor umarım bahar yorgunluğudur ve çabuk geçer. Yan da yatıyorum ama uyumaya giriş her zaman sırt üstü :)
Merhaba gözünüz aydın ne kadara yaptırdınız nifty testiniyazmayı unuttum kızlar 2 gün önce nifty testim çıktı. temiz şükür. cinsiyetimiz de erkek
yazmayı unuttum kızlar 2 gün önce nifty testim çıktı. temiz şükür. cinsiyetimiz de erkek
benim ki tam bir simit , tost , domates , salatalik ve peynir bagimlisi olacak demekkiKızlar bu arada internette bir yazı okudum bebeğin damak zevki anne karnında annenin aldığı besinlerden oluşuyormuş. Ciddi tiksinme problemleriniz yoksa ve ek gıda döneminde rahat etmemiz adınaçeşitli besin tüketmeye özen gösterelim. Et sebze yoğurt vs çeşitlendirip yiyelim bence
yulafta cok iyi geliyormus sute. benim bir arkadasim masallah sutu azaldikca yulaf yiyor bir kac gun hemen artiyor sutu .Ayva diyorlar ama bilemiyorum. Bence sütü getiren en büyük şey moral motivasyon ve dinlenebilmek.
Çok faktör var bu süt olaylarında sadece gelmesi de yetmiyor biraz şans işi bazı şeyler, sütün yağlılığı fazlalılığı vs. Gebe okuluna nerede gidiyorsun bu arada?
Tabiki bide insanın başından bir kere geçtiğinde korku kalıyo. Acaba tekrarladı mı diye bende koşarak lavaboda alıyorum soluğu resmen. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah hiçbirşeyciğin kalmaz da gidersin :)sorma ya bende de 15 dakikalık sakin bi yürüyüşle başlamıştı. olacağı mı vardı sebep mi oldu insan bilemediğinden şimdi cesaret yok :)
allah tekrarından korusun hepimizi. bakalım 1 aya her şey daha güzel olursa inşallah önden kayıt yaptırayım dedim :)
Olabilir tabii ki :)valla çekeceğiz herhalde biraz da bu ağrıları canım ya :)
sana güzel bi haber vereyim. bu güne kadar bi sürü bi şey hissediyordum alt karın çok hareketliydi de hiçbiri bebek gibi gelmemişti. bebişe sütlü kahve sonrası enerji geldi sanki içerden dışa doğru dikine bi ittirme hissettim sanki. bi de biliyosun rahmim sanki dışardan belli oluyo avuçlanıyo gibi benimolabilir mi acaba mini bi mutlu oldum
Ben de dün yaptırdım. Gentan diye bir laboratuvar premium paket seçtim. Normal paketle arasında çok fark yoktu. 4700 e indirdiler.Merhaba gözünüz aydın ne kadara yaptırdınız nifty testini
Gözünüz aydın :) İkili testte risk var mıydı, kendiniz mi nifty yaptırmak istediniz? Bir de 4 ayrı nifty var hangisini yaptırdınız? Bir de ücret ne kadardıyazmayı unuttum kızlar 2 gün önce nifty testim çıktı. temiz şükür. cinsiyetimiz de erkek
Complex bir vitamin kullanıyorum canım decavit ama yeterli gelmiyor sanırım bugün soracağım doktorumaCanım d vitamini kullanıyor musun? Eskiden benim de öyleydi ayrıca saçlarım çok dökülürdü d vitamini kullanmaya başladığımdan beri saçlarım az dökülüyor tırnaklarım da çok kırılmıyor.
Evet bende zaten tiroid çıkmıştı ünide çıkmıştı az bir ilaç kullandım ama üzerinde durmadım testlerimde sıkıntı çıkmadı başlangıçta ama doktoruma bir danışayım canım sağol decavit kullanıyorumTiroid canım, benim senelerdir tırnaklarım bu halde. TSH ın düşük olması yani tiroid hormonunun çok çalışması yapıyor diyorlar. Vitaminlerini alıyor musun?
Benim gösterdi ama ben öğrenmek istemedim 15 mayısta partı yapacağız bekliyoruzCanim senin cinsiyetin belli oldu mu hatirlamiyorum da
Çokta severim süt yoğurt peynir ama yeterli gelmiyor sanırımTırnak vitaminsiz kalındığında da kırılıyor ya benim de saçlarım dökülmeye başladı. Bu hamilelikten dolayıdır. İlerleyen aylarda da diş eti sızlaması olmaya başlıyormuş. Tabi herkeste olmazda illa ki dikkat etmekte fayda var. Kalsiyumlu vitaminli beslenmekte fayda var kendi sağlığımız için
Ayy evet bende okudum çok ilginçKızlar bu arada internette bir yazı okudum bebeğin damak zevki anne karnında annenin aldığı besinlerden oluşuyormuş. Ciddi tiksinme problemleriniz yoksa ve ek gıda döneminde rahat etmemiz adınaçeşitli besin tüketmeye özen gösterelim. Et sebze yoğurt vs çeşitlendirip yiyelim bence
Ayy çok heyecanlı iyi dayanıyorsun cnm. Ben çin takvimine baktım dün ilk kez onda bile kalbim çıkıcak gibi oldu. Çin takvimi kız gösterdi. Burdaki kızlara sordum. Tutmayanlar cevapladı genel olarak. Çok heyecanlı ve huzurlu günler tadını çıkaralımBenim gösterdi ama ben öğrenmek istemedim 15 mayısta partı yapacağız bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?