2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tırnak vitaminsiz kalındığında da kırılıyor ya benim de saçlarım dökülmeye başladı. Bu hamilelikten dolayıdır. İlerleyen aylarda da diş eti sızlaması olmaya başlıyormuş. Tabi herkeste olmazda illa ki dikkat etmekte fayda var. Kalsiyumlu vitaminli beslenmekte fayda var kendi sağlığımız için

Ben 10 uncu haftadan itibaren hissediyorum. Doktora soylemedim bilerek. Mumkun degil dicek diye. Ama hissedenler var canim pit pit diye
ben de 9. haftada hissettim ama kimse inanmaz 3 gün önce de 13-14 hafta arası eşim gece elini karnıma koydu o bile hissetti her bebek farklı bence

ben de 9. haftada hissettim ama kimse inanmaz 3 gün önce de 13-14 hafta arası eşim gece elini karnıma koydu o bile hissetti her bebek farklı bence

Ya bencede 19-20. Haftada hissedersin olayı net hissedersin diye öyle söylüyorlar. Daha güçlendikleri için sanırım

Çok şükür gözünüz aydıın sağlıkla gelsiin minik
teşekkür ederim hepimizin inşallah
Ya bencede 19-20. Haftada hissedersin olayı net hissedersin diye öyle söylüyorlar. Daha güçlendikleri için sanırım
o kişiden kişiye hamileliğe göre değişiyor bence. kızımda 20. haftaya doğru hissetmiştim. bunda çok erken hissettim. tabi bu daha önce hamilelik yaşamış olmamdan da kaynaklı olabilir

Kızlar bu arada internette bir yazı okudum bebeğin damak zevki anne karnında annenin aldığı besinlerden oluşuyormuş. Ciddi tiksinme problemleriniz yoksa ve ek gıda döneminde rahat etmemiz adına çeşitli besin tüketmeye özen gösterelim. Et sebze yoğurt vs çeşitlendirip yiyelim bence

Onuda söylüyor evet gebelik sayısına göre de fark oluyormuş. Ya bide sen ne hissetmen gerektiğini biliyorsun bence dün karnımda bir şeyler oldu mesela sanki içimde balık oynadı gibi ama bu bağırsaktan mı yoksa çocuktan mı çözemedim bağırsak gibi değildi ama

ben henüz normal yeme düzenime dönemedim. midem hep problemli. hala folik asitleri ve b vitaminlerini içemiyorum mesela. düşününce bile midem bulanıyor. ilk 3 ay kötü beslendim hala öyle maalesef

aynen öyle. mesela öncesinde gebelik yaşasan bilirsin ne olduğunu ki muhtemelen bebiş

Hiçbir işe yaramaz doktoruma sordum hamilelikte oluyormuş minikler bizi sömürüyor

Canım d vitamini kullanıyor musun? Eskiden benim de öyleydi ayrıca saçlarım çok dökülürdü d vitamini kullanmaya başladığımdan beri saçlarım az dökülüyor tırnaklarım da çok kırılmıyor.

ben henüz normal yeme düzenime dönemedim. midem hep problemli. hala folik asitleri ve b vitaminlerini içemiyorum mesela. düşününce bile midem bulanıyor. ilk 3 ay kötü beslendim hala öyle maalesef

Ay Allah yardımcın olsun valla burda bir çok kişide yaşadı yaşıyor hala inşallah tez vakitte biterde normal beslenmeye dönersiniz

Canim senin cinsiyetin belli oldu mu hatirlamiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…