2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Bugünden sonra daha çok dikkat etcem ben zaten yemek ayırmıyorum her şeyden düzenli yemeye başlıyım miniğimde öyle olsuun

Hangi şehirdesin bilmiyorum da havalar kuru ya belki ondan bu kadar artmışttır. Şu nemlenmeye başlasa biraz belki rahat edersin

Bi an dedim benim ultrason fotografim mi diye. Ayni çıkmış minikler. Bana 12+6 da kiz olabilir dedi. Sali gunu randevum var bakalim gösterecekmi. Yine poposunu donmez insallah
Halen anlıyamadım buarayı kulanmayı bısey yazdım sana canım ama alıntı yapamadım nasıl olduysa onu okurmusun bi

Ben ekmeği sıfırladım pilav makarna çok nadir benimde karnım çıktı sanırım bu aydan sonra alıcaz ama ben gece acıktığımda ayran içip yatıyorum
Maşallah dikkat edebiliyorsun. Ben kaç aydır yiyemediğim için iyi olduğum günler abartarak yiyorum. Tatlı hiç yiyemedim 3 ay 2 haftadır yiyorum ondan aldım gene kiloyu

Canım sarı kantaron yağı ve badem yağı kullanıyorum dönüşümlü olarak. Çok memnunum ikisinden de. Eller için de
Buna bakabilirsin. Biz çok memnun kaldık. Eşimin de elleri aşırı kurur kışın, benim de cildim. Baya yumuşacık yapıyor.

Hangi şehirdesin bilmiyorum da havalar kuru ya belki ondan bu kadar artmışttır. Şu nemlenmeye başlasa biraz belki rahat edersin
kocaeli aslında. daha kombiyi yeni kıstık. :)) muhtemelen evin havası da ekstra kuru kalıyor canım :)
el için güzel bi kremim vardı iyi hatırlattın ya bileklerim ve el üstlerim de hep tahriş böyle:)
bakalım sarı kantarona fena yükseldim iyi gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…