2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bugün ikili test sonucu çıkacak. Yaş 37. Çok gerginim Benim yaşımda olup, normal çıkan var mı? Doktorum nifty i de erteledi sonuca göre. Bebek de gerildi, karnım taş gibi geçmiyor dakikalar
Burda bir kaç arkadaşımızin çıktı gayet temiz içini feraht tut inşallah canım hem o kadar geç bir yaş değil

AA süper normalde devlet hastanesinde mi takiplisiniz? Bizim devlette de varmış ama henüz gitmediğim için hiç öyle bi şey için aramadılar. Nette numaralarını buldum arayayım da taciz edeyim
Evet evet devlet hastanesine gidiyorum ben sürekli çok ta memnunum doktorumdan hemşirelerden sağolsunlar. Ne kadar şanslıyız her hastanede olmuyormuş. Özele giden arkadaşlar da var aramızda, mutlaka ara. Zaten onlar da sesini duyuramadıklarından çok kişiye ulaşamamaktan şikayetçiler. Bekliyorlar yani :))

Valla inşallah diyorum göğsü büyük olanlar sütü az olur diye bir hurafe var inşallah onlara yenik düşmeyiz.
Valla canım dün gebe okulundan öğrendiğim şeylerden birisi de buydu. İnsanlara kulaklarınızı tıkayın. Profesyonel olmayan kimsenin dediklerini dinlemeyin, doğum hikayelerini sormayın, Toplumumuzda insanlara kötü hikayelerden bahsetmek hobi gibi birşey dedi ebe. Her doğum, her anne, her bebek kendine özel. İnanmayın o tür şeylere. Ve dedi ki doğuma geleceğiniz zaman sizden hastaneye gelirken sevdiğiniz bir meyvenin hoşafını yapıp getirmenizi isteyeceğim, sütünüzü o getirecek çünkü dedi.. Yine faydalı birşeyler öğrenirsem yazarım topiğe

Ayva diyorlar ama bilemiyorum. Bence sütü getiren en büyük şey moral motivasyon ve dinlenebilmek.
Çok faktör var bu süt olaylarında sadece gelmesi de yetmiyor biraz şans işi bazı şeyler, sütün yağlılığı fazlalılığı vs. Gebe okuluna nerede gidiyorsun bu arada?

Bugün ikili test sonucu çıkacak. Yaş 37. Çok gerginim Benim yaşımda olup, normal çıkan var mı? Doktorum nifty i de erteledi sonuca göre. Bebek de gerildi, karnım taş gibi geçmiyor dakikalar
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız ama ben yerinde olsam nipti her hâlükârda yaptırırım. Çok önemli.

Tiroid canım, benim senelerdir tırnaklarım bu halde. TSH ın düşük olması yani tiroid hormonunun çok çalışması yapıyor diyorlar. Vitaminlerini alıyor musun?

yazmayı unuttum kızlar 2 gün önce nifty testim çıktı. temiz şükür. cinsiyetimiz de erkek
oh maşallah ekledim oğluşu da listeye. ama lütfen böyle güzel haberleri hemen duyalımm :)
bu benim çok mantığıma yatan bi şey ya. aşırıya kaçmadan her şeyden tüketmek lazım bence de. aşırı tüketmek de alerji tetikliyor en azından emzirme döneminde. gözlemlerim eyyorlamam bu kadar
canım sabah ilk iş aradım ben de. burdaki devlet hastanesi santral numarasından direkt yönlendirdiler. 20. haftadan sonraki gebeler kabul ediliyormuş. 6 haftalık bi eğitimmiş. haftada 2 gün 2 şer saat sürüyormuş. kaydımı aldı bi dahaki eğitim başlarken arayacaklar. 5 er kişilik grupmuş şu anda. dediğin gibi nereden duydunuz diye sordular
Herşey güzel de sırtüstü yatmamayı nasıl becereceğim muamma.
Göbeğim el verdiği sürece böyle yatacağım sanırım
kuzu ben sırtımı ya eşime yaslıyorum ya da cok ince silindir boyun altı yastığı vardır ya. ondan sıkıştırıyorum sırtıma doğru. yumuşak zaten sönüyo hemen ama biraz kavis bırakıyo en azından. şimdilik çok riskli değil göbek büyüdükçe risk yaratıyor baskı arttığı için maalesef. ama alışmakta fayda var tabi.

Tabiiki de vardır o yüzden her söylenene kulak asmayalım. Vakti geldiğinde inşallah yaşayarak görürüz. Belki fışkıracak sütlerimiz, sütyenlerimizin çok sık battığından şikayet edeceğiz :)) Güzel düşünelim inşallah güzel olsun..
Devlet hastanesinde gidiyorum, doktorumda devlette.

Demekki hepsinin sistemi farklı bana da 3 program var dediler. İlki 11 - 14 haftalar arası demiştiler ben vazgeçmiştim haftam da geçti diye gitmeyecektim. Arayıp zorla çağırdılar :) Bizim grupta 4 kişiydi. Pandemiden dolayı kalabalık almıyorlarmış..

Çok sevindim senin için, çok eğlenceli ve güzel geçiyor :))

İnşallah en büyük isteğim...

rayıp zorla çağırdılar :) Bizim grupta 4 kişiydi. Pandemiden dolayı kalabalık almıyorlarm
eşim de diyoki koçum sen nereye gidiyon tek başına bi de otobüsle
eve 500 mt mesafedeki sağlık ocağına tek başıma yürüyerek gidecek cesaretim yok da
bakalım 1 aya doktor izinleri açarsa giderim dedim :))

Hamile yastığı alacağım bu gidişle rahat uyumak için.
Uyku demişken sabahları çok yorgun kalkıyorum. Yatakta resmen bir saat duruyorum öylece.

eşim de diyoki koçum sen nereye gidiyon tek başına bi de otobüsle
eve 500 mt mesafedeki sağlık ocağına tek başıma yürüyerek gidecek cesaretim yok da
bakalım 1 aya doktor izinleri açarsa giderim dedim :))
Hiç güleceğim yoktu..

Ayy evet tehlikeli olabilir, benim ilk başlardaki kanamam otobüse bindiğim için başlamıştı. Allahtan 1 haftaya kurtuldum kanamadan da.. Senin durumun hala sıkıntılı. Bizim hastane yakın işyerime de yürüyerek gittim hava da güzeldi yürüyüş oldu. Hayırlısı olsun, sen istirahatine önem ver şimdilik en güzeli

Hamile yastığı alacağım bu gidişle rahat uyumak için.
Uyku demişken sabahları çok yorgun kalkıyorum. Yatakta resmen bir saat duruyorum öylece.
ben olsam şu yastığı alırım indirime de girmiş. daha fonksiyonel gibi. bi de ayrılıyor ortadan sanırım ayrı ayrı da destek olabilir. bi de ne olursa olsun bacak arana ince bi yastık alıp yan yatmayı denedin mi çok rahat oluyor.

benim şuan cok ihtiyacım yok iki yastık ihtiyacımı görüyor. bi de kalsiyum magnezyuma başlamadan önce cok cok ağrılarım dediğin gibi yorgunluklarım oluyordu 3 yastık bile kar etmiyordu bana yaa. d vitamini ve demir depolarım bomboşken de o yataktan çıkamama kemik sızlamaları gibi şeylerim çok olurdu. takviyeleri aksatma kuzum.
sorma ya bende de 15 dakikalık sakin bi yürüyüşle başlamıştı. olacağı mı vardı sebep mi oldu insan bilemediğinden şimdi cesaret yok :)
allah tekrarından korusun hepimizi. bakalım 1 aya her şey daha güzel olursa inşallah önden kayıt yaptırayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…