2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba, nifty yaptırdınız mı? Benim de düşük risk arada kaldım.

Hoşbuldum peki ve. Size sonucumu atsam anlarmisiniz yaşım 21 ilk çocuğum

Canim resimler ayni nerdeyse burasi sirt tarafi demi hic doktorda aklima gelmedi sormak eve gelince bi an dedim bu ön tarafiysa bacaklar nerde yavrumun kalbinin atigi yer bit bit oynuyodu ultrasonda o yüzden ön tarafi sandim .. sirtanda kabinin atigi yer oynuormu biliyomusunuz ?

Emzirme döneminde de devam ediyormuş zaten sütten bebişlere geçiyor ya. Tabi ki aşırı kaçmayız standar şeyler yeniliyor da ama çeşitlendirmekte fayda var. Standart gitmeyelim

Ben anlamadim sence kizmi erkekmi yorum yaparsan sevınırım?

Gözünüz aydın :) İkili testte risk var mıydı, kendiniz mi nifty yaptırmak istediniz? Bir de 4 ayrı nifty var hangisini yaptırdınız? Bir de ücret ne kadardı
sadec nifty yaptırdım. 2 li ve 4 lü yaptırmıcam. kendim istedim. fiyatı 350 dolar 5200 dü

Merhaba, nifty yaptırdınız mı? Benim de düşük risk arada kaldım.
Ben yaptırdım cnm hemde ense kalınlığı 0,9 olduğuna rağmen içim çok rahat doktorum dedi aldırmasanızda bu testle çıkarsa bir şey hangi organı etkiler ona göre perinatoloji kontrolünde hamilelik ve doğum ilerliyor önemli bir şey

Ayy evet bende okudum çok ilginç
Benim bebislerde hep dengeli besledim çok çeşitli. Ve yemek seçmeyen çocukların oldu maşallah. Özellikle bayıla bayıla yediğim.seyleri ye ye doymuyorlar. Mesela brokoli, yer elması, pırasa sevmez bebekler çocuklar benimkiler bayılıyor herşeyden tüketmeye çalışın. Anne karnındaki bebeğin tat alma duyusu geliştiği zaman icinde olduğu suya yediklerinin tadı geçiyormuş ve bebek o suyu içtiği için o tatlara asina olarak dünyaya geliyor.
Gerçek bilimsel bir bilgi yani.

maşallah ya.

Kızlar cildim özellikle bel yanlarım, kasık bölgesi hem kaşınıyor kuruluktan hem de pul pul dökülüyor. normalde unimom çatlak önleyici yağ almıştım kullanıyorum ama yetmiyor. gerçi her gün kullanmıyorum ama anlık sürdüğümde bile yetmiyor.
vücudum resmen kepek yaptı

sarı kantaron yağı sipariş verdim şimdi arifoğlundan kullanan var mı ?

ben de ilk hamileliğimde çatlak kremiyle birlikte bebek yağı kullanmıştım. şu an çatlak kremine daha başlamadım. ama özellikle kuru ciltlerde tek başına yetmiyor

ben de ilk hamileliğimde çatlak kremiyle birlikte bebek yağı kullanmıştım. şu an çatlak kremine daha başlamadım. ama özellikle kuru ciltlerde tek başına yetmiyor
evet normalde de cildim kurudur.
şu iyi kremler filan var ama baya pahalılar. bakalım şimdilik şansımı bi deneyeceğim sarı kantaron ile. yetmezse krem alcaz mecbur bi kaç aylığına. çatlamayı geç çok çok rahatsız ediyor bu kuruluk. bileklerimdeki deriler bile kırmızı kırmızı çatladı soğuktan çatlar gibi.

tabi su da çok içmek lazım. onu da çok içemiyoruz. allaha emanet :)))

ben zaten normal hayatımda da vücut için bebek losyonu kullanıyorum sürekli çünkü cildim çok kuru. o da kaşıntı yapıyor. ama losyon yetmiyor artık. bi iki haftaya çatlak kremi artı bebek yağıma dönerim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…