- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Merhaba, nifty yaptırdınız mı? Benim de düşük risk arada kaldım.Benim de ikili test sonucum geldi düşük riskliymiş. Nifty testi yaptırmayı düşünmüyorum siz ne dersiniz arkadaşlar yüksek risk çıksaydı yaptırabilirdim ama şimdi gerek yok diye düşünüyorum
Hoşbuldum peki ve. Size sonucumu atsam anlarmisiniz yaşım 21 ilk çocuğumŞahsen anne yanı park yatak ve gardrop aldık. Gardrop lazımdı zaten bekletmedik zam geliyor diye önden aldık. Ekstra oda takımı almayacaktık kiradayız diye. Park yatak minik bir kutuda duruyor bi kere kurup kaldırdık. Yer de kaplamıyor.
Ekonomik olarak Normal zamanlarda yaşamıyoruz maalesef o yüzden ne yaparsak kar diye düşünüyoruz biz.
Biraz daha eski imkanlar olsa oto koltuğuna kadar alırdım da doktor masrafımız biraz cok olacak gibi o yüzden şimdiden çok açılamıyoruz. Bir tek kıyafetleri son 2 aya bırakmayı düşünüyorum belki.
Aramıza hoşgeldinizrabbim sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yaş- sat- kaçıncı çocuk gibi bilgileri alabilirim o halde
3 lü test yaptıran, yaptıracak olan duymadım grubumuzda maalesef genelde 2 Li ve 4 lü ile detaylı ultrason konuşuluyor
Bu grupta güzel haber alıp yazmayanın ayağını gıdıklarım
Sen ağlamalara yeni mi başladın
ben de açım ve çevrede düzgün yemek söyleyecek bi yer yok diye çocuk gibi içimi çeke çeke ağlamıştım bi arayemek de yapamıyordum o dönem. Hayır bi de farkındayım saçmalığın kendimi de durduramıyorum
Nası bi kitap adı ne ben de gebelik değil de bebek bakımına yönleneyim diyorum. Var mı içinde canım
oh maşallah ekledim oğluşu da listeye. ama lütfen böyle güzel haberleri hemen duyalımm :)
bu benim çok mantığıma yatan bi şey ya. aşırıya kaçmadan her şeyden tüketmek lazım bence de. aşırı tüketmek de alerji tetikliyor en azından emzirme döneminde. gözlemlerim eyyorlamam bu kadar
canım sabah ilk iş aradım ben de. burdaki devlet hastanesi santral numarasından direkt yönlendirdiler. 20. haftadan sonraki gebeler kabul ediliyormuş. 6 haftalık bi eğitimmiş. haftada 2 gün 2 şer saat sürüyormuş. kaydımı aldı bi dahaki eğitim başlarken arayacaklar. 5 er kişilik grupmuş şu anda. dediğin gibi nereden duydunuz diye sordular
kuzu ben sırtımı ya eşime yaslıyorum ya da cok ince silindir boyun altı yastığı vardır ya. ondan sıkıştırıyorum sırtıma doğru. yumuşak zaten sönüyo hemen ama biraz kavis bırakıyo en azından. şimdilik çok riskli değil göbek büyüdükçe risk yaratıyor baskı arttığı için maalesef. ama alışmakta fayda var tabi.
benim ki tam bir simit , tost , domates , salatalik ve peynir bagimlisi olacak demekki
bence doktorunuzdan yorum almanız çok daha doğru olur :) yaşınız zaten çok genç maşallah.Hoşbuldum peki ve. Size sonucumu atsam anlarmisiniz yaşım 21 ilk çocuğum
Merhaba 14+5 teyim bugün cinsiyeti öğrendik erkekmişve daha önceleri paylaştığım kese görüntüsüyle cinsiyet tahmini doğru ilerliyor bu şekilde öğrendiğim 8. Bebek oldu merak edenler için tekrar ekledim Allah herkesin gönlüne göre sağlıkla bebişler versin
Yaptırmadım canım. Burda arkadaşlara da sormuştum herkesin düşüncesi farklı tabi. Ben yaptırmaya gerek duymadımMerhaba, nifty yaptırdınız mı? Benim de düşük risk arada kaldım.
sadec nifty yaptırdım. 2 li ve 4 lü yaptırmıcam. kendim istedim. fiyatı 350 dolar 5200 düGözünüz aydın :) İkili testte risk var mıydı, kendiniz mi nifty yaptırmak istediniz? Bir de 4 ayrı nifty var hangisini yaptırdınız? Bir de ücret ne kadardı
350 dolar 5200Merhaba gözünüz aydın ne kadara yaptırdınız nifty testini
Ben yaptırdım cnm hemde ense kalınlığı 0,9 olduğuna rağmen içim çok rahat doktorum dedi aldırmasanızda bu testle çıkarsa bir şey hangi organı etkiler ona göre perinatoloji kontrolünde hamilelik ve doğum ilerliyor önemli bir şeyMerhaba, nifty yaptırdınız mı? Benim de düşük risk arada kaldım.
Benim bebislerde hep dengeli besledim çok çeşitli. Ve yemek seçmeyen çocukların oldu maşallah. Özellikle bayıla bayıla yediğim.seyleri ye ye doymuyorlar. Mesela brokoli, yer elması, pırasa sevmez bebekler çocuklar benimkiler bayılıyorAyy evet bende okudum çok ilginç
maşallah ya.Benim bebislerde hep dengeli besledim çok çeşitli. Ve yemek seçmeyen çocukların oldu maşallah. Özellikle bayıla bayıla yediğim.seyleri ye ye doymuyorlar. Mesela brokoli, yer elması, pırasa sevmez bebekler çocuklar benimkiler bayılıyorherşeyden tüketmeye çalışın. Anne karnındaki bebeğin tat alma duyusu geliştiği zaman icinde olduğu suya yediklerinin tadı geçiyormuş ve bebek o suyu içtiği için o tatlara asina olarak dünyaya geliyor.
Gerçek bilimsel bir bilgi yani.
ben de ilk hamileliğimde çatlak kremiyle birlikte bebek yağı kullanmıştım. şu an çatlak kremine daha başlamadım. ama özellikle kuru ciltlerde tek başına yetmiyorKızlar cildim özellikle bel yanlarım, kasık bölgesi hem kaşınıyor kuruluktan hem de pul pul dökülüyor. normalde unimom çatlak önleyici yağ almıştım kullanıyorum ama yetmiyor. gerçi her gün kullanmıyorum ama anlık sürdüğümde bile yetmiyor.
vücudum resmen kepek yaptı
sarı kantaron yağı sipariş verdim şimdi arifoğlundan kullanan var mı ?
evet normalde de cildim kurudur.ben de ilk hamileliğimde çatlak kremiyle birlikte bebek yağı kullanmıştım. şu an çatlak kremine daha başlamadım. ama özellikle kuru ciltlerde tek başına yetmiyor
ben zaten normal hayatımda da vücut için bebek losyonu kullanıyorum sürekli çünkü cildim çok kuru. o da kaşıntı yapıyor. ama losyon yetmiyor artık. bi iki haftaya çatlak kremi artı bebek yağıma dönerim yineevet normalde de cildim kurudur.
şu iyi kremler filan var ama baya pahalılar. bakalım şimdilik şansımı bi deneyeceğim sarı kantaron ile. yetmezse krem alcaz mecbur bi kaç aylığına. çatlamayı geç çok çok rahatsız ediyor bu kuruluk. bileklerimdeki deriler bile kırmızı kırmızı çatladı soğuktan çatlar gibi.
tabi su da çok içmek lazım. onu da çok içemiyoruz. allaha emanet :)))
aa anladımm tahmini doğum tarihi aynı yazıyor imzada ya o yüzdenSenden 2 gün öndeydim sanırım ben 15+1 im bugün mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?