Biz gitmedik doktora bizim beyfendinin işi iptal olmuş hoş iş için gitmicez bebek için gitcez dedik aramış beni iptal diyor bozuldum die kalkmış gidelim diyor istemedim onlada gitmicem tek gidicem haftaya
Sağlıklı olsun hiç mühim değil peki yaa ikinci de erkek deseler benim gibi o zaman napacaklar çok şükür bugunlerimize Rabbim aratmasın kız da olur inşallah benim de çok hayranlığım var sırf bunun için 3.cocugu göze alabilirim
Merhaba kızlar nifty test sonucum belli oldu çok şükür temiz çıktı inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize cinsiyet de belli oldu hala inanamıyorum bir kızım olacak inşallah
Merhaba kızlar nifty test sonucum belli oldu çok şükür temiz çıktı inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize cinsiyet de belli oldu hala inanamıyorum bir kızım olacak inşallah
Sağlıklı olsun hiç mühim değil peki yaa ikinci de erkek deseler benim gibi o zaman napacaklar çok şükür bugunlerimize Rabbim aratmasın kız da olur inşallah benim de çok hayranlığım var sırf bunun için 3.cocugu göze alabilirim
Bir doğuralım diğerini düşünürüz beybisi, sanki ben de ikinciyi göze alacağım gibi.
Evlat evlat, bağırlarına basacaklar elbette, biliyorum. Şimdi biraz nazlansınlar.
Eşim başladı bile futbolcu yapacağım hayalleri kurmaya.