2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz gitmedik doktora bizim beyfendinin işi iptal olmuş hoş iş için gitmicez bebek için gitcez dedik aramış beni iptal diyor bozuldum die kalkmış gidelim diyor istemedim onlada gitmicem tek gidicem haftaya

oh gözün aydın birtanem be.
öğrendin sonunda.
beklemek daha da heyecanlı olacak.

Oraya bir pipi daha eklemenizi rica ediciiiim

Gözün aydın kuzum.

Gozunaydin canim sağlıkla gelsin pipilin

Gözün Aydın ya sonunda öğrendin çok sevindim

Bebeklerim çok teşekkür ederim, annem ve eşim karalar bağladılar bana çaktırmamaya çalışıyorlar.

Bekliyorlar mıydı bilmem ama kız bebek hayranlığı var ikisinde de, hepimizde var ama sonuçta benim evladım pipili, üzdüler beni azıcık.
Sağlıklı olsun hiç mühim değil peki yaa ikinci de erkek deseler benim gibi o zaman napacaklar çok şükür bugunlerimize Rabbim aratmasın kız da olur inşallah benim de çok hayranlığım var sırf bunun için 3.cocugu göze alabilirim

Hepimizin artık hava nemlendirici edinmesi şart olduu ama çok pahalı ya

Ayy çok şüküür sağlıkla gelsiin miniğiin Güzel haberler alınca burdan herkesten çok mutlu oluyoruum

Bir doğuralım diğerini düşünürüz beybisi, sanki ben de ikinciyi göze alacağım gibi.
Evlat evlat, bağırlarına basacaklar elbette, biliyorum. Şimdi biraz nazlansınlar.

Eşim başladı bile futbolcu yapacağım hayalleri kurmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…