2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Biz gitmedik doktora bizim beyfendinin işi iptal olmuş hoş iş için gitmicez bebek için gitcez dedik aramış beni iptal diyor bozuldum die kalkmış gidelim diyor istemedim onlada gitmicem tek gidicem haftaya

Ay takma kocanı canını sıktıgına değmez boşver. Biz değil onlar hamile zaten haftaya gidersin görürsün miniğinii birde çıkınca ballandıra ballandıra anlatırsıın içi gider göremedim diye

Bende şimdi girdim çıktım genetik çok güzel %90 risksiz çıkmış sonucumuz Girmeden tabii çikolata yedim yine ellerini diskoda gibi havaya kaldırıyordu sonra popişi döndü
İlaçlarımıda bıraktık artık tırnak için ferrozinc yazdı birde magis omega 3 balık yağı Umarım diğer bebişlerde iyidir

Hadi gözün aydıın yaa senin cinsiyetin belli amaa ben bile merak ediyorum sen nasıl bekleyeceksiin süpriz gününü

Hadi gözün aydıın yaa senin cinsiyetin belli amaa ben bile merak ediyorum sen nasıl bekleyeceksiin süpriz gününü
Eşim zorla geldi söyletecek adama anne istemiyorsa söylemem dedi kesinleşsin istiyorum hem erken daha haftalarımız canım hem ben hissediyorum erkek unutmayalım söylediğimi

Çok teşekkür ederim hepimizin hamileliğin çok güzel geçmesi dileğiyle

Amiin amiin inşallah Bu ara mayıs anneleri grubuna takıldım doğumları başlamış hep bizimde o günler gelsin inşallah eylül ayında başlar doğumlar yavaş yavaş sağlıkla gelsinlerde inşallah

çok şükür gözün aydın canım sağlıkla gelsin listeye de ekledim kızçemizi anketi de oylamayı unutma
maşallah canım benim

Gitmiyor ki içi filan son gittiğimizde ben annemle gittim o iş için adamla görüşmeye gitti yani
Anlıcağın 2 aydır gördüğü filan yok zaten

Aynı hayallerdeyiz futbolcu olacakmış yurtdışına gidecekmiş, bir de kendi yetmemiş gibi bizi de götürecekmiş

Eşim zorla geldi söyletecek adama anne istemiyorsa söylemem dedi kesinleşsin istiyorum hem erken daha haftalarımız canım hem ben hissediyorum erkek unutmayalım söylediğimi

Anne hisseder sağlıklı olsun inşallah sizlerle beraber bizde öğrenecez tam

Gitmiyor ki içi filan son gittiğimizde ben annemle gittim o iş için adamla görüşmeye gitti yani
Anlıcağın 2 aydır gördüğü filan yok zaten
İşini uyduramıyorsa yapacak bişey yok, bazen erkekler çocukları doğana kadar baba olduklarını anlamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…