Biz gitmedik doktora bizim beyfendinin işi iptal olmuş hoş iş için gitmicez bebek için gitcez dedik aramış beni iptal diyor bozuldum die kalkmış gidelim diyor istemedim onlada gitmicem tek gidicem haftaya
Ay takma kocanı canını sıktıgına değmez boşver. Biz değil onlar hamile zaten haftaya gidersin görürsün miniğinii birde çıkınca ballandıra ballandıra anlatırsıın içi gider göremedim diye
Bende şimdi girdim çıktım genetik çok güzel %90 risksiz çıkmış sonucumuz Girmeden tabii çikolata yedim yine ellerini diskoda gibi havaya kaldırıyordu sonra popişi döndü
İlaçlarımıda bıraktık artık tırnak için ferrozinc yazdı birde magis omega 3 balık yağı Umarım diğer bebişlerde iyidir
Bende şimdi girdim çıktım genetik çok güzel %90 risksiz çıkmış sonucumuz Girmeden tabii çikolata yedim yine ellerini diskoda gibi havaya kaldırıyordu sonra popişi döndü
İlaçlarımıda bıraktık artık tırnak için ferrozinc yazdı birde magis omega 3 balık yağı Umarım diğer bebişlerde iyidir
Eşim zorla geldi söyletecek adama anne istemiyorsa söylemem dedi kesinleşsin istiyorum hem erken daha haftalarımız canım hem ben hissediyorum erkek unutmayalım söylediğimi
Amiin amiin inşallah Bu ara mayıs anneleri grubuna takıldım doğumları başlamış hep bizimde o günler gelsin inşallah eylül ayında başlar doğumlar yavaş yavaş sağlıkla gelsinlerde inşallah
Merhaba kızlar nifty test sonucum belli oldu çok şükür temiz çıktı inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize cinsiyet de belli oldu hala inanamıyorum bir kızım olacak inşallah
Ay takma kocanı canını sıktıgına değmez boşver. Biz değil onlar hamile zaten haftaya gidersin görürsün miniğinii birde çıkınca ballandıra ballandıra anlatırsıın içi gider göremedim diye
Bir doğuralım diğerini düşünürüz beybisi, sanki ben de ikinciyi göze alacağım gibi.
Evlat evlat, bağırlarına basacaklar elbette, biliyorum. Şimdi biraz nazlansınlar.
Eşim başladı bile futbolcu yapacağım hayalleri kurmaya.
Eşim zorla geldi söyletecek adama anne istemiyorsa söylemem dedi kesinleşsin istiyorum hem erken daha haftalarımız canım hem ben hissediyorum erkek unutmayalım söylediğimi