2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayyyy cok sevindim. Basindan beri senin icin erkek diliyordum.cunku erkek bebegin gonlunden gectigini hissediyordum. Cok tebrik ederim. Hayirlarla gelsin
Amin tatlış çok teşekkür ederim.

Hep oğlum olsun istemiştim, evlendikten sonra bu fikrim kıza kaymıştı, gurbette kendimi yalnız hissettiğim için sanırım.

Allah hepimizin gönlüne göre versin, hayırlı evlat olsunlar, dipçik gibi sağlıklı olsunlar yeter.

Kızlar merhaba, 12+3 haftalik hamileyim. Tup bebek ile hamile kaldim. Bugun kontrole gittik doktor ikili tarama testleri güvenilir değil önermiyorum dedi yine size kalmış dedi. Nipt nice test diye birşey önerdi bunu yaptıran varmi acaba daha önce ve kaca yaptırdılar acaba?

Cinsiyetçi değil, ağır feminist olduğumu da belirteyim!
Benim içime hep erkek doğmuştu niyeyse senle ilgili inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin canım önemli olan o asıl kadınların güzel evlat yetiştirmesi önemli . Kızı erkeği mi olur evladın hayırlı olsunlar sağlıklı olsunlar abooo poposunu yerim ben miniklerin şimdi düşünüyorum erkek deseler yine aynı ya karnımizda büyüyorlar gelin kötü olur diyorlar damadın iyi olacağının garantisi var mı ?

Bekliyorlar mıydı bilmem ama kız bebek hayranlığı var ikisinde de, hepimizde var ama sonuçta benim evladım pipili, üzdüler beni azıcık.
Ay hayırlı olsun sağlıklı evlat olsun inşallah

Bizimkilerde de var kız merakı bende kesin sonucu öğrenmek istiyorum artık bi netlesse senin 16. Haftada mı gosterdi?

Ay ne güzel sağlıkla gelsin isimleride sıralayın ne dusnuyorsunuz cinsiyette kesinleşti artık sizin

Bisey sorcam şekerli su içtikten sonra iki kere kan veriyoruz ya biri normal ikinci kan yüksek çıkmış şeker var mı yok mu anlamadım
Biri açlık diğeri tokluk şekeri sizin tokluk şekeri yüksek galiba yüksek çıkınca doktor yönlendirir tatlıyı vs. kesmenizi isteyebilir en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır.

Evet ben yaptırdım tavsiye ederim daha kesin sonuç ben Genoks a yaptırdım 3750 lira ödedik.

İnşallah minnoşum, her biri sağlıkla doğsun inşallah. Anası kurban olsun. Şimdi ben bir erkek evlat yetiştireceğim Allahın izniyle , artık sıraya mı girersiniz ne yaparsınız bilemem kız anaları.

Anası babası gibi eşitlikçi, saygı ve sevgi dolu olacak benim oğlum inşallah.

Allahım kaynanama benzemesin, amin.

Allah kalbimi biliyor bekarken ben hep erkek çocuklarına düşkündüm yolda bir erkek bebek görsem içim giderdi aynı yaştan iki çocuk görsem kızlı erkekli içim hep oğlana kayardı Allah bana iki oğlan nasip etti kızım da olsun farklıyı da tadayım süsleyip püsleyip giydireyim demiştim ama hayırlı olan buymuş gün geçtikçe iki oğlan annesi olma fikri hoşuma gitmeye başladı Hele büyüyüp delikanlı oldukları günleri görmek en büyük hayalim

Ay hayırlı olsun sağlıklı evlat olsun inşallah

Bizimkilerde de var kız merakı bende kesin sonucu öğrenmek istiyorum artık bi netlesse senin 16. Haftada mı gosterdi?
Amin bebeğimm, inşallah.

15+4’te gördük. Çikolata yiyecek vaktim bile olmadı bu arada kızlar, doğru düzgün kahvaltı da edemedim ama kıpır kıpırdı hemen gösterdi bu sefer.

Maşallah kızı tutturanlar yöntem varsa söyleyin ilerde niyeti bozup bir de kızım olsun diye son kez deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…