Canım ne durumdasın tekrarladı mı ?evet acik renkti
yatiom iste malak gibi :)
Unutkanlığım gebelikte 10 kat arttıAhaha kız Allah seni
Hep bu üşengecligimiz yüzünden zaten
Oyşş yerim onu ben gözün Aydın canım artık alışverişe başlayabilirsin netleşmişKizlarrBirbasak -Sunshine Dilos6342 R Rad__ E ekim1903 diğer arkadaşlarim benimki bugün ters durdu bacakları kapadı ama doktorum kız dedi yani yüzde 99 kız biraz ters bir çocuk .. yolculuk için konforluysa teorik olarak sıkıntı olmaz dedi . Dörtlü test yaptı bir hafta sonra çıkacak 22. Hafta da ayrıntılı ultrason yapacakmis . Ben demir ilacına başlayacağım ayrixa Regenesis desteği kullanacakmisim bebeğin kilosunu ve boyunu malesef sormayı unuttum
Evden memnunuz baya da zam yaptık bize siz belirleyin demişti erkek kardeşi evlenecekmiş o taşınacakmış 2 aya kadar çıkmamız lazım bakalımEvden memnunsanız çıkmayın, sırf daha fazla paraya kiralamak için çıkın demeye hakkı yok.
Şahsen gelip bana bunu söylese, buyrun dava açın 3 senede çıkarırsınız bizi derim. Ki o zamana kadar doğu görevine gitmiş oluruz.
Hamileyken taşınmak daha kolay canım doğduktan sonra bebekle taşınmak daha zor bide kışa denk gelicek.. allah yardım eder bi şekilde... taşınmak başlı başına zor zaten ev sahipleri çok acımasızEvden memnunuz baya da zam yaptık bize siz belirleyin demişti erkek kardeşi evlenecekmiş o taşınacakmış 2 aya kadar çıkmamız lazım bakalım
Bu halde nasıl ev taşıyacaksam hani biliyorsun çevremde insan yok benim el atacak
Bende düğünüm de temadan yaptirmistim mantıklı aslında.. çikolata yaptırırım kesin üstünde adı yazanlardan eve gelenlere vermek iyi olurBen Tema vakfin dan magnet yaptirmayi dusunuyorum.
Strese giriyorsan en iyisini yapıyorsun canım bazen tam tersi de olabilir okuyup okuyup strese girmek gibi. Ama çok şey biliyorsun maşallahAntibiyotikler yararlı bakterileri de yok ediyor bağırsak florasını bozuyor ya kuzum probiyotik ondan vermiştir. Geçmişte de çok kullandığım oldu zararlı değildir zaten kesinlikle inanmam böyle bi şeye şahsen
Ay diloşum vaktim çok bol maalesef.
bi de yapım itibari ile bilmediğim bir şey başıma gelince çok sinir stres yaşarım o yüzden ha bire bi şeyler okuyorum soruyorum İşte
Gebelik zaten komple yabancı olduğum bi süreç ben basit sanıyordum komple cahillik
bi de riskli gebelik çıktı başımıza süreci aklı selim yönetebilmek için uğraşıyorum
Linki bırakıyorum ben indirime denk gelmiştim şans eseri belki araştırırsan yine çıkar takip edersin canım
Vzn Fetal Doppler 530b
Benim kilom fazlaAma mesela şimdi uzanıyorum ben o pıt pıt oluyor gayette hissediyorum senin kilon kaç?
Bende de var oUnutkanlığım gebelikte 10 kat arttı
Auy çok güzel oluyor gidinceOyşş yerim onu ben gözün Aydın canım artık alışverişe başlayabilirsin netleşmiş
Bende çok özledim bebişimi salı günü fırsat bulursak gideceğiz
Hareketli bir gundu , yarin icin isten izin aldim zaten ne olur ne olmaz die
Kesin öyledir, ya kendi taşınır ya biri evlenip taşınır nedensee.Evden memnunuz baya da zam yaptık bize siz belirleyin demişti erkek kardeşi evlenecekmiş o taşınacakmış 2 aya kadar çıkmamız lazım bakalım
Bu halde nasıl ev taşıyacaksam hani biliyorsun çevremde insan yok benim el atacak
Ben 55 im şuan ama bende gece hissediyorum pıt pıt 2 gün önce çok yaptı dün çok az bugün daha yok bende 15 gün sonra daha fazla olur diyorumBenim kilom fazla81 buçuk 82 falan çıkıyorum bu zamana kadar 1 buçuk kilo aldım zayıflar daha erken hisseder diyorlar sen zayıftın değil mi?
Mesela ben dün hiç hissetmedim bugünde tık yok şu zamana kadar
Bugün 17+1 bi kaç haftaya emin olurum gibi geliyor
Merhaba ben invatie yapridim 10 günde sonuç çıktı 11+0da yaptırmıştımMerhaba kızlar. nifty testi yaptırmaya karar verdim. Doktor haftaya yaptırabilirsin dedi şuan 9+4 ama erken mi olur emin olamıyorum. 10+3 lerde yaptırılır mı? Yoksa 11. hafta mı daha mantıklı sizce? yaptırmış arkadaşlar zamanlama konusunda ne düşünüyor? Kaçıncı haftada yaptırdınız? Invitae testi yaptıran var mı?
Bende gündüz hissetmiştim gece de bir iki kere oldu. Aynen aramızda 5 gün var 2 haftaya iyice hissederiz inşallahBen 55 im şuan ama bende gece hissediyorum pıt pıt 2 gün önce çok yaptı dün çok az bugün daha yok bende 15 gün sonra daha fazla olur diyorum
Gerçekten öyleler.Hamileyken taşınmak daha kolay canım doğduktan sonra bebekle taşınmak daha zor bide kışa denk gelicek.. allah yardım eder bi şekilde... taşınmak başlı başına zor zaten ev sahipleri çok acımasız
Benim gebelik belirtilerimden birisi de unutkanlıktı baştaki zamanlara göre çok çok iyiyimBende de var ohem sakar hem unutkandim ikisi de arttı
Annemin oraya geldiğimden beri neleri kırdım döktüm
Gerçekten öyleler.
Ben şimdi bu evi paketleyip açana kadar çok yorulurum korkuyorum ağır bişey yaparsam diye. Allah yardım eder bi bakalım
Benim perşembeye kaldı galibaAuy çok güzel oluyor gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?