2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Oyşş yerim onu ben gözün Aydın canım artık alışverişe başlayabilirsin netleşmiş

Bende çok özledim bebişimi salı günü fırsat bulursak gideceğiz

Evden memnunuz baya da zam yaptık bize siz belirleyin demişti erkek kardeşi evlenecekmiş o taşınacakmış 2 aya kadar çıkmamız lazım bakalım

Bu halde nasıl ev taşıyacaksam hani biliyorsun çevremde insan yok benim el atacak

Hamileyken taşınmak daha kolay canım doğduktan sonra bebekle taşınmak daha zor bide kışa denk gelicek.. allah yardım eder bi şekilde... taşınmak başlı başına zor zaten ev sahipleri çok acımasız

Ben Tema vakfin dan magnet yaptirmayi dusunuyorum.
Bende düğünüm de temadan yaptirmistim mantıklı aslında.. çikolata yaptırırım kesin üstünde adı yazanlardan eve gelenlere vermek iyi olur

Bide magnet düşünüyorm yakın çevreye yetecek kadar ama daha coook var son aylarda bakarm onlara

Strese giriyorsan en iyisini yapıyorsun canım bazen tam tersi de olabilir okuyup okuyup strese girmek gibi. Ama çok şey biliyorsun maşallah
Süreci de güzel anlatıyorsun kesinlikle
Bi bakayım canım sagolasin çok teşekkür ederim

Ama mesela şimdi uzanıyorum ben o pıt pıt oluyor gayette hissediyorum senin kilon kaç?
Benim kilom fazla 81 buçuk 82 falan çıkıyorum bu zamana kadar 1 buçuk kilo aldım zayıflar daha erken hisseder diyorlar sen zayıftın değil mi?
Mesela ben dün hiç hissetmedim bugünde tık yok şu zamana kadar
Bugün 17+1 bi kaç haftaya emin olurum gibi geliyor

Kızlar merhaba. 3 gündü kasıklarımda bir ağrı var sürekli nasıl tarif etsem sanki bir yerin morarda dokunursun ya o sızıyı bilirsiniz o şekilde kasıklarımda bir ağrı var. Sizlerinde öyle oluyor mu kasık ağrısı

Kesin öyledir, ya kendi taşınır ya biri evlenip taşınır nedensee.

Valla benim de ettafımda kimse yoktu eşimle beraber hallettik bebeğim de şu an hamilesin işte, dikkatli olman lazım, çok kendini yormadan..

Ben 55 im şuan ama bende gece hissediyorum pıt pıt 2 gün önce çok yaptı dün çok az bugün daha yok bende 15 gün sonra daha fazla olur diyorum

Merhaba ben invatie yapridim 10 günde sonuç çıktı 11+0da yaptırmıştım

Ben 55 im şuan ama bende gece hissediyorum pıt pıt 2 gün önce çok yaptı dün çok az bugün daha yok bende 15 gün sonra daha fazla olur diyorum
Bende gündüz hissetmiştim gece de bir iki kere oldu. Aynen aramızda 5 gün var 2 haftaya iyice hissederiz inşallah
Nabız atması gibi olduğu için tam emin olamıyorum

Hamileyken taşınmak daha kolay canım doğduktan sonra bebekle taşınmak daha zor bide kışa denk gelicek.. allah yardım eder bi şekilde... taşınmak başlı başına zor zaten ev sahipleri çok acımasız
Gerçekten öyleler.
Ben şimdi bu evi paketleyip açana kadar çok yorulurum korkuyorum ağır bişey yaparsam diye. Allah yardım eder bi bakalım

Bende de var o hem sakar hem unutkandim ikisi de arttı
Annemin oraya geldiğimden beri neleri kırdım döktüm
Benim gebelik belirtilerimden birisi de unutkanlıktı baştaki zamanlara göre çok çok iyiyim
Sakarlık bende de vardı gebelikte artmadı bi işe dokunmadığım için

Gerçekten öyleler.
Ben şimdi bu evi paketleyip açana kadar çok yorulurum korkuyorum ağır bişey yaparsam diye. Allah yardım eder bi bakalım

Eşinizin desteğiyle hallederseniz ya paketlemeyide düzenli yaparsanız açarken ne nerde derdi olmazsa kolay olur inşallah Rabbim yardımcın olsuun dikkatli hareket et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…