2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kesin öyledir, ya kendi taşınır ya biri evlenip taşınır nedensee.

Valla benim de ettafımda kimse yoktu eşimle beraber hallettik bebeğim de şu an hamilesin işte, dikkatli olman lazım, çok kendini yormadan..
Bende kendi evimi kendim kurdum düzenim yeni oturmuştu neyse ki bebişin odasını almadan çıkıyoruz çok üzülürdüm öyle olsa

Eşim bişey yapma diyor sen hızlı hareket ediyorsun bebeğin başına bişey getirirsin kesin ailenin yanına git diyor ben hallederim. Geldiğimde bi tane tabak bardağım kalmayacağından eminim hepsini kendim sarmam lazım sjdjdndndn erkekler ne anlar ya

Eşinizin desteğiyle hallederseniz ya paketlemeyide düzenli yaparsanız açarken ne nerde derdi olmazsa kolay olur inşallah Rabbim yardımcın olsuun dikkatli hareket et
Bayram tatilinde hepsini halledecekmiş bakalım çekirdek yiyip izlicem yönlendirme yaparım sen dokunma diyor ya görürüm onu

Selam kızlar nasılsınız? sanki boğazımda bir yumru varmış gibi hissediyorum mide bulantısı yapıyor neden olur bilen var mı

Kesinlikle, ben de bırakamazdım.
Kendi evim olsun istiyorum artık, kira tamamen stres. Şu göçebe hayat bitse de ev kredisi çeksek de az daha borç ödesek.

Sen tabak çanak sararken bir sandalyeye otur, oturduğun yerden sar, e mümkünse çok ağır eşyaları kaldırmayıver.

Canım ne durumdasın tekrarladı mı ?
Ağrın sancın olmaması çok çok iyi az kaldı geçecek inşallah bu günler de
iyim canim , hayir tekrarlamadi .
bir ara biraz agri hissettim ama gaz agrisiymis o yuzden icim rahat . bugunde evdeyim uzanicam bol bol

sen nasilsin ? nasil gidiyor
Gerçekten öyleler.
Ben şimdi bu evi paketleyip açana kadar çok yorulurum korkuyorum ağır bişey yaparsam diye. Allah yardım eder bi bakalım
ben en son tasinirken artik nakliye firmasi tuttum.
herseyi kolilemistim , cok kolay oldu adamalr icinde , bizim icinde acarken baya rhaatti

Eve her gün kargo geldiği için bana alışveriş yasağı getirildi, çok mutsuzum.
Bi dahaki ay devam edersin
Bizde de öyle sayılır
iyim canim , hayir tekrarlamadi .
bir ara biraz agri hissettim ama gaz agrisiymis o yuzden icim rahat . bugunde evdeyim uzanicam bol bol

sen nasilsin ? nasil gidiyor
Yorulduysan ondan olmuş olabilir.
Can sıkacak bi ağrı olsa farkedermişsin canım yoksa hafif ağrılar yaşıyoruz zaten maalesef. Gebelik komple ağrılı bi süreçmiş :))
Az kaldı bak 13 dolduğu gün kalmadı bi şey bende bile.
2 gündür Farklı acılar çekiyorum ben de ama Allah’ın izniyle her şey yolundadır diye düşünüyorum :)

Yaa ben böyle şeyler gördükçe bir an önce sağlıkla zaman geçsiin diye bekliyorum. Şunun içinde hayal etsene yazıın yerde emekliyor. Bide hani bez böyle sanki koca popişli gibi gösteriyor ya çocuklarıı. Tepesinde ki bir tutam saçı bağlamıssın yaa yiyceem hayali bile ne güzel sen gerçeğini göreceğimiz günleri sağlıklı bir şekilde nasip eylee

Yaa çok güzel iştee, ben ne giydireceğim pipiliye yazın?

Al bunu al al.

Pipililere de çok cool şort kombinleri var lütfeen eskidenmiş o kız erkek çocuk kıyafet olayıı. Hele bide yazın gömlek üstüne askıyla şort giydiriyorlar yaa pipililer de o haliyle çok cool oluyoor

Pipililere de çok cool şort kombinleri var lütfeen eskidenmiş o kız erkek çocuk kıyafet olayıı. Hele bide yazın gömlek üstüne askıyla şort giydiriyorlar yaa pipililer de o haliyle çok cool oluyoor
Başka bir şey yok zaten, gömlek, şort pantolon, farklı şeyler bulmaya çalışacağım hele gömlek erkek çocuklarda hiç hoşuma gitmiyor ama şu askılı şort ve pantolonlara bayılıyorum o ayrı.

ayy evet hicbirsey oyle rahat degilmis film ve dizilerdeki gibi
eminim gecicektir hersey kuzum kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…