2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aminn, inşallah Allahım sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin bize bebeklerimizi, kendimi çok yorgun hissediyorum, en büyük dileğim artık kavuşmanın verdiği mutlulukla ağlamak.

Fetal DNA sonucum geldi Allaha şükürler olsun %99 temiz çıkmış.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Canım gözün aydın senin ikili nasıl çıkmıştı? Ben karar veremiyorum yaptırma konusunda. Az riskli çıktı ama yaptırsam mı bilemedim. Bir de nereye yaptırdın canım? Amerka’ya mı gitti? Ne kadar ödedin?

HANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR

Canım daktırım 11+0 da doğru teşhisi yapmış gerçekten
Sen de tıpkı benim gibi emindin cinsiyetten minnoşum, 6.his değil analık hissi

Ama o haftada bu cinsiyeti tutturan daktırı da alkışlamak lazım çok erken çünkü, en azından kız diyebilmek için çok erken.

Adıyla yaşasın Güneş’im, ömrü uzun, kaderi güzel olsun kaynanası haset değil iyi yürekli bir kadın olsun. Amiiinnn.

Teşekkür ederim bebeğim

Kombine 1/3936, ikili 1/2509, yaş 1/764, trisomy 13 18 de 1/3293. Ve düşük riskli çıkıyordu cutt of değerinin altındaydı hepsi. Ama içim rahat etmedi. Yanni olasılıklardan en azından biri 10000 e yakın çıksaydı rahatlayacaktım. Sonra baktım ihtimaller denizi rahatsız ediyor ben böyle aylar geçiremem yaptırmaya karar verdik.
Amerika’ya gitti. 16 nisanda kan verdim 26 nisan bugün çıktı sonuç. 6000 TL ödedim. Doktorum tr yerine bunu tercih ediyormuş. Mikro delasyonlar a da bakıldı.

Sen kendini tanıyorsun kuzum. Böyle garantici biriysen yani en azından neyle karşı karşıya olduğunu her zaman bilmek istiyorsan yaptır. Şüphe insanı yiyip bitiriyor.

Ağzından bal mı damlıyor acaba
Valla babasıyla böyle ilk hissimiz kızdı gerçekten :) rüyalarda bile görüyorduk:) Allah hayırlı sağlıklı eylesin bebişlerimizi

Benimki bu zamana kadar 11+0 da hareketli olduğu kadar hareketli olmadı bir daha :) o kadar çok taklalar atıp pozisyondan pozisyona kaçtı ki doktor da şaşırmıştı. normal de cinsiyet tahmini de yapmıyordu aslında ama görünce söylemişti çıkarıp gösterdi bizimki

Ah amin kuzucum
rabbim tüm yavrularımızın kaderini bahtını güzel, geleceklerini aydınlık eylesin inşallah. Rabbim bizlere de hakkıyla ebeveynlik yapabilme imkanı versin inşallah
Tebrik ederim canım doktorunu da tebrik ederim maşallah çok erken bilmiş :) Ne güzel geliyor kız bebiş sağlıkla doğsun :)
Sağol kuzum rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

HANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR

Canım daktırım 11+0 da doğru teşhisi yapmış gerçekten
Hadi gözünaydın canım, benimkide 11 ve 12.haftalarda kız dedi 17.hafta da tekrar gideceğim bakalım doğru mu
Aminn, inşallah Allahım sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin bize bebeklerimizi, kendimi çok yorgun hissediyorum, en büyük dileğim artık kavuşmanın verdiği mutlulukla ağlamak.
Olacak olacak, güzel olacak, hepsi birer anı tecrübe olarak kalacak, böyle olgunlaşacağız işte

Kız bebek saklar göstermez derler, bizim bebekler bu teorinin de içinden geçtiler buna ne diyorsun? Seninki açtı benimki sakladı.

Amin minnoşum amin, hepsine gönülden amin, ettiğimiz dualar kabul olunur inşallah.

Ahaha valla benimki zaten tüm cinsiyet teorilerine de kafa attı biri mi tutmaz arkadaş

Amiiin

Ahaha valla benimki zaten tüm cinsiyet teorilerine de kafa attı biri mi tutmaz arkadaş

Amiiin
Fatkımız tırzımız annesi.

Aa ben bir hurafeyi tutturdum kız, hatta iki.
Birincisi, hep tatlı istedi canım ki tatlıyla hiç aram yoktur, ikincisi daha da güzelleştim. Oğluşum anasını kleopatra yaptı.

Kızlar biz artık hiçbir şey almamaya karar verdik örülen şeyler hariç baksanıza battaniye uyku tulumu filan alıcaz okadar ucuza aldıkki 1 bavul eşya 1.000 tl tutmamıştır hep kampanyaları yakaladım

Eklentiler

• 8A5C9D8E-B97C-4592-B4E9-5F0889325F1C.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 82
kızlar merhaba bugün ayrıntılı ultrason için randevu alabilmek amacıyla tıp fakültessine gittiim. gitmişken de idrar ve kan testi yaptırdım. ayrıntılı ultrason için orada takipli hasta olmadığım için 350 lira para alacaklarını belirttiler. neyse sonucum çıkmış idrar yolu enfeksiyonu çıkmış idrar da kristal mi ne çıkmış. çok canım sıkıldı. 2 gün öncesine kadar oruç tuttuydum suyu az içmişim demekki. inşallah bebeğim etkilenmez. yarın sabahtan sonuçlarımı gösterip ilaçlarımı alacağım ve tekrar kendi doktoruma gideceğim. sonuçlarla beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…