- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.484
- 548
Evet canım bugün büyük ihtimal yükseltir arayacak onu bekliyorumCanim muhtemelen 100 luk az geliyor o yuzden direncli degerin, doktorun biraz daha yukseltebilir
Maalesef işin maddi boyutu olduğu için almak lazım artık beklemeden. Şartlar buna zorluyor:)Cinsiyet belli olmadan almak istemedim canım hata ettim sanırım her şeyin fiyatı artıyor. yavaş yavaş başlayacağım o zaman :)
Aminn, inşallah Allahım sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin bize bebeklerimizi, kendimi çok yorgun hissediyorum, en büyük dileğim artık kavuşmanın verdiği mutlulukla ağlamak.Çok şükürhep güzel haberler alalım Ekim bebeklerinin uğuruna inandım ben sağlıkla hayırla gelsin hepsi
Ben seni çok iyi anlıyorum,aynı durumları yaşadım sayılır, sende Ekim bebeklerinin uğuruna inan, çok güzel olacak, sağlıkla hayırla gelecek beebeişler biz dua etmeye devam
Canım gözün aydınFetal DNA sonucum geldiAllaha şükürler olsun %99 temiz çıkmış.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Sen de tıpkı benim gibi emindin cinsiyetten minnoşum, 6.his değil analık hissiHANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Canım daktırım 11+0 da doğru teşhisi yapmış gerçekten
Tebrik ederim canım doktorunu da tebrik ederim maşallah çok erken bilmiş :) Ne güzel geliyor kız bebiş sağlıkla doğsun :)HANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Teşekkür ederim bebeğimCanım gözün aydınsenin ikili nasıl çıkmıştı? Ben karar veremiyorum yaptırma konusunda. Az riskli çıktı ama yaptırsam mı bilemedim. Bir de nereye yaptırdın canım? Amerka’ya mı gitti? Ne kadar ödedin?
Ağzından bal mı damlıyor acabaSen de tıpkı benim gibi emindin cinsiyetten minnoşum, 6.his değil analık hissi
Ama o haftada bu cinsiyeti tutturan daktırı da alkışlamak lazım çok erken çünkü, en azından kız diyebilmek için çok erken.
Adıyla yaşasın Güneş’im, ömrü uzun, kaderi güzel olsunkaynanası haset değil iyi yürekli bir kadın olsun. Amiiinnn.
Sağol kuzum rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)Tebrik ederim canım doktorunu da tebrik ederim maşallah çok erken bilmiş :) Ne güzel geliyor kız bebiş sağlıkla doğsun :)
Hadi gözünaydın canım, benimkide 11 ve 12.haftalarda kız dedi 17.hafta da tekrar gideceğim bakalım doğru muHANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Olacak olacak, güzel olacak, hepsi birer anı tecrübe olarak kalacak, böyle olgunlaşacağız işteAminn, inşallah Allahım sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin bize bebeklerimizi, kendimi çok yorgun hissediyorum, en büyük dileğim artık kavuşmanın verdiği mutlulukla ağlamak.
Kız bebek saklar göstermez derler, bizim bebekler bu teorinin de içinden geçtiler buna ne diyorsun? Seninki açtı benimki sakladı.Ağzından bal mı damlıyor acaba
Valla babasıyla böyle ilk hissimiz kızdı gerçekten :) rüyalarda bile görüyorduk:) Allah hayırlı sağlıklı eylesin bebişlerimizi
Benimki bu zamana kadar 11+0 da hareketli olduğu kadar hareketli olmadı bir daha :) o kadar çok taklalar atıp pozisyondan pozisyona kaçtı ki doktor da şaşırmıştı.normal de cinsiyet tahmini de yapmıyordu aslında ama görünce söylemişti çıkarıp gösterdi bizimki
Ah amin kuzucum
rabbim tüm yavrularımızın kaderini bahtını güzel, geleceklerini aydınlık eylesin inşallah. Rabbim bizlere de hakkıyla ebeveynlik yapabilme imkanı versin inşallah
Ahaha valla benimki zaten tüm cinsiyet teorilerine de kafa attıKız bebek saklar göstermez derler, bizim bebekler bu teorinin de içinden geçtiler buna ne diyorsun? Seninki açtı benimki sakladı.
Amin minnoşum amin, hepsine gönülden amin, ettiğimiz dualar kabul olunur inşallah.
Fatkımız tırzımız annesi.Ahaha valla benimki zaten tüm cinsiyet teorilerine de kafa attıbiri mi tutmaz arkadaş
Amiiin
Aa belli oldu mu cinsiyetiKizlar yarın randevum var. Hem cinsiyet hemde ikili testin sonucunu soyleyecek doktor insallah.
Hiç bitmeyecek mi diye korkmaya başladım artık ya umuyorum 9 ay boyunca sürmezBenimde 3 gündür böyle kesilmişti tekrar başladı
Oleyyyy bir kız anası daha gel arkadaşım yanıma kız anasıyız biz kızzzHANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Tebrik ederim canım arkadaşım. Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etti, ağız tadıyla yetiştirmeyi de nasip etsin.HANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Yavrum parkenin üstüne fayans dösedikleri için pek sağlam değil zaten, elimden sert bisey düştü kırıldıkız ben o kadar değilim bu arada nasıl becerdin merak ettim
Oyy sonuçların çıktı mı canim gözün aydınnnHANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?