2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum, sağlık hizmetinde de gelinen son nokta bu ne yazık ki.

o zamanda özel hastaneye gidiyordum hep.. direk göndermişti doktorum bakmışlardı ki tam 8 yıl önce.. şimdiki doktorum sadece üni hastanesinde bakılıyor bbiran önce randevu alın dedi. eşim zorla yer bulmuş .. çok saçma geldi bana da..

yaaa bende tutuyorum oruç ama iftar sahur arası baya su içmeye çalışıyorum.. yanma falan var mıydı peki idrarını yaparken?
Ramazan başlarken bulantılarım vardı ve zorluyordu çalışıyorum bide. ama şükür razamanla beraber bulantım gitti rahatta oruç tuttum

Ben de üni hastanesinde çok iyi bir perinatolog buldum, randevu almak imkansız diyorlar, mhrs zaten vermiyor, hastane hocanın adını bile açmıyor, çünkü yönlendirme ile alıyorlarmış.

Sonuçta mülteciyiz memleketimizde, faydalanamayışımız normal.

hayır yanma yok sadece oruçlu olduğum halde gündüz çok idrara çıkıyordum. yanma acı vs. hiçbirşey yoktu ama vücudum susuz kalmış aman ihmal etmeyin bir test yaptırın bugunku doktor 3 litreden az içmemen gerekir oruç tutarken dedi ben 8 bardak su içiyordum iftarla sahur arası ona rağmen böyle olmuş. inşallah birşey olmazz.

Kızlar biz artık hiçbir şey almamaya karar verdik örülen şeyler hariç baksanıza battaniye uyku tulumu filan alıcaz okadar ucuza aldıkki 1 bavul eşya 1.000 tl tutmamıştır hep kampanyaları yakaladım
Ooo maşallah
Oleyyyy bir kız anası daha gel arkadaşım yanıma kız anasıyız biz kızzz
Valla kesinleştiğine göre artık kızım diye sevebilirim karnımı dimi ay yarabbim geliyo gelmekte olaaaan
Oyyyy
Tebrik ederim canım arkadaşım. Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etti, ağız tadıyla yetiştirmeyi de nasip etsin.
Amiiiiin kuzum dünürlüğümüz de kesinleşti böylece
Oyy sonuçların çıktı mı canim gözün aydınnn
Çıktı temiz çıktı Allah’a şükür %1 ihtimalin de bizi bulmaması rabbimden tek dileğim:) sağol kuzum
Canım 8 bardak su dediğin eski tip su bardaklarıyla 1 buçuk litre bile zor yapıyor.
Onlar 200 ml bile almıyor cünkü.
Gebelikte idrar yolunda problemlere daha çok yatkın oluyoruz maalesef. Hepimizin cok cok dikkatli olması gereken bi konu. Çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir umarım
maşallah maşalllah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Amin canım vaktinde sağlıklı kolay doğumlar nasip Etsin allahım hepimize

inşAllah birşey olmaz yaa.. benim 3 litreyi geçiyor desem yanıma şişemi alıyorum yudum yudum içiyorum yatana kadar sonra sahura kalkınca yine susamış oluyorum..

doktorum eğer tutacaksan sıvı alımına dikkat et demişti ramazanın başında bana. bide eşim sürekli su içtin mi az içme bak şunu ye diye sürekli başımda unutturmuyor

Yokya normal su bardağı değil ki büyük iki su bardaklık gelecek kocaman bardaktan içtim. Ama olacağı varmış bundan sonrasi için dikkatli olacağımm. İnsAllah bir daha olmaz

Kesinlikle canım en güzeli bu olmuş. Bizimde tedaviyle oldu o yüzden duyuldu zaten birazda. Bana kalsa tedaviyi bile anlatmayacakmışsın ama neyse işte sakin kalmaya çalışıyoruz bol bol Çünkü ben en son kanamam olduğunda şu cümleyi duydum “tedaviyle oldu ya tedavi olan bebek daha çabuk düşüyormuş” dedi uzman doktor bir aile ferdii Allahıım ne günlerdi ya sanırım stresim bebeğimi etkilemesin diye sakin kalmışım heralde. Ben 2. Çocugu istiyorum Rabbim eğer onuda tedaviyle verirse bu sefer tedaviden bile bahsetmem kimseye. Kendiliğinden gelirse ne ala zaten

Kizlar kilo durumunuz nasıl? Ben dikkat etmeye başladım ben baştan beri 6 kilo aldım diye

15 gündür hiç kilo almamışım şeker karbonhidrat kesince gerçekten ise yarıyormuş.

Gerizekalı her kimse o kişi. Zaten yanlış bilmiyorsam 3 gebelikten biri düşükle sonuçlanıyormuş doğal seleksiyon bu. Tüp bebekle alakası yok. Zaten uğraşıyoruz bir sürü şeyle, bir de bu salak saçması lafları duyuyoruz
Umarım hiç bekletmeden gelir 2. Minnoşun

Amin kuzum amiin Rabbim herkesin gönlüne göre versiin Her şey miniklerimiz içiin onlara kavuşmak için bu streslerden geçtik çok şükür verdi de Rabbim şimdide onların sağlığı mutluluğu bizler için en önemlisii

Tebrikler canım çok güzel bi haber
Cannım
Kız biz Güneşi baya benimsemiştik zaten sağlıkla gelsiin küçük hanıım
Dimi ya topluca şaşırabilirdik galiba
Ah inşallah tüm kuzucuklar sağlıkla gelsin canım benim
Ya doğru tahmin etmişim

Erkek erkek erkek şimdi de kız haberleri gelmeye başladı, sağlıkla kavuşun canım benim bir aşamayı daha geçtik

Bizim grup biraz başa baş gidiyor ya:)
Erkek çıksa bi şaşırırdım ama yalan yok 5 haftadır çok alışmışım kıza

Çiçeğim detaylı randevunu kaçıncı haftaya aldın?
Benimki 21+0 olacak ertelememe gerek yok değil mi?

Bir hafta daha mı büyüse diye düşündüm ama pamuk dedeye de kavuşmak istiyorum bir an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…