Yani ne diyeceğimi bilmiyorum, sağlık hizmetinde de gelinen son nokta bu ne yazık ki.
kızlar merhaba bugün ayrıntılı ultrason için randevu alabilmek amacıyla tıp fakültessine gittiim. gitmişken de idrar ve kan testi yaptırdım. ayrıntılı ultrason için orada takipli hasta olmadığım için 350 lira para alacaklarını belirttiler. neyse sonucum çıkmış idrar yolu enfeksiyonu çıkmış idrar da kristal mi ne çıkmış. çok canım sıkıldı. 2 gün öncesine kadar oruç tuttuydum suyu az içmişim demekki. inşallah bebeğim etkilenmez. yarın sabahtan sonuçlarımı gösterip ilaçlarımı alacağım ve tekrar kendi doktoruma gideceğim. sonuçlarla
HANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Canım daktırım 11+0 da doğru teşhisi yapmış gerçekten
Ben de üni hastanesinde çok iyi bir perinatolog buldum, randevu almak imkansız diyorlar, mhrs zaten vermiyor, hastane hocanın adını bile açmıyor, çünkü yönlendirme ile alıyorlarmış.o zamanda özel hastaneye gidiyordum hep.. direk göndermişti doktorum bakmışlardı ki tam 8 yıl önce.. şimdiki doktorum sadece üni hastanesinde bakılıyor bbiran önce randevu alın dedi. eşim zorla yer bulmuş .. çok saçma geldi bana da..
hayır yanma yok sadece oruçlu olduğum halde gündüz çok idrara çıkıyordum. yanma acı vs. hiçbirşey yoktu ama vücudum susuz kalmış aman ihmal etmeyin bir test yaptırın bugunku doktor 3 litreden az içmemen gerekir oruç tutarken dedi ben 8 bardak su içiyordum iftarla sahur arası ona rağmen böyle olmuş. inşallah birşey olmazz.yaaa bende tutuyorum oruç ama iftar sahur arası baya su içmeye çalışıyorum.. yanma falan var mıydı peki idrarını yaparken?
Ramazan başlarken bulantılarım vardı ve zorluyordu çalışıyorum bide. ama şükür razamanla beraber bulantım gitti rahatta oruç tuttum
Ooo maşallahKızlar biz artık hiçbir şey almamaya karar verdik örülen şeyler hariç baksanıza battaniye uyku tulumu filan alıcaz okadar ucuza aldıkki 1 bavul eşya 1.000 tl tutmamıştır hep kampanyaları yakaladım
Valla kesinleştiğine göre artık kızım diye sevebilirim karnımı dimiOleyyyy bir kız anası daha gel arkadaşım yanıma kız anasıyız biz kızzz
Amiiiiin kuzum dünürlüğümüz de kesinleşti böyleceTebrik ederim canım arkadaşım. Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etti, ağız tadıyla yetiştirmeyi de nasip etsin.
Çıktı temiz çıktı Allah’a şükür %1 ihtimalin de bizi bulmaması rabbimden tek dileğim:) sağol kuzumOyy sonuçların çıktı mı canim gözün aydınnn
Canım 8 bardak su dediğin eski tip su bardaklarıyla 1 buçuk litre bile zor yapıyor.kızlar merhaba bugün ayrıntılı ultrason için randevu alabilmek amacıyla tıp fakültessine gittiim. gitmişken de idrar ve kan testi yaptırdım. ayrıntılı ultrason için orada takipli hasta olmadığım için 350 lira para alacaklarını belirttiler. neyse sonucum çıkmış idrar yolu enfeksiyonu çıkmış idrar da kristal mi ne çıkmış. çok canım sıkıldı. 2 gün öncesine kadar oruç tuttuydum suyu az içmişim demekki. inşallah bebeğim etkilenmez. yarın sabahtan sonuçlarımı gösterip ilaçlarımı alacağım ve tekrar kendi doktoruma gideceğim. sonuçlarla beraber.
Amin canım vaktinde sağlıklı kolay doğumlar nasip Etsin allahım hepimizemaşallah maşalllahRabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
hayır yanma yok sadece oruçlu olduğum halde gündüz çok idrara çıkıyordum. yanma acı vs. hiçbirşey yoktu ama vücudum susuz kalmış aman ihmal etmeyin bir test yaptırın bugunku doktor 3 litreden az içmemen gerekir oruç tutarken dedi ben 8 bardak su içiyordum iftarla sahur arası ona rağmen böyle olmuş. inşallah birşey olmazz.
Yokya normal su bardağı değil ki büyük iki su bardaklık gelecek kocaman bardaktan içtim. Ama olacağı varmış bundan sonrasi için dikkatli olacağımm. İnsAllah bir daha olmazinşAllah birşey olmaz yaa.. benim 3 litreyi geçiyor desemyanıma şişemi alıyorum yudum yudum içiyorum yatana kadar sonra sahura kalkınca yine susamış oluyorum..
doktorum eğer tutacaksan sıvı alımına dikkat et demişti ramazanın başında bana. bide eşim sürekli su içtin mi az içme bak şunu ye diye sürekli başımda unutturmuyor
Sen de mi acıbademe gidiyorsun
Acıbandem de doğum bu sene 19 21 bin arası değişiyor. Normal veya sezeryan olarak. Haziranda da zam gelicek demişlerdi
Evet kesinlikle canım.
Eh benim tedaviyle olduğu için mecburen en başından beri biliyorlardı aileler.
Ama akrabalara söylemedik, biraz zaman ilerlesin karnım çıksın, genetik testler yapılsın sonra dedim. Şükür yolunda ilerledi, bugünleri gördük. Artık söyleyebilirim yavaş yavaş.
Aileler bazen fazla hevesli olabiliyorlar, kayınvalidem kendi tarafına söylemiş 1 ay önce filan. Kızdık biz, öyle olunca biraz durdurdu kendini şükür.
Ay en mantıklısı tam benim işim olmuş :)
Benim de işyerindeki çalışma arkadaşlarım dahi bilmiyor :)
Üstüme bol şeyler giyiyorum anlamıyorlar sanırım.
Tebrikler canım çok güzel bi haberHANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Valla benden başka herkes saklıyo nazardan mı korkuyolar blmem benimkiler ana rahmine düşer düşmez biliyolar en iyisi söylememek aslında
HANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Gerizekalı her kimse o kişi. Zaten yanlış bilmiyorsam 3 gebelikten biri düşükle sonuçlanıyormuş doğal seleksiyon bu. Tüp bebekle alakası yok. Zaten uğraşıyoruz bir sürü şeyle, bir de bu salak saçması lafları duyuyoruzKesinlikle canım en güzeli bu olmuş. Bizimde tedaviyle oldu o yüzden duyuldu zaten birazda. Bana kalsa tedaviyi bile anlatmayacakmışsın ama neyse işte sakin kalmaya çalışıyoruz bol bolÇünkü ben en son kanamam olduğunda şu cümleyi duydum “tedaviyle oldu ya tedavi olan bebek daha çabuk düşüyormuş” dedi uzman doktor bir aile ferdii Allahıım ne günlerdi ya sanırım stresim bebeğimi etkilemesin diye sakin kalmışım heralde. Ben 2. Çocugu istiyorum Rabbim eğer onuda tedaviyle verirse bu sefer tedaviden bile bahsetmem kimseye. Kendiliğinden gelirse ne ala zaten
Kizlar kilo durumunuz nasıl? Ben dikkat etmeye başladım ben baştan beri 6 kilo aldım diye
15 gündür hiç kilo almamışım şeker karbonhidrat kesince gerçekten ise yarıyormuş.
Gerizekalı her kimse o kişi. Zaten yanlış bilmiyorsam 3 gebelikten biri düşükle sonuçlanıyormuş doğal seleksiyon bu. Tüp bebekle alakası yok. Zaten uğraşıyoruz bir sürü şeyle, bir de bu salak saçması lafları duyuyoruz
Umarım hiç bekletmeden gelir 2. Minnoşun
Ya doğru tahmin etmişimHANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
CannımTebrikler canım çok güzel bi haber
Dimi ya topluca şaşırabilirdik galibaKız biz Güneşi baya benimsemiştik zatensağlıkla gelsiin küçük hanıım
Ya doğru tahmin etmişim
Erkek erkek erkek şimdi de kız haberleri gelmeye başladı, sağlıkla kavuşun canım benim bir aşamayı daha geçtik
Çiçeğim detaylı randevunu kaçıncı haftaya aldın?Cannım
Dimi ya topluca şaşırabilirdik galiba
Ah inşallah tüm kuzucuklar sağlıkla gelsin canım benim
Bizim grup biraz başa baş gidiyor ya:)
Erkek çıksa bi şaşırırdım ama yalan yok 5 haftadır çok alışmışım kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?