2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çiçeğim detaylı randevunu kaçıncı haftaya aldın?
Benimki 21+0 olacak ertelememe gerek yok değil mi?

Bir hafta daha mı büyüse diye düşündüm ama pamuk dedeye de kavuşmak istiyorum bir an önce.
Kuzum ben de 21+0 düşünüyorum bence ideal. Değiştirme. Benim dr henüz kime yönlendirecek bahsetmedi o yüzden randevu almadım ama önden kendi planım bu şekilde.

Kizlar kilo durumunuz nasıl? Ben dikkat etmeye başladım ben baştan beri 6 kilo aldım diye

15 gündür hiç kilo almamışım şeker karbonhidrat kesince gerçekten ise yarıyormuş.
Ben 47.5 tum 49.5 oldum ekmek tüketme huyum yok ama tatlısız duramam yine de her şeyden ölçülü yerim protein ağırlıklı yiyorum

Kuzum ben de 21+0 düşünüyorum bence ideal. Değiştirme. Benim dr henüz kime yönlendirecek bahsetmedi o yüzden randevu almadım ama önden kendi planım bu şekilde.
Anladım bebeğim, kalsın o zaman, kimisi 22-24 arası diyordu o yüzden sey yaptım ama bence de ideal.

O değilde bu adam nemrutun teki çıkarsa oturup ağlarım 1500 tlnin arkasından, demedi demeyin.

-Sunshine canim tebrik ederim bir prensesimiz daha oluyor
İnşallah
sen iyi dayaniyorsun canim ben testi verdim, lab sifremide arkadasima verdim , ciktigi gun aksamina party i yapiyoruz
Ooooo bayılıyorum böyle arkadaşlara
Fitil kullanan arkadaşlar size soruyorum yatarken atmak dahamı rahat?
Kuzum kesinlikle öyle bi daha tuvalete gitmezsen mis özellikle
Ayarlayamayıp gidersem geri çıktığı bile olabiliyor. En rahatı gece koymak

Kizlarrrrrr
Benimde bir prensesim olacak
Doktor 12 haftada kiz bebek gibi gözüküyor ama kesin birsey söylemiyorum dedi
Bugun randevumuz vardi %80-90 kiz dedi
Pipi görmüyorm dedi acik açık.

İkili testimde sonuclar guzel. Dusuk riskliymiş
Saglikli bebek haftasiyla uyumlu 126 gr olmus. 15+2 çıktı ultrasonda

Gözün Aydın canım rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin
Maşallah

Ayy ne güzel kizlar çoğalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…