Tebrik ederim gerçekten çok büyük bir sabır ben olsam ölmüştüm meraktanBizim gösteriyor ama ben parti yapacağım 15 mayıs ı bekliyoruz öğrenmedik
Yan etkilerine bakar mısın benimkinde vardı. Hatta ilk yan etkisinde rahim ağzı iltihabı yazıyorduBende öyle yaptım ama benimki bu akıntı için attığımdan beri böle hafif adet ağrısı gibi ağrım var normal mi sizce?
Hayırlarla gelsin canım. Çok şükürHANIMLAR KIZIMIZ OLUYOR
Canım daktırım 11+0 da doğru teşhisi yapmış gerçekten
Kaçıncı haftadasın ?Kizlar kilo durumunuz nasıl? Ben dikkat etmeye başladım ben baştan beri 6 kilo aldım diye
15 gündür hiç kilo almamışım şeker karbonhidrat kesince gerçekten ise yarıyormuş.
Belki yazılmıştır sonraki mesajları okuyamadım ama benim de dişimin bir parçası kırılmıştı 14.haftadan sonra izin veriyorlar doktorlar. Hatta burada bi arkadaş bana detaylıca da yazmıştı kadın doğum doktorunun izin verdiğine dair yazılı bi belge al mutlaka diye. Sizin de bilginiz olsun. Ben henüz yaptırmadım dişimi.Kızlar selam, 20 sayfa olmuş okumayalı. Malesef telefona bile bakamıyorum mide bulantılarından.
Kızlar benim implant tedavim yarım kalmıştı. Doktorum anestezi alarak tamamlayabilirsin dedi. Ama korkuyorum. Var mı hamilelikte dişini yaptıran?
Ben vermişimKizlar kilo durumunuz nasıl? Ben dikkat etmeye başladım ben baştan beri 6 kilo aldım diye
15 gündür hiç kilo almamışım şeker karbonhidrat kesince gerçekten ise yarıyormuş.
Canim ben 3 kilo falan verdim bulantidan bir sey yiyememekten ve yedigimi de kusmaktan. Doktorum hic takilmadi bu duruma bebegin etkilenmeyecegini ve her turlu beslenecegini soyledi. Zaten doktorlar ilk aylarda kilo alimini pek desteklemiyor olabildigince minimum olsun istiyorlar zaten ilerleyen aylarda bebegin buyumesiyle ve mide rahatlamasiyla epey kilo aliniyor diye. Icin rahat olsun. Benim tansiyonumda hep 9/6 ya da 10/6 dusuk seyrediyor normale gore. Eger mide problemi ya da kusma yasiyorsan bu etkiliyor dedi hemsire. Ben yuksek olmasindan iyidir diye kendimi avutuyorum tansiyon konusundaMerhaba güzel anneler, merak ediyorum da gebelikte kilo almak yerine veren oldu mu ? benim gibi. Ve umarım bu durum bebeği kötü etkilemiyordur, bu gün sağlık ocağında takibim vardı gittim kilo alacağıma vermişim ve tansiyonum 90/60 çıktı.
16. HaftaKaçıncı haftadasın ?
Bilmiyorum ya ben bu konuda hala emin olamıyorum alanda korkuyo benim gibi çok kiloyla kapatmaktan dolayı verende korkuyor bebeğe bişey olurmu orta yolu ne bilmiyorumMerhaba güzel anneler, merak ediyorum da gebelikte kilo almak yerine veren oldu mu ? benim gibi. Ve umarım bu durum bebeği kötü etkilemiyordur, bu gün sağlık ocağında takibim vardı gittim kilo alacağıma vermişim ve tansiyonum 90/60 çıktı.
Kusmam azaldı bulantı ara sıra oluyor ama tiksinmeden kurtulamadım en sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum maalesefCanim ben 3 kilo falan verdim bulantidan bir sey yiyememekten ve yedigimi de kusmaktan. Doktorum hic takilmadi bu duruma bebegin etkilenmeyecegini ve her turlu beslenecegini soyledi. Zaten doktorlar ilk aylarda kilo alimini pek desteklemiyor olabildigince minimum olsun istiyorlar zaten ilerleyen aylarda bebegin buyumesiyle ve mide rahatlamasiyla epey kilo aliniyor diye. Icin rahat olsun. Benim tansiyonumda hep 9/6 ya da 10/6 dusuk seyrediyor normale gore. Eger mide problemi ya da kusma yasiyorsan bu etkiliyor dedi hemsire. Ben yuksek olmasindan iyidir diye kendimi avutuyorum tansiyon konusundabas donmesi vs yapmadigi surece de cok takilmiyorum
Bende seninle ayni durumdayim canim, tiksinme hic gecmeyecek sanirim. Hala yedigim seyler cok az. Elimden geleni yapiyorum ama icim almiyor maalesef. Umarim bu da gecer bir an once.Kusmam azaldı bulantı ara sıra oluyor ama tiksinmeden kurtulamadım en sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum maaleseftansiyon hep düşük ama dediğin gibi bu aralar baş dönmem çok olmuyor daha iyiyim bir 2 buçuk aya kadar çok çektim tansiyon ve baş dönmesinden kılımı kıpırdamıyordum dediklerin içimi rahatlattı cevap için teşekkürler bebeklerimiz sağlıklı olsun yeter bu mübarek Kadir gecesinde inşallah dualarımız kabul olur
Şaştık kaldık yani, bebekler iyi olsunda gerisi önemli değil benim 3 gün geride gözüktü ama ultrasondan ultrasona mı değişiyor acaba daha önce günü gununeydiBilmiyorum ya ben bu konuda hala emin olamıyorum alanda korkuyo benim gibi çok kiloyla kapatmaktan dolayı verende korkuyor bebeğe bişey olurmu orta yolu ne bilmiyorum
Ama ben başta abartmıştım sanki yedikçe büyücek diye doktor yeme dedi onla alakası yokmuş.. bendede acaba azmi yiyorum düşüncesi var çok yiyince kilo fırlıyor
Amin canım bu mübarek Kadir gecesinde bol bol dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallahBende seninle ayni durumdayim canim, tiksinme hic gecmeyecek sanirim. Hala yedigim seyler cok az. Elimden geleni yapiyorum ama icim almiyor maalesef. Umarim bu da gecer bir an once.
Amin insallah
Insallah canim onemli olan bebekler saglikli olsun, saglikla kucagimiza alalim dedigin gibiAmin canım bu mübarek Kadir gecesinde bol bol dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah
Ben de canımInsallah canim onemli olan bebekler saglikli olsun, saglikla kucagimiza alalim dedigin gibibugun hepimiz icin dua edecegim
Valla bende de 2 gün geri gözüktü doktor uyumlu dedi ultrasondan dolayı oluyomuş ölçülere tam güvenme olmaz dedi ben ondan korkmuyorum da çok kilo alırsam doğumum zor olur mu diye düşünüyorum.Şaştık kaldık yani, bebekler iyi olsunda gerisi önemli değil benim 3 gün geride gözüktü ama ultrasondan ultrasona mı değişiyor acaba daha önce günü gununeydi
Hayırlısı inşallahValla bende de 2 gün geri gözüktü doktor uyumlu dedi ultrasondan dolayı oluyomuş ölçülere tam güvenme olmaz dedi ben ondan korkmuyorum da çok kilo alırsam doğumum zor olur mu diye düşünüyorum.
Bende 3 kilo almışım ilk 3 ayda ve hayatım boyunca 48 kilonun üzerine çıkmamıştım. Yakın zamanda tartılmadım fakat muhtemelen yine almışımdır. Doktorumda fazla buldu maalesef ve bu durumda diyet programı önereceğini söyledi.Bilmiyorum ya ben bu konuda hala emin olamıyorum alanda korkuyo benim gibi çok kiloyla kapatmaktan dolayı verende korkuyor bebeğe bişey olurmu orta yolu ne bilmiyorum
Ama ben başta abartmıştım sanki yedikçe büyücek diye doktor yeme dedi onla alakası yokmuş.. bendede acaba azmi yiyorum düşüncesi var çok yiyince kilo fırlıyor
Bende öyle yaptım ama benimki bu akıntı için attığımdan beri böle hafif adet ağrısı gibi ağrım var normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?