Merhaba güzel anneler, merak ediyorum da gebelikte kilo almak yerine veren oldu mu ? benim gibi. Ve umarım bu durum bebeği kötü etkilemiyordur, bu gün sağlık ocağında takibim vardı gittim kilo alacağıma vermişim ve tansiyonum 90/60 çıktı.
Senin kilon kaç bilmiyorum ama ben yüksek kilodayım diyetisten eşliğinde bilincli kilo veriyorum doktorum sıkıntı görmüyor. Tabi ama et süt sebzeden vitaminlerimi alıyorum. Yediklerine dikkat ediyor musun yoksa bulantıdan vs yemiyor musun
Merhaba güzel anneler, merak ediyorum da gebelikte kilo almak yerine veren oldu mu ? benim gibi. Ve umarım bu durum bebeği kötü etkilemiyordur, bu gün sağlık ocağında takibim vardı gittim kilo alacağıma vermişim ve tansiyonum 90/60 çıktı.
Bilmiyorum ya ben bu konuda hala emin olamıyorum alanda korkuyo benim gibi çok kiloyla kapatmaktan dolayı verende korkuyor bebeğe bişey olurmu orta yolu ne bilmiyorum
Ama ben başta abartmıştım sanki yedikçe büyücek diye doktor yeme dedi onla alakası yokmuş.. bendede acaba azmi yiyorum düşüncesi var çok yiyince kilo fırlıyor
Canım selam. 16. haftanın içindeyim. 2.5-3 kilo aldım toplamda. Eğer açlıkla alakalı sıkıntı yaşıyorsan bol bol ayran iç, kefir iç. Tok tutar bunlar. Ayrıca anne kilo almasa da bebek anneden yararlanıyor ve büyüyor. Bunları dert etme, ne hamileler var toplamda hiç kilo almadan bebeklerini sağlıkla büyütüp doğuran.
Senin kilon kaç bilmiyorum ama ben yüksek kilodayım diyetisten eşliğinde bilincli kilo veriyorum doktorum sıkıntı görmüyor. Tabi ama et süt sebzeden vitaminlerimi alıyorum. Yediklerine dikkat ediyor musun yoksa bulantıdan vs yemiyor musun
Geçer insallah ya uygulamada da 16.-17. Haftalarda da ufaktan devam edip 18. bittiği söyleniyor. İnşallah bir an önce biter sıkıntıların. Tiksinmek kötüdür eminim ama kalsiyum protein almaya çalış çocuk her türlü besleniyor zaten sen depolarını boşaltma güçten düşme önemli olan o
Tebrik ederim gerçekten çok büyük bir sabır ben olsam ölmüştüm meraktan Umarım bizimkide bu hafta sonu gösterir de bizde parti düşünüyoruz fakat konsepti bulamadık
merhaba kızlar bugün tekrar tıpa gittim. benim sandığım gibi çok yüksek değilmiş değerlerim. küçük bir idrar yolu enfeksiyonumuz var. tek kullanımlık bir ilaç yazmış manurol diye. diğer değerlerim güzel, bir ay sonra görüşelim aynı zamanda feramat diye demir hapı verdi. kendi doktorumu da aradım söyledim. tamam dedi. ve ben hem tıpta hemde özelde kontorellere devam etme fikri geldi hem bu sayede 2 hafta arayla görmüş olurum kızımı
Ay bence çok güzel, Çok tatlı Balon patlatma dışında herşey kabulümdür açıkçası Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bu arada kuzeninin bu işlerle uğraşması da mükemmel birşey olmuş senin için, bu gibi durumlarda işi iyi anlayanlar etrafında olunca büyük kolaylık oluyor
Ay bence çok güzel, Çok tatlı Balon patlatma dışında herşey kabulümdür açıkçası Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bu arada kuzeninin bu işlerle uğraşması da mükemmel birşey olmuş senin için, bu gibi durumlarda işi iyi anlayanlar etrafında olunca büyük kolaylık oluyor
Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonunu önlemekte su içmek çok önemliymiş. Su içmek sık sık lavobaya çıkardığı için idrar birikmiyormuş orda. Ki bence bu süreçte su içmeyi alışkanlık haline getirmekte fayda var anne sütü artırımında süt içmek çok faydalıymış. Birde ortak lavoba banyo kullanılıyor mecburi durumlarda domestosun ıslak mendilini alıyorum ben yanıma oralardan da enfeksiyon kapma riskli yüksek oluyor hatta ufak bir şişede de kolonya taşıyorum yanımda onuda hemen dokunduğum ettiğim yerlere sıkıyorum. Havalarda tam yaz gelmedi ayaklarıda sıcak tutmakta fayda var bunada alışmalıyız emzirirken gaz problemi olmaması adına ben şimdiden patiklerimi çıkardıım akşamları giyiyorum ayaklarıma emzirirken de zaten kış döneminde olacaz dikkat etmemiz lazım
Geçer insallah ya uygulamada da 16.-17. Haftalarda da ufaktan devam edip 18. bittiği söyleniyor. İnşallah bir an önce biter sıkıntıların. Tiksinmek kötüdür eminim ama kalsiyum protein almaya çalış çocuk her türlü besleniyor zaten sen depolarını boşaltma güçten düşme önemli olan o