2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Senin kilon kaç bilmiyorum ama ben yüksek kilodayım diyetisten eşliğinde bilincli kilo veriyorum doktorum sıkıntı görmüyor. Tabi ama et süt sebzeden vitaminlerimi alıyorum. Yediklerine dikkat ediyor musun yoksa bulantıdan vs yemiyor musun

Ben varım canım şuan -2 kiloyla 4. Ayı kapatıyorum inş bebeğim gayet iyi ve haftasıyla uyumlu

Canım selam. 16. haftanın içindeyim. 2.5-3 kilo aldım toplamda. Eğer açlıkla alakalı sıkıntı yaşıyorsan bol bol ayran iç, kefir iç. Tok tutar bunlar. Ayrıca anne kilo almasa da bebek anneden yararlanıyor ve büyüyor. Bunları dert etme, ne hamileler var toplamda hiç kilo almadan bebeklerini sağlıkla büyütüp doğuran.

52 kiloyum şu anda, çok bulantım vardı şimdi çokk hafifledi ama tiksinme beni mahvediyor en sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum maalesef

52 kiloyum şu anda, çok bulantım vardı şimdi çokk hafifledi ama tiksinme beni mahvediyor en sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum maalesef

Geçer insallah ya uygulamada da 16.-17. Haftalarda da ufaktan devam edip 18. bittiği söyleniyor. İnşallah bir an önce biter sıkıntıların. Tiksinmek kötüdür eminim ama kalsiyum protein almaya çalış çocuk her türlü besleniyor zaten sen depolarını boşaltma güçten düşme önemli olan o

Tebrik ederim gerçekten çok büyük bir sabır ben olsam ölmüştüm meraktan Umarım bizimkide bu hafta sonu gösterir de bizde parti düşünüyoruz fakat konsepti bulamadık
çok zor beklemek babamız çok kızgın ama doğruluğu önemli bu tarz birşey düşünüyorum ben kuzenim bu işlerle uğraşıyor gönlümüze göre yapıcak

Eklentiler

• 686D1340-583C-4F9B-86B4-766DAEA30976.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 6788B9B1-7101-48D1-97BB-803A49A9FBD0.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 74
merhaba kızlar bugün tekrar tıpa gittim. benim sandığım gibi çok yüksek değilmiş değerlerim. küçük bir idrar yolu enfeksiyonumuz var. tek kullanımlık bir ilaç yazmış manurol diye. diğer değerlerim güzel, bir ay sonra görüşelim aynı zamanda feramat diye demir hapı verdi. kendi doktorumu da aradım söyledim. tamam dedi. ve ben hem tıpta hemde özelde kontorellere devam etme fikri geldi hem bu sayede 2 hafta arayla görmüş olurum kızımı

çok zor beklemek babamız çok kızgın ama doğruluğu önemli bu tarz birşey düşünüyorum ben kuzenim bu işlerle uğraşıyor gönlümüze göre yapıcak
Ay bence çok güzel, Çok tatlı Balon patlatma dışında herşey kabulümdür açıkçası Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bu arada kuzeninin bu işlerle uğraşması da mükemmel birşey olmuş senin için, bu gibi durumlarda işi iyi anlayanlar etrafında olunca büyük kolaylık oluyor

Evet gerçekten öyle bende sevemiyorum patlatmayı yapmayacaktım o yüzden böyle bir alternatif olunca karar verdim

Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonunu önlemekte su içmek çok önemliymiş. Su içmek sık sık lavobaya çıkardığı için idrar birikmiyormuş orda. Ki bence bu süreçte su içmeyi alışkanlık haline getirmekte fayda var anne sütü artırımında süt içmek çok faydalıymış. Birde ortak lavoba banyo kullanılıyor mecburi durumlarda domestosun ıslak mendilini alıyorum ben yanıma oralardan da enfeksiyon kapma riskli yüksek oluyor hatta ufak bir şişede de kolonya taşıyorum yanımda onuda hemen dokunduğum ettiğim yerlere sıkıyorum. Havalarda tam yaz gelmedi ayaklarıda sıcak tutmakta fayda var bunada alışmalıyız emzirirken gaz problemi olmaması adına ben şimdiden patiklerimi çıkardıım akşamları giyiyorum ayaklarıma emzirirken de zaten kış döneminde olacaz dikkat etmemiz lazım

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…