2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
merhabaaa siz bizden biraz daha öndesiniz diye size sorayım dedim ikili teste %70 şu cinsiyet söyleyip sonra değişen oldu mu ?

Bende nefret ediyorum ağır vasıta bir de hiç sevmem ağır insanları

selam kızlar nasılsınız? bugün sağlık ocağına gebelik bildirdim annem gitmiş benim kaydım orada hala telefonla konuştuk hemşire ile ,neden bu kadar geç kaldınız dedi hemşire bilgileri falan aldı sonra gelin kan testlerinizi yapalım dedi. anlamadığım kendi doktorum istemeden neden yapılsın ki demir ilacı kullanıyo musunuz d vitamini kullanıyo musunuz dedi multivitamin kullanıyorum onun içinde var dedim. bir de bu arada bana doktorum 20.haftada multivitamini bırakıp kan ilacına başlıycaz dedi sizler kullanıyorsunuz kan ilacı galiba bana 20.haftada dedi.

Ben de yeni bildirdim sayılır aile hekimliğine, sadece 20.haftada gel aşı için dediler.

Ve evet beybisi kan ilacı kullanıyoruz çoğumuz, hatta bugün ikinci kutuya geçtim.

Merhaba aynısını bende bugün yaşadım tevafuk, benimde gebe bildirimim yeni yapılmış, yarın kan vermeye gideceğim, benim bir kaybım olduğu için biraz beklemek istedim belki saçma ama neyse bugün 13+4 üm, bana demir ve kalsiyum başlattı şimdilik

Sorma bende kısayım hayatım boyunca hep 46 48 arası gittim şimdi çok geldi banada allahtan benim canm o tarz şeyleri çekmiyor ama bende karbonhidratı bol tüketiyorum benimkide fazla buldu son aylarda çok çok alınmıyormuş zaten

Ben de yeni bildirdim sayılır aile hekimliğine, sadece 20.haftada gel aşı için dediler.

Ve evet beybisi kan ilacı kullanıyoruz çoğumuz, hatta bugün ikinci kutuya geçtim.
anladım canım benim tüp bebek doktorum 20.haftada dedi diğer gittiğim doktorda bir dahaki geldiğinde dedi o da 17.haftaya denk geliyor ona gitmeyeceğim gerçi de. her doktor farklı farklı.

orada kan testleri yapmanın ne anlamı var onu da anlamadım. kendi doktorum gerek görse ister ya da yapar. aile hekiminin verdiği ilacı da zaten içmem kendi doktorumun vermediği şeyi. saçma geldi bana. ben sadece aşı yapılır diye kayıt oldum ama dosyasına koyucaz vs demişler.

anladım canım benim tüp bebek doktorum 20.haftada dedi diğer gittiğim doktorda bir dahaki geldiğinde dedi o da 17.haftaya denk geliyor ona gitmeyeceğim gerçi de. her doktor farklı farklı.
Evet evet bazı doktorlar 20.haftadan önce gerek görmüyor hatta hope2022 ’nin doktoru da 20.haftada başlayacağız demişti, yanlış hatırlamıyorsam.

Evet, çünkü doktor kan ilacı yazıyorum dedi, üstünde demir yazıyor. Gyno ferro sanol ilacın adı, aynıdır belki.
Benimde gynoferon
Prosedür canım, bende sağlık ocağının test sonuçlarına güvenmiyorum, aynen bende aşı için kayıtoldum

Evet evet bazı doktorlar 20.haftadan önce gerek görmüyor hatta hope2022 ’nin doktoru da 20.haftada başlayacağız demişti, yanlış hatırlamıyorsam.

Aynen banada o şekilde söyledi bakalım ya doktorum birde sanırım gebelikte ilaç karşıtı parola bile gerçekten bayılacak derecedeyseniz için modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…