Aaa cok ağrın oluyor muydu tatlım yaKızlar idrar sonucum geldi 10 değerden 9 u referans dışı iltihap varmış antibiotik tedavisine başladı bide 1 gün şu suya karıştırıp içilip yatılan varya ondan verdi
3 gündür ağrım var tuvaletimi yaparken otururken bide akıntım çok çoğaldı canım aşırıAaa cok ağrın oluyor muydu tatlım ya
Çok geçmiş olsun
Allah allah yaa3 gündür ağrım var tuvaletimi yaparken otururken bide akıntım çok çoğaldı canım aşırı
Geçmiş olsun. Mantar mı?Kızlar idrar sonucum geldi 10 değerden 9 u referans dışı iltihap varmış antibiotik tedavisine başladı bide 1 gün şu suya karıştırıp içilip yatılan varya ondan verdi
Üşütmüş olabilir misin canım? İdrar yolu enfeksiyonu vs gibi?Allah allah yaa
Akıntın ne renk peki
Kıvamlı mı su gibi mi bi de
Sorma sebebim benim de sancılarım var, özellikle tuvalet sıkışınca yaparken filan. hep 15 günde bir tahlil verdim hepsi normal bi tek yassı epitel düşük çıkıyordu. Salı günü bi daha idrar tahlil vereceğim.
Ya ben haftalardır böyleyim aslında sürekli bakılıyor ama idrar kültüründe de üreme olmadı. Enfeksiyon olsa çıkardı zaten konuşmuştuk. Yaşadığım sancılar aynı regl döneminde idrar torbası ve bağırsaklardaki çikolata kistlerinden dolayı çektiğim sancılara benziyor.Üşütmüş olabilir misin canım? İdrar yolu enfeksiyonu vs gibi?
Kuzum lab dan lab a bile ölçüm değişiyorken aramızda 66 birimlik değerin lafı mı olur yaaselam kızlar sağlık ocağında beta hcg de bakılmış 13.234 çıkmış 15+5 iken bakıldı internette en az 13.300 filan diyor da normal midir acaba
haklısın canım işte kafaya takacak şey lazımYa ben haftalardır böyleyim aslında sürekli bakılıyor ama idrar kültüründe de üreme olmadı. Enfeksiyon olsa çıkardı zaten konuşmuştuk. Yaşadığım sancılar aynı regl döneminde idrar torbası ve bağırsaklardaki çikolata kistlerinden dolayı çektiğim sancılara benziyor.
Belki yine onlar kaynaklı oluyordur.
Salı günü bi daha test vericem bakalım ne çıkacak. Bi ara da detaylı kan vermeyi düşünüyorum ne alemdeyiz
Kuzum lab dan lab a bile ölçüm değişiyorken aramızda 66 birimlik değerin lafı mı olur yaa
Allah allah bu haftada hep 3 lü duyduk :) hadi güzel sonuçlarla gel inş :)Bende şimdi çıktım doktordan bizim bebiş yine tam göstermedi cinsiyeti. İlk baktı bacak arasına kordon ordaydı göremedi. Tatlı şeyler atıştır tekrar bakalım dedi. Yine baktı bu sefer eliyle kapatmış gibiydi. Emin olmamakla birlikte kız dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Gönlümden benimde kız geçiyor bakalım4lü test için kan verdim. Sanırım bu grupta ilk 4lü testi ben mi yaptırdım bende şaşırdım doktor 4lü test isteyince. Bu haftada olacağını tahmin etmemiştim burdada kimse yazmadı. GynoTardyferon demir ilacı verdi kullanan var mı ? Aç karnına içecekmişim yan etki yaşamam inşallah
3lü yapmadı. İnşallah güzel gelir bakalımAllah allah bu haftada hep 3 lü duyduk :) hadi güzel sonuçlarla gel inş :)
Bi ihtimal erkek gibi duruyor ama değişebilir bişeyler almayın çok erken daha dedi
Kızlar idrar sonucum geldi 10 değerden 9 u referans dışı iltihap varmış antibiotik tedavisine başladı bide 1 gün şu suya karıştırıp içilip yatılan varya ondan verdi
Bu haftalarda beta hcg bakıldığını ilk duydum, bende dün verdim sağlı ocağında tahlil betaya bakmamışlar, o kadarcık farktan hiç bişeycik olmazselam kızlar sağlık ocağında beta hcg de bakılmış 13.234 çıkmış 15+5 iken bakıldı internette en az 13.300 filan diyor da normal midir acaba
Ben de henüz tam anlamıyla cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim, 17.haftamda gideceğim o zamana belli olur sanıyorum, sonucun güzel gelir inşallah, benim demir ilacımda gynoferon, aç karın dedi bana da ama ben trioid ilacını da kullandığım için kahvaltıdan 2 saat sonra al dediBende şimdi çıktım doktordan bizim bebiş yine tam göstermedi cinsiyeti. İlk baktı bacak arasına kordon ordaydı göremedi. Tatlı şeyler atıştır tekrar bakalım dedi. Yine baktı bu sefer eliyle kapatmış gibiydi. Emin olmamakla birlikte kız dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Gönlümden benimde kız geçiyor bakalım4lü test için kan verdim. Sanırım bu grupta ilk 4lü testi ben mi yaptırdım bende şaşırdım doktor 4lü test isteyince. Bu haftada olacağını tahmin etmemiştim burdada kimse yazmadı. GynoTardyferon demir ilacı verdi kullanan var mı ? Aç karnına içecekmişim yan etki yaşamam inşallah
Beybisi tiroid ilacıyla bağlantısı ne? Acaba ikisini birlikte kullanırken dikkat etmek mi lazım, çünkü demir ilacını kullandığım ay tiroidim yükseldi, gece yatmadan önce aç kanına alıyorum ben kan ilacını.Bu haftalarda beta hcg bakıldığını ilk duydum, bende dün verdim sağlı ocağında tahlil betaya bakmamışlar, o kadarcık farktan hiç bişeycik olmaz
Ben de henüz tam anlamıyla cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim, 17.haftamda gideceğim o zamana belli olur sanıyorum, sonucun güzel gelir inşallah, benim demir ilacımda gynoferon, aç karın dedi bana da ama ben trioid ilacını da kullandığım için kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi
Çok teşekkürler bende gittiğim doktordan çok memnun kaldımPerinatolog Prof dr Fuat Akercana gittik biz de dün başka bir sebeple. Çok ilgilendi bilginiz olsun. Rabbim inşallah şifa versin sağlıkla vaktinde doğsun
Bende erkek gibi hissettimBi ihtimal erkek gibi duruyor ama değişebilir bişeyler almayın çok erken daha dedi
Bana ferrozinc verdi canımBende şimdi çıktım doktordan bizim bebiş yine tam göstermedi cinsiyeti. İlk baktı bacak arasına kordon ordaydı göremedi. Tatlı şeyler atıştır tekrar bakalım dedi. Yine baktı bu sefer eliyle kapatmış gibiydi. Emin olmamakla birlikte kız dedi. 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Gönlümden benimde kız geçiyor bakalım4lü test için kan verdim. Sanırım bu grupta ilk 4lü testi ben mi yaptırdım bende şaşırdım doktor 4lü test isteyince. Bu haftada olacağını tahmin etmemiştim burdada kimse yazmadı. GynoTardyferon demir ilacı verdi kullanan var mı ? Aç karnına içecekmişim yan etki yaşamam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?