Ya ben haftalardır böyleyim aslında sürekli bakılıyor ama idrar kültüründe de üreme olmadı. Enfeksiyon olsa çıkardı zaten konuşmuştuk. Yaşadığım sancılar aynı regl döneminde idrar torbası ve bağırsaklardaki çikolata kistlerinden dolayı çektiğim sancılara benziyor.
Belki yine onlar kaynaklı oluyordur.
Salı günü bi daha test vericem bakalım ne çıkacak. Bi ara da detaylı kan vermeyi düşünüyorum ne alemdeyiz
Bizim bebişler çok nazlı çıktı bir türlü net cinsiyet öğrenemedikBu haftalarda beta hcg bakıldığını ilk duydum, bende dün verdim sağlı ocağında tahlil betaya bakmamışlar, o kadarcık farktan hiç bişeycik olmaz
Ben de henüz tam anlamıyla cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim, 17.haftamda gideceğim o zamana belli olur sanıyorum, sonucun güzel gelir inşallah, benim demir ilacımda gynoferon, aç karın dedi bana da ama ben trioid ilacını da kullandığım için kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi
Canım ilacın prospektüsünde tiroid hormon ilaçlarıyla arasında en az 2 saat olmalı yazıyor. Sanırım tiroid ilacının etkisini azaltıyor.Beybisi tiroid ilacıyla bağlantısı ne? Acaba ikisini birlikte kullanırken dikkat etmek mi lazım, çünkü demir ilacını kullandığım ay tiroidim yükseldi, gece yatmadan önce aç kanına alıyorum ben kan ilacını.
İnşallah 10 gün sonra da tekrar kız derse net gösterirse kızım geliyor diyebileceğimBana ferrozinc verdi canımBir tatlı kız daha eklendi demek sağlıkla gelsin minik kuş
Anladım bebeğim, o zaman sorun yok çünkü birini sabah birini gece alıyorum.Bizim bebişler çok nazlı çıktı bir türlü net cinsiyet öğrenemedikbende 16+3 gibi gideceğim tekrar bakalım. Bende tiroid ilacı kullanıyorum senin gibi yapayım bende. Tek korkum zaten hali hazırda bulantım var onu artırması.
Canım ilacın prospektüsünde tiroid hormon ilaçlarıyla arasında en az 2 saat olmalı yazıyor. Sanırım tiroid ilacının etkisini azaltıyor.
İnşallah 10 gün sonra da tekrar kız derse net gösterirse kızım geliyor diyebileceğim
Benimkinin de hareketliliğinden kalp atışı alamadık uzun süre. Niye böyle hareketli bizimkiler ya, bi yüzüstü, sonra amuda, şok içinde izliyoruz biz ultrasondaCinsiyeti söyleyemem dedi saklamış şu an bir de çok hareketli ölçüm dahi alamıyorum sjdjdjdjjd
Öyle dedikten sonra işte ilk dediğim gibi kız görünüyor dedi net konuşmadığı için karıştı kafam baktım bende bacak arasına çok tutmadı üstünde anlamadım
Ya zaten kız aynı bana benziyor yok böyle bişeygerçi doktor babasına benzetti ama göreciz
Yaaa aklın bende kalmış tabi ev işleri taşınma canım ya
Bebeğim sana daha önce histeroskopi olduğumu söylemiştim, o zaman laparoskopi de yapıldı ameliyat 2 saate yakın sürmüştü. Rahim ile diğer organlar arasında yapışıklık varmış ve Sadece yumurtalıkta değil alt batında komple dediğim yerlerde minik minik çikolata kistleri vardı.fotolarını çekmiş duruyo halaCanım çikolata kistinin sancı yapacağını sanmam ama doktora sordun mu bu durumunu?
Israrla bişey çıkmıyorsa illa başka bişeydir sebepsiz değildir yani. Detaylı kan testi muhakkak ver. Benim de yarın Hüseyin hocayla randevum var sabah 9da. Tekrar idrar kültürü ve tsh istedi. Tsh şükür güzel yükseldi mantarım da geçmiş
Ben de ben de.Kizlar selamkabizlik icin oneriniz var mi? Yani sunu yiyiyorum ya da iciyorum sonra mutlaka tuvalete cikiyorum diyebileceginiz bir sey? Ben cildirmak uzereyim de
Bu süreçte günlük pedler de çok tavsiye edilmiyor. Sürekli değiştiriyorsundur eminim.kızlar vajinanın dış kısmında yanma neden olur ya 2 gündür ara ara oluyor
şiddetli değil ama tedirgin oluyorum kullandığım günlük ped markasını değiştirdim büyük ihtimalle tahriş oldu diyorum akıntı ya da idrar yaparken yanma yok doktor randevum 5 mayısta o zamana kadar beklemem sorun olur mu sizce?
Ah gel gardaşım gel.Kizlar selamkabizlik icin oneriniz var mi? Yani sunu yiyiyorum ya da iciyorum sonra mutlaka tuvalete cikiyorum diyebileceginiz bir sey? Ben cildirmak uzereyim de
Ya ben dun aksam acillik oldum, suan dusununce guluyorum ama bildigin tuvalette iki buklum kaldim annem ve esim zor goturduler acile, lavmanla rahatladim, bugunde aile hekimine gittim klasik duphalac falan ic dedi onu hep iciyorum zatenBen de ben de.
Ben de lavmana gidecektim az kalmıştı.Ya ben dun aksam acillik oldum, suan dusununce guluyorum ama bildigin tuvalette iki buklum kaldim annem ve esim zor goturduler acile, lavmanla rahatladim, bugunde aile hekimine gittim klasik duphalac falan ic dedi onu hep iciyorum zatenyiyebilecek bir suru sey saydi, zeytinyagi vs ama midemden de oyle her seyi yiyemiyorum zaten en buyuk sikinti da hep kati beslenmekten kaynakli, ay valla iki ucu seyli degnek gercekten
Kefir bi deneyeyim canim cok sagol, gerci midem ne derece izin verir bilmiyorum ama kusmak ve kabizlik arasinda tercih yapacak kadar caresiz durumdayimBu süreçte günlük pedler de çok tavsiye edilmiyor. Sürekli değiştiriyorsundur eminim.
Ama günde gerekirse 2-3 iç çamaşırı değiştirmek daha çok öneriliyor. İşte mantardan özellikle korunmak için iç çamaşırlarınızı kaynatın, ütüleyin öyle kullanın filan diyorlar.
Baya dışarda bir yanma ise tahriş olabilir yıkarken ya da cinsel ilişki esnasında.
Sorun olacağını sanmıyorum kuru ve temiz tutmaya gayret edin
Ah gel gardaşım gel.
Duphalac şurup verdi doktorum günde 3 doz içiyorum ama çok yaramadı. Düşün yani
Yanında kefir içmeye başladım.
Bir de incir, kayısı hoşaf yapıyordum fayda etmiyorduHayyal ciğimin tavsiyesiyle ayva da doğradım içine.
Bunların hepsi birleşince biraz fayda etti sanırım düne göre fena değilim sanki.
Kizlar selamkabizlik icin oneriniz var mi? Yani sunu yiyiyorum ya da iciyorum sonra mutlaka tuvalete cikiyorum diyebileceginiz bir sey? Ben cildirmak uzereyim de
Şalgam suyuBen de ben de.
İçimin sade kefirini aldım ayrana benziyor tadi güzel. Bol bol iç.Kefir bi deneyeyim canim cok sagol, gerci midem ne derece izin verir bilmiyorum ama kusmak ve kabizlik arasinda tercih yapacak kadar caresiz durumdayim
Valla lavman medeniyetmis, Allah bulandan razi olsunBen de lavmana gidecektim az kalmıştı.
Sanki bağırsaklarım ile vücudum arasındaki bağlantılar kopmuş zorluyorum ama bağırsaklarım tepki bile vermiyor
Haydaa, hayatta icemedigim nadir iceceklerdendirŞalgam suyuBir karadenizli olarak nasıl seviyorum bende bilmiyorum ama cidden kabızlığa çok iyi geliyor.
Yavrum çok geçmiş olsun ya benim de acillik olmam yakındır, zaten tek tük şey tüketebiliyorum ben de. Makat ağrısı oluyor gün içinde korkutuyor beni. Genel cerrahi muayenesinden de korkuyorum gidemiyorum.Ya ben dun aksam acillik oldum, suan dusununce guluyorum ama bildigin tuvalette iki buklum kaldim annem ve esim zor goturduler acile, lavmanla rahatladim, bugunde aile hekimine gittim klasik duphalac falan ic dedi onu hep iciyorum zatenyiyebilecek bir suru sey saydi, zeytinyagi vs ama midemden de oyle her seyi yiyemiyorum zaten en buyuk sikinti da hep kati beslenmekten kaynakli, ay valla iki ucu seyli degnek gercekten
Minnoşum ben Adanalıyım ev şalgam dolu.Şalgam suyuBir karadenizli olarak nasıl seviyorum bende bilmiyorum ama cidden kabızlığa çok iyi geliyor.
Deneyeyim canim cok sagol❤İçimin sade kefirini aldım ayrana benziyor tadi güzel. Bol bol iç.
Şu hoşaf mevzusunu dene bunların hepsini kuru kuru yiyince yaramıyor nedense kaynatıp posalı bi şekilde yiyince çok yarıyor. İçine karanfil koyuyorum ve az limon sıkıyorum fena bir tadı da olmuyor. Dene bence.
Canım çok sevindimAh gel gardaşım gel.
Duphalac şurup verdi doktorum günde 3 doz içiyorum ama çok yaramadı. Düşün yani
Yanında kefir içmeye başladım.
Bir de incir, kayısı hoşaf yapıyordum fayda etmiyorduHayyal ciğimin tavsiyesiyle ayva da doğradım içine.
Bunların hepsi birleşince biraz fayda etti sanırım düne göre fena değilim sanki.
Yavrum çok geçmiş olsun ya benim de acillik olmam yakındır, zaten tek tük şey tüketebiliyorum ben de. Makat ağrısı oluyor gün içinde korkutuyor beni. Genel cerrahi muayenesinden de korkuyorum gidemiyorum.
Minnoşum ben Adanalıyım ev şalgam dolu.Günde 1 litre şalgam içerdim ama artık midem almıyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?