2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Canım çikolata kistinin sancı yapacağını sanmam ama doktora sordun mu bu durumunu?
Israrla bişey çıkmıyorsa illa başka bişeydir sebepsiz değildir yani. Detaylı kan testi muhakkak ver. Benim de yarın Hüseyin hocayla randevum var sabah 9da. Tekrar idrar kültürü ve tsh istedi. Tsh şükür güzel yükseldi mantarım da geçmiş

Bizim bebişler çok nazlı çıktı bir türlü net cinsiyet öğrenemedik bende 16+3 gibi gideceğim tekrar bakalım. Bende tiroid ilacı kullanıyorum senin gibi yapayım bende. Tek korkum zaten hali hazırda bulantım var onu artırması.
Canım ilacın prospektüsünde tiroid hormon ilaçlarıyla arasında en az 2 saat olmalı yazıyor. Sanırım tiroid ilacının etkisini azaltıyor.
Bana ferrozinc verdi canım Bir tatlı kız daha eklendi demek sağlıkla gelsin minik kuş
İnşallah 10 gün sonra da tekrar kız derse net gösterirse kızım geliyor diyebileceğim

Anladım bebeğim, o zaman sorun yok çünkü birini sabah birini gece alıyorum.

Benimkinin de hareketliliğinden kalp atışı alamadık uzun süre. Niye böyle hareketli bizimkiler ya, bi yüzüstü, sonra amuda, şok içinde izliyoruz biz ultrasonda en son yorulup, aşağı kayıyor delircem

Bebeğim sana daha önce histeroskopi olduğumu söylemiştim, o zaman laparoskopi de yapıldı ameliyat 2 saate yakın sürmüştü. Rahim ile diğer organlar arasında yapışıklık varmış ve Sadece yumurtalıkta değil alt batında komple dediğim yerlerde minik minik çikolata kistleri vardı.fotolarını çekmiş duruyo hala
neyse Özellikle regl döneminde küçük ve büyük tuvalette çok çok sancılar çekme sebebim buymuş. Hatta ishal olurum regl döneminde ben. Normalde kabızlık mesela. Ben herkes böyle sancı çeker sanıyordum da yokmuş öyle bi şey işte. :))
Bakalım gidince de söyleyeceğim yine sıkıntıları. İdrar yaparken yanma değil de sancı çekiyorum daha çok sağ taraflarda.

Oh haberlerin süper valla yarın da güzel güzel haberlerle gel inşallah

Kizlar selam kabizlik icin oneriniz var mi? Yani sunu yiyiyorum ya da iciyorum sonra mutlaka tuvalete cikiyorum diyebileceginiz bir sey? Ben cildirmak uzereyim de

kızlar vajinanın dış kısmında yanma neden olur ya 2 gündür ara ara oluyor
şiddetli değil ama tedirgin oluyorum kullandığım günlük ped markasını değiştirdim büyük ihtimalle tahriş oldu diyorum akıntı ya da idrar yaparken yanma yok doktor randevum 5 mayısta o zamana kadar beklemem sorun olur mu sizce?

Bu süreçte günlük pedler de çok tavsiye edilmiyor. Sürekli değiştiriyorsundur eminim.
Ama günde gerekirse 2-3 iç çamaşırı değiştirmek daha çok öneriliyor. İşte mantardan özellikle korunmak için iç çamaşırlarınızı kaynatın, ütüleyin öyle kullanın filan diyorlar.

Baya dışarda bir yanma ise tahriş olabilir yıkarken ya da cinsel ilişki esnasında.
Sorun olacağını sanmıyorum kuru ve temiz tutmaya gayret edin
Kizlar selam kabizlik icin oneriniz var mi? Yani sunu yiyiyorum ya da iciyorum sonra mutlaka tuvalete cikiyorum diyebileceginiz bir sey? Ben cildirmak uzereyim de
Ah gel gardaşım gel.
Duphalac şurup verdi doktorum günde 3 doz içiyorum ama çok yaramadı. Düşün yani
Yanında kefir içmeye başladım.
Bir de incir, kayısı hoşaf yapıyordum fayda etmiyordu Hayyal ciğimin tavsiyesiyle ayva da doğradım içine.
Bunların hepsi birleşince biraz fayda etti sanırım düne göre fena değilim sanki.

Ya ben dun aksam acillik oldum, suan dusununce guluyorum ama bildigin tuvalette iki buklum kaldim annem ve esim zor goturduler acile, lavmanla rahatladim, bugunde aile hekimine gittim klasik duphalac falan ic dedi onu hep iciyorum zaten yiyebilecek bir suru sey saydi, zeytinyagi vs ama midemden de oyle her seyi yiyemiyorum zaten en buyuk sikinti da hep kati beslenmekten kaynakli, ay valla iki ucu seyli degnek gercekten

Ben de lavmana gidecektim az kalmıştı.
Sanki bağırsaklarım ile vücudum arasındaki bağlantılar kopmuş zorluyorum ama bağırsaklarım tepki bile vermiyor

Kefir bi deneyeyim canim cok sagol, gerci midem ne derece izin verir bilmiyorum ama kusmak ve kabizlik arasinda tercih yapacak kadar caresiz durumdayim

Kefir bi deneyeyim canim cok sagol, gerci midem ne derece izin verir bilmiyorum ama kusmak ve kabizlik arasinda tercih yapacak kadar caresiz durumdayim
İçimin sade kefirini aldım ayrana benziyor tadi güzel. Bol bol iç.
Şu hoşaf mevzusunu dene bunların hepsini kuru kuru yiyince yaramıyor nedense kaynatıp posalı bi şekilde yiyince çok yarıyor. İçine karanfil koyuyorum ve az limon sıkıyorum fena bir tadı da olmuyor. Dene bence.

Ben de lavmana gidecektim az kalmıştı.
Sanki bağırsaklarım ile vücudum arasındaki bağlantılar kopmuş zorluyorum ama bağırsaklarım tepki bile vermiyor
Valla lavman medeniyetmis, Allah bulandan razi olsun dun aksam ne cektigimi bir ben bir de zavalli popom bilir

Benim bu hamilelikte sindirim ve bosaltim sistemim komple coktu zaten

Yavrum çok geçmiş olsun ya benim de acillik olmam yakındır, zaten tek tük şey tüketebiliyorum ben de. Makat ağrısı oluyor gün içinde korkutuyor beni. Genel cerrahi muayenesinden de korkuyorum gidemiyorum.
Şalgam suyu Bir karadenizli olarak nasıl seviyorum bende bilmiyorum ama cidden kabızlığa çok iyi geliyor.
Minnoşum ben Adanalıyım ev şalgam dolu. Günde 1 litre şalgam içerdim ama artık midem almıyor maalesef.

Deneyeyim canim cok sagol❤

Canım çok sevindim Ayva bana da iyi geliyor. İnşallah bundan sonra daha rahat olursun

Benim boyle giderse dogumdan sonra ilk duragim genel cerrahi basur ameliyati cok net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…