Oyy doğumdan sonra çok işimiz vaar.Benim boyle giderse dogumdan sonra ilk duragim genel cerrahi basur ameliyati cok net
Valla hayat cok zor yaCanım çok sevindimAyva bana da iyi geliyor. İnşallah bundan sonra daha rahat olursun
Allah askina ekime transit gecelim nolur yaOyy doğumdan sonra çok işimiz vaar.
Karadenizde yetişen pancar var karalahanada diyorlar onun çorbası birde kabızlığa çok iyi geliyor. Hamilelikte hiç kabız olmadım şalgam suyu ve bu dediğim çorba sayesinde. Keşke içebilseydin şalgamı çok iyi geliyor.Haydaa, hayatta icemedigim nadir iceceklerdendirbeni cok uzdun suan
Canım bende kötüyüm bulantılardan. 15+2 yim bugün doktor artık yemek yemeye başlaman lazım dedi. Sende başlamalısın o zamanYavrum çok geçmiş olsun ya benim de acillik olmam yakındır, zaten tek tük şey tüketebiliyorum ben de. Makat ağrısı oluyor gün içinde korkutuyor beni. Genel cerrahi muayenesinden de korkuyorum gidemiyorum.
Minnoşum ben Adanalıyım ev şalgam dolu.Günde 1 litre şalgam içerdim ama artık midem almıyor maalesef.
Canım benim biliyorum durumunu, aynen tuvalette sancı olayını uzun zaman çektim ben de.Bebeğim sana daha önce histeroskopi olduğumu söylemiştim, o zaman laparoskopi de yapıldı ameliyat 2 saate yakın sürmüştü. Rahim ile diğer organlar arasında yapışıklık varmış ve Sadece yumurtalıkta değil alt batında komple dediğim yerlerde minik minik çikolata kistleri vardı.fotolarını çekmiş duruyo hala
neyse Özellikle regl döneminde küçük ve büyük tuvalette çok çok sancılar çekme sebebim buymuş. Hatta ishal olurum regl döneminde ben. Normalde kabızlık mesela. Ben herkes böyle sancı çeker sanıyordum da yokmuş öyle bi şey işte. :))
Bakalım gidince de söyleyeceğim yine sıkıntıları. İdrar yaparken yanma değil de sancı çekiyorum daha çok sağ taraflarda.
Oh haberlerin süper valla yarın da güzel güzel haberlerle gel inşallah
Karadenizde yetişen pancar var karalahanada diyorlar onun çorbası birde kabızlığa çok iyi geliyor. Hamilelikte hiç kabız olmadım şalgam suyu ve bu dediğim çorba sayesinde. Keşke içebilseydin şalgamı çok iyi geliyor.
Canım bende kötüyüm bulantılardan. 15+2 yim bugün doktor artık yemek yemeye başlaman lazım dedi. Sende başlamalısın o zamannasıl olacak bende bilmiyorum ama. Benim canım hep ekşi şeyler istediğinden şalgam suyunu rahat içiyorum. İnşallah geçer bulantılarda rahatlarız ya.
Valla hayat cok zor ya
Hani kabızlığa karşı tüm silahlarımı da kullanıyorum ama bi yere kadar
Yine çok rahat değil de hani bi tıksağol valla kefire senin sayende başladım özellikle
Hamileliği böyle hayal etmemiştim diye ağladığım günleri unutacak mıyım? Hayır.Allah askina ekime transit gecelim nolur ya
Ben cok cocuk seviyorum en az 2 tane yaparim derdim, yapacak miyim? Hayir.Hamileliği böyle hayal etmemiştim diye ağladığım günleri unutacak mıyım? Hayır.
Yavrum ben de 16+3 oldum, ekşi çok severdim şalgamı fondip yapardım, içemiyorum işte haftalardır.Karadenizde yetişen pancar var karalahanada diyorlar onun çorbası birde kabızlığa çok iyi geliyor. Hamilelikte hiç kabız olmadım şalgam suyu ve bu dediğim çorba sayesinde. Keşke içebilseydin şalgamı çok iyi geliyor.
Canım bende kötüyüm bulantılardan. 15+2 yim bugün doktor artık yemek yemeye başlaman lazım dedi. Sende başlamalısın o zamannasıl olacak bende bilmiyorum ama. Benim canım hep ekşi şeyler istediğinden şalgam suyunu rahat içiyorum. İnşallah geçer bulantılarda rahatlarız ya.
Öyle deme kız ben ikinciyi istiyorum hala.Ben cok cocuk seviyorum en az 2 tane yaparim derdim, yapacak miyim? Hayir.
Hahaha ay valla suan dusununce cesaretim yok ama nasip kismet tabiki,Allah bebisimi sag saglim kucagima aldiktan sonra tekrar nasip ederse neden olmasinÖyle deme kız ben ikinciyi istiyorum hala.Arsız mıyım neyim?
Canım çok sulu beyazdı fitilden sonra sarıya döndü ama ayıptır söylemesi hani bugün avucun içi kadar geldi sabah ozaman anladım ama sürekli ince sızı ağrı bazen bıçak saplanıyormuş gibi oluyor ilk zamanlar ağrısızdı şimdi çoğaldı herhalde ilerledi anladıkAllah allah yaa
Akıntın ne renk peki
Kıvamlı mı su gibi mi bi de
Sorma sebebim benim de sancılarım var, özellikle tuvalet sıkışınca yaparken filan. hep 15 günde bir tahlil verdim hepsi normal bi tek yassı epitel düşük çıkıyordu. Salı günü bi daha idrar tahlil vereceğim.
Evet cnm eşimide tembih ettim şimdi erkekler dikkatsiz kasık ağrısı mahvetti beniGeçmiş olsun kasık ağrılarında ondandı o zaman. Düzenli kullan geçsin insallah. Yalnız sonrasında kendine çok dikkat et toplu yerlerde girme tuvalete, sık sık çamaşır suyuyla yıka tuvaletini yoksa tekrarlayıp durursun.
Cnm günlük ped kullanma doktorum yasakladı direk bana yanlış biliyormuşum asla kullanamazsın dedikızlar vajinanın dış kısmında yanma neden olur ya 2 gündür ara ara oluyor
şiddetli değil ama tedirgin oluyorum kullandığım günlük ped markasını değiştirdim büyük ihtimalle tahriş oldu diyorum akıntı ya da idrar yaparken yanma yok doktor randevum 5 mayısta o zamana kadar beklemem sorun olur mu sizce?
Yavrum tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan çok tanıdığım var, belki sürpriz yapaar.Hahaha ay valla suan dusununce cesaretim yok ama nasip kismet tabiki,Allah bebisimi sag saglim kucagima aldiktan sonra tekrar nasip ederse neden olmasinbi de benim tup bebek, o surecte gozumu korkutuyor guya erkek kaynakli tup bebek ama hep olanlar bana oldu
selam kızlar sağlık ocağında beta hcg de bakılmış 13.234 çıkmış 15+5 iken bakıldı internette en az 13.300 filan diyor da normal midir acaba
Bence unutup yeni bebek için hazırlığa bile girebilirsinHamileliği böyle hayal etmemiştim diye ağladığım günleri unutacak mıyım? Hayır.
Evet öyle gerçekten çok zorlanmış annişim6 mı
Ben de 2 kilo 250 gr doğmuşum :) Normal zamanda. Annene helal olsun 6 kilo bebeği doğurmak kolay değil. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?