2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım çok sevindim Ayva bana da iyi geliyor. İnşallah bundan sonra daha rahat olursun
Valla hayat cok zor ya
Hani kabızlığa karşı tüm silahlarımı da kullanıyorum ama bi yere kadar
Yine çok rahat değil de hani bi tık sağol valla kefire senin sayende başladım özellikle

Haydaa, hayatta icemedigim nadir iceceklerdendir beni cok uzdun suan
Karadenizde yetişen pancar var karalahanada diyorlar onun çorbası birde kabızlığa çok iyi geliyor. Hamilelikte hiç kabız olmadım şalgam suyu ve bu dediğim çorba sayesinde. Keşke içebilseydin şalgamı çok iyi geliyor.
Canım bende kötüyüm bulantılardan. 15+2 yim bugün doktor artık yemek yemeye başlaman lazım dedi. Sende başlamalısın o zaman nasıl olacak bende bilmiyorum ama. Benim canım hep ekşi şeyler istediğinden şalgam suyunu rahat içiyorum. İnşallah geçer bulantılarda rahatlarız ya.

Canım benim biliyorum durumunu, aynen tuvalette sancı olayını uzun zaman çektim ben de.
İnşallah çözümünü bulursun bir an önce Bulunca bizi de aydınlat malum durumlar fena

Canim sevmesemde zorlardim aslinda sirf iyi geliyor diye ama inan mide bulantim o kadar gecmiyor ki azalsa bile hep var, o da beni cok engelliyor ya mesela aile hekimi zeytinyagli kabak yemegi ye dedi yedim biraz once ama midem costu suan

Valla hayat cok zor ya
Hani kabızlığa karşı tüm silahlarımı da kullanıyorum ama bi yere kadar
Yine çok rahat değil de hani bi tık sağol valla kefire senin sayende başladım özellikle
benim de 2 eski hamilelerden arkadaşım kefiri anlatıp durunca ben de içeyim diye başladım. Çok sevindim sonuç almana. Şekere bile iyi geliyor. Çok faydalı. Ah bir yürüyüşlere başlasan daha iyi olacaksın.
Benim de bu ara gaz sorunum çok patlayacağım artık şiş şiş dolaşıyorum

Yavrum ben de 16+3 oldum, ekşi çok severdim şalgamı fondip yapardım, içemiyorum işte haftalardır. İçince de perişan oluyorum bir iki kez denedim.

İnşallah ama artık bu haftadan sonra da pek geçmeyecek gibi.

Öyle deme kız ben ikinciyi istiyorum hala. Arsız mıyım neyim?
Hahaha ay valla suan dusununce cesaretim yok ama nasip kismet tabiki,Allah bebisimi sag saglim kucagima aldiktan sonra tekrar nasip ederse neden olmasin bi de benim tup bebek, o surecte gozumu korkutuyor guya erkek kaynakli tup bebek ama hep olanlar bana oldu

Canım çok sulu beyazdı fitilden sonra sarıya döndü ama ayıptır söylemesi hani bugün avucun içi kadar geldi sabah ozaman anladım ama sürekli ince sızı ağrı bazen bıçak saplanıyormuş gibi oluyor ilk zamanlar ağrısızdı şimdi çoğaldı herhalde ilerledi anladık

Evet cnm eşimide tembih ettim şimdi erkekler dikkatsiz kasık ağrısı mahvetti beni

Cnm günlük ped kullanma doktorum yasakladı direk bana yanlış biliyormuşum asla kullanamazsın dedi

Yavrum tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan çok tanıdığım var, belki sürpriz yapaar.
Bakma sen, benim de tek ümidim o hamileliğin bulantısız geçme ihtimali.

Ama evet şu süreci sağlıklı bir doğumla tamamlayalım, sonrası Allah büyük.

Bu arada kızlar, ilk defa meme ucumda pamukçuk oluşmuş, yaşayanınız var mı? Şöyle bir bakındım internette bununla ilgili bir yazıya rastlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…