2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar idrar sonucum geldi 10 değerden 9 u referans dışı iltihap varmış antibiotik tedavisine başladı bide 1 gün şu suya karıştırıp içilip yatılan varya ondan verdi
Benim sonuçlarım iyi çıkmış enfeksiyon yok dedi tüm şikayetlerinin sebebi az su içmek dedi bulantılarımın bile ondan olabilirmiş.
Geçmiş olsun canım umarım geçer bir an önce ben çok çektim idrar yolu enfeksiyonundan ağrısı sancısını bilirim

Cnm günlük ped kullanma doktorum yasakladı direk bana yanlış biliyormuşum asla kullanamazsın dedi
evet bende kullanmamaya çalışıyordum aslında ama günde 3 defa progestan fitil alıyorum 1 2 saat sonra geri akınca çok rahatsız ediyor o yüzden kullanıyordum bu aralar biraz fazla kullandım sanırım ondan oldu

Canim sevmesemde zorlardim aslinda sirf iyi geliyor diye ama inan mide bulantim o kadar gecmiyor ki azalsa bile hep var, o da beni cok engelliyor ya mesela aile hekimi zeytinyagli kabak yemegi ye dedi yedim biraz once ama midem costu suan
Başka da bir şey gelmiyor ki aklıma canım benimde bulantım var prilam sayesinde ayakta duruyorum biraz ama içecekleri rahat tüketebiliyorum. İnşallah kısa zamanda geçer.
Bugün doktor 2 haftaya biter dedi bana seninde o zaman 1 haftaya geçmesi lazım. Güzel haberi bekliyorum senden bana da umut ol bulantıdan kurtulalım

Kizlar selam kabizlik icin oneriniz var mi? Yani sunu yiyiyorum ya da iciyorum sonra mutlaka tuvalete cikiyorum diyebileceginiz bir sey? Ben cildirmak uzereyim de

Ah insanı mahvediyor gerçekten şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum ben. Eski kayısılı üzümlü hoşaf var biliyorsunuzdur ben ondan yapıyorum ciddi anlamda beni zorladığı zamanlar. Üst üste 2-3 gün içince bir süre rahatlatıyor beni. Kefir de iyi geliyor

Ay inşallah, inşallaahh.

Kızlar acı süs biberi kabızlığa iyi geliyor günde 1-2 tane yeseniz rahatlarsınız

Bende çok kötü oldum 3 defa umarım bi daha yaşamam neydi o öyle

Benim boyle giderse dogumdan sonra ilk duragim genel cerrahi basur ameliyati cok net
Ayyy ben normal doğum yaptım ondan sonra olmuştu basur oturamamıştım bir süre çok fena yanıyordum dikiş vardı sıcak suya da oturamıyordum onun acısını hiç unutamadımBasur deyince tüylerim diken diken oluyor hala

Ben boyle bulantilardan kabizliktan aglayip benim 2.ye cesaretim yok dedikce esim hep buyuk konusuyosun bak kendiliginden olacak diyor
Neyse hayirlisi neyse o olsun

Bende dusunemiyorum kefir ve hosafi deneyecegim canim sagol

Bende arada olur hayatimda bunun neden oldugunu sorgulamadim o kadar onemsememisim bana yillardir bisey olmadiysa sana da olmaz rahat ol canimin ici
Gebelikte her şey anlamlanıyor beybisi, hiç olmayıp şimdi oluyorsa şüphelenmek lazım.
Aa ama giydiklerinden de kaynaklanıyor olabilir seninki. Sütyen takmayı sevmeyenlerden misin benim gibi?

İkinci çocuğun da erkek olduğunu öğrenen kocam şimdiden başladı 3. yü yapalım belki o da kız olur ne güzel bir iki oğlumuz bir kızımız olur diyeBu arada ne yaşarsanız yaşayın ikinciyi isteyeceksiniz tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…