Merhaba kızlar nasılsınız ,üç ayı atlattım çok şükür bebislerimizin kilo alması için neler yemeliyiz beslenmemizde nelere dikkat etmeliyiz fikir paylaşımında bulunursak çok sevinirim
Muz pekmez ceviz peynir süt ve et ürünleri.Merhaba kızlar nasılsınız ,üç ayı atlattım çok şükür bebislerimizin kilo alması için neler yemeliyiz beslenmemizde nelere dikkat etmeliyiz fikir paylaşımında bulunursak çok sevinirim
Beybisi tiroid ilacıyla bağlantısı ne? Acaba ikisini birlikte kullanırken dikkat etmek mi lazım, çünkü demir ilacını kullandığım ay tiroidim yükseldi, gece yatmadan önce aç kanına alıyorum ben kan ilacını.
Ben en son 12.hafatada gittim kıza benziyor dedi, ama çokta heveslenmedim haftası küçük çünkü değişenler oluyorBizim bebişler çok nazlı çıktı bir türlü net cinsiyet öğrenemedikbende 16+3 gibi gideceğim tekrar bakalım. Bende tiroid ilacı kullanıyorum senin gibi yapayım bende. Tek korkum zaten hali hazırda bulantım var onu artırması.
Canım ilacın prospektüsünde tiroid hormon ilaçlarıyla arasında en az 2 saat olmalı yazıyor. Sanırım tiroid ilacının etkisini azaltıyor.
İnşallah 10 gün sonra da tekrar kız derse net gösterirse kızım geliyor diyebileceğim
Ahhh sorma bazen bi anda 7 aylık hamile gibi oluyorumbenim de 2 eski hamilelerden arkadaşım kefiri anlatıp durunca ben de içeyim diye başladım. Çok sevindim sonuç almana. Şekere bile iyi geliyor. Çok faydalı. Ah bir yürüyüşlere başlasan daha iyi olacaksın.
Benim de bu ara gaz sorunum çok patlayacağım artıkşiş şiş dolaşıyorum
Çok çok geçmiş olsun canım. Bol bol su da içmeye çalış. Tuvaletini de hiç tutmamaya çalış.Canım çok sulu beyazdı fitilden sonra sarıya döndü ama ayıptır söylemesi hani bugün avucun içi kadar geldi sabah ozaman anladım ama sürekli ince sızı ağrı bazen bıçak saplanıyormuş gibi oluyor ilk zamanlar ağrısızdı şimdi çoğaldı herhalde ilerledi anladık
Beyaz minik noktacıklar mı ? Bende de oluyo bu ara su tutuyorum hepBu arada kızlar, ilk defa meme ucumda pamukçuk oluşmuş, yaşayanınız var mı? Şöyle bir bakındım internette bununla ilgili bir yazıya rastlamadım.
O beyaz noktacıklar oluyordu ama ilk defa minik beyaz pamukçuklar olmuş, belki hormonlarla alakalıdır minnoşum bilemedim.Ahhh sorma bazen bi anda 7 aylık hamile gibi oluyorumsağa sola dönemiyorum bile
Çok çok geçmiş olsun canım. Bol bol su da içmeye çalış. Tuvaletini de hiç tutmamaya çalış.
Kıvamlı yumurta akı gibi olursa doktora git muhakkak olur mu?
Beyaz minik noktacıklar mı ? Bende de oluyo bu ara su tutuyorum hepelleyip tahriş etmeye korkuyorum minnoş
Valla bilemedim yaa süt olmasınO beyaz noktacıklar oluyordu ama ilk defa minik beyaz pamukçuklar olmuş, belki hormonlarla alakalıdır minnoşum bilemedim.
Yaaa ben niye bir şey hissetmiyorum!Bu arada kızlar 16+ Nın içine girdiğimde minik pıt lar hissetmeye başlamıştım 16+6 bitiyor bugün ve net olarak bebek kıpırtısı hissettiğimi söyleyebilirim
Minik bonbon şekerlere çok düşkün benim kız
Ay bilemedim onu da temiz ve kuru tutKız pamuk pamuk.
Ya çok değildi uzanınca anlık oluyordu ve 2 gün hiç olmadı meselaYaaa ben niye bir şey hissetmiyorum!
Anlatsana biraaz nasılll? Olursa bileyim bebek hareketi olduğunu.Ay bilemedim onu da temiz ve kuru tut
Ya çok değildi uzanınca anlık oluyordu ve 2 gün hiç olmadı meselabugünkü ama şoka soktu beni
Ayy aman en korktugum sey zaten bu seneryoAyyy ben normal doğum yaptım ondan sonra olmuştu basur oturamamıştım bir süre çok fena yanıyordum dikiş vardı sıcak suya da oturamıyordum onun acısını hiç unutamadımBasur deyince tüylerim diken diken oluyor hala
Evet canim boyle zorda kalirsam bralet falan zaten destekli takmayali yillar olmusturGebelikte her şey anlamlanıyor beybisi, hiç olmayıp şimdi oluyorsa şüphelenmek lazım.
Aa ama giydiklerinden de kaynaklanıyor olabilir seninki. Sütyen takmayı sevmeyenlerden misin benim gibi?
Havlu kağıt koymaktan oldu benim kesinevet bende kullanmamaya çalışıyordum aslında ama günde 3 defa progestan fitil alıyorum 1 2 saat sonra geri akınca çok rahatsız ediyor o yüzden kullanıyordum bu aralar biraz fazla kullandım sanırım ondan oldu
Kıvamlı beyazdı zaten canım değerlerimi bi görsen hepsi referans dışı kendi doktoruma attım sonuçları o verdi ilaçları zaten biliyorsun yazmıştım pazartesi alttan kendi baktıAhhh sorma bazen bi anda 7 aylık hamile gibi oluyorumsağa sola dönemiyorum bile
Çok çok geçmiş olsun canım. Bol bol su da içmeye çalış. Tuvaletini de hiç tutmamaya çalış.
Kıvamlı yumurta akı gibi olursa doktora git muhakkak olur mu?
Beyaz minik noktacıklar mı ? Bende de oluyo bu ara su tutuyorum hepelleyip tahriş etmeye korkuyorum minnoş
artmamış düşmüş 12.haftada 20binlerdeydi çünkü ikili test için bakılmıştı. bende belli haftalardan sonra yavaş yavaş düşer diye biliyorum yanlış mı?belirli bir haftadan beta hcg yavaş artıyormuş zaten. Takılacak bir şey değil bence
Evet az su içen biriyim benSu içmekte önemli bak sakın ihmal etme. Orda idrar biriktirmediği için enfeksiyonu önlüyormuş
İyi çok sevindim aman sende bir şey çıkmasın çektiysen bilirsin bi ara bıçak saplanıyor bi ara adet ağrısı gibi ayBenim sonuçlarım iyi çıkmış enfeksiyon yok dedi tüm şikayetlerinin sebebi az su içmek dedi bulantılarımın bile ondan olabilirmiş.
Geçmiş olsun canım umarım geçer bir an önce ben çok çektim idrar yolu enfeksiyonundan ağrısı sancısını bilirim
Memelere özgürlük yaa, sallanıp dursunlar yazık değil mi?Evet canim boyle zorda kalirsam bralet falan zaten destekli takmayali yillar olmusturgoguslerim hizla o kadar buyudu ki artik hicbir sey takmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?