2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar nasılsınız , üç ayı atlattım çok şükür bebislerimizin kilo alması için neler yemeliyiz beslenmemizde nelere dikkat etmeliyiz fikir paylaşımında bulunursak çok sevinirim

Süt, çiğ kuruyemiş, ıspanak, et ben bunları biliyorum bebişlerin kilo almasında etkilii

Canım sabah aç karınla alıyoruz ya tirroid ilacını, demiri de sabah aç karınla al diyor, ikisi çakışıyor diye, doktorum kahvaltıdan iki saat sonra al dedi, birde trioid ilacını aldıktan 1 saat sonra kahvaltı yap diyor bana endokrin doktoru, bende sabah namazında alıyorum, sabah uyanınca yavaş yavaş kahvaltımı yapıyorum

Ben en son 12.hafatada gittim kıza benziyor dedi, ama çokta heveslenmedim haftası küçük çünkü değişenler oluyor
İnşallah bulantı olmaz ya benimde yeni yeni geçiyor şükür

Ahhh sorma bazen bi anda 7 aylık hamile gibi oluyorum sağa sola dönemiyorum bile
Çok çok geçmiş olsun canım. Bol bol su da içmeye çalış. Tuvaletini de hiç tutmamaya çalış.
Kıvamlı yumurta akı gibi olursa doktora git muhakkak olur mu?
Bu arada kızlar, ilk defa meme ucumda pamukçuk oluşmuş, yaşayanınız var mı? Şöyle bir bakındım internette bununla ilgili bir yazıya rastlamadım.
Beyaz minik noktacıklar mı ? Bende de oluyo bu ara su tutuyorum hep elleyip tahriş etmeye korkuyorum minnoş

O beyaz noktacıklar oluyordu ama ilk defa minik beyaz pamukçuklar olmuş, belki hormonlarla alakalıdır minnoşum bilemedim.

Yaaa ben niye bir şey hissetmiyorum!

Gebelikte her şey anlamlanıyor beybisi, hiç olmayıp şimdi oluyorsa şüphelenmek lazım.
Aa ama giydiklerinden de kaynaklanıyor olabilir seninki. Sütyen takmayı sevmeyenlerden misin benim gibi?
Evet canim boyle zorda kalirsam bralet falan zaten destekli takmayali yillar olmustur goguslerim hizla o kadar buyudu ki artik hicbir sey takmak istemiyorum

Kıvamlı beyazdı zaten canım değerlerimi bi görsen hepsi referans dışı kendi doktoruma attım sonuçları o verdi ilaçları zaten biliyorsun yazmıştım pazartesi alttan kendi baktı

İyi çok sevindim aman sende bir şey çıkmasın çektiysen bilirsin bi ara bıçak saplanıyor bi ara adet ağrısı gibi ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…