Tesekkur ederim bugun bir komsum da erik kompostosu dedi alip deneyecegim❤Kesinlikle erik kompostosu öneririm. Mümkünse şeker ilavesiz
artmamış düşmüş 12.haftada 20binlerdeydi çünkü ikili test için bakılmıştı. bende belli haftalardan sonra yavaş yavaş düşer diye biliyorum yanlış mı?
Ayy tovbeler olsunMemelere özgürlük yaa, sallanıp dursunlar yazık değil mi?Dışarı çıkarken takmak bile işkence, hele ki yazın.
Kesin anlarsın bence anlamama imkanın yok ya:) içerden ittirme oluyor hani bunun gaz sancısı olma ihtimali yokAnlatsana biraaz nasılll? Olursa bileyim bebek hareketi olduğunu.
Evet evet biliyorum. İyi ki bakmış ya.Kıvamlı beyazdı zaten canım değerlerimi bi görsen hepsi referans dışı kendi doktoruma attım sonuçları o verdi ilaçları zaten biliyorsun yazmıştım pazartesi alttan kendi baktı
Doğruartmamış düşmüş 12.haftada 20binlerdeydi çünkü ikili test için bakılmıştı. bende belli haftalardan sonra yavaş yavaş düşer diye biliyorum yanlış mı?
Normalde sutu cok severim, ama nedense hamilelikte asiri gaz yapti laktozsuzda denedim ama o da gaz yapiyor, sutu cok duydum ama ozellikle sicak icilince etki ediyormus sanirim. Aslinda benim joker icecegim turk kahvesidir bagirsaklarimi acayip calistirir, ama bil bakalim kim turk kahvesinden feci sekilde tiksindiKuru Kayısıyı suda yumuşatıp yiyebilirsin bir de ben süt içince kabızlığa iyi geliyor ilginç şekilde.
Yine inat etti o zaman, yok ittirme mittirme.Kesin anlarsın bence anlamama imkanın yok ya:) içerden ittirme oluyor hani bunun gaz sancısı olma ihtimali yok
Benim bir de dondurma yediğimde barsaklarim hareketlenir meselaNormalde sutu cok severim, ama nedense hamilelikte asiri gaz yapti laktozsuzda denedim ama o da gaz yapiyor, sutu cok duydum ama ozellikle sicak icilince etki ediyormus sanirim. Aslinda benim joker icecegim turk kahvesidir bagirsaklarimi acayip calistirir, ama bil bakalim kim turk kahvesinden feci sekilde tiksindi
Benim en son tuvalete gidince idrar gelmiyordu gözlerim yaşarıyordu sancıdan. 3 gece altıma kaçırırken uyandım allahtan yatağa geçmemişti tam işerken uyandımİyi çok sevindim aman sende bir şey çıkmasın çektiysen bilirsin bi ara bıçak saplanıyor bi ara adet ağrısı gibi ay
Anlıyorum bende olmadan yaşayamam dediğim çaydan nefret ettimNormalde sutu cok severim, ama nedense hamilelikte asiri gaz yapti laktozsuzda denedim ama o da gaz yapiyor, sutu cok duydum ama ozellikle sicak icilince etki ediyormus sanirim. Aslinda benim joker icecegim turk kahvesidir bagirsaklarimi acayip calistirir, ama bil bakalim kim turk kahvesinden feci sekilde tiksindi
Sağol cnm benim hamilelikte oluyormuş çok ilk antibiotik içmesemmi dedim ama içmeyince hep okudum enfeksiyon çocuğa geçip doğumdan sonra bebek yoğun bakımda bile kalmış hem doktor zararlı olmasa vermezdi zatenKesin anlarsın bence anlamama imkanın yok ya:) içerden ittirme oluyor hani bunun gaz sancısı olma ihtimali yok
Evet evet biliyorum. İyi ki bakmış ya.
Yeniden çok geçmiş olsun canım benim.
DoğruGebeliğin sonuna kadar artan bi şey değil, 13. Haftaydı sanırım azalma başlıyor. Bulantı yaşayanlarda 13 ten sonra bulantının azalmasının sebebi olarak da bu hormonun düşmeye başlaması gösteriliyor genelde.
Bu akşam o suya atılan tozu yapıcam ay kıvrandım bende 3 gündür geçsin biran önce inşallah cnm içBenim en son tuvalete gidince idrar gelmiyordu gözlerim yaşarıyordu sancıdan. 3 gece altıma kaçırırken uyandım allahtan yatağa geçmemişti tam işerken uyandım
Sıcak tut ayaklarını bol su içmeye çalış
İç çamaşırlarını ütüleyip öyle giyin bir de o suya atılan toz da iyi geliyor. İnşallah bir an önce geçer canım
Kardeşsiz olur mu, olmazİkinci çocuğun da erkek olduğunu öğrenen kocam şimdiden başladı 3. yü yapalım belki o da kız olur ne güzel bir iki oğlumuz bir kızımız olur diyeBu arada ne yaşarsanız yaşayın ikinciyi isteyeceksiniz tecrübeyle sabit
Hadi gözünaydın canım, katlanarak devam edecek artık ilerde daha büyük tekmelerleBu arada kızlar 16+ Nın içine girdiğimde minik pıt lar hissetmeye başlamıştım 16+6 bitiyor bugün ve net olarak bebek kıpırtısı hissettiğimi söyleyebilirim
Minik bonbon şekerlere çok düşkün benim kız
Katlanarak devam edecekAy bilemedim onu da temiz ve kuru tut
Ya çok değildi uzanınca anlık oluyordu ve 2 gün hiç olmadı meselabugünkü ama şoka soktu beni
Bende nefret ettim çaydan, tavuktanAnlıyorum bende olmadan yaşayamam dediğim çaydan nefret ettim
Evet ne olursa olsun enfeksiyon sorununu hemen çözmek lazım bu yüzden stres olma. Çözümü var neyseki öyle düşün.Sağol cnm benim hamilelikte oluyormuş çok ilk antibiotik içmesemmi dedim ama içmeyince hep okudum enfeksiyon çocuğa geçip doğumdan sonra bebek yoğun bakımda bile kalmış hem doktor zararlı olmasa vermezdi zaten
İnşallah canım allahım 38 haftaları sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize inşallahHadi gözünaydın canım, katlanarak devam edecek artık ilerde daha büyük tekmelerle
Katlanarak devam edecek
Ben de dondurmayla bozdum bu aralar, hiç aramazdım normalde, hayır bir de midemi bulandırıyor ama dayanamıyorum, günde en az iki…Dünyadaki bütün dondurmaları yiyebilirim, kendimi durduramıyorumyerken midemin bulanmadığı, beni ferahlatan tek şey. Günde 3 tane zararlı mıdır
Hayırlı, uğurlu olsun
Çük Cumhuriyeti.
Ben duphalac la çözdüm canım kronik kabız olarakKizlar selamkabizlik icin oneriniz var mi? Yani sunu yiyiyorum ya da iciyorum sonra mutlaka tuvalete cikiyorum diyebileceginiz bir sey? Ben cildirmak uzereyim de
Ayy tek ben değilmişim bende aşırı sevmeye başladım sorbe özellikle vişneDünyadaki bütün dondurmaları yiyebilirim, kendimi durduramıyorumyerken midemin bulanmadığı, beni ferahlatan tek şey. Günde 3 tane zararlı mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?