2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
artmamış düşmüş 12.haftada 20binlerdeydi çünkü ikili test için bakılmıştı. bende belli haftalardan sonra yavaş yavaş düşer diye biliyorum yanlış mı?

Detaylı bilgim yok o kadar hamileliğin başında beta takibinde doktorum demişti o kısmı ilerleyen haftalar 2 katı olayı olmaz yavaş yavaş artar diye. Aklınıza takıldıysa sorsaydınız hemşireye. Ama bence bir sorun değil ya

Anlatsana biraaz nasılll? Olursa bileyim bebek hareketi olduğunu.
Kesin anlarsın bence anlamama imkanın yok ya:) içerden ittirme oluyor hani bunun gaz sancısı olma ihtimali yok
Kıvamlı beyazdı zaten canım değerlerimi bi görsen hepsi referans dışı kendi doktoruma attım sonuçları o verdi ilaçları zaten biliyorsun yazmıştım pazartesi alttan kendi baktı
Evet evet biliyorum. İyi ki bakmış ya.
Yeniden çok geçmiş olsun canım benim.
artmamış düşmüş 12.haftada 20binlerdeydi çünkü ikili test için bakılmıştı. bende belli haftalardan sonra yavaş yavaş düşer diye biliyorum yanlış mı?
Doğru Gebeliğin sonuna kadar artan bi şey değil, 13. Haftaydı sanırım azalma başlıyor. Bulantı yaşayanlarda 13 ten sonra bulantının azalmasının sebebi olarak da bu hormonun düşmeye başlaması gösteriliyor genelde.

Kuru Kayısıyı suda yumuşatıp yiyebilirsin bir de ben süt içince kabızlığa iyi geliyor ilginç şekilde.
Normalde sutu cok severim, ama nedense hamilelikte asiri gaz yapti laktozsuzda denedim ama o da gaz yapiyor, sutu cok duydum ama ozellikle sicak icilince etki ediyormus sanirim. Aslinda benim joker icecegim turk kahvesidir bagirsaklarimi acayip calistirir, ama bil bakalim kim turk kahvesinden feci sekilde tiksindi

Benim bir de dondurma yediğimde barsaklarim hareketlenir mesela

İyi çok sevindim aman sende bir şey çıkmasın çektiysen bilirsin bi ara bıçak saplanıyor bi ara adet ağrısı gibi ay
Benim en son tuvalete gidince idrar gelmiyordu gözlerim yaşarıyordu sancıdan. 3 gece altıma kaçırırken uyandım allahtan yatağa geçmemişti tam işerken uyandım
Sıcak tut ayaklarını bol su içmeye çalış
İç çamaşırlarını ütüleyip öyle giyin bir de o suya atılan toz da iyi geliyor. İnşallah bir an önce geçer canım

Anlıyorum bende olmadan yaşayamam dediğim çaydan nefret ettim

Sağol cnm benim hamilelikte oluyormuş çok ilk antibiotik içmesemmi dedim ama içmeyince hep okudum enfeksiyon çocuğa geçip doğumdan sonra bebek yoğun bakımda bile kalmış hem doktor zararlı olmasa vermezdi zaten

Bu akşam o suya atılan tozu yapıcam ay kıvrandım bende 3 gündür geçsin biran önce inşallah cnm iç
Çamaşırım kalmadı değiştirmekten

Kardeşsiz olur mu, olmaz biz rahata erince 3.ye karar verdik
Hadi gözünaydın canım, katlanarak devam edecek artık ilerde daha büyük tekmelerle
Ay bilemedim onu da temiz ve kuru tut

Ya çok değildi uzanınca anlık oluyordu ve 2 gün hiç olmadı mesela bugünkü ama şoka soktu beni
Katlanarak devam edecek
Anlıyorum bende olmadan yaşayamam dediğim çaydan nefret ettim
Bende nefret ettim çaydan, tavuktan

Evet ne olursa olsun enfeksiyon sorununu hemen çözmek lazım bu yüzden stres olma. Çözümü var neyseki öyle düşün.
Hijyenden yana hiç sorun olmasa Bile yaşanıyor bu sıkıntılar maalesef.
Bol su içmek lazım
Hadi gözünaydın canım, katlanarak devam edecek artık ilerde daha büyük tekmelerle

Katlanarak devam edecek
İnşallah canım allahım 38 haftaları sağlıkla görmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Dünyadaki bütün dondurmaları yiyebilirim, kendimi durduramıyorum yerken midemin bulanmadığı, beni ferahlatan tek şey. Günde 3 tane zararlı mıdır
Ben de dondurmayla bozdum bu aralar, hiç aramazdım normalde, hayır bir de midemi bulandırıyor ama dayanamıyorum, günde en az iki…

Dünyadaki bütün dondurmaları yiyebilirim, kendimi durduramıyorum yerken midemin bulanmadığı, beni ferahlatan tek şey. Günde 3 tane zararlı mıdır
Ayy tek ben değilmişim bende aşırı sevmeye başladım sorbe özellikle vişne çocukluğumuzda meybuz vardı eşime öyle söylüyorum dolaba atıcam bundan yicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…