2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çük Cumhuriyeti. Sağlıkla gelsin beybisii.
Sağol beybim hepimizin evladı sağlıkla gelsin inşAllah En başından beri kız hissettim çevremdekiler hep kız dedi amma velakin kocaman pipisi var bide düm düz yatmış her şey meydan da ne demişler yiğidin malı meydanda olur

Kuru erik çok etkılı deneyin derım ve ılık su

Günaaydın herkese

Kızlar online gebelik okulu/gebelik eğitimi tarzı şeyler biliyor musunuz hiç? Açıkçası katılmak istiyorum ama malesef hiç denk gelmedim.

-Sunshine kuzum seninle aynı şehirde sayılırız var mı buralarda öyle şeyler? Ben izmekle görüşmüştüm arada bir açılıyormuş ama şuan yok Muş birde haftaiçiymiş öyle olursa çalıştığım İçin katılamam zaten en iyisi online olması.

Dünyadaki bütün dondurmaları yiyebilirim, kendimi durduramıyorum yerken midemin bulanmadığı, beni ferahlatan tek şey. Günde 3 tane zararlı mıdır
Ayyy bende öyleyim buzz gibi havalarda bile hep dondurma yedim. Dün gece hatta uyumadan önce de yedim :) İnşallah zararlı değildir. Bulantısı olanlar olarak rahat rahat yediğimiz tek şey dondurma sanırım :)

Aynen hep vişneli, frambuazlı çekiyor canım özellikle

Ay dondurma en güzelidir ben tuz çekiyoruum bir an önce bitmesi lazım yoksa ödemden mahvolurum bırakamassam eğer normalde öyle aramam tuzu hani salatalara vs de atmam kolay kolay. 1 haftadır artık salatalığa atmak bile fayda etmiyor avcuma döküp yiyorum

Bebeğim devlet hastaneleri yapıyor ben darıcadakine arayıp numaramı bırakıp kayıt açtırdım.
Online hiç duymadım. Ancak özel olarak eğitmenler filan yapıyordur instada filan oluyormuş ya emzirme danışmanı gibi. Hiç bilmiyorum direkt olarak.
Ayyy bende öyleyim buzz gibi havalarda bile hep dondurma yedim. Dün gece hatta uyumadan önce de yedim :) İnşallah zararlı değildir. Bulantısı olanlar olarak rahat rahat yediğimiz tek şey dondurma sanırım :)
Sormayın ben de düştüm o bataklığa bulantım olmamasına rağmen hemen ulaşılabilir bir istek diye eşim dolaba stokladı.
Şu yaz bi gelse incire doyacam da ahhh

Devlet hastanesini arıyım canım ben de açılırsa ve yer olursa dönüş yaparlar belki.

Devlet hastanesini arıyım canım ben de açılırsa ve yer olursa dönüş yaparlar belki.
Kocaeli devlet ile şehir hastanesini bi ara canım. Derince araştırmada da olabilir. Alikahya’da verilen eğitimlere denk geldim nette.
Lotus gebe diye bi yer var sanırım izmitte özel bi merkez oraya da bi sor istersen.

Burada varsa orada kesin vardır.

Bayram sonrası ilk işim aramak olacak canımm, bi şansımızı deneyelim bakalım.
Olursa süper olur bizler için. İnternet ok ama birebir ilk ağızdan dinlemek de keyifli olur :)

Merhaba kizlar bayadan beri yoktum 30 sayfa olmus resmennasilsiniz nasil gidiyor gebelik kilolar nasil cinsiyetler orenildi mi? Bayramda gidicem bende kontrole insallah gosterir bebis

İnciri bende heyecanla bekliyorum birde yaz meyvelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…