Biraz iyi oldun mu toz iyi gelmiştir umarımBu akşam o suya atılan tozu yapıcam ay kıvrandım bende 3 gündür geçsin biran önce inşallah cnm iç
Çamaşırım kalmadı değiştirmekten
Maşallah onaHerkese selam. Doktordan çıktık akşam İçin doktor fitil verdi ekstra, bu durumu sevmedim ama bakalımonun dışında bebek iyiymiş, büyümüş 150 gram olmuş küçük kuşum annesinin kelebeği
Of burnumda tütüyoİnciri bende heyecanla bekliyorum birde yaz meyvelerini
Merhaba kizlar bayadan beri yoktum 30 sayfa olmus resmennasilsiniz nasil gidiyor gebelik kilolar nasil cinsiyetler orenildi mi? Bayramda gidicem bende kontrole insallah gosterir bebis
Aman canım, ben de ayvayı, eriği, salatalığı tuzlayıp tuzlayıp yedim. Tansiyon 15’e çıktıAy dondurma en güzelidir ben tuz çekiyoruum bir an önce bitmesi lazım yoksa ödemden mahvolurum bırakamassam eğernormalde öyle aramam tuzu hani salatalara vs de atmam kolay kolay. 1 haftadır artık salatalığa atmak bile fayda etmiyor avcuma döküp yiyorum
Ay ağrım bitti 8 saat kalınca çok iyi geldi inanır mısın bukadar çabuk etki etmesiBiraz iyi oldun mu toz iyi gelmiştir umarım
Canim seninkinin cinsiyeti ne orendiniz misağlıkla büyüyor minnoşlar çok şükür. Öğrenen çoğunlukta cinsiyetlerii bir çoğumuzda bayramdan sonra öğreniriz artık
Benim oluyor bide cok oturuncada oluyoKızlar ayakta çok durunca sizde de bir ağrı sızı oluyor mu karında? Oluyor diyin lütfen
Biraz fazla ayakta kaldım karnıma bıçak saplanır gibi oldu.
Amin yavrum inşallah.Kızlar herkese selamlar sağlık sorunlarım yüzünden giremedim umarim hepiniz iyisinizdir
Birbasak bebeğin erkekmiş hayırlı olsun gönlünde erkek vardı sağlıkla gelsin
Kizlar bir sorum olacaktı
Sağlık ocağı bana kan ilacı yazdi
Öncesinde multivitamn kullanıyordum
Şimdi hem multivitamn hem kan ilacımı kullanmam gerek yoksa sadece kan ilacımı?
Dr un watsap numarası almayı unuttuğum için soramıyorum bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Hem de delicesineee.Kızlar ayakta çok durunca sizde de bir ağrı sızı oluyor mu karında? Oluyor diyin lütfen
Kızlar herkese selamlar sağlık sorunlarım yüzünden giremedim umarim hepiniz iyisinizdir
Dr un watsap numarası almayı unuttuğum için soramıyorum bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Multivitaminlere devam canımKızlar herkese selamlar sağlık sorunlarım yüzünden giremedim umarim hepiniz iyisinizdir
Olma mı :)Kızlar ayakta çok durunca sizde de bir ağrı sızı oluyor mu karında? Oluyor diyin lütfen
Amin yavrum inşallah.❤ Teşekkür ederim.
Kan ilacı ve multivitaminleri beraber kullanmaya başladım ben de.
Bende öyle yapayım canım
Hem de delicesineee.
Saol canım bende öyle yapayımÖncelikle geçmiş olsun. Benim doktorum hem kan ilacı hem multivitamini aynı anda yazmıştı. Sabah aç karnına kan ilacını kahvaltıdan 1-2 saat sonra da multivitamini içiyorum. Bir sorun olmaz bence kullanabilirsiniz
Multivitaminlere devam canım
Demir takviyesine de devam
Geçmiş olsun bu arada neyin var ?
Dişim şişti canım augmentin kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon oldum şuanda diş ağrısı hafif var vede nezle oldum başım ağrıyor burnum akıyor halim yok tamda bayram arefesinde.
Hamileligm gerçekten çok zor geçiyor mide bulantısı bile %100 geçmiş değil.
Olma mı :)
Havalar da yeniden soğudu bu da etkiliyor. ben de sabahtan beri kasık ağrısı ve batma yaşıyorum ayakta durunca coşuyor.
Multivitaminlere devam canım
Havalar da yeniden soğudu bu da etkiliyor. ben de sabahtan beri kasık ağrısı ve batma yaşıyorum ayakta durunca coşuyor.
Tüp bebekçim bıraktırmıştı hepsini ama Hüseyin hoca akşamları madem iğneleri bıraktın, yatarken 1 tane Koy dedi tedbir amaçlıMaşallah onaee başka neler dedi
Fitil ne için canım enfeksiyon kalmamıştı sanki progestan a mı başlattı yeniden
Bi an korktum kuzum ya, iyice pimpirikli olduk bu neMultivitaminlere devam canım
Tedbir amaçlı dedi, Progesteron iğnelerin madem bıraktıysan bunu günde bir sefer başla dedi.maşallah fitil ne için pekii
Çok çok geçmiş olsun canım.Dişim şişti canım augmentin kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon oldum şuanda diş ağrısı hafif var vede nezle oldum başım ağrıyor burnum akıyor halim yok tamda bayram arefesinde.
Hamileligm gerçekten çok zor geçiyor mide bulantısı bile %100 geçmiş değil.
Kullan kullan bi şey olmaz benim ağrı ve sancıları hafiflettiğini düşünüyorum şahsenTüp bebekçim bıraktırmıştı hepsini ama Hüseyin hoca akşamları madem iğneleri bıraktın, yatarken 1 tane Koy dedi tedbir amaçlı32. Haftaya kadar devam edecekmişim. Hiç sevmedim bu durumu
5 mayısta az kaldı benim :) 19 günde gitmiş olacağım:)Bi an korktum kuzum ya, iyice pimpirikli olduk bu ne
Kontrole de daha 12 gün var vakit geçimiyoooor..
Sen ne zaman gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?