2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Herkese selam. Doktordan çıktık akşam İçin doktor fitil verdi ekstra, bu durumu sevmedim ama bakalım onun dışında bebek iyiymiş, büyümüş 150 gram olmuş küçük kuşum annesinin kelebeği
Maşallah ona ee başka neler dedi
Fitil ne için canım enfeksiyon kalmamıştı sanki progestan a mı başlattı yeniden
İnciri bende heyecanla bekliyorum birde yaz meyvelerini
Of burnumda tütüyo

Merhaba kizlar bayadan beri yoktum 30 sayfa olmus resmennasilsiniz nasil gidiyor gebelik kilolar nasil cinsiyetler orenildi mi? Bayramda gidicem bende kontrole insallah gosterir bebis

sağlıkla büyüyor minnoşlar çok şükür. Öğrenen çoğunlukta cinsiyetlerii bir çoğumuzda bayramdan sonra öğreniriz artık

Aman canım, ben de ayvayı, eriği, salatalığı tuzlayıp tuzlayıp yedim. Tansiyon 15’e çıktı doktor yasakladı tuzu. Mideye çok iyi geliyor ama dikkat et canım

Kızlar herkese selamlar sağlık sorunlarım yüzünden giremedim umarim hepiniz iyisinizdir
Birbasak bebeğin erkekmiş hayırlı olsun gönlünde erkek vardı sağlıkla gelsin

Kizlar bir sorum olacaktı
Sağlık ocağı bana kan ilacı yazdi
Öncesinde multivitamn kullanıyordum

Şimdi hem multivitamn hem kan ilacımı kullanmam gerek yoksa sadece kan ilacımı?

Dr un watsap numarası almayı unuttuğum için soramıyorum bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

Kızlar ayakta çok durunca sizde de bir ağrı sızı oluyor mu karında? Oluyor diyin lütfen
Biraz fazla ayakta kaldım karnıma bıçak saplanır gibi oldu.

Amin yavrum inşallah.❤ Teşekkür ederim.

Kan ilacı ve multivitaminleri beraber kullanmaya başladım ben de.

Kızlar ayakta çok durunca sizde de bir ağrı sızı oluyor mu karında? Oluyor diyin lütfen
Hem de delicesineee.

Selam kızlar
Ben Kasım anasıyım
Ağzınızdaki acı tat geçti mi ne zaman kurtuldunuz
Ne kadar zamanım var daha merak ediyorum

Öncelikle geçmiş olsun. Benim doktorum hem kan ilacı hem multivitamini aynı anda yazmıştı. Sabah aç karnına kan ilacını kahvaltıdan 1-2 saat sonra da multivitamini içiyorum. Bir sorun olmaz bence kullanabilirsiniz

Multivitaminlere devam canım
Demir takviyesine de devam

Geçmiş olsun bu arada neyin var ?
Olma mı :)
Havalar da yeniden soğudu bu da etkiliyor. ben de sabahtan beri kasık ağrısı ve batma yaşıyorum ayakta durunca coşuyor.

Amin yavrum inşallah.❤ Teşekkür ederim.

Kan ilacı ve multivitaminleri beraber kullanmaya başladım ben de.
Bende öyle yapayım canım

Hem de delicesineee.

Saol canım bende öyle yapayım

Dişim şişti canım augmentin kullanmak zorunda kaldım enfeksiyon oldum şuanda diş ağrısı hafif var vede nezle oldum başım ağrıyor burnum akıyor halim yok tamda bayram arefesinde.
Hamileligm gerçekten çok zor geçiyor mide bulantısı bile %100 geçmiş değil.

Maşallah ona ee başka neler dedi
Fitil ne için canım enfeksiyon kalmamıştı sanki progestan a mı başlattı yeniden
Tüp bebekçim bıraktırmıştı hepsini ama Hüseyin hoca akşamları madem iğneleri bıraktın, yatarken 1 tane Koy dedi tedbir amaçlı 32. Haftaya kadar devam edecekmişim. Hiç sevmedim bu durumu

Bi an korktum kuzum ya, iyice pimpirikli olduk bu ne

Kontrole de daha 12 gün var vakit geçimiyoooor..
Sen ne zaman gidiyorsun?

Çok çok geçmiş olsun canım.
Havalar da ters dikkat et kendine.
Rabbim şifa ve kolaylık versin inşallah
Tüp bebekçim bıraktırmıştı hepsini ama Hüseyin hoca akşamları madem iğneleri bıraktın, yatarken 1 tane Koy dedi tedbir amaçlı 32. Haftaya kadar devam edecekmişim. Hiç sevmedim bu durumu
Kullan kullan bi şey olmaz benim ağrı ve sancıları hafiflettiğini düşünüyorum şahsen ben de Hüseyin hocadan senin için böyle bi hamle yapmasını bekliyordum yalan yok

Bi an korktum kuzum ya, iyice pimpirikli olduk bu ne

Kontrole de daha 12 gün var vakit geçimiyoooor..
Sen ne zaman gidiyorsun?
5 mayısta az kaldı benim :) 19 günde gitmiş olacağım:)

Ya havalar buz gibi hala anlamadım ben sürekli üşüyorum evin içinde. Kat kat giyiniyorum hala.

Şu ayları bi an önce geçirseydik sağlıkla kolaylıkla bıktım ha bire doktor doktor

İyi akşamlar güzel anneler, arada sırada göbek deliğimin etrafı sızlıyor ve zonkluyor neden olabilir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…