Yukarı doğru çıkmaya başladıİyi akşamlar güzel anneler, arada sırada göbek deliğimin etrafı sızlıyor ve zonkluyor neden olabilir acaba
YaaaKullan kullan bi şey olmaz benim ağrı ve sancıları hafiflettiğini düşünüyorum şahsenben de Hüseyin hocadan senin için böyle bi hamle yapmasını bekliyordum yalan yok
Ayy canım,Yukarı doğru çıkmaya başladı
Benim çok yoğundu, 14. Haftada birden kesildi. Şimdi ara ara geliyor gidiyorSelam kızlar
Ben Kasım anasıyım
Ağzınızdaki acı tat geçti mi ne zaman kurtuldunuz
Ne kadar zamanım var daha merak ediyorum
Amin inşaallahAnam resmen 17+0 olduk bugün. Rabbime bin şükür. Tam olarak 4. Ayımız da bitti.
Allah gebeliklerimizi sağlıklı ve kolay eylesin vakitli doğumlar versin bizlere inşallah
Öyle mi birden gitmesi iyiymişse arada gelip gitmesi sinir bozucuymuşBenim çok yoğundu, 14. Haftada birden kesildi. Şimdi ara ara geliyor gidiyor
bende sadece progestan fitil kullanıyorum transferden beri iğne falan hiç kullanmadım tedbir amaçlı 30 32 haftaya kadar kullanıcaz dedi doktor benim günde 3 defaTedbir amaçlı dedi, Progesteron iğnelerin madem bıraktıysan bunu günde bir sefer başla dedi.
Çok sevindim. O tozdan sonra işemek ne kadar güzel bilirimAy ağrım bitti 8 saat kalınca çok iyi geldi inanır mısın bukadar çabuk etki etmesi
Ikisinide kullanman gerekir saglik ocaginda sorsaydin multivitamin kullaniyorum diye keske daha net bir cevap alirdin canim ama soyle icini rahatlatabilirim belki saglik ocagina verdigin kan idrar testlerine gore ihtiyacin neye varsa ona diye yaziyorlar ilac birde multivitaminlerin kutusuna bakabilirsin nekadar demir iceriyor diye kullanacagin demir ilacinla topla asiri geliyorsa dozu saglik ocagina bir daha gidip bildir veya internetten doktorunu arat numarasi mutlaka cikar watssapta sorarsinKızlar herkese selamlar sağlık sorunlarım yüzünden giremedim umarim hepiniz iyisinizdir
Birbasak bebeğin erkekmiş hayırlı olsun gönlünde erkek vardı sağlıkla gelsin
Kizlar bir sorum olacaktı
Sağlık ocağı bana kan ilacı yazdi
Öncesinde multivitamn kullanıyordum
Şimdi hem multivitamn hem kan ilacımı kullanmam gerek yoksa sadece kan ilacımı?
Dr un watsap numarası almayı unuttuğum için soramıyorum bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Sağlık ocağı test yapmadan direkt kan ilacını verdi ve multivitamni kullanma önemli olan demir dedi. Dr un numarasını bulamadım maalesef özel muanesi olsa belki çıkarda Hastane olunca bulamadım artık gidince soracağım mecbur yada bayramdan sonra Hastaneden ulaşmaya çalışırım. Kaç mg demir almam gerekir acaba kafam karıştı çünkü dediğin gibi multivitamnin içinde demir varIkisinide kullanman gerekir saglik ocaginda sorsaydin multivitamin kullaniyorum diye keske daha net bir cevap alirdin canim ama soyle icini rahatlatabilirim belki saglik ocagina verdigin kan idrar testlerine gore ihtiyacin neye varsa ona diye yaziyorlar ilac birde multivitaminlerin kutusuna bakabilirsin nekadar demir iceriyor diye kullanacagin demir ilacinla topla asiri geliyorsa dozu saglik ocagina bir daha gidip bildir veya internetten doktorunu arat numarasi mutlaka cikar watssapta sorarsin
Kullandigin markayi bilmiyorum ama hesaplaman gerekiyor canim herseyin fazlasi zarar demisler bence multivitaminleri kullan diyerini doktoruna sormadan kullanma ne olur ne olmaz yuksek doz olur diye diyorum hic riske atma benceSağlık ocağı test yapmadan direkt kan ilacını verdi ve multivitamni kullanma önemli olan demir dedi. Dr un numarasını bulamadım maalesef özel muanesi olsa belki çıkarda Hastane olunca bulamadım artık gidince soracağım mecbur yada bayramdan sonra Hastaneden ulaşmaya çalışırım. Kaç mg demir almam gerekir acaba kafam karıştı çünkü dediğin gibi multivitamnin içinde demir var
Bunu kullanıyorum canım.Kullandigin markayi bilmiyorum ama hesaplaman gerekiyor canim herseyin fazlasi zarar demisler bence multivitaminleri kullan diyerini doktoruna sormadan kullanma ne olur ne olmaz yuksek doz olur diye diyorum hic riske atma bence
Simdi yazdim doktoruma diyor ki gebe olmayan bir kadinin ihtiyaci 18mg gebelerin ki 30mg (anemi) kansizliktaBunu kullanıyorum canım.
Aaa benim tüp bebekçim bıraktırmıştı ama iğne kullanıyordum 5 günde bir, gittiğim kadın doğumcu tedbir amaçlı günde bir kez kullan deyince devam edeceğiz bakalım. Günde 3 defa da baya çokmuş, aslında senin yaşına göre doz fazla gibi geldi bana, neden 3 yazdı acaba…bende sadece progestan fitil kullanıyorum transferden beri iğne falan hiç kullanmadım tedbir amaçlı 30 32 haftaya kadar kullanıcaz dedi doktor benim günde 3 defa
Sen tüp bebekçim tüp bebekçim dedikçe aklıma Adile Naşit’in elektrikçim elektrikçim diyişi geliyor.Aaa benim tüp bebekçim bıraktırmıştı ama iğne kullanıyordum 5 günde bir, gittiğim kadın doğumcu tedbir amaçlı günde bir kez kullan deyince devam edeceğiz bakalım. Günde 3 defa da baya çokmuş, aslında senin yaşına göre doz fazla gibi geldi bana, neden 3 yazdı acaba…
Ya canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende o zaman perşembe ye kadar sadece multivitamn ile idare edeyim. Sonrasında Dr ne derse onu yaparım demir hapı zten ağzımda iğrenç bir tat bırakıyorSimdi yazdim doktoruma diyor ki gebe olmayan bir kadinin ihtiyaci 18mg gebelerin ki 30mg (anemi) kansizlikta
Degerleri normalse demir depolari doluysa 15mg yeterliymis
Anemi dendiyse iki ilacida kullansin dedi deilse multivitaminler yeter diye yazdi
Senin doktorun ne der bilmem yinede cunku ben yurt disinda yasadigim icin belki buradaki doktorlarla turk doktorlari ayni seyi dogru bulmuyorlardir bilemiycem
Aman canım, ben de ayvayı, eriği, salatalığı tuzlayıp tuzlayıp yedim. Tansiyon 15’e çıktıdoktor yasakladı tuzu. Mideye çok iyi geliyor ama dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?