2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kullan kullan bi şey olmaz benim ağrı ve sancıları hafiflettiğini düşünüyorum şahsen ben de Hüseyin hocadan senin için böyle bi hamle yapmasını bekliyordum yalan yok
Yaaa çok fitil sever bir hoca valla
Neyse bebişe şifa olsun da kullanırız ne yapalım.

Tedbir amaçlı dedi, Progesteron iğnelerin madem bıraktıysan bunu günde bir sefer başla dedi.
bende sadece progestan fitil kullanıyorum transferden beri iğne falan hiç kullanmadım tedbir amaçlı 30 32 haftaya kadar kullanıcaz dedi doktor benim günde 3 defa

Ikisinide kullanman gerekir saglik ocaginda sorsaydin multivitamin kullaniyorum diye keske daha net bir cevap alirdin canim ama soyle icini rahatlatabilirim belki saglik ocagina verdigin kan idrar testlerine gore ihtiyacin neye varsa ona diye yaziyorlar ilac birde multivitaminlerin kutusuna bakabilirsin nekadar demir iceriyor diye kullanacagin demir ilacinla topla asiri geliyorsa dozu saglik ocagina bir daha gidip bildir veya internetten doktorunu arat numarasi mutlaka cikar watssapta sorarsin

Sağlık ocağı test yapmadan direkt kan ilacını verdi ve multivitamni kullanma önemli olan demir dedi. Dr un numarasını bulamadım maalesef özel muanesi olsa belki çıkarda Hastane olunca bulamadım artık gidince soracağım mecbur yada bayramdan sonra Hastaneden ulaşmaya çalışırım. Kaç mg demir almam gerekir acaba kafam karıştı çünkü dediğin gibi multivitamnin içinde demir var

Kullandigin markayi bilmiyorum ama hesaplaman gerekiyor canim herseyin fazlasi zarar demisler bence multivitaminleri kullan diyerini doktoruna sormadan kullanma ne olur ne olmaz yuksek doz olur diye diyorum hic riske atma bence

Kullandigin markayi bilmiyorum ama hesaplaman gerekiyor canim herseyin fazlasi zarar demisler bence multivitaminleri kullan diyerini doktoruna sormadan kullanma ne olur ne olmaz yuksek doz olur diye diyorum hic riske atma bence
Bunu kullanıyorum canım.

Eklentiler

• images (10).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 53
Bunu kullanıyorum canım.
Simdi yazdim doktoruma diyor ki gebe olmayan bir kadinin ihtiyaci 18mg gebelerin ki 30mg (anemi) kansizlikta
Degerleri normalse demir depolari doluysa 15mg yeterliymis
Anemi dendiyse iki ilacida kullansin dedi deilse multivitaminler yeter diye yazdi
Senin doktorun ne der bilmem yinede cunku ben yurt disinda yasadigim icin belki buradaki doktorlarla turk doktorlari ayni seyi dogru bulmuyorlardir bilemiycem

bende sadece progestan fitil kullanıyorum transferden beri iğne falan hiç kullanmadım tedbir amaçlı 30 32 haftaya kadar kullanıcaz dedi doktor benim günde 3 defa
Aaa benim tüp bebekçim bıraktırmıştı ama iğne kullanıyordum 5 günde bir, gittiğim kadın doğumcu tedbir amaçlı günde bir kez kullan deyince devam edeceğiz bakalım. Günde 3 defa da baya çokmuş, aslında senin yaşına göre doz fazla gibi geldi bana, neden 3 yazdı acaba…

Sen tüp bebekçim tüp bebekçim dedikçe aklıma Adile Naşit’in elektrikçim elektrikçim diyişi geliyor. Şu adama doktor de kız.

Ya canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun bende o zaman perşembe ye kadar sadece multivitamn ile idare edeyim. Sonrasında Dr ne derse onu yaparım demir hapı zten ağzımda iğrenç bir tat bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…