Kuzum ben haftalardır yaşıyorum bunu. Daha önce de yazmıştım sol tarafım şiş taş gibi oluyor bazen diye. Doktora da demiştim bebek o diyordu. Şimdi tam o kısımlarda bebeğin hareketini hissediyorum. Çok Hareket edince yA da yorulunca filan bebek top gibi toplanıyor mesela arada. Bazen kendi kendine.Bir haftadır ben de yaşıyorum bunu, bir taraf taş gibi oluyor. Tedirgin oluyorum.
Bende göbek yağı nerdeyse yok gibiydi mesela Rahmimi elle dışarıdan 11. Haftada hissetmeye başlamıştım ama bebek 16+ da minik pıt pıt ile başladıMaşallah burada 16-17 haftalık olanlar hep hareketleri hissetmeye başlamış sanırım hatta daha erken haftalarda bile pıt pıt ediyor diyenler var. 17+4 ne hareket hissediyorum ne de karnım çıktı. Acaba zaten göbekliyim diye mi böyle oluyor var mı başka hissetmeyen
Önceden dokunduğumda sert kısma, ah bebek burda diyip seviyordum orayı, şimdi kasılma olduğunu duyunca içim daraldı, zaten üç gündür içimde bir huzursuzluk var, gitmiyor. Öküz oturdu resmen kalbimin üstüne ya. İnşallah iyidir bebeğim kendimi pek iyi hissetmiyorum.Kuzum ben haftalardır yaşıyorum bunu. Daha önce de yazmıştım sol tarafım şiş taş gibi oluyor bazen diye. Doktora da demiştim bebek o diyordu. Şimdi tam o kısımlarda bebeğin hareketini hissediyorum. Çok Hareket edince yA da yorulunca filan bebek top gibi toplanıyor mesela arada. Bazen kendi kendine.
Böyle anlarda dinlen otur ya da uzan mesela, alttan yukarı doğru hafifçe ov, bi anda gevşiyor kısa sürede.
Yani aslında bence de normal ama malum bayram görenler e hani hiç karnın yok benim kocamandı yok artık hissetmen lazım nasıl hissetmiyorsun falan deyince acaba bir gariplik mi var dedim. İlk hamilelik olunca insan her söylenende acaba ters giden bir şey mi var diye düşünüyor.Bende göbek yağı nerdeyse yok gibiydi mesela Rahmimi elle dışarıdan 11. Haftada hissetmeye başlamıştım ama bebek 16+ da minik pıt pıt ile başladı
Ama gerçekten en hafif göbek çok etkiler anladım ben yani. Hissetmemek çok doğal
Üzülme canım aklına kötü şeylerde getirme iyidir ❤Önceden dokunduğumda sert kısma, ah bebek burda diyip seviyordum orayı, şimdi kasılma olduğunu duyunca içim daraldı, zaten üç gündür içimde bir huzursuzluk var, gitmiyor. Öküz oturdu resmen kalbimin üstüne ya. İnşallah iyidir bebeğim kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Bizde eşimin köyüne gittik banada 6 aylık gibisin bende böyleydim dedi teyzesi herkes birşey söyler dinleme boşverYani aslında bence de normal ama malum bayram görenler e hani hiç karnın yok benim kocamandı yok artık hissetmen lazım nasıl hissetmiyorsun falan deyince acaba bir gariplik mi var dedim. İlk hamilelik olunca insan her söylenende acaba ters giden bir şey mi var diye düşünüyor.
Ah yavrum oturmasın o öküz.Önceden dokunduğumda sert kısma, ah bebek burda diyip seviyordum orayı, şimdi kasılma olduğunu duyunca içim daraldı, zaten üç gündür içimde bir huzursuzluk var, gitmiyor. Öküz oturdu resmen kalbimin üstüne ya. İnşallah iyidir bebeğim kendimi pek iyi hissetmiyorum.
Tıka kulağını boşver. İnsanlar çok düşüncesiz. Çok şaşkınlıkla izliyorum çevremi. ‘ ben Fit bir anne olacağım ‘ de geç yaYani aslında bence de normal ama malum bayram görenler e hani hiç karnın yok benim kocamandı yok artık hissetmen lazım nasıl hissetmiyorsun falan deyince acaba bir gariplik mi var dedim. İlk hamilelik olunca insan her söylenende acaba ters giden bir şey mi var diye düşünüyor.
Ben her gün dinliyorum doktorum hiçbir şey olmaz dedi. Sadece anlık duyamazsam kendi kendime telaşa kapılmamdan endişelendi. Kıpırtılar sıklaştıkça duyduğum ihtiyaç azaldı ama hala güzel dinlemesiKalp atisi icin evde cihaz kullanan arkadaslar , ne sklikta kullaniyorsunuz ?
İnşallah bebeğim.Üzülme canım aklına kötü şeylerde getirme iyidir ❤
Mesaj atacağım yarın, olmazsa giderim sırf rahatlamak için.Ah yavrum oturmasın o öküz.kovala onu
Adına kasılma diyince gözün korkmasın. Doktoruna gidince sorarsın yine hangi durumda sıkıntı oluyor. Ama bu kasılmalar genelde normal. Rahim antrenmanı gibi. Stres olmaya yer arıyoruz zaten.
İnanmazsın Bebiş eşek kadar oldu ama ben bugün kalp atışını zor duydum
Kıpırdanmasını hissediyorum aynı anda ama kalp atışını duyamadım. Dik duruyormuş herhalde, bildiğin göbek deliğinin orda zor duydum sesi
Ruh halime göre günde iki defa da dinlediğim oluyor benim. Doktorum bir zararı olmaz bebeğe dedi. Sadece duyamayınca evham yapma diye uyarmıştı.Kalp atisi icin evde cihaz kullanan arkadaslar , ne sklikta kullaniyorsunuz ?
Birine tatlı almayayım dedim ye diye ısrar edince bebeğe de zarar dedim kadın dedi ki boşver zaten kilo veremeden hamile kalmışsın. Fit olucam desem ne derdi acabaAh yavrum oturmasın o öküz.kovala onu
Adına kasılma diyince gözün korkmasın. Doktoruna gidince sorarsın yine hangi durumda sıkıntı oluyor. Ama bu kasılmalar genelde normal. Rahim antrenmanı gibi. Stres olmaya yer arıyoruz zaten.
İnanmazsın Bebiş eşek kadar oldu ama ben bugün kalp atışını zor duydum
Kıpırdanmasını hissediyorum aynı anda ama kalp atışını duyamadım. Dik duruyormuş herhalde, bildiğin göbek deliğinin orda zor duydum sesi
Tıka kulağını boşver. İnsanlar çok düşüncesiz. Çok şaşkınlıkla izliyorum çevremi. ‘ ben Fit bir anne olacağım ‘ de geç yabir de ilk gebelik mevzusu var. İnsanlar genelde 20 den önce duymuyor bile. Bebiş sağlıklı olsun gerisi sorun değil
Ben her gün dinliyorum doktorum hiçbir şey olmaz dedi. Sadece anlık duyamazsam kendi kendime telaşa kapılmamdan endişelendi. Kıpırtılar sıklaştıkça duyduğum ihtiyaç azaldı ama hala güzel dinlemesi
Bizde eşimin köyüne gittik banada 6 aylık gibisin bende böyleydim dedi teyzesi herkes birşey söyler dinleme boşverallahtan iyi niyetli biliyorum yoksa orada bozardım
Döner inşAllah annesi tez zamanda feraha er inşAllah4 yasinda bir ogulum var yani 4sene once isedi iseyebildigi kadar uzerimeantrenmanliyim ben erkek bebeklerde saglikli olsunda isesin yavrum ne olacak ama kordonu boynuna dolanik olmasi beni korkutuyor insallah normale doner bir an once kurtulur yavrum o kordondan
kuzum gidince sorarsan bizi de bilgilendirİnşallah bebeğim.
Mesaj atacağım yarın, olmazsa giderim sırf rahatlamak için.
Ben de önce bir duyamadım bugün, sonra uzaktan uzaktan duydum sesini.
Eveet patates kadar olmuşlar, hem de kocaman bir patates.
Kız deli bunlar kafana bile takmaBirine tatlı almayayım dedim ye diye ısrar edince bebeğe de zarar dedim kadın dedi ki boşver zaten kilo veremeden hamile kalmışsın. Fit olucam desem ne derdi acabagercekten çook düşüncesizler
Belli ki sen bizden önce gideceksin minnoşum.kuzum gidince sorarsan bizi de bilgilendir
Ben de perşembe gideceğim inşallah. Bakalım detaylı konuşabilirsem anlatırım yine söylediklerini.
Kız deli bunlar kafana bile takma
Ooo bi de o var doğru yaaaBelli ki sen bizden önce gideceksin minnoşum.
Bakalım benim doktor eski haline dönmüş olacak mı?
Dönmezse pamuk dedeye giderim her ay, canım kocamın da yüreğine iner artık yazık ahsjsjsjsOoo bi de o var doğru yaaainş dönmüştür eski haline.
Önemli olan senin iç huzurun mutluluğun paracıklarr paracıklaar şarkısı söylesin artık o da yapacak bi şey yokDönmezse pamuk dedeye giderim her ay, canım kocamın da yüreğine iner artık yazık ahsjsjsjs
Yani aslında bence de normal ama malum bayram görenler e hani hiç karnın yok benim kocamandı yok artık hissetmen lazım nasıl hissetmiyorsun falan deyince acaba bir gariplik mi var dedim. İlk hamilelik olunca insan her söylenende acaba ters giden bir şey mi var diye düşünüyor.
Merhaba hanımlar siz progestan hapı nasıl kullanıyorsunuz okumuştum sanki fitil olarak kullanan vardı benim midemi biraz fazla bulandırıyor da ama hap olduğu için içmek zorundaymışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?