2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bir haftadır ben de yaşıyorum bunu, bir taraf taş gibi oluyor. Tedirgin oluyorum.
Kuzum ben haftalardır yaşıyorum bunu. Daha önce de yazmıştım sol tarafım şiş taş gibi oluyor bazen diye. Doktora da demiştim bebek o diyordu. Şimdi tam o kısımlarda bebeğin hareketini hissediyorum. Çok Hareket edince yA da yorulunca filan bebek top gibi toplanıyor mesela arada. Bazen kendi kendine.
Böyle anlarda dinlen otur ya da uzan mesela, alttan yukarı doğru hafifçe ov, bi anda gevşiyor kısa sürede.

Bende göbek yağı nerdeyse yok gibiydi mesela Rahmimi elle dışarıdan 11. Haftada hissetmeye başlamıştım ama bebek 16+ da minik pıt pıt ile başladı
Ama gerçekten en hafif göbek çok etkiler anladım ben yani. Hissetmemek çok doğal

Önceden dokunduğumda sert kısma, ah bebek burda diyip seviyordum orayı, şimdi kasılma olduğunu duyunca içim daraldı, zaten üç gündür içimde bir huzursuzluk var, gitmiyor. Öküz oturdu resmen kalbimin üstüne ya. İnşallah iyidir bebeğim kendimi pek iyi hissetmiyorum.

Yani aslında bence de normal ama malum bayram görenler e hani hiç karnın yok benim kocamandı yok artık hissetmen lazım nasıl hissetmiyorsun falan deyince acaba bir gariplik mi var dedim. İlk hamilelik olunca insan her söylenende acaba ters giden bir şey mi var diye düşünüyor.

Üzülme canım aklına kötü şeylerde getirme iyidir ❤

Bizde eşimin köyüne gittik banada 6 aylık gibisin bende böyleydim dedi teyzesi herkes birşey söyler dinleme boşver allahtan iyi niyetli biliyorum yoksa orada bozardım

Ah yavrum oturmasın o öküz. kovala onu
Adına kasılma diyince gözün korkmasın. Doktoruna gidince sorarsın yine hangi durumda sıkıntı oluyor. Ama bu kasılmalar genelde normal. Rahim antrenmanı gibi. Stres olmaya yer arıyoruz zaten.
İnanmazsın Bebiş eşek kadar oldu ama ben bugün kalp atışını zor duydum
Kıpırdanmasını hissediyorum aynı anda ama kalp atışını duyamadım. Dik duruyormuş herhalde, bildiğin göbek deliğinin orda zor duydum sesi
Tıka kulağını boşver. İnsanlar çok düşüncesiz. Çok şaşkınlıkla izliyorum çevremi. ‘ ben Fit bir anne olacağım ‘ de geç ya bir de ilk gebelik mevzusu var. İnsanlar genelde 20 den önce duymuyor bile. Bebiş sağlıklı olsun gerisi sorun değil
Kalp atisi icin evde cihaz kullanan arkadaslar , ne sklikta kullaniyorsunuz ?
Ben her gün dinliyorum doktorum hiçbir şey olmaz dedi. Sadece anlık duyamazsam kendi kendime telaşa kapılmamdan endişelendi. Kıpırtılar sıklaştıkça duyduğum ihtiyaç azaldı ama hala güzel dinlemesi

Üzülme canım aklına kötü şeylerde getirme iyidir ❤
İnşallah bebeğim.
Mesaj atacağım yarın, olmazsa giderim sırf rahatlamak için.
Ben de önce bir duyamadım bugün, sonra uzaktan uzaktan duydum sesini.

Eveet patates kadar olmuşlar, hem de kocaman bir patates.

Birine tatlı almayayım dedim ye diye ısrar edince bebeğe de zarar dedim kadın dedi ki boşver zaten kilo veremeden hamile kalmışsın. Fit olucam desem ne derdi acaba gercekten çook düşüncesizler

Bizde eşimin köyüne gittik banada 6 aylık gibisin bende böyleydim dedi teyzesi herkes birşey söyler dinleme boşver allahtan iyi niyetli biliyorum yoksa orada bozardım

Ben de son noktalardayım ağzıma geleni sayıcam en azından kurban bayramında görüşmeye gerek kalmıycak

Döner inşAllah annesi tez zamanda feraha er inşAllah

İnşallah bebeğim.

Mesaj atacağım yarın, olmazsa giderim sırf rahatlamak için.
Ben de önce bir duyamadım bugün, sonra uzaktan uzaktan duydum sesini.

Eveet patates kadar olmuşlar, hem de kocaman bir patates.
kuzum gidince sorarsan bizi de bilgilendir
Ben de perşembe gideceğim inşallah. Bakalım detaylı konuşabilirsem anlatırım yine söylediklerini.
Birine tatlı almayayım dedim ye diye ısrar edince bebeğe de zarar dedim kadın dedi ki boşver zaten kilo veremeden hamile kalmışsın. Fit olucam desem ne derdi acaba gercekten çook düşüncesizler
Kız deli bunlar kafana bile takma

kuzum gidince sorarsan bizi de bilgilendir
Ben de perşembe gideceğim inşallah. Bakalım detaylı konuşabilirsem anlatırım yine söylediklerini.

Kız deli bunlar kafana bile takma
Belli ki sen bizden önce gideceksin minnoşum.
Bakalım benim doktor eski haline dönmüş olacak mı?

Merhaba hanımlar siz progestan hapı nasıl kullanıyorsunuz okumuştum sanki fitil olarak kullanan vardı benim midemi biraz fazla bulandırıyor da ama hap olduğu için içmek zorundaymışım gibi hissediyorum

Sakin kalmak en güzeli bende daha 15. Haftadayım ve kiloluyum ee daha bebeği hissetmedin mi diyip duruyorlar dedim yok ne hissetmesi daha erken uzmanlar 20. Haftada hisseder anne adayı kiloluysa 24. Haftada hissedermiş diyorlar diyorum. Ee biz erkenden hissediyorduk demeye başladılar Ya varya aslında zaten göbüşün var bana kalsa kimseye demem zaten hamileyim diye bırak şöyle karnın çıkınca de yaa Hayır bir ara bekledim ben senin haftanda doğum yaptım diyecekler diye o derece boş konuşmalara maruz kalıyorum

Merhaba hanımlar siz progestan hapı nasıl kullanıyorsunuz okumuştum sanki fitil olarak kullanan vardı benim midemi biraz fazla bulandırıyor da ama hap olduğu için içmek zorundaymışım gibi hissediyorum

Ben fitil olarak kullandım canım doktorum bana içme mideni bulandırır baş dönmesi yapar demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…