2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hayırlı sabahlar kızlar.. bende ev taşıma telaşımdayım o yüzden kasılmalarım ister istemez oluyor.. şuan çok rahatım mesela ikimiz birden uyandık maşallah kıpır kıpır içerde mutlu oluyorum çok şükür..
annem 6 aylık olana kadsr hissetmemiş kardeşimi düşünün herkeste farklı oluyor bu durum ki kadın 9 ay yatmış bide sadece sabır ve sakinlik

nasıl bir aletle dinliyorsunuz bide bebişlerinizi steteskopla deniyorum duymayınca canım sıkılıyor bırakıyorum. şu sağlık ocaklarında kullanılanlarla mı acaba

Canım bu haftalarda kordonu tak çıkar yapar bebekler, 5 dk bekleyip tekrar girseydin belki çıkarmış bile olurdu. Henüz çok küçük boyunları, vücutları o yüzden oyuncak gibi oynuyorlar. Bizler görmüyoruz ama her gün kimbilir kaç kere takıp çıkarıyorlar kordonlarını, korkacak bir şey değil bu, kasma

Ya ben gece 3 ten sonra uyudum 1-3 arası taş gibi oldu yine alt karnım. Hafif sızlama ile devam ediyordu. Normal mi bilmem Uyutmadı tabi. 7 olmadan da uyandım gene uykusuz kaldık.

Bir de cihaz fetal doppler diye geçiyor ev tipi. Sağlık ocaklarında da bunlardan oluyor sanırım.
Bir kiz bebek haberide benden kizlarrr
Gözünüz Aydın canım rabbim hayırlı uğurlu etsin

Bana da gören hiç kilo almamışsın nasıl hamilesin diyor insanları memnun etmek güç hani yemiyosun besleyemezsin bebeği gibi benden çok düşünüyosunuz çocuğumu hee. Bana kim zayıf olduğumu ima etse hamilelikten önce de böyleydi ben de ona senin de fazla kilon var dikkat et allah etmesin şeker kolesterol uğraşıp durursun spora yazıl diyorum ahaha ne fenayım

Harikasın işte motivasyon bu sustukça kendilerini haklı sanıp konuşuyorlar

Ohh ağzına sağlık valla en güzelini yapmıssın

Bende hiç kilo almadım banada ay biz 30 kilo aldık çocuk 3 kilo doğdu ne güzel diyorlar fesat insanları çevrenizden gönderin

Merhaba kızlar hamilelik fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünen varmı İstanbul Avrupa yakasında kimi tavsiye edersiniz bir de bu çekimler nasıl oluyor konsept ve kıyafet fotoğrafçı mi ayarlıyor yeni çıkmış galiba eskiden yoktu boyle bı foto cekimi

Ben Ankarada 2-3 yer ile görüştüm fotoğrafcılar stüdyo tarzı dekorlu yerler var ya orayı önerdiler. Birde fotoğrafcının birinde hamilelik çekiminde kullanılan şu tüllü elbiseler varya onlardan var bende isterseniz onlarla çekim yapabiliyoruz istemezseniz elbise size kalmış demişti. Buldugun kişiye bağlıı. Birde milletin dediği 32. Haftada en geç fotoğraf işini bırak ondan sonra şişmeler başlıyor güzel olmuyor dediler. 32 bile geç diyorlar hatta

Midede değil benimki bebeğim, bebeğin olduğu kısım, alt karnımda. Çoğu zaman bir taraf sertleşiyor bir süre sonra geçiyor ama çok oluyor işte. Dayanamayıp giderim ben birkaç güne.
Merhaba hayırlı bayramlar, aynı durumu yaşıyorum ama normal olduğunu sanıyordum ben sebebini öğrendiniz acaba neden oluyormus sertleşme

benimde gündüz oluyor canım o taş gibilik.. bakalm yarın gitmeye çalışacağım doktora bende alamadım randevu sabah arayın dediler.. benimki stres yorgunluk biliyorum aslında.. bol dinlenmek lazım

Merhaba hayırlı bayramlar, aynı durumu yaşıyorum ama normal olduğunu sanıyordum ben sebebini öğrendiniz acaba neden oluyormus sertleşme
Hayırlı bayramlar.
Bugün mesaj attım doktoruma, kasılma olup olmadığını sordum ve endişelenmem gereken bir şey olup olmadığını.

Bu sertleşmeler kasılmaymış ve normalmiş. Endişelenme dedi.
-Sunshine Bakalım çiçeğimin daktır ne diyecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…