2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar uzun bir süre uzak kaldım ama okuyordum hep.. inşallah herkesin ve bebişlerin sağlığı yerindedir bende 58 kilo ile başladım şuan 61 kiloyum.. Son 2 haftadır kilo alıyorum öncesinde yoktu.. İnşallah bu şekilde artmaz çünkü boyum biraz kısa ve fazla kilo ile hamile kaldım

Bu arada doktorumuz 12 ve 13.Haftamızda %70-80kız derken geçen hafta pat diye %100 erkek dedi baya bi şaşırdık Allahtan alışverişe tam olarak başlamamıştık yoksa herşey pembiş pembiş olacaktı şimdilik bebek arabası, puset ve park yatak aldım.. Herşey ateş pahası olduğundan bebek arabasını 2 el aldım travel sistem mamas papas marka.. Malum pandemi bebekleri hiç kullanamamış arabaları çok temizdi ve sıfır gibiydi. Odasına montessori yatak şifonyer ve raf yaptıracağım inşallah

46 ile başladım 53 üm yok açım yani yiyorum doymuyorum ne olacak bilmem
Valla benim boyum kısa normal birine 46 48 kilolar çok az ama ben zaten 158im çok alırsam doğum zorlaşır diye korkuyorum çünkü kısalarda doktorlarda biraz ürküyo heralde nasıl dogurcak acaba diye

Bide benim kilo takıntm var hep 45 48 arası gittim geldim 50 bile çok geliyor doğumdan sonra yerleşmez inşallah hem kısa hem şişman olmak istemiyorum

Demekki biz zayıflar daha çabuk kilo alıyoruz arkadaşım kiloluydu 11 kiloyla kapattı ama ben 15e sukredicem

Az kiloyla başlayınca daha fazla kilo alınıyor sanki ondan olabilir

kesinlikle çok şükür ilk hissettiğiniz günden sonra bir daha her gün hissettiniz mi peki bir kez de olsa, yoksa birkaç günde bir mi
Her gün hissettim ama göbekte yağ pek yok kilo da alamadım o yüzden çok net diye tahmin ediyorum. El koymasam bazı hareketleri anlamıyorum bu da ayrı ilginç :) el koyunca şiddetli olduğunu farkediyorum

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bebisleri görenler hayirli olsun diyelim inşallah hep güzel ayrılırız muayenelerden.
Benim daha çok ilk defa bu kadar bekliyorum, 21+4te gidicem detaylı için
Kıpırdanmalara gelirsek gece ayaklarımı uzatıp sırt üstü yatınca bi kaç kere icerden iktiriyor gibi oldu aslında belirgindi de ama ben yine de tam emin olamıyorum nedense. Onun dışında ufak pıt pıt oluyor bazen. Pazartesi günü tetanoz aşısı var kalbini dinlerler mi acaba? Hala bisey tam farkedemedigim için endişeleniyorum da.
Hala kilo almamışım +1 buçuk kilo ile devam ediyorum. Kilo fazla olduğu için bu benim için tabi iyi oluyor suanlik. Sizler de nasıl gidiyor kızlar inşallah herkes iyidir bende böyle durumlar
Birbasak bu aralar seni göremiyorum nerelerdesin?

Ben de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye. Bir türlü karar veremedim de.

Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.

La Roche gebelikte kullanılabiliyormuş, kullanan oldu mu daha önce? Hafif mi? Yoğun sevmiyorum.

Ben de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye. Bir türlü karar veremedim de.

Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.
Solante diyip kenara ayrılayım..
Bende aynıyım canisi bu aralar pek iyi değilim içim çok sıkıntılı, sende bisey yoktur insallah

Solante diyip kenara ayrılayım..
Bende aynıyım canisi bu aralar pek iyi değilim içim çok sıkıntılı, sende bisey yoktur insallah
Onu biliyorum ama çok yoğunmuş bebeğim kullanamam onu, zaten beyazım iyice ruh gibi olurum.

Ben de ilk defa bir ay sonra gideceğim, umarım her şey yolundadır o iç sıkıntısı boğuyor beni de.

Senin az kaldı galiba ne zaman randevun?

He evet yoğundur kuzum, ben sivilce tedavisi görmüştüm o zamandır kullanıyorum doktor tavsiyesiyle hem çok bereketli hemde gerçekten koruyor hiç leke olmadı o süre zarfında. Güzelce yedirirsen cildine pek beyazlık kalmıyor aklında bulunsun
Benim de 5 hafta sonra gel demişti daha 25 mayısta gidicem
Benimde ondan mıdır nedir icimde değişik değişik sıkıntılar var

Detaylının heycanı başladı grupta zaten. Az kaldı ama kuzum azıcık daha sabıır oğluşun gayet iyi annesi içini ferah tut. Hafiften kilolar alındı, göbekler çıkmaya başladı bakalım hamileliğin yarısını bitirmeye yaklaşıyoruz hep birlikte. Uygulama da bana sırt üstü yatmayı bırakmalısın diyor ona dikkat etmeye çalısıyorum sırt üstü uzanmamaya hatta eşim gece sırt üstü yatmıssam o da anlık uyandıysa beni uyandırıyor sırt üstü yatmıssın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…