Yarın 11de randevu var gösterirse yapıcaz
Bende 48 kiloyken yani şundan 4 ay önce :)) Zayıf hissederdim ama şimdi birden 6 kilo alınca ürktüm açıkcasıBu şartlar altında kendi adıma 12 kiloyu geçerim diye düşünüyorum çünkü acıkıyorum ve doymuyorum maalesef birde ben neredeyse herşeyden çok tiksindim genelide sağlıklı yiyecekler oldu, ki önceden çok sağlıklı beslenirdim, severdim meyve sebze. Şimdi çok sağlıksız besleniyorum kendimi de kontrol edemiyorum nasıl olacak böyle bilemiyorum
Valla benim boyum kısa normal birine 46 48 kilolar çok az ama ben zaten 158im çok alırsam doğum zorlaşır diye korkuyorum çünkü kısalarda doktorlarda biraz ürküyo heralde nasıl dogurcak acaba diye46 ile başladım 53 üm yok açım yani yiyorum doymuyorum ne olacak bilmem
Çok heyecanlıyım nasıl geçecek bakalım bu geceAy hemen bize de yaz tamam mıı
kesinlikle çok şükürBen de bu kadar erken hissetmeyi hiç beklemiyordum
Çok güzel bi duyguymuş
Az kiloyla başlayınca daha fazla kilo alınıyor sanki ondan olabilirBende 48 bucukla başladım 55imne ara bu kadar aldım bilmiyorum tatlı yok kızartma yok fast food paketli gıda asla yok daha napim bilmiyorum
48de zayıftım o yüzden bi umut diyorum en azından fazla kilom yoktu 20 alsamda sıkıntı olmaz heralde kilolularda 9 12 max öneriyorlar ben heralde 66 faaln olucam 4 ay var daha
Her gün hissettim ama göbekte yağ pek yok kilo da alamadım o yüzden çok net diye tahmin ediyorum. El koymasam bazı hareketleri anlamıyorum bu da ayrı ilginç :) el koyunca şiddetli olduğunu farkediyorumkesinlikle çok şükürilk hissettiğiniz günden sonra bir daha her gün hissettiniz mi peki bir kez de olsa, yoksa birkaç günde bir mi
Ben de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye.İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bebisleri görenler hayirli olsun diyelim inşallah hep güzel ayrılırız muayenelerden.
Benim daha çok ilk defa bu kadar bekliyorum, 21+4te gidicem detaylı için
Kıpırdanmalara gelirsek gece ayaklarımı uzatıp sırt üstü yatınca bi kaç kere icerden iktiriyor gibi oldu aslında belirgindi de ama ben yine de tam emin olamıyorum nedense. Onun dışında ufak pıt pıt oluyor bazen. Pazartesi günü tetanoz aşısı var kalbini dinlerler mi acaba? Hala bisey tam farkedemedigim için endişeleniyorum da.
Hala kilo almamışım +1 buçuk kilo ile devam ediyorum. Kilo fazla olduğu için bu benim için tabi iyi oluyor suanlik. Sizler de nasıl gidiyor kızlar inşallah herkes iyidir bende böyle durumlar
Birbasak bu aralar seni göremiyorum nerelerdesin?
Solante diyip kenara ayrılayım..Ben de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye.Bir türlü karar veremedim de.
Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.
Ben de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye.Bir türlü karar veremedim de.
Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.
Onu biliyorum ama çok yoğunmuş bebeğim kullanamam onu, zaten beyazım iyice ruh gibi olurum.Solante diyip kenara ayrılayım..
Bende aynıyım canisi bu aralar pek iyi değilim içim çok sıkıntılı, sende bisey yoktur insallah
Şu olaylar bir yoluna girsin…
He evet yoğundur kuzum, ben sivilce tedavisi görmüştüm o zamandır kullanıyorum doktor tavsiyesiyle hem çok bereketli hemde gerçekten koruyor hiç leke olmadı o süre zarfında. Güzelce yedirirsen cildine pek beyazlık kalmıyor aklında bulunsunOnu biliyorum ama çok yoğunmuş bebeğim kullanamam onu, zaten beyazım iyice ruh gibi olurum.
Ben de ilk defa bir ay sonra gideceğim, umarım her şey yolundadır o iç sıkıntısı boğuyor beni de.
Senin az kaldı galiba ne zaman randevun?
İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bebisleri görenler hayirli olsun diyelim inşallah hep güzel ayrılırız muayenelerden.
Benim daha çok ilk defa bu kadar bekliyorum, 21+4te gidicem detaylı için
Kıpırdanmalara gelirsek gece ayaklarımı uzatıp sırt üstü yatınca bi kaç kere icerden iktiriyor gibi oldu aslında belirgindi de ama ben yine de tam emin olamıyorum nedense. Onun dışında ufak pıt pıt oluyor bazen. Pazartesi günü tetanoz aşısı var kalbini dinlerler mi acaba? Hala bisey tam farkedemedigim için endişeleniyorum da.
Hala kilo almamışım +1 buçuk kilo ile devam ediyorum. Kilo fazla olduğu için bu benim için tabi iyi oluyor suanlik. Sizler de nasıl gidiyor kızlar inşallah herkes iyidir bende böyle durumlar
Birbasak bu aralar seni göremiyorum nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?