Öyle mi diyorsun? Ne yapsam ondan mı alsam ya, geç bile kaldım korkuyorum leke meke olur öyle de kalır yüzümde diye. Bir an önce almam lazım.He evet yoğundur kuzum, ben sivilce tedavisi görmüştüm o zamandır kullanıyorum doktor tavsiyesiyle hem çok bereketli hemde gerçekten koruyor hiç leke olmadı o süre zarfında. Güzelce yedirirsen cildine pek beyazlık kalmıyor aklında bulunsun
Benim de 5 hafta sonra gel demişti daha 25 mayısta gidicem
Benimde ondan mıdır nedir icimde değişik değişik sıkıntılar var
Detaylı için ayrı stres oluyor tabi ama genel bi bıkkınlık kavga etme hali var üstümde şu sıralarDetaylının heycanı başladı grupta zaten. Az kaldı ama kuzum azıcık daha sabıır oğluşun gayet iyi annesi içini ferah tut. Hafiften kilolar alındı, göbekler çıkmaya başladı bakalım hamileliğin yarısını bitirmeye yaklaşıyoruz hep birlikte. Uygulama da bana sırt üstü yatmayı bırakmalısın diyor ona dikkat etmeye çalısıyorum sırt üstü uzanmamaya hatta eşim gece sırt üstü yatmıssam o da anlık uyandıysa beni uyandırıyor sırt üstü yatmıssın diye
Valla canım şöyle diyim 6 7 senedir kullanıyorum makyaj altına da onunla nemlendiriyorum yüzümü öyle bile leke olmadı. Tedavi olurken doktor makyaj yapma diyordu ama ben bazen inatla yapıyordum makyajın altından sürüyordum ve koruyordu az çok biliyorsundur o ilaçlar cildi incelttigi için lekeye çok yatkın oluyor. Sadece bi kaç kere sürmek zor geldi küçük bi yerde leke oluşmuştu o zaman. Bir de baya bereketli oluyor. Diğerlerini hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum.Öyle mi diyorsun? Ne yapsam ondan mı alsam ya, geç bile kaldım korkuyorum leke meke olur öyle de kalır yüzümde diye. Bir an önce almam lazım.
Daha varmış ama yaondandır o sıkıntı minnoşum, şahsen benimkinin sebebi o. Ağrılarım da inanılmaz arttı ve dinlenirken bile geçmiyor, zor uyuyorum.
Ben catlatma ignesinden sonra her gün bir avokado yemiştim ve gerçekten faydası olduğunu düşünüyorum 18 ayın sonunda bebisime kavuşturduKızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden
Avokadolu tarif istiyorum lezzetli bi şeyler.
Tek başına denemiştim hiç sevememiştim
Edindiğim bilgilere göre avokado bebişe çok güzel yarıyormuş
Avokado muz kaşar cevizi karıştırıp yiyen okudum ama hani tam olarak lezzetli oluyor mu emin olamadım. Riske atmak istemiyorum.Ben catlatma ignesinden sonra her gün bir avokado yemiştim ve gerçekten faydası olduğunu düşünüyorum 18 ayın sonunda bebisime kavuşturdu
Limon tuz zeytinyağı karıştırıp ekmeğe sürüyordumtek insana ağır geliyor gibi kahvaltıda öyle deneyebilirsin kuzum rahime çok faydalı bildiğim kadarıyla
Ayy o kadar karıştırsam kesin kusarım herhaldeAvokado muz kaşar cevizi karıştırıp yiyen okudum ama hani tam olarak lezzetli oluyor mu emin olamadım. Riske atmak istemiyorum.
Peki seninki lezzet bakımından nasıl oluyordu ? Zeytinyağı bağırsaklara da iyi gelir sanırım.
Bir de iyice olgunlaşmasını beklemek lazım mı? Markette tekli paketlerde bildiğin dışı kararmış avokadolar olgunlaşmış diye 3 katı fiyata satılıyor da bilemedimyeşil aldım ben hafif yumuşak
Ben avokadoyu transfer sonrası epey yedim. Ezme şeklinde yaptım ekmekle yedim güzelce. Avokadoyu ezip sarımsaklı yoğurtla ve cevizle karıştırdım. Üzerine de zeytinyağı gezdirdim. Şu an bile tadı aklımdaKızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden
Ay doğru muzla tatlı olur. acaba ek olarak muz mu yedim yazmış bilemedim neyseAyy o kadar karıştırsam kesin kusarım herhalde
Valla canım bence tatlı olarak değil tuzlu olarak daha yenebilecek bisey. Ve çoğu kişiden okuduğum kadarıyla benim dediğim gibi yedigini okumuştum o zamanlar. Bence dene o şekilde seveceğini düşünüyorum tadını kıracak kadar limon tuz zeytinyağı koyuyordum ben. Tatlı şekilde yiyeceğimi hiç düşünemiyorum şuan. Ben hep a101den alıyordum dışı yeşil ama yumuşak olanlardan seçiyordum. Çok yumuşak değilse evde disarda bekletince bi kaç güne yumuşuyordu
Bagirsaklara kesinlikle iyi gelir limon da zeytinyağı da
Bilmediğim şeyi canım çekti şuanBen avokadoyu transfer sonrası epey yedim. Ezme şeklinde yaptım ekmekle yedim güzelce. Avokadoyu ezip sarımsaklı yoğurtla ve cevizle karıştırdım. Üzerine de zeytinyağı gezdirdim. Şu an bile tadı aklımda
Mmmm KesinlikleAy doğru muzla tatlı olur. acaba ek olarak muz mu yedim yazmış bilemedim neyse
Ben o zaman yumuşatıp bi deneyeyim çeyrek kadarıyla
Bilmediğim şeyi canım çekti şuansarımsaklı yoğurt ceviz zeytinyağı üf misss
Bunları not alıyorum kızarmış ekmek üzerine baya güzel gider sanırım
Evet muzu düşünemedim içindeAy doğru muzla tatlı olur. acaba ek olarak muz mu yedim yazmış bilemedim neyse
Ben o zaman yumuşatıp bi deneyeyim çeyrek kadarıyla
Bilmediğim şeyi canım çekti şuansarımsaklı yoğurt ceviz zeytinyağı üf misss
Bunları not alıyorum kızarmış ekmek üzerine baya güzel gider sanırım
Kızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden
Lezzetli oluyor mu peki onu da denerim kiBen ezilmiş şekilde sevmediğim için bildiğimiz domates salatası gibi domates soğan avokado doğrayıp limon zektinyağı sumak koyup öyle yiyordum. Yalnız çok ekmek yedirebilir aman dikkat
Yani ben seviyorum ama tabi zevk meselesiLezzetli oluyor mu peki onu da denerim kizaten maydanoz ve domatesten oluşan salataya bayılırııım içine atıveririm iki parça bakarım bi
Denensin o zamanYani ben seviyorum ama tabi zevk meselesi
Beni ikna ettin valla güvendim şimdi ona, alayım onu.Valla canım şöyle diyim 6 7 senedir kullanıyorum makyaj altına da onunla nemlendiriyorum yüzümü öyle bile leke olmadı. Tedavi olurken doktor makyaj yapma diyordu ama ben bazen inatla yapıyordum makyajın altından sürüyordum ve koruyordu az çok biliyorsundur o ilaçlar cildi incelttigi için lekeye çok yatkın oluyor. Sadece bi kaç kere sürmek zor geldi küçük bi yerde leke oluşmuştu o zaman. Bir de baya bereketli oluyor. Diğerlerini hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum.
Benim de çeşit çeşit kasık ağrılarım oluyorhamileliğin başından beri öyle ama sıklaştı bu aralar. İnsan illaki tedirgin oluyor. Sen biseyler hissetmeye başladın mı?
Avokado benim uzmanlık alanımdır.Kızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden
Bende solante ve sebamed kullandım canım la roche nemlendirici kullandım sadece güzeldiBen de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye.Bir türlü karar veremedim de.
Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.
Bende Avokado tuz ve peynirle tost yapıyordum ilk iki ay sabah kahvaltımdıAvokado muz kaşar cevizi karıştırıp yiyen okudum ama hani tam olarak lezzetli oluyor mu emin olamadım. Riske atmak istemiyorum.
Peki seninki lezzet bakımından nasıl oluyordu ? Zeytinyağı bağırsaklara da iyi gelir sanırım.
Bir de iyice olgunlaşmasını beklemek lazım mı? Markette tekli paketlerde bildiğin dışı kararmış avokadolar olgunlaşmış diye 3 katı fiyata satılıyor da bilemedimyeşil aldım ben hafif yumuşak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?