2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Öyle mi diyorsun? Ne yapsam ondan mı alsam ya, geç bile kaldım korkuyorum leke meke olur öyle de kalır yüzümde diye. Bir an önce almam lazım.

Daha varmış ama ya ondandır o sıkıntı minnoşum, şahsen benimkinin sebebi o. Ağrılarım da inanılmaz arttı ve dinlenirken bile geçmiyor, zor uyuyorum.

Kızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden

Avokadolu tarif istiyorum lezzetli bi şeyler.
Tek başına denemiştim hiç sevememiştim

Edindiğim bilgilere göre avokado bebişe çok güzel yarıyormuş

Detaylı için ayrı stres oluyor tabi ama genel bi bıkkınlık kavga etme hali var üstümde şu sıralar
İlk yatarken sırt üstü yatıyorum dinlendirmek için ama genelde bacaklarımı kendime doğru cekip yatıyordum, bi kere uzattım dümdüz icerden iktirme gibi bisey oldu ay bu ne derken tekrarladı sanırım yer daraldığı için hissettim o yüzden ilk yattığımda mutlaka bi 5 10 dk bekliyorum hissederim diye
Evet yarısı geldi geçiyor ama bana hamilelik hormonları yeni vuruyor sanırım

Valla canım şöyle diyim 6 7 senedir kullanıyorum makyaj altına da onunla nemlendiriyorum yüzümü öyle bile leke olmadı. Tedavi olurken doktor makyaj yapma diyordu ama ben bazen inatla yapıyordum makyajın altından sürüyordum ve koruyordu az çok biliyorsundur o ilaçlar cildi incelttigi için lekeye çok yatkın oluyor. Sadece bi kaç kere sürmek zor geldi küçük bi yerde leke oluşmuştu o zaman. Bir de baya bereketli oluyor. Diğerlerini hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum.
Benim de çeşit çeşit kasık ağrılarım oluyor hamileliğin başından beri öyle ama sıklaştı bu aralar. İnsan illaki tedirgin oluyor. Sen biseyler hissetmeye başladın mı?

Ben catlatma ignesinden sonra her gün bir avokado yemiştim ve gerçekten faydası olduğunu düşünüyorum 18 ayın sonunda bebisime kavuşturdu
Limon tuz zeytinyağı karıştırıp ekmeğe sürüyordum tek insana ağır geliyor gibi kahvaltıda öyle deneyebilirsin kuzum rahime çok faydalı bildiğim kadarıyla

Avokado muz kaşar cevizi karıştırıp yiyen okudum ama hani tam olarak lezzetli oluyor mu emin olamadım. Riske atmak istemiyorum.
Peki seninki lezzet bakımından nasıl oluyordu ? Zeytinyağı bağırsaklara da iyi gelir sanırım.
Bir de iyice olgunlaşmasını beklemek lazım mı? Markette tekli paketlerde bildiğin dışı kararmış avokadolar olgunlaşmış diye 3 katı fiyata satılıyor da bilemedim yeşil aldım ben hafif yumuşak

Ayy o kadar karıştırsam kesin kusarım herhalde
Valla canım bence tatlı olarak değil tuzlu olarak daha yenebilecek bisey. Ve çoğu kişiden okuduğum kadarıyla benim dediğim gibi yedigini okumuştum o zamanlar. Bence dene o şekilde seveceğini düşünüyorum tadını kıracak kadar limon tuz zeytinyağı koyuyordum ben. Tatlı şekilde yiyeceğimi hiç düşünemiyorum şuan. Ben hep a101den alıyordum dışı yeşil ama yumuşak olanlardan seçiyordum. Çok yumuşak değilse evde disarda bekletince bi kaç güne yumuşuyordu
Bagirsaklara kesinlikle iyi gelir limon da zeytinyağı da

Ben avokadoyu transfer sonrası epey yedim. Ezme şeklinde yaptım ekmekle yedim güzelce. Avokadoyu ezip sarımsaklı yoğurtla ve cevizle karıştırdım. Üzerine de zeytinyağı gezdirdim. Şu an bile tadı aklımda

Ay doğru muzla tatlı olur. acaba ek olarak muz mu yedim yazmış bilemedim neyse
Ben o zaman yumuşatıp bi deneyeyim çeyrek kadarıyla
Bilmediğim şeyi canım çekti şuan sarımsaklı yoğurt ceviz zeytinyağı üf misss
Bunları not alıyorum kızarmış ekmek üzerine baya güzel gider sanırım

Mmmm Kesinlikle

Evet muzu düşünemedim içinde bi dene canım ufak ufak ayır hangisi hoşuna giderse öyle yersin

Ben ezilmiş şekilde sevmediğim için bildiğimiz domates salatası gibi domates soğan avokado doğrayıp limon zektinyağı sumak koyup öyle yiyordum. Yalnız çok ekmek yedirebilir aman dikkat

Ben ezilmiş şekilde sevmediğim için bildiğimiz domates salatası gibi domates soğan avokado doğrayıp limon zektinyağı sumak koyup öyle yiyordum. Yalnız çok ekmek yedirebilir aman dikkat
Lezzetli oluyor mu peki onu da denerim ki zaten maydanoz ve domatesten oluşan salataya bayılırııım içine atıveririm iki parça bakarım bi

Beni ikna ettin valla güvendim şimdi ona, alayım onu.

Yavrum ağrı hep vardı da böyle her an her hareketimde olmuyordu sanki.
Ben bayramın ilk gününden beri hissediyorum tosun paşayı.

Avokado benim uzmanlık alanımdır. Yazıyorum şimdi, buraları kaplamayayım.

Ben de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye. Bir türlü karar veremedim de.

Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.
Bende solante ve sebamed kullandım canım la roche nemlendirici kullandım sadece güzeldi

Bende Avokado tuz ve peynirle tost yapıyordum ilk iki ay sabah kahvaltımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…