2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Beni ikna ettin valla güvendim şimdi ona, alayım onu.

Yavrum ağrı hep vardı da böyle her an her hareketimde olmuyordu sanki.
Ben bayramın ilk gününden beri hissediyorum tosun paşayı.
Satıcı gibi mi oldum yoksa
Benimde her hareketimde var kuzum oturduğum yerden kalkarken veya yürürken sürekli oluyor her gün. Sıkıldım bende artık sanki bütün sürecim kasık ağrısıyla geçecek gibi
Yalnız hissetmene çok sevindim ya geç kaldım ama darısı ben ve bekleyenlere

Ee bir müşteri kazandırdın onlara.

Balayı bize haram diye boşuna demedik bak işte.

Ben hala şaşkınım, 20’den önce hissedemem sanıyordum, nasıl ayırt edeceğim diye de düşünürdüm meğer anlıyormuş insan.

İnşallah hissedersin en kısa zamanda minnoşum, harika bir duygu ya bazen kahkaha attırıyor bana.

Valla küçük deneme boyu varsa al diyicem ama yok sanırım yoğun gelebilir belki yağlı gelebilir ama koruyuculuk olarak kesinlikle diyorum bu arada turuncusunu kullandım hep diğer çeşitleri de var onları pek bilmiyorum nasıldır.
Benim hamilelik hormonları yeni yükleniyor kesin ya tiksinmeler vs. Dişimi bile fircalayamiyorum ilk 3 ay hiç bisey yoktu.
Ah ah hareketleri bu kadar hissediyorsan hiç endişe etme kuzum en büyük tedirginliğim o zaten benim şuan. 19+6 olduk daha ne kadar beklicem bilmiyorum bi kaç kere iktirme gibi bişey hissettim ama yok devamı kilo yüzünden mi böyle oluyor bilmiyorum ne hamile göbeği var zaten kilo da almadım ama 80 kilo az mı boy biraz kurtarıyor ama yine de fazla yani inşallah ondan böyledir
Bir de tetanoz aşısını hareket hissetmeden yapmıyor diyorlar pazartesi günüm geliyor nasıl olucak bilmiyorum. Benim gibi biri de hissetmediği için önce kalp atışına bakmışlar sonra atmışlar ama farklı bi durum olsa farketmem belki

Kuzu gerekirse tetanozu bi hafta geç yaptırırsın bu o kadar problem değil diye biliyorum.
Hareket konusuna da takılma bence normalde zaten 20-21 haftalardan bahsediyorlar ilk gebeliklerde. Benim daha önce rahim içi operasyonum var ondan mı erken hissettim acaba diye düşünmüşlüğüö var.

Bu arada cilt tipin nasıl benim genel olarak karma kuru karışımıydı iyice kuru cilde evrildim. Güneş kremi için soruyorum ben de arıyorum bembeyazım güneşte lekelenmeyeyim iyice

Solante’nin hamileler için özel üretilmiş olanı pregna mıydı neydi, ondan alırım ben bebeğim.

Bence oymuş zateen, hissetmişsin sen de. Benimkiler de her gün olmuyor, bazen tüm gün çıt çıkmıyor ve kuvvetli itişler değil, minnak minnak dokunuşlar.

Doktoruna bunu bir sor minnoşum, kilodan mı değil mi hiç bilmiyorum ama o yüzdense bile yakındır artık, üzülme.

E dinlesinler kalbini, öyle yapsınlar aşıyı ne fark eder ki, kontrolden önce duymuş olursun.

Kızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden

Avokadolu tarif istiyorum lezzetli bi şeyler.
Tek başına denemiştim hiç sevememiştim

Edindiğim bilgilere göre avokado bebişe çok güzel yarıyormuş

Ben standart tarif avokadoyu ezip limon z. Yağı ve tuzla karıştırıp kızartılmış t. buğday ekmeğe sürüyorum üzerinde peynir çok seviyorum diğeride lavasın içine bu ezilmiş limonlu yaplı tuzlu avokada, omlet, peynir, dometesle dürüm gibi yapıp yiyorum

Hepimizde var o gerginlik, alınganlık, eşle tartışma halii, sinir, duygusallık telaş ne dersen valla. Ben kendimi ikna etmeye çalıyorum doğduktan sonra da telaşımız tedirginliğimiz bitmeyecek ki hiç. Emmesi dişi yürüdü konuştu okula gitti etti derken bir bakmışıız kocaman olacaklar. Artık hani eşimizi vs de geçtim herkesten her şeyden önce düşüneceğimiz birisi var o yüzden diyorlar ya hamileliğin keyfini çıkarın karnında nasıl olduğunu biliyorsun diye

Uf kız ne güzel yazdınız gece gece
bana tost perileri geldi
avokadonun birini çıkardım azcık yumuşasın yapcam hep dediklerinizi
Valla öyle ya nokta atışı yazdın hep. Zaten şimdiden de gözüm eşi bile görmüyor doğmamış çocuk için dünyayı yakma potansiyeli hissediyorum içimde
Endişelerimiz hiçbir zaman azalmayacak yerini başka endişelere bırakacak.
Ama biz hamileliği sayılı yaşayacağız bu pıtpıtlar büyümeler tekmeler hep sayılı:)
Endişelere kapıldıkça tadını çıkaramadığımı farkediyorum. O yüzden ben de sakinleyip üstümüze düşeni yapıp andan keyif almaya bakalım derim

Bebeğim şöyle diyim ben zayıfım ona rağmen uzanıcam da karnım çok dolu gaz yemek vs olmayacak o zaman net hissedebiliyorum kilonun etkisi olabilir

Günaydın kızlar nipty testi çıkanların kağıtlarında ne yazıyor kagıt olarak örnek var mı acaba

Kızlar günaydın herkese.
Benim dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolunda, 25 cm 48 gram olmuş bebeğim
Tetanoz aşısını boğmacalı bulursan onu yaptırman daha iyi olur dedi doktorum.
Şeker yüklemesi de yapacağız 24. Haftada, kontrolüm 3 hafta sonra yine Şafak saymaya başladık

Dün detaylıdan sonra doktor bi kan ve idrar testi yapalım demişti.
Homoglabin bi referans değeri 11.9 benim 11,6 çıkmış. Az bir fark ona hiç takılmıyorum muhtemelen kan/Demir ilacı takviyesi verecek.

Ana idrarda glukoz pozitif çıkmış.
Dün kontrole gitmeden çikolata dondurma falan yemiştim ondan mı acaba? Endişe etmem gereken bir şey var mı?

Sanki burda bi arkadaşımızın başına gelmişti?

Bilmiyorum ki canım kalp atışı dinlendiğini duydum, olmadı pazartesiye kadar değişen bisey olmazsa doktora da sorarım bi. Çoğu kişinin yazdığını okudum benim zamanıma kadar hissetmişler, bi kaç kişi vardı 21 22de hissettim yazan. Sıkıntı olmasında bekliyorum bakalım
Cildin kuruysa güneş kremi yağlı zaten iyi gelir canım. Hatayda yüzüm çok değil ama yaglanir mesela o zamanda kullanıyordum ben bi sıkıntı olmuyordu. Şu sıralar karma cildim sürekli değişiyor

Doktor bana en erken 19. Hafta demişti tabi bana göre mi söyledi bunu bilmiyorum kuzum. Beklemedeyim suanlik olmadı dediğim gibi kalp atışına baktırmak istiyorum bakarlar herhalde artık sağlık ocağında.
Bi sıkıntı olmasında beklenir yavrum

Aynen orası öyle canım telaş hiç bitmeyecek asıl doğduktan sonra başlayacak çoğu şey. Ama tabi bizde insanız bi gün iyi oluyoruz bi gün kötü. Elimizden geldiği kadar sıkıntı yapmadan günü geçirmemiz lazım, bazen daha tam hamilelik moduna bile girmemisim gibi hissediyorum. Ama çoğu stresin bu dönemden sonra geçeceğine inanıyorum ben

Bebeğim şöyle diyim ben zayıfım ona rağmen uzanıcam da karnım çok dolu gaz yemek vs olmayacak o zaman net hissedebiliyorum kilonun etkisi olabilir
İnşallah o yüzdendir canım benimde bir iki kere biseyler oldu sonra yine tık yok ortadan kayboluyormus gibi. Hareket mi onu bile tam anlamıyorum, belki ayırt edemiyorum

Kızlar dün 19+4 de doktora gittim bebek 270 Gr 20 cm ben baya boylu pisluyum eşim de öyle biraz moralim bozuldu . Plesanta biraz aşağıda dedi birde insallah zamanla yukarı çıkar . Bu aralar pek bakamadim buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…