Solante’den sen de memnun muydun minnoş?Bende solante ve sebamed kullandım canım la roche nemlendirici kullandım sadece güzeldi
Satıcı gibi mi oldum yoksaBeni ikna ettin valla güvendim şimdi ona, alayım onu.
Yavrum ağrı hep vardı da böyle her an her hareketimde olmuyordu sanki.
Ben bayramın ilk gününden beri hissediyorum tosun paşayı.
Ee bir müşteri kazandırdın onlara.Satıcı gibi mi oldum yoksa
Benimde her hareketimde var kuzum oturduğum yerden kalkarken veya yürürken sürekli oluyor her gün. Sıkıldım bende artık sanki bütün sürecim kasık ağrısıyla geçecek gibi
Yalnız hissetmene çok sevindim yageç kaldım ama darısı ben ve bekleyenlere
Valla küçük deneme boyu varsa al diyicem ama yok sanırım yoğun gelebilir belki yağlı gelebilir ama koruyuculuk olarak kesinlikle diyorumEe bir müşteri kazandırdın onlara.
Balayı bize haram diye boşuna demedik bak işte.
Ben hala şaşkınım, 20’den önce hissedemem sanıyordum, nasıl ayırt edeceğim diye de düşünürdüm meğer anlıyormuş insan.
İnşallah hissedersin en kısa zamanda minnoşum, harika bir duygu ya bazen kahkaha attırıyor bana.
Kuzu gerekirse tetanozu bi hafta geç yaptırırsın bu o kadar problem değil diye biliyorum.Valla küçük deneme boyu varsa al diyicem ama yok sanırım yoğun gelebilir belki yağlı gelebilir ama koruyuculuk olarak kesinlikle diyorumbu arada turuncusunu kullandım hep diğer çeşitleri de var onları pek bilmiyorum nasıldır.
Benim hamilelik hormonları yeni yükleniyor kesin ya tiksinmeler vs. Dişimi bile fircalayamiyorumilk 3 ay hiç bisey yoktu.
Ah ah hareketleri bu kadar hissediyorsan hiç endişe etme kuzum en büyük tedirginliğim o zaten benim şuan. 19+6 olduk daha ne kadar beklicem bilmiyorum bi kaç kere iktirme gibi bişey hissettim ama yok devamıkilo yüzünden mi böyle oluyor bilmiyorum ne hamile göbeği var zaten kilo da almadım ama 80 kilo az mı boy biraz kurtarıyor ama yine de fazla yani inşallah ondan böyledir
Bir de tetanoz aşısını hareket hissetmeden yapmıyor diyorlar pazartesi günüm geliyor nasıl olucak bilmiyorum. Benim gibi biri de hissetmediği için önce kalp atışına bakmışlar sonra atmışlar ama farklı bi durum olsa farketmem belki
Solante’nin hamileler için özel üretilmiş olanı pregna mıydı neydi, ondan alırım ben bebeğim.Valla küçük deneme boyu varsa al diyicem ama yok sanırım yoğun gelebilir belki yağlı gelebilir ama koruyuculuk olarak kesinlikle diyorumbu arada turuncusunu kullandım hep diğer çeşitleri de var onları pek bilmiyorum nasıldır.
Benim hamilelik hormonları yeni yükleniyor kesin ya tiksinmeler vs. Dişimi bile fircalayamiyorumilk 3 ay hiç bisey yoktu.
Ah ah hareketleri bu kadar hissediyorsan hiç endişe etme kuzum en büyük tedirginliğim o zaten benim şuan. 19+6 olduk daha ne kadar beklicem bilmiyorum bi kaç kere iktirme gibi bişey hissettim ama yok devamıkilo yüzünden mi böyle oluyor bilmiyorum ne hamile göbeği var zaten kilo da almadım ama 80 kilo az mı boy biraz kurtarıyor ama yine de fazla yani inşallah ondan böyledir
Bir de tetanoz aşısını hareket hissetmeden yapmıyor diyorlar pazartesi günüm geliyor nasıl olucak bilmiyorum. Benim gibi biri de hissetmediği için önce kalp atışına bakmışlar sonra atmışlar ama farklı bi durum olsa farketmem belki
Kızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden
Avokadolu tarif istiyorum lezzetli bi şeyler.
Tek başına denemiştim hiç sevememiştim
Edindiğim bilgilere göre avokado bebişe çok güzel yarıyormuş
Detaylı için ayrı stres oluyor tabi ama genel bi bıkkınlık kavga etme hali var üstümde şu sıralar
İlk yatarken sırt üstü yatıyorum dinlendirmek için ama genelde bacaklarımı kendime doğru cekip yatıyordum, bi kere uzattım dümdüz icerden iktirme gibi bisey oldu ay bu ne derken tekrarladısanırım yer daraldığı için hissettim o yüzden ilk yattığımda mutlaka bi 5 10 dk bekliyorum hissederim diye
Evet yarısı geldi geçiyor ama bana hamilelik hormonları yeni vuruyor sanırım
Uf kız ne güzel yazdınız gece geceBen standart tarif avokadoyu ezip limon z. Yağı ve tuzla karıştırıp kızartılmış t. buğday ekmeğe sürüyorum üzerinde peynir çok seviyorumdiğeride lavasın içine bu ezilmiş limonlu yaplı tuzlu avokada, omlet, peynir, dometesle dürüm gibi yapıp yiyorum
Valla öyle ya nokta atışı yazdın hep. Zaten şimdiden de gözüm eşi bile görmüyor doğmamış çocuk için dünyayı yakma potansiyeli hissediyorum içimdeHepimizde var o gerginlik, alınganlık, eşle tartışma halii, sinir, duygusallık telaş ne dersen valla. Ben kendimi ikna etmeye çalıyorum doğduktan sonra da telaşımız tedirginliğimiz bitmeyecek ki hiç. Emmesi dişi yürüdü konuştu okula gitti etti derken bir bakmışıız kocaman olacaklar. Artık hani eşimizi vs de geçtim herkesten her şeyden önce düşüneceğimiz birisi var o yüzden diyorlar ya hamileliğin keyfini çıkarın karnında nasıl olduğunu biliyorsun diye
Bebeğim şöyle diyim ben zayıfım ona rağmen uzanıcam da karnım çok dolu gaz yemek vs olmayacak o zaman net hissedebiliyorum kilonun etkisi olabilirValla küçük deneme boyu varsa al diyicem ama yok sanırım yoğun gelebilir belki yağlı gelebilir ama koruyuculuk olarak kesinlikle diyorumbu arada turuncusunu kullandım hep diğer çeşitleri de var onları pek bilmiyorum nasıldır.
Bilmiyorum ki canım kalp atışı dinlendiğini duydum, olmadı pazartesiye kadar değişen bisey olmazsa doktora da sorarım bi. Çoğu kişinin yazdığını okudum benim zamanıma kadar hissetmişler, bi kaç kişi vardı 21 22de hissettim yazan. Sıkıntı olmasında bekliyorum bakalımKuzu gerekirse tetanozu bi hafta geç yaptırırsın bu o kadar problem değil diye biliyorum.
Hareket konusuna da takılma bence normalde zaten 20-21 haftalardan bahsediyorlar ilk gebeliklerde. Benim daha önce rahim içi operasyonum var ondan mı erken hissettim acaba diye düşünmüşlüğüö var.
Bu arada cilt tipin nasıl benim genel olarak karma kuru karışımıydı iyice kuru cilde evrildim. Güneş kremi için soruyorum ben de arıyorum bembeyazım güneşte lekelenmeyeyim iyice
Doktor bana en erken 19. Hafta demişti tabi bana göre mi söyledi bunu bilmiyorum kuzum. Beklemedeyim suanlik olmadı dediğim gibi kalp atışına baktırmak istiyorum bakarlar herhalde artık sağlık ocağında.Solante’nin hamileler için özel üretilmiş olanı pregna mıydı neydi, ondan alırım ben bebeğim.
Bence oymuş zateen, hissetmişsin sen de.Benimkiler de her gün olmuyor, bazen tüm gün çıt çıkmıyor ve kuvvetli itişler değil, minnak minnak dokunuşlar.
Doktoruna bunu bir sor minnoşum, kilodan mı değil mi hiç bilmiyorum ama o yüzdense bile yakındır artık, üzülme.
E dinlesinler kalbini, öyle yapsınlar aşıyı ne fark eder ki, kontrolden önce duymuş olursun.
Çok üzüldüm canım, kaç haftalıktı? Ne yaptınız?Merhaba Ekim anneleri gece lekelenmem oldu ilk defa acile gittim, malesef bebeğimin kalbi durmuş, kızımı kaybettim
Aynen orası öyle canım telaş hiç bitmeyecek asıl doğduktan sonra başlayacak çoğu şey. Ama tabi bizde insanız bi gün iyi oluyoruz bi gün kötü. Elimizden geldiği kadar sıkıntı yapmadan günü geçirmemiz lazım, bazen daha tam hamilelik moduna bile girmemisim gibi hissediyorum. Ama çoğu stresin bu dönemden sonra geçeceğine inanıyorum benHepimizde var o gerginlik, alınganlık, eşle tartışma halii, sinir, duygusallık telaş ne dersen valla. Ben kendimi ikna etmeye çalıyorum doğduktan sonra da telaşımız tedirginliğimiz bitmeyecek ki hiç. Emmesi dişi yürüdü konuştu okula gitti etti derken bir bakmışıız kocaman olacaklar. Artık hani eşimizi vs de geçtim herkesten her şeyden önce düşüneceğimiz birisi var o yüzden diyorlar ya hamileliğin keyfini çıkarın karnında nasıl olduğunu biliyorsun diye
İnşallah o yüzdendir canım benimde bir iki kere biseyler oldu sonra yine tık yok ortadan kayboluyormus gibi. Hareket mi onu bile tam anlamıyorum, belki ayırt edemiyorumBebeğim şöyle diyim ben zayıfım ona rağmen uzanıcam da karnım çok dolu gaz yemek vs olmayacak o zaman net hissedebiliyorum kilonun etkisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?