2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye. Bir türlü karar veremedim de.

Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.
Solante pregna. İyice yedirildiğinde ciltte görünmüyor. Ben de beyaz tenliyim ve lekeye çok müsait yüzüm ama bundan çok memnunum

Biz kötü düşünmeyelim yine de ya bu kilolar kalmaz diye düşünüyorum koşturmaktan, umuyorum düşündüğüm gibi olur Tabi beslenmeklede alakalıymış bu durum :) Benim arkadaşlarımında tamamı çok zayıftı, doğumda bizler gibi baya kilo aldılar fakat doğum sonrasında 2 ayda yine eski bedenlerine geri döndüler

Kızlar dün 19+4 de doktora gittim bebek 270 Gr 20 cm ben baya boylu pisluyum eşim de öyle biraz moralim bozuldu . Plesanta biraz aşağıda dedi birde insallah zamanla yukarı çıkar . Bu aralar pek bakamadim buralara
Selamlar canım geçmiş olsun inşallah zamanla yukarı çıkar ama neden moralin bozuldu bebeğin boyuna? Onu anlamadım.

Kızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden

Avokadolu tarif istiyorum lezzetli bi şeyler.
Tek başına denemiştim hiç sevememiştim

Edindiğim bilgilere göre avokado bebişe çok güzel yarıyormuş
Limon, tuz, sarımsak, süzme yoğurtla karıştırıp sabah kahvaltısında ekmeğin üzerine sürüyorum, bazen ara öğünlerde de patates kızartmasına sos olarak kullanıyordum bu karışımı ve hatta en çok cipsle birlikte dipsos olarak tüketiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

Detaylı ultrasonlar başlamış hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah ben de 10 haziran a detaylı için randevu aldım. Doktorumda 3.ayda erkeğe benziyor demişti son kontrolde kıza benziyor dedi. Kararsız kaldık. Detaylı ultrasonu bekliycez emin olmak için çalışıyorum bi yandan çok yazamıyorum buraya ama iyi dileklerim sizinle arkadaşlar burdan çok şey öğrendim öğrenmeye de devam ediyorum

Kesinlikle öyle içimi bir sıkıntı kapladığında hemen aynanın karşısına geçiyorum ay resmeen kendi göbüşüm harici bebeğim beli oluyor Dilos6342 benimde alt karınla mide kısmı ayrı bir dünyaydıı resmen bu hafta ikisi birleştii normal görünüme kavuştu eşimde farketti oda söylüyor bebek belli ediyor kendini diye

Hormonlar resmen ele geçiriyormuş. Kiminee duygusallık yapıyor vs ya bende mesela aşırı sinir yaptı sürekli sinirleniyorum

Çok üzüldüm canım, kaç haftalıktı? Ne yaptınız?
Merhaba teşekkür ederim, 11 mayıs da normal doğum gerçekleşti, 16 haftalıktı kızım, kalbi durdu kaybettik,zor bir süreç buraya yazıpta moral bozmak istemedim, hepiniz sağlıkla kavusursunuz inşallah

Merhaba teşekkür ederim, 11 mayıs da normal doğum gerçekleşti, 16 haftalıktı kızım, kalbi durdu kaybettik,zor bir süreç buraya yazıpta moral bozmak istemedim, hepiniz sağlıkla kavusursunuz inşallah

Rabbim acını hafifletsin. İnşallah kendini toparmadığın an yeniden sağlıkla gebelik haberini alıp bebeğini kucağına alırsın. Aklımdaydın nasıl oldu diye yazamadım ama daha yeni diye

Kızlar bir şey soracağım size nıpty testı sonuç kağıdında sol alt kısım da del/dub>7mb nin karşısında sayı olarak ne yazıyor

Gebelikte idrarda glukoz çıkabiliyor normal bi insanda çıkmaması lazım. Doktor şeker yüklemesi filan diyebilir kuzu
Normalde ne yersen ye idrarda glukoz çıkmaz da İşte gebelikte böbrekler tam süzemeyebiliyormuş doktorun daha güzel bilgi verir zaten. Mesajla sorabiliyorsun dimi ?

Sıkıntı yoktur canım merak etme
Tamamdır ben de bi bakınayım bu kremlere Teşekkür ederim canım
Kızlar dün 19+4 de doktora gittim bebek 270 Gr 20 cm ben baya boylu pisluyum eşim de öyle biraz moralim bozuldu . Plesanta biraz aşağıda dedi birde insallah zamanla yukarı çıkar . Bu aralar pek bakamadim buralara
Ooo sen kaçırmışsın benimki hep hafta olarak ilerideyken son kontrolde 1 hafta geri çıktı.
Ama bunlar hiç problem değil biliyorsundur ultrason ölçümleri yanıltıcı oluyor.
Bebeğine 3 kilo diyip 4 kilo doğuran da duydum, 4 buçuk denip 3 kilo doğuran da.
Sen kendine dikkat et beslenmene özen göster bebek alacağını alır.
Kağan Kocatepe’nin bi videosundaydı sanırım bebeğin daha rahme düştüğü an kilosunun da boyunun da ne olacağı belli diye.

Plasenta benim komple aşağıda ama yukarı çıkma ihtimali çok mevcut.
Doktorun başka bi şey dedi mi?
Sen de diğer kontrolüne kadar biraz istirahat et, çok yoğun fiziksel aktivitede bulunma. bu önümüzdeki bi kaç hafta ağıra kesinlikle zorlama. Benim doktor böyle diyor.
Bebeğin sağlıklı ya sen ona bak bununla motive ol arkadaşım
Limon tuz zeytinyağı sarımsak sanırım avokadonun en önemli eşlikçileri
Teşekkür ederim cips ve patates sosu dedin beni kalbimden vurdun
E büyüdük artık annesi yolu yarıladık Bebiş tabi o

-Sunshine yine geldin Engin bilgilerinle canım benim

Evet Kağan Kocatepe de aynı senin söylediklerini içeren bir video yayımlamış onu izledim, doktoruma da mesaj attım dönüş bekliyorum.
Dinleniyorsun değil mi bol bol?
Son 15 gün

K KIR PAPATYASII canım bana verilen usg kağıdında artı eksi 60 gram yazıyor, yanılma payı da olabilir o nedenle.
Bebeğin haftası ile uyumluysa çok takılma kilosuna boyuna, bir haftada bile o kadar büyüyorlar ki.
Benim 3 hafta evvelki kilosunun neredeyse 2 katına çıkmış mesela.

Bir de düşünsene gebeliğin yarışına kadar 300-500 gram oluyorlar sonra 3-3,5 kilo doğuyorlar. Son zamanlardaki kilo alımları daha önemli yani.

Kızlar bir şey soracağım size nıpty testı sonuç kağıdında sol alt kısım da del/dub>7mb nin karşısında sayı olarak ne yazıyor
Herkes farklı laboratuvarlarda yaptırdığı için sonuç kağıtlarımız farklı ama baktım şimdi öyle bi kısım göremedim benimkinde.

Evdeyim sürekli yatmıyorum ama kendimi yormuyorum ve günüm daha çok kendimle psikolojik motivasyon seansları şeklinde geçiyor ama işe yarıyor çok daha iyiyim havaların sakinleyip ısınıp güneşin ortaya çıkması bana çok iyi geldi.

Eşim gece çok kötü rüyalar gördüm kendine dikkat et çok hareket etme dedi gitmeden. Ben de Normalde 2-3 çeşit yemek yapayım diyordum ama bugün de yemek yapmayacağım sanırım şimdi riske atmayalım zaten 10 gündür tencere yemeği yapmadım eheh

Bak gebelikte şeker çıksa bile önemli olan kontrol altında tutmak. Bu şekilde gebelikten sonra da kalıcı olmuyor. ☺
o yüzden ne olur ne olmaz şeker yükleme mevzusu önemli
Bu arada ben de dün nifty yaptırdım. İnşallah güzel sonuçlar alırım
Oh be sonunda:)
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım

Aç netflixi izlemek istediğin vakit bulamadığın dizileri izle, belki bebeğine günlük yazmaya başlayabilirsin

Aç netflixi izlemek istediğin vakit bulamadığın dizileri izle, belki bebeğine günlük yazmaya başlayabilirsin
O günlük işini yazıcam en kötü düşünürsem 2. Gebelik için kendime yol haritası olur diye düşündüm
Ay ben tam bir dizikoliğim
evde ya dizi ya müzik sürekli açıktır.
Bu da kötü bi bağımlılığa dönüştü.
Evde yalnız olunca arkada dizi filan olmadan bulaşık bile toplayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…