Solante pregna. İyice yedirildiğinde ciltte görünmüyor. Ben de beyaz tenliyim ve lekeye çok müsait yüzüm ama bundan çok memnunumBen de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye.Bir türlü karar veremedim de.
Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.
Biz kötü düşünmeyelim yine de ya bu kilolar kalmaz diye düşünüyorum koşturmaktan, umuyorum düşündüğüm gibi olurValla benim boyum kısa normal birine 46 48 kilolar çok az ama ben zaten 158im çok alırsam doğum zorlaşır diye korkuyorum çünkü kısalarda doktorlarda biraz ürküyo heralde nasıl dogurcak acaba diye
Bide benim kilo takıntm var hep 45 48 arası gittim geldim 50 bile çok geliyor doğumdan sonra yerleşmez inşallah hem kısa hem şişman olmak istemiyorum
Demekki biz zayıflar daha çabuk kilo alıyoruz arkadaşım kiloluydu 11 kiloyla kapattı ama ben 15e sukredicem
Selamlar canım geçmiş olsun inşallah zamanla yukarı çıkar ama neden moralin bozuldu bebeğin boyuna? Onu anlamadım.Kızlar dün 19+4 de doktora gittim bebek 270 Gr 20 cm ben baya boylu pisluyum eşim de öyle biraz moralim bozuldu . Plesanta biraz aşağıda dedi birdeinsallah zamanla yukarı çıkar . Bu aralar pek bakamadim buralara
Limon, tuz, sarımsak, süzme yoğurtla karıştırıp sabah kahvaltısında ekmeğin üzerine sürüyorum, bazen ara öğünlerde de patates kızartmasına sos olarak kullanıyordum bu karışımı ve hatta en çok cipsle birlikte dipsos olarak tüketiyorum. Kesinlikle tavsiye ederimKızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden
Avokadolu tarif istiyorum lezzetli bi şeyler.
Tek başına denemiştim hiç sevememiştim
Edindiğim bilgilere göre avokado bebişe çok güzel yarıyormuş
Bebek boyu değilde kilosu düşük çıktı 4 gün geride gözüküyor şimdi canımSelamlar canım geçmiş olsun inşallah zamanla yukarı çıkar ama neden moralin bozuldu bebeğin boyuna? Onu anlamadım.
Uf kız ne güzel yazdınız gece gece
bana tost perileri geldi
avokadonun birini çıkardım azcık yumuşasın yapcam hep dediklerinizi
Valla öyle ya nokta atışı yazdın hep. Zaten şimdiden de gözüm eşi bile görmüyor doğmamış çocuk için dünyayı yakma potansiyeli hissediyorum içimde
Endişelerimiz hiçbir zaman azalmayacak yerini başka endişelere bırakacak.
Ama biz hamileliği sayılı yaşayacağız bu pıtpıtlar büyümeler tekmeler hep sayılı:)
Endişelere kapıldıkça tadını çıkaramadığımı farkediyorum. O yüzden ben de sakinleyip üstümüze düşeni yapıp andan keyif almaya bakalım derim
Aynen orası öyle canım telaş hiç bitmeyecek asıl doğduktan sonra başlayacak çoğu şey. Ama tabi bizde insanız bi gün iyi oluyoruz bi gün kötü. Elimizden geldiği kadar sıkıntı yapmadan günü geçirmemiz lazım, bazen daha tam hamilelik moduna bile girmemisim gibi hissediyorum. Ama çoğu stresin bu dönemden sonra geçeceğine inanıyorum ben
Merhaba teşekkür ederim, 11 mayıs da normal doğum gerçekleşti, 16 haftalıktı kızım, kalbi durdu kaybettik,zor bir süreç buraya yazıpta moral bozmak istemedim, hepiniz sağlıkla kavusursunuz inşallahÇok üzüldüm canım, kaç haftalıktı? Ne yaptınız?
Zamanla yakalar bence kilosunu önemli olan sağlığı aslında, herşey yolundaysa önemsememeye çalış bunları. Vesvese arkadaşım bunlar.Bebek boyu değilde kilosu düşük çıktı 4 gün geride gözüküyor şimdi canım
Merhaba teşekkür ederim, 11 mayıs da normal doğum gerçekleşti, 16 haftalıktı kızım, kalbi durdu kaybettik,zor bir süreç buraya yazıpta moral bozmak istemedim, hepiniz sağlıkla kavusursunuz inşallah
Gebelikte idrarda glukoz çıkabiliyor normal bi insanda çıkmaması lazım. Doktor şeker yüklemesi filan diyebilir kuzuKızlar günaydın herkese.
Benim dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolunda, 25 cm 48 gram olmuş bebeğim
Tetanoz aşısını boğmacalı bulursan onu yaptırman daha iyi olur dedi doktorum.
Şeker yüklemesi de yapacağız 24. Haftada, kontrolüm 3 hafta sonra yine Şafak saymaya başladık
Dün detaylıdan sonra doktor bi kan ve idrar testi yapalım demişti.
Homoglabin bi referans değeri 11.9 benim 11,6 çıkmış. Az bir fark ona hiç takılmıyorum muhtemelen kan/Demir ilacı takviyesi verecek.
Ana idrarda glukoz pozitif çıkmış.
Dün kontrole gitmeden çikolata dondurma falan yemiştim ondan mı acaba? Endişe etmem gereken bir şey var mı?
Sanki burda bi arkadaşımızın başına gelmişti?
Sıkıntı yoktur canım merak etmeBilmiyorum ki canım kalp atışı dinlendiğini duydum, olmadı pazartesiye kadar değişen bisey olmazsa doktora da sorarım bi. Çoğu kişinin yazdığını okudum benim zamanıma kadar hissetmişler, bi kaç kişi vardı 21 22de hissettim yazan. Sıkıntı olmasında bekliyorum bakalım
Cildin kuruysa güneş kremi yağlı zaten iyi gelir canım. Hatayda yüzüm çok değil ama yaglanir mesela o zamanda kullanıyordum ben bi sıkıntı olmuyordu. Şu sıralar karma cildim sürekli değişiyor
Ooo sen kaçırmışsın benimki hep hafta olarak ilerideyken son kontrolde 1 hafta geri çıktı.Kızlar dün 19+4 de doktora gittim bebek 270 Gr 20 cm ben baya boylu pisluyum eşim de öyle biraz moralim bozuldu . Plesanta biraz aşağıda dedi birdeinsallah zamanla yukarı çıkar . Bu aralar pek bakamadim buralara
Limon tuz zeytinyağı sarımsak sanırım avokadonun en önemli eşlikçileriLimon, tuz, sarımsak, süzme yoğurtla karıştırıp sabah kahvaltısında ekmeğin üzerine sürüyorum, bazen ara öğünlerde de patates kızartmasına sos olarak kullanıyordum bu karışımı ve hatta en çok cipsle birlikte dipsos olarak tüketiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
E büyüdük artık annesi yolu yarıladık Bebiş tabi oKesinlikle öyle içimi bir sıkıntı kapladığında hemen aynanın karşısına geçiyorum ay resmeen kendi göbüşüm harici bebeğim beli oluyorDilos6342 benimde alt karınla mide kısmı ayrı bir dünyaydıı resmen bu hafta ikisi birleştii normal görünüme kavuştu eşimde farketti oda söylüyor bebek belli ediyor kendini diye
Ben de solenta pregna yı kullanıyorum canım. Hamileler için öneriyorlar. Memnunum şimdilik. Yazın daha iyi anlarızBen de tam siteye girdim kızlara güneş kremi sorayım diye.Bir türlü karar veremedim de.
Ben bu aralar biraz depresyon takılıyorum Diloş’um, düzelicez inşallah.
Herkes farklı laboratuvarlarda yaptırdığı için sonuç kağıtlarımız farklı ama baktım şimdi öyle bi kısım göremedim benimkinde.Kızlar bir şey soracağım size nıpty testı sonuç kağıdında sol alt kısım da del/dub>7mb nin karşısında sayı olarak ne yazıyor
-Sunshine yine geldin Engin bilgilerinle canım benim
Evet Kağan Kocatepe de aynı senin söylediklerini içeren bir video yayımlamış onu izledim, doktoruma da mesaj attım dönüş bekliyorum.
Dinleniyorsun değil mi bol bol?
Son 15 gün
K KIR PAPATYASII canım bana verilen usg kağıdında artı eksi 60 gram yazıyor, yanılma payı da olabilir o nedenle.
Bebeğin haftası ile uyumluysa çok takılma kilosuna boyuna, bir haftada bile o kadar büyüyorlar ki.
Benim 3 hafta evvelki kilosunun neredeyse 2 katına çıkmış mesela.
Bir de düşünsene gebeliğin yarışına kadar 300-500 gram oluyorlar sonra 3-3,5 kilo doğuyorlar. Son zamanlardaki kilo alımları daha önemli yani.
Oh be sonunda:)Bu arada ben de dün nifty yaptırdım. İnşallah güzel sonuçlar alırım
Aç netflixi izlemek istediğin vakit bulamadığın dizileri izle, belki bebeğine günlük yazmaya başlayabilirsinHerkes farklı laboratuvarlarda yaptırdığı için sonuç kağıtlarımız farklı ama baktım şimdi öyle bi kısım göremedim benimkinde.
Evdeyim sürekli yatmıyorum ama kendimi yormuyorum ve günüm daha çok kendimle psikolojik motivasyon seansları şeklinde geçiyorama işe yarıyor çok daha iyiyim havaların sakinleyip ısınıp güneşin ortaya çıkması bana çok iyi geldi.
Eşim gece çok kötü rüyalar gördüm kendine dikkat et çok hareket etme dedi gitmeden. Ben de Normalde 2-3 çeşit yemek yapayım diyordum ama bugün de yemek yapmayacağım sanırımşimdi riske atmayalım zaten 10 gündür tencere yemeği yapmadım eheh
Bak gebelikte şeker çıksa bile önemli olan kontrol altında tutmak. Bu şekilde gebelikten sonra da kalıcı olmuyor. ☺
o yüzden ne olur ne olmaz şeker yükleme mevzusu önemli
Oh be sonunda:)
Güzel haberlerle geleceksin inşallah canım
Canım bende de del/dub falan yazmıyor. Hollanda da oldugumdan farklı olabilir sadece bişey bulunmadı diyorKızlar bir şey soracağım size nıpty testı sonuç kağıdında sol alt kısım da del/dub>7mb nin karşısında sayı olarak ne yazıyor
O günlük işini yazıcam en kötü düşünürsem 2. Gebelik için kendime yol haritası olur diye düşündümAç netflixi izlemek istediğin vakit bulamadığın dizileri izle, belki bebeğine günlük yazmaya başlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?