2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Limon tuz zeytinyağı sarımsak sanırım avokadonun en önemli eşlikçileri
Teşekkür ederim cips ve patates sosu dedin beni kalbimden vurdun
Bende İstiyorum ki sadece fast food, hamur kızartması, cips falan yiyeyim Zaten bulantılardan dolayı da midem başka bişey kabul etmiyor bu gidişle de hiç bitmeyecek tiksinmelerim

21de de il dışındayım canım sadece aile hekimlikleri vuruyormuş o nedenle gitmeden halletmem lazım. Birde biraz yan etkisi olur dedi doktor gitmeden hallet yollarda perişan olma dedi.

Dün gece 2 den 5 e kadar bizim kız içimde zıp zıptı ilk defa bukadar hissettim şimdide zıp zıp ay çok değişik duyguymuş kızlar ya
Ne güzel ya. İnşallah bizde hissederiz çok güzel bir duygudur eminim :) Ben 17.haftadayım daha hiç hissedemedim. kilom var karın bölgemde o nedenle sanırım.

Bende İstiyorum ki sadece fast food, hamur kızartması, cips falan yiyeyim Zaten bulantılardan dolayı da midem başka bişey kabul etmiyor bu gidişle de hiç bitmeyecek tiksinmelerim
Ya bu benn benim de bulantilarim oldu ve en iyi gelen sey rufflesdi hala da bazen demir ilaci icinde midemi bulandiriyor o aninda kesiyor baska hicbir sey o kadar iyi degil bi de baharatli cubuk aslinda zararli ama arada bir kacamak yapilabilir diye dusunuyorum beni yerken gorup nasil yaparsin bunu kucucuk bebegine diyenler bile oldu cevremde ama umrumda degiller canim cekti yedim

Ne güzel ya. İnşallah bizde hissederiz çok güzel bir duygudur eminim :) Ben 17.haftadayım daha hiç hissedemedim. kilom var karın bölgemde o nedenle sanırım.
Bende hissediyordum ama günde 1 pıt filan ilk defa dün akşam ve bugün çok netleşti demek 19-20 ler doğruymuş sende 1-2 hafta sonra böyle hissedeceksin inşallah

Yaaa Miden bulandığı için mi yoksa özellikle mi tercih etmiyorsun ? Arada kaçamak yapmakta sorun olmaz sanırım ya
Yok mide bulantim başından beri olmadı paketli gıda yemiyorum hiç cips vs normaldede yemiyorum çok katkı var içinde bide çok yağlı.. çok canın istiyorsa az yersen bişey olmaz ama fazlası iyi değil bence

Cevaplayan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim alıntılayamadım tek tek, rüyamda eczaneye gitmiş solante pregna istiyordum, yok ve gelmez falan dediler. Sonra çıkıp Penti’ye gittim ne alakaysa. orda da kalmamış. Rüyalarımda ulaşamadım bakalım reelde bulabilecek miyim ay.

Açıkçası aç kalmaktan iyidir diye düşünüyorum ya. Kimseyi dinleme bence, bazen yanlızca sinir bozuyorlar, bizde çok isteriz az ama sık yiyip sağlıklı beslenmeyi fakat olmuyor midem çok bulanıyor

Açıkçası aç kalmaktan iyidir diye düşünüyorum ya. Kimseyi dinleme bence, bazen yanlızca sinir bozuyorlar, bizde çok isteriz az ama sık yiyip sağlıklı beslenmeyi fakat olmuyor midem çok bulanıyor
Canım günlerdir Burger King ve Ruffles istiyor, ilk üç ay cips yedim hep bulantılarım yüzünden, bir tek abur cubur ve tost yiyebiliyordum, bulantılar devam ediyor bu sefer de vicdan yapıyorum yiyemiyorum ama ölücem yemezsem dee.

Dilos6342 diloş idrarda glukoz sende mi pozitif çıkmıştı @Guzelkuss sen de miydi canım kimdi hatırlayamıyorum?
Benim çıkmıştı canım sonra ben 1 2 hafta sonra kanda baktırdım hem açlık hem tokluk şekerine. Bir de doktor 3 aylık şeker için baktı o da normal çıktı. Hamilelikte idrarda böyle çıkması normal bi sıkıntı yok dedi

Benimki daha tam birlesmedi kuzum şişlik var ama kavuşamadılar o yüzden bi garip geliyor, ama senin hamiş göbeğine çok sevindim

Cok merak ediyorum acaba doguma kadar bir gun buraya her sey yolunda bulantim bitti yazabilecek miyiz??

Canım dondurma çikolata yediysen ondan çıkmıştır hiç endişe etme. Bende börek yemiştim doktor sordu direk ne yedin ondan mı çıktı diye. Az önce de yazdım benim içimde rahat etmedi dahiliye doktorunda hepsine baktırdım, hamilelikte tam süzemedigi için sanirim böbrek idrarda cikabiliyormuş

Cok merak ediyorum acaba doguma kadar bir gun buraya her sey yolunda bulantim bitti yazabilecek miyiz??
17.haftaya girdikten sonra kusmalarım arttı ciciş, ben de bunu merak ediyorum.
O gün aile hekimim ikiz mi diye sordu, 18. Haftada olduğumu bulantımın geçmediğini duyunca.

Insallah canim öyledir, bende 25 mayısta gidicem aynı gün gidiyoruz benimde o zaman 21+4 olacak. Daha bir haftadan fazla var bu sefer çok bekledim ya içim sıkıldı
Senin nasıl geçti canım iyidir inşallah bebiş, şu detaylıyi da atlatalım iyice rahatlıcaz inşallah

Kızlar dün 19+4 de doktora gittim bebek 270 Gr 20 cm ben baya boylu pisluyum eşim de öyle biraz moralim bozuldu . Plesanta biraz aşağıda dedi birde insallah zamanla yukarı çıkar . Bu aralar pek bakamadim buralara
Merhaba canım bebeğin boyu iyi değil mi ben mi yanlış biliyorum? Plesanta peki sonra yukarı çıkıyormuymus inşallah bi sıkıntı olmaz

17.haftaya girdikten sonra kusmalarım arttı ciciş, ben de bunu merak ediyorum.
O gün aile hekimim ikiz mi diye sordu, 18. Haftada olduğumu bulantımın geçmediğini duyunca.
Haydaa
Bende 16.haftadayim ve verilebilecek en kuvvetli ilaca ragmen hala midem bulaniyor ozellikle aksamlari hem bulanti hem agri mahvoluyorum bir de reflu gibi bir sey basladi bu birkac gundur gunduzleri biraz rahatlamistim yani oyle saniyordum derken 2 gundur yine gunduzde bulantim oluyor yemek yemeye calisiyorum ama o kadar zorlaniyorum ki sen yiyebiliyor musun normal sulu yemek falan?

Abartısız söylüyorum ilk 3 ay bende sadece cips ve Burger King'le beslendim :)) ve onları da çok tüketemiyordum bulantılarımdan dolayı. Son 3 haftadır bişeyler yiyebiliyorum fakat benimde bulantılarım geçmediği için çok yiyemiyorum bu nedenlede hep açım ve yine canım fast food + cips istiyor Birde yaz meyvelerini birazda olsa yiyebiliyorum oradan vitamin alıyorum diye kendimi rahatlatabiliyorum çünkü süt ve süt ürünlerinden aşırı tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…