Bende İstiyorum ki sadece fast food, hamur kızartması, cips falan yiyeyimLimon tuz zeytinyağı sarımsak sanırım avokadonun en önemli eşlikçileri
Teşekkür ederim cips ve patates sosu dedin beni kalbimden vurdun
Onlar ney tadını unuttumBende İstiyorum ki sadece fast food, hamur kızartması, cips falan yiyeyimZaten bulantılardan dolayı da midem başka bişey kabul etmiyor bu gidişle de hiç bitmeyecek tiksinmelerim
21de de il dışındayım canım sadece aile hekimlikleri vuruyormuş o nedenle gitmeden halletmem lazım. Birde biraz yan etkisi olur dedi doktor gitmeden hallet yollarda perişan olma dedi.21 de de vurulabilir sanırım çok problem olmaz bence sor bi aile hekimine.
Eczane eczane dolaşmaya hiç uğraşma sakın.
internetten eczaneleri listele iletişim numaralarından direkt soruştur canım.
İnşallah güzel haberlerle geleceksin
Ayy bizi fotoğrafa boğ olur mu
Ne güzel ya. İnşallah bizde hissederiz çok güzel bir duygudur eminim :) Ben 17.haftadayım daha hiç hissedemedim. kilom var karın bölgemde o nedenle sanırım.Dün gece 2 den 5 e kadar bizim kız içimde zıp zıptı ilk defa bukadar hissettim şimdide zıp zıp ay çok değişik duyguymuş kızlar ya
YaaaOnlar ney tadını unuttum
Ya bu benn benim de bulantilarim oldu ve en iyi gelen sey rufflesdi hala da bazen demir ilaci icinde midemi bulandiriyor o aninda kesiyor baska hicbir sey o kadar iyi degil bi de baharatli cubukBende İstiyorum ki sadece fast food, hamur kızartması, cips falan yiyeyimZaten bulantılardan dolayı da midem başka bişey kabul etmiyor bu gidişle de hiç bitmeyecek tiksinmelerim
Bende hissediyordum ama günde 1 pıt filan ilk defa dün akşam ve bugün çok netleşti demek 19-20 ler doğruymuş sende 1-2 hafta sonra böyle hissedeceksin inşallahNe güzel ya. İnşallah bizde hissederiz çok güzel bir duygudur eminim :) Ben 17.haftadayım daha hiç hissedemedim. kilom var karın bölgemde o nedenle sanırım.
Yok mide bulantim başından beri olmadı paketli gıda yemiyorum hiç cips vs normaldede yemiyorum çok katkı var içinde bide çok yağlı.. çok canın istiyorsa az yersen bişey olmaz ama fazlası iyi değil benceYaaaMiden bulandığı için mi yoksa özellikle mi tercih etmiyorsun ? Arada kaçamak yapmakta sorun olmaz sanırım ya
Açıkçası aç kalmaktan iyidir diye düşünüyorum ya. Kimseyi dinleme bence, bazen yanlızca sinir bozuyorlar, bizde çok isteriz az ama sık yiyip sağlıklı beslenmeyi fakat olmuyor midem çok bulanıyorYa bu benn benim de bulantilarim oldu ve en iyi gelen sey rufflesdi hala da bazen demir ilaci icinde midemi bulandiriyor o aninda kesiyor baska hicbir sey o kadar iyi degil bi de baharatli cubukaslinda zararli ama arada bir kacamak yapilabilir diye dusunuyorum beni yerken gorup nasil yaparsin bunu kucucuk bebegine diyenler bile oldu cevremde ama umrumda degiller canim cekti yedim
Canım günlerdir Burger King ve Ruffles istiyor, ilk üç ay cips yedim hep bulantılarım yüzünden, bir tek abur cubur ve tost yiyebiliyordum, bulantılar devam ediyor bu sefer de vicdan yapıyorum yiyemiyorum ama ölücem yemezsem dee.Açıkçası aç kalmaktan iyidir diye düşünüyorum ya. Kimseyi dinleme bence, bazen yanlızca sinir bozuyorlar, bizde çok isteriz az ama sık yiyip sağlıklı beslenmeyi fakat olmuyor midem çok bulanıyor
Benim çıkmıştı canım sonra ben 1 2 hafta sonra kanda baktırdım hem açlık hem tokluk şekerine. Bir de doktor 3 aylık şeker için baktı o da normal çıktı. Hamilelikte idrarda böyle çıkması normal bi sıkıntı yok dediDilos6342 diloş idrarda glukoz sende mi pozitif çıkmıştı @Guzelkuss sen de miydi canım kimdi hatırlayamıyorum?
Benimki daha tam birlesmedi kuzum şişlik var ama kavuşamadılarKesinlikle öyle içimi bir sıkıntı kapladığında hemen aynanın karşısına geçiyorum ay resmeen kendi göbüşüm harici bebeğim beli oluyorDilos6342 benimde alt karınla mide kısmı ayrı bir dünyaydıı resmen bu hafta ikisi birleştii normal görünüme kavuştu eşimde farketti oda söylüyor bebek belli ediyor kendini diye
Cok merak ediyorum acaba doguma kadar bir gun buraya her sey yolunda bulantim bitti yazabilecek miyiz??Canım günlerdir Burger King ve Ruffles istiyor, ilk üç ay cips yedim hep bulantılarım yüzünden, bir tek abur cubur ve tost yiyebiliyordum, bulantılar devam ediyor bu sefer de vicdan yapıyorum yiyemiyorum ama ölücem yemezsem dee.
Canım dondurma çikolata yediysen ondan çıkmıştır hiç endişe etme. Bende börek yemiştim doktor sordu direk ne yedin ondan mı çıktı diye. Az önce de yazdım benim içimde rahat etmedi dahiliye doktorunda hepsine baktırdım, hamilelikte tam süzemedigi için sanirim böbrek idrarda cikabiliyormuşKızlar günaydın herkese.
Benim dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolunda, 25 cm 48 gram olmuş bebeğim
Tetanoz aşısını boğmacalı bulursan onu yaptırman daha iyi olur dedi doktorum.
Şeker yüklemesi de yapacağız 24. Haftada, kontrolüm 3 hafta sonra yine Şafak saymaya başladık
Dün detaylıdan sonra doktor bi kan ve idrar testi yapalım demişti.
Homoglabin bi referans değeri 11.9 benim 11,6 çıkmış. Az bir fark ona hiç takılmıyorum muhtemelen kan/Demir ilacı takviyesi verecek.
Ana idrarda glukoz pozitif çıkmış.
Dün kontrole gitmeden çikolata dondurma falan yemiştim ondan mı acaba? Endişe etmem gereken bir şey var mı?
Sanki burda bi arkadaşımızın başına gelmişti?
17.haftaya girdikten sonra kusmalarım arttı ciciş, ben de bunu merak ediyorum.Cok merak ediyorum acaba doguma kadar bir gun buraya her sey yolunda bulantim bitti yazabilecek miyiz??
Insallah canim öyledir, bende 25 mayısta gidicem aynı gün gidiyoruzDiloşum merak etme sende bebişinde iyidir inşallah stres yapma, muayenelerin arası 1 aya çıkınca insan ister istemez endişe ediyor. Aynı hisler bende de vardı dün kontrole gittim çok şükür o kadar büyümüş ki artık onlara bebiş yada minnoş demek ayıp olurDetaylıda bol bol özlem giderirsiniz benim detaylıda 21+1 de inşallah 25 Mayıs ta. Sen içini ferah tut bebişlerimizi kollarımıza almamıza hergeçen gün daha da yaklaşıyoruz Allahın izniyle
Merhaba canım bebeğin boyu iyi değil mi ben mi yanlış biliyorum? Plesanta peki sonra yukarı çıkıyormuymus inşallah bi sıkıntı olmazKızlar dün 19+4 de doktora gittim bebek 270 Gr 20 cm ben baya boylu pisluyum eşim de öyle biraz moralim bozuldu . Plesanta biraz aşağıda dedi birdeinsallah zamanla yukarı çıkar . Bu aralar pek bakamadim buralara
Haydaa17.haftaya girdikten sonra kusmalarım arttı ciciş, ben de bunu merak ediyorum.
O gün aile hekimim ikiz mi diye sordu, 18. Haftada olduğumu bulantımın geçmediğini duyunca.
Abartısız söylüyorum ilk 3 ay bende sadece cips ve Burger King'le beslendim :)) ve onları da çok tüketemiyordum bulantılarımdan dolayı. Son 3 haftadır bişeyler yiyebiliyorum fakat benimde bulantılarım geçmediği için çok yiyemiyorum bu nedenlede hep açım ve yine canım fast food + cips istiyorCanım günlerdir Burger King ve Ruffles istiyor, ilk üç ay cips yedim hep bulantılarım yüzünden, bir tek abur cubur ve tost yiyebiliyordum, bulantılar devam ediyor bu sefer de vicdan yapıyorum yiyemiyorum ama ölücem yemezsem dee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?