Eveet aynı güne denk gelmişiz, inşallah çok güzel geçer ikimizin de bir sürü resimlerle döneriz
Ben aylık kontrole gittim işte kendi doktoruma, 1 ay önce gitmiştim en son. Çok güzel geçti insan gözleriyle görünce bir yük kalkıyo sanki sırtından. Ne kadar büyümüşler gidince gözlerine inanamazsın, bak dedi dersin
Az kaldı az buradan detaylıda geçirdiğimiz güzel dakikaları konuşucaz. Sen bebişine de kendine de iyi bak yeter. Vesvese yapma herşey yolundadır inşallah
Ay inşallah canım hiç bi sorun çıkmasın kimsede Allah evladımızı bize bağışlasın
Benim hamilelik etkenleri daha yeni başlayınca bende de bi bunalım oldu herhalde, dişimi bile fircalayamiyorum bazen bi de hissetmeyince sorgulayıp duruyorum. Buraya kadar geldik bundan sonrası da geçecek inşallah
Kizlar bu gaz sorunu beni iki gundur mahfetti.
Daha once de gazim oluyordu ama hic boylesi olmamisti.
Uyuyamadm sancidan , birde afedersiniz midem balon gibi oldu , hem gergirme hem gaz , arada kusma .. perisan oldum gece .
Siz gaz icin ne kullaniyorsunuz yada ne yapiyorsunuz ?
Ebn sutu bile laktozsuz aliyorum haftalardir rahatsiz etmesin diye ama malesef havadan nem kapiyorum suan
Uyuyamadm sancidan , birde afedersiniz midem balon gibi oldu , hem gergirme hem gaz , arada kusma .. perisan oldum gece .
Ebn sutu bile laktozsuz aliyorum haftalardir rahatsiz etmesin diye ama malesef havadan nem kapiyorum suan
Gaz sorunu bende de başladı en iyi şey kendimi sıcak tutmak oluyor. Hatta gece uyurken kendimi yorgana güzelce sarıyorum o sıcaklık aşırı rahatlatıyor. Geçmiş olsuun
Gaz sorunu bende de başladı en iyi şey kendimi sıcak tutmak oluyor. Hatta gece uyurken kendimi yorgana güzelce sarıyorum o sıcaklık aşırı rahatlatıyor. Geçmiş olsuun
Kuzu tarifin tam olarak benim midemi ve ayaklarımı üşüttüğümde yaşadıklarım.
Sıcak süt şerbeti filan çok rahatlatıyor bu anlarda bi dene istersen. Ayaklarına midene sıcak su torbası uygulamanı tavsiye ederim
Kuzu tarifin tam olarak benim midemi ve ayaklarımı üşüttüğümde yaşadıklarım.
Sıcak süt şerbeti filan çok rahatlatıyor bu anlarda bi dene istersen. Ayaklarına midene sıcak su torbası uygulamanı tavsiye ederim