Valla ben duramam açarım sanıyorum :)Doktordan çıktım kızlarr gösterdii zarfa koydu doktorumuz organizyona teslim ettik balon için pastayı sipariş ettik eve geçiyoruz süslenmeye
Kilo alman nasıl başakcım?17.haftaya girdikten sonra kusmalarım arttı ciciş, ben de bunu merak ediyorum.
O gün aile hekimim ikiz mi diye sordu, 18. Haftada olduğumu bulantımın geçmediğini duyunca.
Evet canım doktorum da dönmüş, çok teşekkür ederimCanım dondurma çikolata yediysen ondan çıkmıştır hiç endişe etme. Bende börek yemiştim doktor sordu direk ne yedin ondan mı çıktı diye. Az önce de yazdım benim içimde rahat etmedi dahiliye doktorunda hepsine baktırdım, hamilelikte tam süzemedigi için sanirim böbrek idrarda cikabiliyormuş
Pazartesi bi gidiyormuşsun ikizmiş17.haftaya girdikten sonra kusmalarım arttı ciciş, ben de bunu merak ediyorum.
O gün aile hekimim ikiz mi diye sordu, 18. Haftada olduğumu bulantımın geçmediğini duyunca.
Ya benim reflüm vardı zaten, yanmalar da arttı bu aralar, benim geriden gelen halimsin üzülüyorum vallahi. Geçecek de diyemiyorum.Haydaa
Bende 16.haftadayim ve verilebilecek en kuvvetli ilaca ragmen hala midem bulaniyorozellikle aksamlari hem bulanti hem agri mahvoluyorum bir de reflu gibi bir sey basladi bu birkac gundur gunduzleri biraz rahatlamistim yani oyle saniyordum derken 2 gundur yine gunduzde bulantim oluyor yemek yemeye calisiyorum ama o kadar zorlaniyorum ki sen yiyebiliyor musun normal sulu yemek falan?
Önceleri ne kadar sağlıklı beslenirdirdim oysa.Abartısız söylüyorum ilk 3 ay bende sadece cips ve Burger King'le beslendim :)) ve onları da çok tüketemiyordum bulantılarımdan dolayı. Son 3 haftadır bişeyler yiyebiliyorum fakat benimde bulantılarım geçmediği için çok yiyemiyorum bu nedenlede hep açım ve yine canım fast food + cips istiyorBirde yaz meyvelerini birazda olsa yiyebiliyorum oradan vitamin alıyorum diye kendimi rahatlatabiliyorum çünkü süt ve süt ürünlerinden aşırı tiksindim
56 kiloydum bu hafta 57 olmuşum minnoşum. Bunların hepsi tost ve sandviç.Kilo alman nasıl başakcım?
Mide bulantısı çok zormuş, geçenlerde midemi üşüttüm de 1 gün mide bulantısı ve istifra oldu hala kendime gelemedim.
Allah yardımcısı olsun tüm mide hassasiyeti geçirenlerin bu dönemde.
Diğeri kız olacaksa okey, iki pipiyi ne yapayım ben, sulama tesisi mi kuracağım?Pazartesi bi gidiyormuşsun ikizmiş
Hahahaha kız belli mi oluurrrr dicem de haftan da çok ilerledi yaDiğeri kız olacaksa okey, iki pipiyi ne yapayım ben, sulama tesisi mi kuracağım?
Ay şaka bir yana isterdim aslında ikisi bir arada bebe.Hahahaha kız belli mi oluurrrr dicem de haftan da çok ilerledi yaönceden olsa böyle bi heyecan sokardım içine de
Eveet aynı güne denk gelmişiz, inşallah çok güzel geçer ikimizin de bir sürü resimlerle dönerizInsallah canim öyledir, bende 25 mayısta gidicem aynı gün gidiyoruzbenimde o zaman 21+4 olacak. Daha bir haftadan fazla var bu sefer çok bekledim ya içim sıkıldı
Senin nasıl geçti canım iyidir inşallah bebiş, şu detaylıyi da atlatalım iyice rahatlıcaz inşallah
Benim de idrar testinde şeker çıkmıştı ama o dönem bulantı nedeniyle cam şeker naneli limonlu şeker falan almıştım. Testi tekrarladık şeker çıkmadı ama enfeksiyona yönelik şeyler yüksekti lökosit falan. Şeker o anlık olabiliyorKızlar günaydın herkese.
Benim dün detaylı ultrasonum vardı çok şükür her şey yolunda, 25 cm 48 gram olmuş bebeğim
Tetanoz aşısını boğmacalı bulursan onu yaptırman daha iyi olur dedi doktorum.
Şeker yüklemesi de yapacağız 24. Haftada, kontrolüm 3 hafta sonra yine Şafak saymaya başladık
Dün detaylıdan sonra doktor bi kan ve idrar testi yapalım demişti.
Homoglabin bi referans değeri 11.9 benim 11,6 çıkmış. Az bir fark ona hiç takılmıyorum muhtemelen kan/Demir ilacı takviyesi verecek.
Ana idrarda glukoz pozitif çıkmış.
Dün kontrole gitmeden çikolata dondurma falan yemiştim ondan mı acaba? Endişe etmem gereken bir şey var mı?
Sanki burda bi arkadaşımızın başına gelmişti?
Benim doktorum da önemli değil ama yine de şeker tüketimine dikkat et demiş, sanırım şeker yüklemesinde belli olacak esas durum. Teşekkürler.Benim de idrar testinde şeker çıkmıştı ama o dönem bulantı nedeniyle cam şeker naneli limonlu şeker falan almıştım. Testi tekrarladık şeker çıkmadı ama enfeksiyona yönelik şeyler yüksekti lökosit falan. Şeker o anlık olabiliyor
Boyu iyi sanırım canım ama kilo olarak geri dört gün geri çıktı . Zamanla çıkar büyük ihtimal dedi .Merhaba canım bebeğin boyu iyi değil mi ben mi yanlış biliyorum? Plesanta peki sonra yukarı çıkıyormuymus inşallah bi sıkıntı olmaz
Benimki daha tam birlesmedi kuzum şişlik var ama kavuşamadılaro yüzden bi garip geliyor, ama senin hamiş göbeğine çok sevindim
Biz dee.Heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?