2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
17.haftaya girdikten sonra kusmalarım arttı ciciş, ben de bunu merak ediyorum.
O gün aile hekimim ikiz mi diye sordu, 18. Haftada olduğumu bulantımın geçmediğini duyunca.
Kilo alman nasıl başakcım?
Mide bulantısı çok zormuş, geçenlerde midemi üşüttüm de 1 gün mide bulantısı ve istifra oldu hala kendime gelemedim.
Allah yardımcısı olsun tüm mide hassasiyeti geçirenlerin bu dönemde.

Evet canım doktorum da dönmüş, çok teşekkür ederim

Ya benim reflüm vardı zaten, yanmalar da arttı bu aralar, benim geriden gelen halimsin üzülüyorum vallahi. Geçecek de diyemiyorum. Dedikten sonra neler olduğunu biliyorsun.

Çorba içiyorum bazen, ama inanılmaz bulantı yapıyor. Sulu yemek yiyemem yağlı hiçbir şey yiyemiyorum bebeğim. Bir yemek yapacaksam max bir yemek kaşığı zeytinyağ koyuyorum.

Önceleri ne kadar sağlıklı beslenirdirdim oysa. Valla bu hafta gidip bir burger yiyeceğim, evde kendim yapayım dedim ama kokuya dayanamam. Ananı affet yavrucuğum.

Meyveler benim de şükrüm oldu inan ki, sütü sadece muzlu süt yapıp tüketebiliyorum arada bir.

56 kiloydum bu hafta 57 olmuşum minnoşum. Bunların hepsi tost ve sandviç.
Amin minnoşum, biz az çok alıştık ben geriden gelenlere üzülüyorum çok ağlardım çok, alıştım artık. Kudurmuştan beterim yani.

Eveet aynı güne denk gelmişiz, inşallah çok güzel geçer ikimizin de bir sürü resimlerle döneriz
Ben aylık kontrole gittim işte kendi doktoruma, 1 ay önce gitmiştim en son. Çok güzel geçti insan gözleriyle görünce bir yük kalkıyo sanki sırtından. Ne kadar büyümüşler gidince gözlerine inanamazsın, bak dedi dersin
Az kaldı az buradan detaylıda geçirdiğimiz güzel dakikaları konuşucaz. Sen bebişine de kendine de iyi bak yeter. Vesvese yapma herşey yolundadır inşallah

Benim de idrar testinde şeker çıkmıştı ama o dönem bulantı nedeniyle cam şeker naneli limonlu şeker falan almıştım. Testi tekrarladık şeker çıkmadı ama enfeksiyona yönelik şeyler yüksekti lökosit falan. Şeker o anlık olabiliyor

Benim doktorum da önemli değil ama yine de şeker tüketimine dikkat et demiş, sanırım şeker yüklemesinde belli olacak esas durum. Teşekkürler.

Merhaba canım bebeğin boyu iyi değil mi ben mi yanlış biliyorum? Plesanta peki sonra yukarı çıkıyormuymus inşallah bi sıkıntı olmaz
Boyu iyi sanırım canım ama kilo olarak geri dört gün geri çıktı . Zamanla çıkar büyük ihtimal dedi .

En son 1 ay önce kontrole gitmiştim 17sinde gidicem insallah. Kontrole gidip güzel.haberlerle dönen arkadaslar umut verdiler. Hepinizin bebişine bin maşallah Pıt pıt ları bende bikac kez hissettim cok güzeldi

Birazdan patlatıcaz kızlar

Eklentiler

• 43B58EFA-F260-4EE2-8AFA-6FB86C177DA9.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 2615B85A-6086-403B-96B5-36C06C4F0BA4.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 110
  • A0B722C7-BE64-4737-9438-06792E0A7D28.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 99
  • 274D1FE3-302F-47C2-969E-6268D23B2CB6.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 108
  • 1C7E03F4-EFF4-4EFE-A5C4-210F5B33461E.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…