Kizlar bu gaz sorunu beni iki gundur mahfetti.
Daha once de gazim oluyordu ama hic boylesi olmamisti.
Uyuyamadm sancidan , birde afedersiniz midem balon gibi oldu , hem gergirme hem gaz , arada kusma .. perisan oldum gece .
Siz gaz icin ne kullaniyorsunuz yada ne yapiyorsunuz ?
Ebn sutu bile laktozsuz aliyorum haftalardir rahatsiz etmesin diye ama malesef havadan nem kapiyorum suan
Benim en başından beri var gaz sorunum adet dönemlerimde de olurdu. Gerçekten tek çözümü özellikle ayağını sıcak tutmak ben baska hiçbir çare bulamadım yediklerimizle de alakalı değil bence
Benim en başından beri var gaz sorunum adet dönemlerimde de olurdu. Gerçekten tek çözümü özellikle ayağını sıcak tutmak ben baska hiçbir çare bulamadım yediklerimizle de alakalı değil bence
Doktora gittim tekrar, bana burun tıkanıklığımda var bu arada gebelikten sonra başladı, inek eti ve ürünlerini tuketmemi söyledi, verebileceğim bisey yok şu iç inek yeme dedi benimde tüm gün sürüyor bazen öğleden sonra başlıyor gercekten garip, yediklerimizden herhalde bilemiyorum . Teşekkür ederim
Ben bişey alamıyorum oğlumdan kalan her şey yepyeni olduğu için . Sadece hastane çıkışı yaptıracağım ismiyle. Lcw ürünleri hele yeni doğan çok kaliteli zaten bebekken fazla giyilmiyor elbiseler birkaç kerede bir beden üste geçmiştim ben oğlumda.
Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım biz şimdi 23. hafta gibi tatile gireceğimiz için doğum öncesi izin kullanmamış mı olacağız yoksa tatile denk geldiği için sayılmayacak mı? Bir arkadaş 38e kadar çalışabilir raporu alırsan doğum sonrasına eklersin dedi ama kafam karıştı sonuçta yazın çalışmıyoruz ki
Öğretmen arkadaşlar bir şey soracağım biz şimdi 23. hafta gibi tatile gireceğimiz için doğum öncesi izin kullanmamış mı olacağız yoksa tatile denk geldiği için sayılmayacak mı? Bir arkadaş 38e kadar çalışabilir raporu alırsan doğum sonrasına eklersin dedi ama kafam karıştı sonuçta yazın çalışmıyoruz ki