2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bu sizin öğretmenliğinizden bir şey eksiltmez biliyorsunuz umarım en kısa zamanda kavuşun hayalinize
Yıllarca özel okul ve dershanelerde çalıştım, canıma tak etti artık, inşallah olabilecek en güzel zamanda atanırım ben de. Yani biz de. hope2022

Hareketlerini daha güçlü hissedince için rahat edecek canim sağlık ocağında kalp sesi dinletiyorlar çok güzel oluyor
Kızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden

Avokadolu tarif istiyorum lezzetli bi şeyler.
Tek başına denemiştim hiç sevememiştim

Edindiğim bilgilere göre avokado bebişe çok güzel yarıyormuş
Avakado deyince aklıma hep Selizay geliyor
Doktordan çıktım kızlarr gösterdii zarfa koydu doktorumuz organizyona teslim ettik balon için pastayı sipariş ettik eve geçiyoruz süslenmeye
Ayyyy hiç merak edip ucundan kıyısından bakmadın mi canim bizde parti yapalım dedik ama ben ultrasonda bebeğin pipisini görmüs bulundum gene de yaptılar
Evettt oğluşumuzz geliyorr
Ayyyy keşke video da atilabilseudi o daha başka ve heyecanlı oluyordu

Kızlar ben de bir şey sorayım tarif istiyorum sizden

Avokadolu tarif istiyorum lezzetli bi şeyler.
Tek başına denemiştim hiç sevememiştim

Edindiğim bilgilere göre avokado bebişe çok güzel yarıyormuş
Öncelikle avokado yemelik kıvama gelmesi lazım. Sert yenmez yumuşaması beklenir. Aşırı yumuşayınca da tadı bozuluyor içi kahve olmaya başlayınca.

Ben avokado üstüne zeytinyağı kekik limon pulbiber döküp yiyorum. İstersen küçük küçük dilimle istersen ez nasıl istiyorsan. Bu şekilde kahvaltılık ve kızarmış ekmeğin üstünde çok güzel oluyor.

Ya da muz ve bal ile birlikte blanderdan geçirip tatlı bir ara öğün yapabilirsin. Ama o zaman avokado tadı pek gelmiyor sadece yemiş oluyorsun işte

Teşekkür ederiiiim tatlı kısmını ilk kez duydum

İdari izin geldi yine aklıma

Biz 33 gibi geri dönüyoruz, ben hesaplamıştım, ondan sonra rapor alıp 37'ye kadar çalışırsak yarı yıl tatiline kadar izinli oluyoruz. Simdi idari izin kaldırıldığı için 32. haftada başlıyor hamilelik izni.

Ben de 35te dönüyoruz diye hesaplamıştım 2 hafta için döneme başlamam direkt izne çıkarım diyodum ama eğer sonrasına 8+8 hafta olarak eklenecekse çalışırım

Kızlarrrrr 3,5-4 kilo almışım 20. Haftama girerkene okudum normalmiş ve sıfır sağlıksız yaşam demekki ne yaparsak yapalım bu 10 kiloyu alcaz
ben de alamıyorum derken 1 kilo almışım sanırım geçtiğimiz 1 haftada :)
ben sağlıksız demeyelim de kalorili beslendim ama
aldığın alacağın 10 kilo olsun verilir o kilolar :) dün bi görsel bulmuştum onu bi paylaşayım birazdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…