Ben son 2 haftaya kadar 1 kilodaydım bu hafta almışım ama karnım çok büyüdü ama diğer taraflar aynıben de alamıyorum derken 1 kilo almışım sanırım geçtiğimiz 1 haftada :)
ben sağlıksız demeyelim de kalorili beslendim ama
aldığın alacağın 10 kilo olsun verilir o kilolar :) dün bi görsel bulmuştum onu bi paylaşayım birazdan :)
evet yaaa karnımız bi büyüme atağında resmenBen son 2 haftaya kadar 1 kilodaydım bu hafta almışım ama karnım çok büyüdü ama diğer taraflar aynı
Ay bayıldıım çok güzel olmuşsun bu aradaa
Dün umutsuzca uzanırken 3 4 kere iktirdi içten devamı gelir inşallahHareketlerini daha güçlü hissedince için rahat edecek canim sağlık ocağında kalp sesi dinletiyorlar çok güzel oluyor
Avakado deyince aklıma hep @Selizay geliyor
Ayyyy hiç merak edip ucundan kıyısından bakmadın mi canimbizde parti yapalım dedik ama ben ultrasonda bebeğin pipisini görmüs bulundum gene de yaptılar
Ayyyy keşke video da atilabilseudi o daha başka ve heyecanlı oluyordu
Sağol kuzumm biz varızzz kocaman bir aile olduk buradaAy bayıldıım çok güzel olmuşsun bu aradaa
Yalnızların kadını ben şu köşede ağlayayım
Geliyor canim benim ikinci olmasına rağmen ben bile emin olamamistim sonradan anlıyorsun bebek olduğunu üst üste pıt pıt vuruyor şuan hareketler güçsüz olabilir ilerleyen günlerde daha kuvvetli olacakDün umutsuzca uzanırken 3 4 kere iktirdi içten devamı gelir inşallah
Bakmadım ya ultrasonda büyüktü bebek anlamadım neresi neHareketlerini daha güçlü hissedince için rahat edecek canim sağlık ocağında kalp sesi dinletiyorlar çok güzel oluyor
Avakado deyince aklıma hep @Selizay geliyor
Ayyyy hiç merak edip ucundan kıyısından bakmadın mi canimbizde parti yapalım dedik ama ben ultrasonda bebeğin pipisini görmüs bulundum gene de yaptılar
Ayyyy keşke video da atilabilseudi o daha başka ve heyecanlı oluyordu
Ultrasona göre fark ediyor canim kendi doktorum da bende anlamadım mesela ama cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz de kadın baştan ayağa kadar herşeyi gösterince bamya göründüBakmadım ya ultrasonda büyüktü bebek anlamadım neresi ne
Benim haftaya göre eylülün 5'inde 33 başlıyor, ben iyi hissedersem gideyim diye düşünüyorum. Zaten seminer haftası sıkıntı olmaz, bi iki hafta da idare edilir. Sonrasına eklenecek evet.Ben de 35te dönüyoruz diye hesaplamıştım 2 hafta için döneme başlamam direkt izne çıkarım diyodum ama eğer sonrasına 8+8 hafta olarak eklenecekse çalışırım
Kızlarrrrr 3,5-4 kilo almışım 20. Haftama girerkeneokudum normalmiş ve sıfır sağlıksız yaşam demekki ne yaparsak yapalım bu 10 kiloyu alcaz
ben de alamıyorum derken 1 kilo almışım sanırım geçtiğimiz 1 haftada :)
ben sağlıksız demeyelim de kalorili beslendim ama
aldığın alacağın 10 kilo olsun verilir o kilolar :) dün bi görsel bulmuştum onu bi paylaşayım birazdan :)
Aynen öyle canım benimSağol kuzumm biz varızzz kocaman bir aile olduk burada
Ay hadi inşallahh sabırsızlıkla o günleri bekliyorum bugün 20+0 olduk devamı gelir herhalde artıkGeliyor canim benim ikinci olmasına rağmen ben bile emin olamamistim sonradan anlıyorsun bebek olduğunu üst üste pıt pıt vuruyor şuan hareketler güçsüz olabilir ilerleyen günlerde daha kuvvetli olacak
Ooo gelmez mi kuzum gümbür gümbürAy hadi inşallahh sabırsızlıkla o günleri bekliyorum bugün 20+0 olduk devamı gelir herhalde artık
Gayet iyi bence de :)21+3 te 3,5 kilo ile devam ediyorum kuzular, dediğiniz gibi benim de sadece karnım çıktı.
Eski pantolonlarım falan sadece kapanmıyor göbekten yoksa popo kısmı oluyor.
Ama bu zamandan sonra daha çok kilo alacağız eminim ki
Ben hamile kalınca çok kilo alırım diyordum ama şu zamana kadar güzel geldiğimi düşünüyorum:)
kuzuuu bugün hafta dönümümüzzzAy hadi inşallahh sabırsızlıkla o günleri bekliyorum bugün 20+0 olduk devamı gelir herhalde artık
ayyy kız ben sabredemiyorum artık öğreeenPazartesii minik kuşuma kavuşcam inşallaheşim iznini ayarladı randevu aldım sonunda. En son gittiğimde 12+3 tü pazartesi 17+0 olcaz insallah kardeşim abla bende geleyim doktor bana söylesin cinsiyetini ufak bi balon patlatalım sadece dedi bakalıım artık ayarlayabilirsek öyle yapacaz
Ayy süper çok heyecanlı oluyor yapınnPazartesii minik kuşuma kavuşcam inşallaheşim iznini ayarladı randevu aldım sonunda. En son gittiğimde 12+3 tü pazartesi 17+0 olcaz insallah kardeşim abla bende geleyim doktor bana söylesin cinsiyetini ufak bi balon patlatalım sadece dedi bakalıım artık ayarlayabilirsek öyle yapacaz
Ayy evett artık cumartesileri ayrı bi seviyorum bebis büyüdükçeGayet iyi bence de :)
benim rahim bölgesinde sızlamalar oluyordu büyüdükçe komple alt karında sızlamalar var özellikle büyük de olsa pantolon giymeye kalkınca. ya da pijama hafif dar gelsin. herhalde yazı komple elbise ile geçireceğim böyle giderse :))
kuzuuu bugün hafta dönümümüzzzben de 19+0 oldum çok şükürr :))
artarak devam ediyo hareketlerrartık hiç kesilmeyecek allahın izniyle
göbek deliğimin hemen yukarısına çıkan ilk tekmemi yedim bugün :)) çok şükür allahıma
ayyy kız ben sabredemiyorum artık öğreeen
kardeşine söyle aynı güne ayarlasın organizasyonu
Ayy sende 5 hafta mi bekledin kader arkadasimmPazartesii minik kuşuma kavuşcam inşallaheşim iznini ayarladı randevu aldım sonunda. En son gittiğimde 12+3 tü pazartesi 17+0 olcaz insallah kardeşim abla bende geleyim doktor bana söylesin cinsiyetini ufak bi balon patlatalım sadece dedi bakalıım artık ayarlayabilirsek öyle yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?