2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben son 2 haftaya kadar 1 kilodaydım bu hafta almışım ama karnım çok büyüdü ama diğer taraflar aynı

Dün umutsuzca uzanırken 3 4 kere iktirdi içten devamı gelir inşallah

Dün umutsuzca uzanırken 3 4 kere iktirdi içten devamı gelir inşallah
Geliyor canim benim ikinci olmasına rağmen ben bile emin olamamistim sonradan anlıyorsun bebek olduğunu üst üste pıt pıt vuruyor şuan hareketler güçsüz olabilir ilerleyen günlerde daha kuvvetli olacak

Bakmadım ya ultrasonda büyüktü bebek anlamadım neresi ne

Bakmadım ya ultrasonda büyüktü bebek anlamadım neresi ne
Ultrasona göre fark ediyor canim kendi doktorum da bende anlamadım mesela ama cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz de kadın baştan ayağa kadar herşeyi gösterince bamya göründü

Ben de 35te dönüyoruz diye hesaplamıştım 2 hafta için döneme başlamam direkt izne çıkarım diyodum ama eğer sonrasına 8+8 hafta olarak eklenecekse çalışırım
Benim haftaya göre eylülün 5'inde 33 başlıyor, ben iyi hissedersem gideyim diye düşünüyorum. Zaten seminer haftası sıkıntı olmaz, bi iki hafta da idare edilir. Sonrasına eklenecek evet.

Kızlarrrrr 3,5-4 kilo almışım 20. Haftama girerkene okudum normalmiş ve sıfır sağlıksız yaşam demekki ne yaparsak yapalım bu 10 kiloyu alcaz

21+3 te 3,5 kilo ile devam ediyorum kuzular, dediğiniz gibi benim de sadece karnım çıktı.
Eski pantolonlarım falan sadece kapanmıyor göbekten yoksa popo kısmı oluyor.

Ama bu zamandan sonra daha çok kilo alacağız eminim ki
Ben hamile kalınca çok kilo alırım diyordum ama şu zamana kadar güzel geldiğimi düşünüyorum:)

Geliyor canim benim ikinci olmasına rağmen ben bile emin olamamistim sonradan anlıyorsun bebek olduğunu üst üste pıt pıt vuruyor şuan hareketler güçsüz olabilir ilerleyen günlerde daha kuvvetli olacak
Ay hadi inşallahh sabırsızlıkla o günleri bekliyorum bugün 20+0 olduk devamı gelir herhalde artık

Pazartesii minik kuşuma kavuşcam inşallah eşim iznini ayarladı randevu aldım sonunda. En son gittiğimde 12+3 tü pazartesi 17+0 olcaz insallah kardeşim abla bende geleyim doktor bana söylesin cinsiyetini ufak bi balon patlatalım sadece dedi bakalıım artık ayarlayabilirsek öyle yapacaz

Gayet iyi bence de :)

benim rahim bölgesinde sızlamalar oluyordu büyüdükçe komple alt karında sızlamalar var özellikle büyük de olsa pantolon giymeye kalkınca. ya da pijama hafif dar gelsin. herhalde yazı komple elbise ile geçireceğim böyle giderse :))

Ay hadi inşallahh sabırsızlıkla o günleri bekliyorum bugün 20+0 olduk devamı gelir herhalde artık
kuzuuu bugün hafta dönümümüzzz ben de 19+0 oldum çok şükürr :))
artarak devam ediyo hareketlerr artık hiç kesilmeyecek allahın izniyle
göbek deliğimin hemen yukarısına çıkan ilk tekmemi yedim bugün :)) çok şükür allahıma

ayyy kız ben sabredemiyorum artık öğreeen
kardeşine söyle aynı güne ayarlasın organizasyonu

Ayy süper çok heyecanlı oluyor yapınn bekliyoruz canımm

Ayy evett artık cumartesileri ayrı bi seviyorum bebis büyüdükçe
Oy maşallah kuzuma bende göbek deliginin tam altında hissettim dün, benim derinden hissetmemin sebebi sanırım göbekte yağ çok oluşundan hahah
Bazen de bisey hissetmesemde seyiriyor gibi oluyor inşallah daha çok hissederiz

Ayy sende 5 hafta mi bekledin kader arkadasimm ama gidince çok sasiracaksin 12. Haftadakiyle çok farklı olacak büyüdü bebiss
Bu zamana kadar dayandın akşamına patlatirsiniz bi balon anısı kalsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…