2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar selamm detaylı ultrason için kaçıncı haftaya randevu aldınız? 20,21,22? ben 21.haftaya almayı düşünüyorum ama doğru olur mu acaba?

kızlar selamm detaylı ultrason için kaçıncı haftaya randevu aldınız? 20,21,22? ben 21.haftaya almayı düşünüyorum ama doğru olur mu acaba?
olur olur. ben de 21+5 te gideceğim mesela canım

hissedeceksin tabiki güzellik artarak devam edecek inşallah

Bazı doktorlar bir hafta sonra tekrar çağırıyormuş göremezse, 1,5 saatlik yol gidip geleceğim inşallah her şeyi görebiliriz. 22’ye alsam mı diye düşünmüyor değilim.
Aa gerçekten mi ama 19. Haftada giden bile var. Bazı doktorlar uğraşıyorlar görünmezse yürü gel veya bekle diye insallah seninde öyle olur kuzum perinatologa mi aldın randevuyu

Aa gerçekten mi ama 19. Haftada giden bile var. Bazı doktorlar uğraşıyorlar görünmezse yürü gel veya bekle diye insallah seninde öyle olur kuzum perinatologa mi aldın randevuyu
İnşallah uslu durur da her şeyi gösterir minnoşum. Evet perinatolog, hep Op. Dr gözünden bakmayalım bir Prof. gözüyle de bakılsın istedim.

Kendi doktorumla konuşmadık daha, belki o da bakar.

İnşallah uslu durur da her şeyi gösterir minnoşum. Evet perinatolog, hep Op. Dr gözünden bakmayalım bir Prof. gözüyle de bakılsın istedim.

Kendi doktorumla konuşmadık daha, belki o da bakar.
Onun bakması daha iyi olur kuzum bende eğer çevremde olsaydı düşünüyordum perinatologa gitmeyi ama yok maalesef. Kendi doktorunla kontrolün ne zaman bisey dedi mi?
Gösterir inşallah yavrum

Onun bakması daha iyi olur kuzum bende eğer çevremde olsaydı düşünüyordum perinatologa gitmeyi ama yok maalesef. Kendi doktorunla kontrolün ne zaman bisey dedi mi?
Gösterir inşallah yavrum
İnşallah Diloşum.

Kendi doktoruma pazartesi gideceğim, detaylıdan bahsetmedi daha önce, bakalım ne söyleyecek.

Ben oğlanın bir iyi olduğunu göreyim bana yeter gerçi, şiştim ya bir ay bana fazla geldi bir daha tövbe.

Kendi doktorun da bir dahaki kontrolde bende bi bakarım diyebilir belki yavrum ya da direk perinatolog baksın diyebilir. Zaten kendi doktorun genel kontrolü yapıyor iki farklı görüş olacak iyi bence
Ay benimde bu pazartesi 4 hafta oluyor sonra yine beklicem allahim 3 haftaya dayanamazken 5 hafta mahvetti beni de

Evet minnoşum mutlaka başka bir doktor yorumu almak istiyordum çok iyi oldu bu.

Kalan iki gün bile geçmek bilmiyor bana, Allah sabır versin Diloşum. Çok zor, mapus gibi.

Öğreneriiz insallah bende sabırsızlanıyorum artık

Ayy sende 5 hafta mi bekledin kader arkadasimm ama gidince çok sasiracaksin 12. Haftadakiyle çok farklı olacak büyüdü bebiss
Bu zamana kadar dayandın akşamına patlatirsiniz bi balon anısı kalsınn

Aynen kuzum kavusamadık bir türlüü. Ama detaylı için az bekliycem ona seviniyorum 3 hafta sonra en geç detaylıya girerim

Benim yapımda çok müsait kilo almaya ama 20.hafta 3,5-4 kilo iyi 12 ye kadar üzülmücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…