2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet minnoşum mutlaka başka bir doktor yorumu almak istiyordum çok iyi oldu bu.

Kalan iki gün bile geçmek bilmiyor bana, Allah sabır versin Diloşum. Çok zor, mapus gibi.
Bugünde bitiyor be kuzum az kaldı azz
Şu detaylı da bi geçse hareketler düzenli olsa baya rahatlıcaz Allahin izniyle. Ben ilk 3 ayı rahat geçirip şuan herseye midem bulandigi için bi afalladim, ne olduğumu şaşırdım, biraz depresyona girdim. Ama geçecek inanıyorum

Yani çok garip gerçekten minnoşum, yeni doktorun bu konu hakkında ne söylemişti? İnşallah bebeğim ben de inanıyorum senin bulantının geçeceğine, kısa bir ziyarettir merak etme. Kalıcı olsa baştan çökerdi.

Diloşum nasılsın hala mide bulantıların devam ediyor mu bebişin hareketlerini hissetmeye başladınmı nasıl bir sey

Yeni doktora bahsetmeyi unuttum çünkü o zaman çok azdı kuzum. Benim bulantilar daha çok tiksinme üzerine, çiğ et, diş fırçalama vs. Gibi. Bir de hasta oldum biraz öksürük vardı onla birlikte arttı

Diloşum nasılsın hala mide bulantıların devam ediyor mu bebişin hareketlerini hissetmeye başladınmı nasıl bir sey
Ediyor kuzum bu aralar hasta olunca iyice arttı, ama garip bi şekilde. Kahvaltıdan sonra oluyor genelde. Bugün mesela kahvaltıyı yaptım hiç bisey yoktu temiz bulaşık makinesinin başına geçtim midem bulandı çıkarmaya gittim afedersin çiğ etten zaten neffrett ediyorum dis fırçalarken de çok bulaniyor
Hareketleri tam hissedemedim kuzum bi kaç kere pıt pıt oldu anlayamadım tabi sonra 1 hafta hiç bisey hissetmedim, bi kaç kere de içten iktirme gibi oldu devamı gelsin diye bekliyorum dört gözle
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor iyisindir insallah

Kızlar size çok önemli bir sorum var şimdi eşim eylülde enflasyon çok çıkcak şimdiden bez alalım diyor en iyisi neyse onu araştır aralık dedi ben biliyorsunuz sleepy deneyecektim ama en garanti prima premium care mış hepsiburada 14.000 yorum var okudum normalde başka markalarda 2 bez kullanırken 1 bez kullanıyormuşsun onda ve pişik asla yapmıyormuş şimdi sizce 1-2-3 numaralardan kaçar tane alıyım? Hatta okudum kullananları diğerleri sızdırma bulaştırma yaparken o yapmıyormuş

Yeni doktora bahsetmeyi unuttum çünkü o zaman çok azdı kuzum. Benim bulantilar daha çok tiksinme üzerine, çiğ et, diş fırçalama vs. Gibi. Bir de hasta oldum biraz öksürük vardı onla birlikte arttı
Eşin geldiğinde evinize geçtiğinde daha iyi olacağını düşünüyorum minnoşum, orada yaşadığın stres de tuz biber oldu gittiğinden beri.

Not et telefonuna da bu sefer unutma sormayı, ne diyecek merak ediyorum. Bana da geçmesi lazımdı şimdiye kadar dedi ama vaziyet ortada.

Geçmiş olsun kuzuşum, çok hasta oluyorsun dikkat et kendine.

Minnoşum ben 4 numaraya kadar 200’er tane almayı düşünüyorum. Daha sadece 3 alabildim.

Bu gidişle eve gittiğim gibi geri gelicem yavrum bi de tayin işi var sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olucak. Düzensizlikten insan bazen bıkıyor tabi. Sorucam mutlaka yavrum bana da en son Hatay'daki doktor bu haftalarda bulantı beklemeyiz demişti ve idrar tahlili istemişti enfeksiyon için. Onda da bisey çıkmadı o zaman yaşadığımız ne? Bence normal bi durum diye düşünüyorum. Sonuçta başka biseyde çıkmıyor.
Senin bulantilarin hala aynı gaz devam mi

Çabuk büyüdükleri için 1 numara çok almayın diyorlar minnoşum 210 çok olur sanki, 2 3 4’e yüklenelim biz daha çok, gerçi -Sunshine ’ım daha iyi bilir.
Ama bebişim 8 tane değişse günde yenidoğanda en az 8 miş 35 gün gider 3,500 kg doğsa ortalama 1 ayda maksimum 1,200 alıyorlarmış

O belirsizlik de yıpratır, ben şimdiden stres yapıyorum.

Ya etrafımda çok var doğuma kadar bulantı kusma yaşayan aslında, demek ki normal ama sonradan başlaması garip bebeğim.

Benimki devam maalesef, hatta 17.haftayla beraber daha da arttı diyebilirim.

Ama bebişim 8 tane değişse günde yenidoğanda en az 8 miş 35 gün gider 3,500 kg doğsa ortalama 1 ayda maksimum 1,200 alıyorlarmış
Gerçi primanın kalıbı diğerlerine göre bir tık daha büyükmüş minnoşum, bence de kullanılır çok tombik olmazlarsa.

Ama okuduklarım bu yöndeydi, acaba 0 ve 1 numarayı ağustosa bıraksak da kilolarına göre mi alsak, az çok belli eder sanki tombik mi zayıf mı olacak.

Katılıyorum basakcım.

Zaten bebenin vücut tipine göre bile değişiyor. Aynı kilodaki bi bebe 2 numara kullanırken diğeri 4 e geçtiğini okudum geçen gün. Eğer 3 buçuk doğar kilo alımı güzel olursa 1 numara 200 lü paketler elde patlayabilir. Premiumcare de her emzirmede değiştirmene çok gerek kalmıyor ıslak ıslak kalmıyor çünkü.

Sorma vallahi çıkacak mı çıkmayacak mı bekliyoruz bakalım mayıs sonu haziran başı dediler tam gideceğim sıralar. Bakalım nasıl olacak
Evet sonradan başlaması bana da çok garip gelmişti hormonlardan oluyor desek 3 ay için de yükseliyor beta hcg mesela dimi en yüksek seviyeye geliyor sonra düşmeye başlıyor. Doktorlarda ondan öyle diyor bu haftalarda beklemeyiz diye sanırım. İyice bi gidince sorucam bakalim sanada yazarım canım mutlaka bakalım bu doktor ne diyecek. Mesela seninde azalıyor gibiydi bak yine artmış peki nasıl oluyor biseyden tiksinme gibi mi yoksa sürekli mi?

O halde 1 numaradan 140 lı almak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…