Hakkınızda hayırlısı olsun minnoşum, bir an önce belli olsun bu belirsizlik yer bitirir.Sorma vallahi çıkacak mı çıkmayacak mı bekliyoruz bakalım mayıs sonu haziran başı dediler tam gideceğim sıralar. Bakalım nasıl olacak
Evet sonradan başlaması bana da çok garip gelmişti hormonlardan oluyor desek 3 ay için de yükseliyor beta hcg mesela dimi en yüksek seviyeye geliyor sonra düşmeye başlıyor. Doktorlarda ondan öyle diyor bu haftalarda beklemeyiz diye sanırım. İyice bi gidince sorucam bakalim sanada yazarım canım mutlaka bakalım bu doktor ne diyecek. Mesela seninde azalıyor gibiydi bak yine artmış peki nasıl oluyor biseyden tiksinme gibi mi yoksa sürekli mi?
Valla yavrum görünüşe göre senin halin benden duman. Ben o kadar değilim tamam ilk 3 ay hiç bisey yoktu ama genelde tiksinmeye bağlı oluyor benim. Mide problemi mi yaşıyorsun acaba diye geçti aklımdan. Çünkü bebek yukarı çıktıkça reflü şikayetleri de artıyor, sadece yanma değil kusma olarakta kendini gösterir acaba bunun için mi bi sorsan doktora ya da mide koruyucu kullansan iyi gelir mi acaba?Hakkınızda hayırlısı olsun minnoşum, bir an önce belli olsun bu belirsizlik yer bitirir.
Tiksinme ve koku hassasiyeti başından beri var ve hiç azalmadı, dışarı çıkarsam eve kendimi zor atıyorum.
Bulantı her an var, hiç geçmiyor yani hep tatsız tuzsuz geçiyor günler. Asıl artan kusma oldu. İlaç bastırıyordu artık bastıramıyor, sürekli kusuyorum.
Kabullendim valla bebeğim, geçerse ne âlâ. Geçmezse de… Doğuma ne kaldı şunun şurasında.
Alt açma bezi aldınız mı?Katılıyorum basakcım.
Zaten bebenin vücut tipine göre bile değişiyor. Aynı kilodaki bi bebe 2 numara kullanırken diğeri 4 e geçtiğini okudum geçen gün. Eğer 3 buçuk doğar kilo alımı güzel olursa 1 numara 200 lü paketler elde patlayabilir. Premiumcare de her emzirmede değiştirmene çok gerek kalmıyor ıslak ıslak kalmıyor çünkü.
Bence de eksik kalırsa ufak paket alınır da fazla geleni ya birine vercen ya da satmaya uğraşacaksın.O halde 1 numaradan 140 lı almak daha mantıklı
Bilmiyorum minnoşum ama hiç mide problemi gibi gelmiyor bana ya, yine de dahiliye doktoruma soracağım bunu. Diğer doktorum her şeye normal diyor biliyorsun.Valla yavrum görünüşe göre senin halin benden duman. Ben o kadar değilim tamam ilk 3 ay hiç bisey yoktu ama genelde tiksinmeye bağlı oluyor benim. Mide problemi mi yaşıyorsun acaba diye geçti aklımdan. Çünkü bebek yukarı çıktıkça reflü şikayetleri de artıyor, sadece yanma değil kusma olarakta kendini gösterir acaba bunun için mi bi sorsan doktora ya da mide koruyucu kullansan iyi gelir mi acaba?
Bir tane yıkanabilir olandan aldım, 4 paket de tek kullanımlık aldım bebeğim, sleepy’ninkini aldım yorumları çok iyiydi, ikiye bölüp kullanıyorlarmış boyutu büyükmüş. Açıp bakmadım ama.Alt açma bezi aldınız mı?Birbasak
Valla aklıma ihtimal gelmedi yavrum bi sor bakalım doktor ne diyecekBilmiyorum minnoşum ama hiç mide problemi gibi gelmiyor bana ya, yine de dahiliye doktoruma soracağım bunu. Diğer doktorum her şeye normal diyor biliyorsun.
Ya ben alerji olursa diye tereddütteyim her marka her bebeğe iyi gelmiyormuşKızlar size çok önemli bir sorum var şimdi eşim eylülde enflasyon çok çıkcak şimdiden bez alalım diyor en iyisi neyse onu araştır aralık dedi ben biliyorsunuz sleepy deneyecektim ama en garanti prima premium care mış hepsiburada 14.000 yorum var okudum normalde başka markalarda 2 bez kullanırken 1 bez kullanıyormuşsun onda ve pişik asla yapmıyormuş şimdi sizce 1-2-3 numaralardan kaçar tane alıyım? Hatta okudum kullananları diğerleri sızdırma bulaştırma yaparken o yapmıyormuş
Tek zaten prima premium care öle problemi yok yani pişik oldu diyen yokYa ben alerji olursa diye tereddütteyim her marka her bebeğe iyi gelmiyormuş
Ben yurt disinda dogup buyudugum icin bilmiyorum tetanoz niye vuruluyor hamilelikte?Tetanoz güncellemesiyle geldim kızlar.
Doktorum tetanozu 2 doz yaptırmamı öneriyordu. 20. Haftada sağlık ocağındaki difteri-tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. ardından da 27. Haftada Boostrix 0.5 ml olan difteri boğmaca tetanoz aşısını yaptırmamı önerdi.
Aşı olduğu için ısrarcı olmuyoruz dedi.
Aşıyı bulamadığımı İstanbul’da ecza depolarında olmadığını söyledim. Muadili yokmuş anladığım kadarıyla.
Hastanelere sormamı Koç hastanesinde yapıldığını söyledi. Şimdi bir de Koç hastanesine ulaşıp aşıyı öğrenmeye çalışacağım. Tabi önce muayene olup öyle yaptırmak gerekecek bu da biraz maliyetli olacak ama bulamazsak yapacak bir şey yok.
Bende bu ara bulantıda zirveyim ya kaç aydır hiç böyle olmamıştım derslerden koşarak çıkıyorum herşey kokuyor tuvalet özellikle dayanamıyorum omega 3 ve demir kullanıyorum onlar mı yapıyor acaba ? Bir sor bakalım diloşum doktor ne diyecek sana ?Ediyor kuzum bu aralar hasta olunca iyice arttı, ama garip bi şekilde. Kahvaltıdan sonra oluyor genelde. Bugün mesela kahvaltıyı yaptım hiç bisey yoktu temiz bulaşık makinesinin başına geçtim midem bulandı çıkarmaya gittim afedersinçiğ etten zaten neffrett ediyorum dis fırçalarken de çok bulaniyor
Hareketleri tam hissedemedim kuzum bi kaç kere pıt pıt oldu anlayamadım tabi sonra 1 hafta hiç bisey hissetmedim, bi kaç kere de içten iktirme gibi oldu devamı gelsin diye bekliyorum dört gözle
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor iyisindir insallah
Bende hep premium care duydum canım memnun olmayan yok okulda bir arkadaşım var ekonomiden dolayı sleepy e geçtim ama prima rahatlığı yok dediTek zaten prima premium care öle problemi yok yani pişik oldu diyen yokpahalılığın sebebi belli
Banada 20. Hafta dediler sağlık ocağından ama ekstra diğerinden bahsetmediBen yurt disinda dogup buyudugum icin bilmiyorum tetanoz niye vuruluyor hamilelikte?
Daha acik sorayim bizim burada asi olarak bir yas var bir kez vuruyorlar kucukken sonra tekrar etmek zorumlulugu yok surekli goruyorum 20ci haftada tetanoz asisi vuruluyormus diye neden acaba?
Hepimizin bulantilari mi arttıBende bu ara bulantıda zirveyim ya kaç aydır hiç böyle olmamıştım derslerden koşarak çıkıyorum herşey kokuyor tuvalet özellikle dayanamıyorum omega 3 ve demir kullanıyorum onlar mı yapıyor acaba ? Bir sor bakalım diloşum doktor ne diyecek sana ?
Evet cnm eşimde şimdiden alalım eylül bu gidişle fena olcak diyor benimde kafama yattı sleppy sensetive 2160 yaprak stok yapıcam ıslak mendil birde şunu alalım dediBende hep premium care duydum canım memnun olmayan yok okulda bir arkadaşım var ekonomiden dolayı sleepy e geçtim ama prima rahatlığı yok dedi
Kavuştuğunda çok güzel olacak ama yavrum çünkü bebis çok büyümüş olcakbir de cinsiyeti öğreneceksin valla iyi sabretmissinn
Ben yurt disinda dogup buyudugum icin bilmiyorum tetanoz niye vuruluyor hamilelikte?
Daha acik sorayim bizim burada asi olarak bir yas var bir kez vuruyorlar kucukken sonra tekrar etmek zorumlulugu yok surekli goruyorum 20ci haftada tetanoz asisi vuruluyormus diye neden acaba?
Ben almıştım, bir kere bile kullanmadım, eğer puset varsa inanın hiç gerek yok hiç, aldığım en gereksiz ürün listesinde 1 numara kendisi, puset yoksa da onda taşıyacağınıza kucağınızda taşırsınız daha kolay, tabi yine sizin kararınızEvet cnm eşimde şimdiden alalım eylül bu gidişle fena olcak diyor benimde kafama yattı sleppy sensetive 2160 yaprak stok yapıcam ıslak mendil birde şunu alalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?