2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bu arada şeyi merak ettim bebeklerinizi hala 12. 13.haftalarda olduğu gibi hareketli görüyor musunuz ultrasonda? ben bebişi hiç öyle hareketli göremiyorum artık minik minik kımıldamaları oluyor sadece acaba büyüdükleri için mi o şekilde?

haklısın canım yapıcam dediklerini ben normalde günde 3 litre falan su içiyordum zaten 2 3 gündür boşladım tekrar dikkat edicem bana da doktor bol su iç dedi

Zaten 1 ay sonra istesek de öyle yatmak mümkün olmayacak yavaş yavaş kendimizi alıştıralım
hamile yastığım var birde ona sarılıp yatıyorum ama benim alerjim de olduğu için burnum hep tıkalı sırt üstü yatınca biraz daha rahat nefes alabiliyordum artık bakıcaz bi çaresine

Kızlar sağlık ocağındaki tahliller çıkmış. Tsh 3.5 çıkmış daha önce 2 çıkıyordu. Haftaya kontrolüm var ayrıca dahiliyeye çıkmam mi gerekiyor ilaç yazması için

hamile yastığım var birde ona sarılıp yatıyorum ama benim alerjim de olduğu için burnum hep tıkalı sırt üstü yatınca biraz daha rahat nefes alabiliyordum artık bakıcaz bi çaresine
Ya o burun tıkanıklığı durup durup kabusum oluyor. Yürüyüş yapma imkanın varsa yarım saat yürüsen o tıkanıklık ciddi oranda azalır

Hayır yeri daraldığı için eli kolu oynuyor tek :)
Kızlar sağlık ocağındaki tahliller çıkmış. Tsh 3.5 çıkmış daha önce 2 çıkıyordu. Haftaya kontrolüm var ayrıca dahiliyeye çıkmam mi gerekiyor ilaç yazması için
3,5 çıktı geçen benim de dozu yükseltti dahiliyeye görün canım

-Sunshine Ah benim doktor çıktı bile vermiyor detaylıda fiyakalı bi foti alırım inş zaten 3d açtığında abisinin aynısı farklı bişe becerememişim :) rengi de sarı olursa komple abiydi

sağlık ocağında 3 çıkmıştı benim sonra doktoruma söyledim burda bakalım istersen sağlık ocağında yüksek çıkıyor dedi baktık orda 2 çıktı

sağlık ocağında 3 çıkmıştı benim sonra doktoruma söyledim burda bakalım istersen sağlık ocağında yüksek çıkıyor dedi baktık orda 2 çıktı
Hadi yaa ben 1 ay önce dahiliyeye çıkmıştım degerlerime baktırmak için ama doktor da tsh istemeyi unutmuş
Dünde genel kontrol sağlık ocağında yapıldı ama bi doktora sorayım bakalım o ne diyecek. Benim doktor hastanede değil zaten başka yerde tekrar baktirmak gerekecek sanırım

Maşallah maşallah.. çok sevindim iyi olmanıza ve güzel haberlerinize sağlıkla büyüyüp gelsinler inşAllah..

geçen hafta gitmiştim bende 18+3 te. 19 cm 233 gr dı. gayet iyi dedi doktorumda ve ben geçen haftadan buyana kilo aldım yiyorum artık daha düzenli.. oğluşumda alır sanırım.. bu hafta oğlumda hissetti kardeşinin tekmelerini artık sürekli eli karnımda anne napıyor vuruyor mu bakim bi kuzum benim ya merak ediyor

Kuzum artık yerleri daralıyor
Benimki de Önceden taklalar atardı şimdi ultrason cihazını koyunca cihaza tekme atıyorlar ancak
Allah içimi biliyor ya, isteyen herkese nasip olsun
Sen konuyu biliyorsun oğluşla gezicem ben
Benim kıza bi görümce gider bence
-Sunshine Ah benim doktor çıktı bile vermiyor detaylıda fiyakalı bi foti alırım inş zaten 3d açtığında abisinin aynısı farklı bişe becerememişim :) rengi de sarı olursa komple abiydi
detaylıda birden çok foto iste bari
Vermezse de doktorun ayıbı
Oyyy oğluşunuz kaç yaşında
Kilo Alır alır onlar her türlü büyürler sen kendine dikkat et annesi

Sağlıkla vaktiyle gelsinler hepsi inşallah

Canım hamile yastığını atabilir misin görseli varsa

Bir aydır 50’lik levotiron kullanıyorum bu sefer de 2,47 çıkmış. Niye düşmüyor bu!
Canim ben 112.5 mg kullaniyorum 2.63 ten 3.80e cikmis 1 ayda bu doza ragmen doktorum bu dengesizliklerin normal oldugunu soyledi ve ilacimi 125 mg a cikartti. Degerin kritik bir seviyede degil telas yapma bence

Canim ben 112.5 mg kullaniyorum 2.63 ten 3.80e cikmis 1 ayda bu doza ragmen doktorum bu dengesizliklerin normal oldugunu soyledi ve ilacimi 125 mg a cikartti. Degerin kritik bir seviyede degil telas yapma bence
Aman ya rabbi. Geçen ay 3’e yükseldi minnoşum bu ay düşer diye ümit etmiştim, sen beni şoke ettin ama şu an.

Şimdi nasıl? Bu ayki değer mi bu?

canimm cok sevindimm ama herkes dedi hersey cok guzel olacak diye masallah , kocaman olmus yavrucak
Merhaba Ekim anneleri :) ben de yeni katıldım size selam vermek istedim.
umarım herkesin sağlığı yerindedir, güzel bir yolculuk geçiririz
hosgeldin
Biz kesin kızmışız :) 267 gram 14 cm olmuş kasılmalar çok sık olmadıkça sorun yokmuş
hayirli olsun canimm saglikla gelsin prensess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…