- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
haklısın canım yapıcam dediklerini ben normalde günde 3 litre falan su içiyordum zaten 2 3 gündür boşladım tekrar dikkat edicem bana da doktor bol su iç dediE ama nerde ultrason Fotoğrafı yok mu kankamızın
Çok şükürMagnezyum iyi gelir
Bol su içmeyi süt ve yoğurt tüketimini arttır bak farkı hissedersin.
Bugün kasılmam sadece 3 kere oldu. Dünden beri 1 lt süt içtimmagnezyum zaten alıyorum. Bir de su. Doktor sürekli su iç derdi doğru sanırım
E senin kuzucuk nerde hani
Yainşallah hepimiz kavuşacağız canım benim
Aynı duayı ben senin için de ediyorum haberin olsun sakın bana yaş filan deme
hamile yastığım var birde ona sarılıp yatıyorum ama benim alerjim de olduğu için burnum hep tıkalı sırt üstü yatınca biraz daha rahat nefes alabiliyordum artık bakıcaz bi çaresineZaten 1 ay sonra istesek de öyle yatmak mümkün olmayacak yavaş yavaş kendimizi alıştıralım
Allah içimi biliyor ya, isteyen herkese nasip olsunAynı duayı ben senin için de ediyorum haberin olsun sakın bana yaş filan deme
Ya o burun tıkanıklığı durup durup kabusum oluyor. Yürüyüş yapma imkanın varsa yarım saat yürüsen o tıkanıklık ciddi oranda azalırhamile yastığım var birde ona sarılıp yatıyorum ama benim alerjim de olduğu için burnum hep tıkalı sırt üstü yatınca biraz daha rahat nefes alabiliyordum artık bakıcaz bi çaresine
Hayır yeri daraldığı için eli kolu oynuyor tek :)bu arada şeyi merak ettim bebeklerinizi hala 12. 13.haftalarda olduğu gibi hareketli görüyor musunuz ultrasonda? ben bebişi hiç öyle hareketli göremiyorum artık minik minik kımıldamaları oluyor sadece acaba büyüdükleri için mi o şekilde?
3,5 çıktı geçen benim de dozu yükseltti dahiliyeye görün canımKızlar sağlık ocağındaki tahliller çıkmış. Tsh 3.5 çıkmış daha önce 2 çıkıyordu. Haftaya kontrolüm var ayrıca dahiliyeye çıkmam mi gerekiyor ilaç yazması için
sağlık ocağında 3 çıkmıştı benim sonra doktoruma söyledim burda bakalım istersen sağlık ocağında yüksek çıkıyor dedi baktık orda 2 çıktıKızlar sağlık ocağındaki tahliller çıkmış. Tsh 3.5 çıkmış daha önce 2 çıkıyordu. Haftaya kontrolüm var ayrıca dahiliyeye çıkmam mi gerekiyor ilaç yazması için
Hadi yaa ben 1 ay önce dahiliyeye çıkmıştım degerlerime baktırmak için ama doktor da tsh istemeyi unutmuşsağlık ocağında 3 çıkmıştı benim sonra doktoruma söyledim burda bakalım istersen sağlık ocağında yüksek çıkıyor dedi baktık orda 2 çıktı
Canlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Her şey yolunda şükürler olsun
Plasentam aşağıda ama rahim ağzından yükselmiş artık kapatmıyor
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez
Size bir minik bırakıyorum buraya. Nazar duanızı alırım
Kuzum artık yerleri daralıyorbu arada şeyi merak ettim bebeklerinizi hala 12. 13.haftalarda olduğu gibi hareketli görüyor musunuz ultrasonda? ben bebişi hiç öyle hareketli göremiyorum artık minik minik kımıldamaları oluyor sadece acaba büyüdükleri için mi o şekilde?
Benim kıza bi görümce gider benceAllah içimi biliyor ya, isteyen herkese nasip olsun
Sen konuyu biliyorsunoğluşla gezicem ben
-Sunshine Ah benim doktor çıktı bile vermiyor detaylıda fiyakalı bi foti alırım inş zaten 3d açtığında abisinin aynısı farklı bişe becerememişim :) rengi de sarı olursa komple abiydi
Oyyy oğluşunuz kaç yaşındaMaşallah maşallah.. çok sevindim iyi olmanıza ve güzel haberlerinizesağlıkla büyüyüp gelsinler inşAllah..
geçen hafta gitmiştim bende 18+3 te. 19 cm 233 gr dı. gayet iyi dedi doktorumda ve ben geçen haftadan buyana kilo aldım yiyorum artık daha düzenli.. oğluşumda alır sanırım.. bu hafta oğlumda hissetti kardeşinin tekmelerini artıksürekli eli karnımda anne napıyor vuruyor mu bakim bi kuzum benim ya merak ediyor
BiliyorumBenim kıza bi görümce gider bence
Çocukların kulağını çekeriz anlaşır onlar o kısmı dert etme senBiliyorumgörümceler de pek sevilmez ama bakcaz
Canım hamile yastığını atabilir misin görseli varsahamile yastığım var birde ona sarılıp yatıyorum ama benim alerjim de olduğu için burnum hep tıkalı sırt üstü yatınca biraz daha rahat nefes alabiliyordum artık bakıcaz bi çaresine
ben kendim almadım canım bir akrabamız verdi aynı böyleCanım hamile yastığını atabilir misin görseli varsa
Canim ben 112.5 mg kullaniyorum 2.63 ten 3.80e cikmis 1 ayda bu doza ragmenBir aydır 50’lik levotiron kullanıyorum bu sefer de 2,47 çıkmış. Niye düşmüyor bu!
Aman ya rabbi.Canim ben 112.5 mg kullaniyorum 2.63 ten 3.80e cikmis 1 ayda bu doza ragmendoktorum bu dengesizliklerin normal oldugunu soyledi ve ilacimi 125 mg a cikartti. Degerin kritik bir seviyede degil telas yapma bence
canimm cok sevindimmCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Her şey yolunda şükürler olsun
Plasentam aşağıda ama rahim ağzından yükselmiş artık kapatmıyor
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez
Size bir minik bırakıyorum buraya. Nazar duanızı alırım
hosgeldinMerhaba Ekim anneleri :) ben de yeni katıldım size selam vermek istedim.
umarım herkesin sağlığı yerindedir, güzel bir yolculuk geçiririz
hayirli olsun canimmBiz kesin kızmışız :) 267 gram 14 cm olmuş kasılmalar çok sık olmadıkça sorun yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?