Ya biliyor musun umutlarımız yeşerdi, çiçekler açtı içimizdecanimm cok sevindimmama herkes dedi hersey cok guzel olacak diye masallah , kocaman olmus yavrucak
Ah büklüm büklüm parmaklarKizlar , bende dun aksam 14. haftada ultrosona gittim. Resmen kocaman olmus 2-3 haftada. artik tek kareye cok zor sigiyoryandan ufak bir el salladi hanfendi her ne kadar hereketli olsa , yakalabildik elini
Dogacak bebek zaten her kosulda tutunuyor anneyeYa biliyor musun umutlarımız yeşerdi, çiçekler açtı içimizde
Pamuk gibi olduk.
Ah büklüm büklüm parmaklar
Tam büyüme atağına giriyor artık annesi birdahaki gidişte tek parça göremeyeceksin muhtemelenmaşallah yavrucağa
Tamam canım sağol bende almak istiyorumda yatağı daraltır mı bilemedimben kendim almadım canım bir akrabamız verdi aynı böyle
Dogacak bebek zaten her kosulda tutunuyor anneyeseninkinin de keyfi yerinde zaten , misil misil yatiyor
11 haziran da gidicem bir daha , 3D bakicaz o zaman , dana gibi olmus olur artik
Çok Fonksiyonlu Hamile Destek YastığıTa
Tamam canım sağol bende almak istiyorumda yatağı daraltır mı bilemedim
Bence hiç düşünme direk al. ben iki aydan fazladır kullanıyorumTa
Tamam canım sağol bende almak istiyorumda yatağı daraltır mı bilemedim
Her hamilelik birbirinden ne farklı. Aynı annenin bütün hamilelikleri ayrı ayrı. Hiç öyle düşünmeyin
Tedavi sonrası hamile daha kolay kalındığını duydum ve gördüm. Nasipse senin de en rahatından 2. Bebişin de olsun
Bence hiç düşünme direk al. ben iki aydan fazladır kullanıyorum
Mevsimsel de olabilir bu aralar cok kiside duyuyorum bahsettiklerinizi. Insallah degildir tabi ama covid olsa da korkup endiselenmeyin ben ve cok yakin bir arkadasim hamileyken 10-11. haftalarda covid gecirdik bende asi da yok. Hicbir sorun olmadi cok sukur biraz halsizlik burun tikanikligi o kadar. Korkulacak gibi degil strese sokmayin kendiniziKızlar selam, eşimin burnu akıyor, hem de tıkalı gibi, boğazı biraz rahatsız. Covid olma olasılığı var mıdır sizce? Test verdi ama 8-24 saat arası çıkacakmış. Korku bastı beni
Masaj koltuğunda oturuyorum hissi veriyoanurkoc , yagmur a katiliyorum , hic bekleme al canim.
Bana herseyi oldugu gibi bu tarz bir yastigida arkadasim verdi gecen ay. ay resmen miss gibi uyuyorum
Ay tamam hemen bakayım canım sağolMasaj koltuğunda oturuyorum hissi veriyo
Hamilelerde covid kötü geçiyor diye duyduğum için çok korkuyorum. Çok rahatladım ama geçirdiğinizi duyunca. İnşallah çok sağolunMevsimsel de olabilir bu aralar cok kiside duyuyorum bahsettiklerinizi. Insallah degildir tabi ama covid olsa da korkup endiselenmeyin ben ve cok yakin bir arkadasim hamileyken 10-11. haftalarda covid gecirdik bende asi da yok. Hicbir sorun olmadi cok sukur biraz halsizlik burun tikanikligi o kadar. Korkulacak gibi degil strese sokmayin kendinizi
Tedbiren bol c vitamini ve su tuketin hicbir sey olmaz insallah
Göz göre göre büyüyorlar yaKızlar merhabalar.. bende bugn kontrole gittim 1 ay sonra. Dediginiz gibi kocaman olmuş tek kareye sığmıyordu cok sasirdim17+3 dük bgn. Olcumleri gayet uygun cikti haftasina göre. 1 ay sonra detayli ultrason icin randevu aldim. 1 ay bekleyip 5 dkcık görmek beni cok uzuyor artik biran once hepimiz saglikla.kucagimiza aliriz insallah bebeklerimizi
Çok geçmiş olsunKızlar selam, eşimin burnu akıyor, hem de tıkalı gibi, boğazı biraz rahatsız. Covid olma olasılığı var mıdır sizce? Test verdi ama 8-24 saat arası çıkacakmış. Korku bastı beni
Gözünüz AydınBenim bebeğim de erkekmiş. Hiçbir kontrolde göstermedi. Kesin mi acaba diye insan bir şüpheye düşüyorbir kızımız var 2 buçuk yaşında erkek istiyorduk
Canım geçmiş olsun öncelikle. Şu sıralar aşırı salgın var maskelerde takılmıyor tabi. Etrafta herkes hasta ama kimse önemsemiyor. Korkutmak için demedim asıl dikkat etmemiz kısım tam da şuan bence o yüzden diyorumKızlar selam, eşimin burnu akıyor, hem de tıkalı gibi, boğazı biraz rahatsız. Covid olma olasılığı var mıdır sizce? Test verdi ama 8-24 saat arası çıkacakmış. Korku bastı beni
Çoğunluk erkek senesi diuor dilosum ama Eylül annelerinde de kızlar öne geçti liste deAyy erkek senesi gibi geliyordu ama şimdi listeye baktım 25 25 gidiyor eşit şuan
İstanbul'un neresi kuzucum5 dk ya hastanedeyizz
İstanbul’da aşşırı trafik var
Ama hava çok güzel
Bakalım doktorla ne zaman görüşeceğiz
Ahhhh yerim onu ben maşallah sübhanallah güneş kızınaCanlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Her şey yolunda şükürler olsun
Plasentam aşağıda ama rahim ağzından yükselmiş artık kapatmıyor
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez
Size bir minik bırakıyorum buraya. Nazar duanızı alırım
Bi ara üst üste erkek duyduk hepimiz dişarda da kimden duysam erkek öyle geliyordu ama değilmişÇoğunluk erkek senesi diuor dilosum ama Eylül annelerinde de kızlar öne geçti liste de
İstanbul'un neresi kuzucum
Ahhhh yerim onu ben maşallah sübhanallah güneş kızına
Öyle tabiki canım iyi olsunlr da kızı da erkeği de birBi ara üst üste erkek duyduk hepimiz dişarda da kimden duysam erkek öyle geliyordu ama değilmişsağlıklı olsunlar
Canım doktorum Küçükçekmece Florya’da. Bir de Biz Darıca’dan geliyoruz Avrasya tüneli bile 2 saat gösteriyordu o yüzden 3. Köprüden geçtikÇoğunluk erkek senesi diuor dilosum ama Eylül annelerinde de kızlar öne geçti liste de
İstanbul'un neresi kuzucum
Ahhhh yerim onu ben maşallah sübhanallah güneş kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?