- 8 Şubat 2022
- 592
- 1.011
- 43
- 27
Canlar çıktım şimdi yazamıyorum çok
Her şey yolunda şükürler olsun
Plasentam aşağıda ama rahim ağzından yükselmiş artık kapatmıyor
Takip edicez her şeyi şimdilik çok yorulmamaya ve uzun süre ayakta durmamaya dikkat edicez
Size bir minik bırakıyorum buraya. Nazar duanızı alırım
Amiiin inşallah hepimizin kuzuları için ediyorum tüm dualarımı ben deAllahım nazardan saklasın ömrü hayatı boyunca bal kızın Rabbim sağlıkla hayırla sana bağışlasın
Kızlar selam, eşimin burnu akıyor, hem de tıkalı gibi, boğazı biraz rahatsız. Covid olma olasılığı var mıdır sizce? Test verdi ama 8-24 saat arası çıkacakmış. Korku bastı beni
Tam da bu sebepten şu an ayaktayımHaberlerde takip etmiyorum artık covid hastalıgını ama sırt ağrısı, ateş sanki en baskın belirti değil miydii. Boğaz ağrısı bu ara herkeste var salgın mı var yoksa havalar dengesiz o mu hasta ediyor bizi bilmiyorum ama insallah covid değildir siz genede dikkat edin burun akıntısı varmıs ya grip olupta bulaşmasın size
Tam da bu sebepten şu an ayaktayımuyuyamıyorum. Nefes alamıyorum uyandım oturuyorum böyle.
Boğazım yanıyor, bademciklerim şişti, başım ağrıyor 2 gündür.
O kadar bitkinim ki, dün yerimden dahi kalkmadım evde.
Doktora gidip gitmemek arasında kararsızım. Of
Canim ben 112.5 mg kullaniyorum 2.63 ten 3.80e cikmis 1 ayda bu doza ragmendoktorum bu dengesizliklerin normal oldugunu soyledi ve ilacimi 125 mg a cikartti. Degerin kritik bir seviyede degil telas yapma bence
Siz niçin tsh baktırtıyorsunuz? Benim doktorum benden hiç istemedi. Özel bi durum mu var benimki mi çok rahat :)Aman ya rabbi.Geçen ay 3’e yükseldi minnoşum bu ay düşer diye ümit etmiştim, sen beni şoke ettin ama şu an.
Şimdi nasıl? Bu ayki değer mi bu?
Hamileliğin başında tam kan tahlili yaptırdın mı canım normal değer çıktıysa bir şey dememiştir ama yaptırmadıysan muhakkak baktırSiz niçin tsh baktırtıyorsunuz? Benim doktorum benden hiç istemedi. Özel bi durum mu var benimki mi çok rahat :)
Teşekkür ederim arkadaşım. Evet gece kalktım adaçayı demledim gargara yaptım. Tuzlu suyla da gargara yaptım. Oturdum biraz sonra uyumaya çalıştım sonra. Vallahi antibiyotiksiz geçmiyor ama bebeğe zararlı olur diye ilaç da almak istemedim.Boğaz iltihapı varsa antibiyotiksiz geçmiyor ya. Eğer gitmeyeceksen hastaneye elmayı rendele tavada cevir tülbent yardımıyla boğazına ılıkken sarabilirsin iyi geliyor. Birde nemlendirmeye çalış yattıgın yeri kuru olunca iyice canını acıtıyor. Adaçayı soğumaya yakın gargara yapabilirsin. Ben de antibiyotik 5 gün kullandım tam geçirmedi etkisini azalttı ama peşine bunları yaptım rahatlattı baya. Çok geçmiş olsun canım insallah hemen iyileşirsin
Evet yaptırmıştım normal çıkmıştı. Demekki ondanHamileliğin başında tam kan tahlili yaptırdın mı canım normal değer çıktıysa bir şey dememiştir ama yaptırmadıysan muhakkak baktır
Ben de 3 haftada bir TSH muhakkak baktırıyorum, Allah korusun bebeğin gelişimine çok etkisi var. Benim TSH ilk baktırdığımda mesela 0lanmıştı. 1.5 aydır bunun için ilaç kullanıyorum. Hatta arkadaşların dedikleri gibi benimki de direnmeye başladı ilk normale dönmeye başladıktan sonra. Doktorun istemiyorsa bile muhakkak yaptır. Şekerine de baktır açlık tokluk. Bazı şeyleri doktorlar es geçse de hayati önem taşıyor.Siz niçin tsh baktırtıyorsunuz? Benim doktorum benden hiç istemedi. Özel bi durum mu var benimki mi çok rahat :)
Gözün aydın :)Kızlar yarın doktora gidiyoruz eşim çalışmıyor diye yarına gidiyoruz ay çok sevinçliyim
Popülasyona göre kız sayısı erkekten fazla olmalı zaten de, burada listeye bakınca erkek daha fazla değil mi yaBi ara üst üste erkek duyduk hepimiz dişarda da kimden duysam erkek öyle geliyordu ama değilmişsağlıklı olsunlar
Randevuda soracağım. Çok sağol cnmBen de 3 haftada bir TSH muhakkak baktırıyorum, Allah korusun bebeğin gelişimine çok etkisi var. Benim TSH ilk baktırdığımda mesela 0lanmıştı. 1.5 aydır bunun için ilaç kullanıyorum. Hatta arkadaşların dedikleri gibi benimki de direnmeye başladı ilk normale dönmeye başladıktan sonra. Doktorun istemiyorsa bile muhakkak yaptır. Şekerine de baktır açlık tokluk. Bazı şeyleri doktorlar es geçse de hayati önem taşıyor.
2 gündür boğaz arasından ve nefes alamamaktan uyuyamıyorum bende ya nasıl böyle hasta oldum anlamadım. Tüm vücudum sızlıyor, kollarımı bile oynatamıyorum halsizlikten, çok büyük ihtimalle boğaz enfeksiyonu geçiriyorumTam da bu sebepten şu an ayaktayımuyuyamıyorum. Nefes alamıyorum uyandım oturuyorum böyle.
Boğazım yanıyor, bademciklerim şişti, başım ağrıyor 2 gündür.
O kadar bitkinim ki, dün yerimden dahi kalkmadım evde.
Doktora gidip gitmemek arasında kararsızım. Of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?