2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım eğer bi yakininiz varsa anneniz vs. Yardımcı olsa size iyi olurdu

Ya valla ben gittiğimde hastaneye dedim enfeksiyonun uzun sürmeside banada zarar verecek ciddi anlamda vücut direncini düşürüyor. Bana verdikleri için hamileler ve emziren kadınlarda enfeksiyon tedavisi, mastit için kullanılıyor dedi. Ki zaten tam iyileştirmedi hafifletti ondan güvendim valla içtim Rabbim bebeklerimizi korusun ama dikkatli olalım havalar tam ısınmadı akşamları hala soğuk

Oy maşallah ben ultrasondan çıkınca koca dana olmuş bu ekrana sığmıyor diye dolanıyordum çok şükür büyüyorlar sağlıklada gelsinler insallah

Geçmiş olsuun canım Rabbim eşine şifa versin. İlaçsız atlatamayacak gibiyse şimdiden doktora gidin de ilaçlarını içsin daha erken toparlanır

Hoşgeldiiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah İdrar yaparken yanma var mı peki

Sirkeli suyla gargara yap canm benim öyle geçmişti

Bide bal zencefil karışımı içiyordum 1 kaşık

Siz niçin tsh baktırtıyorsunuz? Benim doktorum benden hiç istemedi. Özel bi durum mu var benimki mi çok rahat :)
Canim ben zaten hasimato hastasiyim gebelik oncesinde de duzenli takip yaptiriyordum. Ama yine de gebelikten once gayet dusuktu degerlerim gebelik ile birlikte tekrar yukseldi onu takip ediyoruz simdi.

Canim gecen yazmistim bende ayni durumdayim. Cocuklugumdan beri boyle bir bogaz iltihabi gecirmemis olabilirim inan birak yutkunmayi nefes alinca canim aciyor. Dun gittim gogus hastaliklari uzmanina ( ailecek gittigimiz ve cok sevdigimiz bir doktor) hemen tahlillerime bakti crp epey yukselmis antibiyotik basladi baska turlu gecmez dedi. Hicbir zarari olmaz bebege korkmana hic gerek yok dedi. Inan 3 gundur mahvolmustum zaten haftasonu basladi ancak dune randevu bulunca gittim hemen. Oyle ihlamur zencefil bal ile tek basina gececek gibi bir sey degil. Dun gece 1.5 saat oksurdum balgam icime akiyor bulanti yapiyor bir de kusuyorum, kustukca ve oksurdukce bogazim iyice tahris oluyor. Boyle acayip bir donguye girdim. Insallah tez zamanda iyilesiriz

Merhaba geçmiş olsun.
Portakal kivi yemekten başka aldığım bir vitamin maalesef yok. İlaç da almıyorum, doktora da gitmiyorum ama 3-4 haftadır durup durup tekrarlayan bir hastalık. Eğer bir yöntemini bulursanız bana da söyleyin lütfen. Pekmezli karabiberi de deneyeceğim bugün. Boğaz ağrısını bana geçiriyormuş.

Canim bence git, ben dun gittim crp epey yuksek cikmis antibiyotik basladi. Ne olur ne olmaz enfeksiyon antibiyotikten cok daha zararli. Sanirim salgin var bu ara kiminle konussam bogaz enfeksiyonu.

Ya ben de ateş olmayınca gitmesem mi diye düşünüyordum, şimdi çok arada kaldım. Dediğin mide bulantısı bende de oluşmuştu.
Doktorla konuştum şimdi doğal yöntemler dışında ilaç kullanmanı tavsiye etmiyorum çok kötü olmadıkça, özellikle senin durumunda dedi.
Hatta 3 haftadır durup durup tekrarlayan enfeksiyonu söyleyince, bebek tamamen senden kullanıyor tüm ihtiyacını bağışıklığının düşmesi çok normal dedi.
Boğaz spreyi vs önermiyorum dedi.
Fakat senin durumun artık baya ciddileşmiş dikkat et kendine, ilaçlarını düzenli kullanıp bir an önce ayağa kalkman dileğiyle. Çok çok geçmiş olsun.

Canim elbette herkesin hamileligi ve sureci birbirinden cok farkli. Mesela ben dun cok guvendigim bir doktor olmasina ragmen yine de ilaclara baslamadan whatsapp uzerinden durumu kendi kadin dogum doktoruma yazip, ilaclarin fotograflarini atip teyit aldim kullanabilecegime dair. Hastalik zaten zor ama hamilelikte psikoloji de eklenince 2 kat zor. Elbette onceligin kendi doktorunu dinlemek olsun, ama tekrarliyor dedigin icin soyluyorum en azindan bir kan tahlili yaptirip enfeksiyon degerlerine baktirabilirsin bence. Bu arada gecmis olsun dileklerin icin cok tesekkur ederim, insallah seninde bir an once gecer

Bol bol su iç canım ben öyle yendim birde nane limon içtim ilaç kullanmamak için mentollü olanlar var ondan toz gibi sanırım allah şifa gönderiyor normalde 1 hafta sürer 3 günde geçti sayılır Acil şifalar

Canım elbette öyle, ağırlaşırsan o zaman ilacı düşün dedi doktorum. Sen baya ağırlaşmışsın, ilaçsız geçmez o süreç ben de öyle teyitleştim doktorla.
Bu hasta psikolojisi, hamilelikle birleşince zor gerçekten. Analık daha şimdiden kolay değil, Allah hepimize sağlık sıhhat güç versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…