2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hoşgeldiiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah İdrar yaparken yanma var mı peki
Teşekkür ederim hoşbuldum yok hayır yanma falan yok idrarda ama kramp tarzi bir ağrı oluyor bu üçüncü gebeliğim daha önce böyle bişey yaşamadım o yüzden biraz tedirgin oldum kontrolüne daha 10 gün var

Hoşgeldiniz :)
tabloya eklememi isterseniz ilk mesajdaki bilgileri alabilirim
Bahsettiğin ağrıyı ya da zonklama sancı mı desem yaşıyorum ben ara ara. Son 3 gündür de kuyruk sokumu üstü fena sancılı ağrıyordu 9 aylık gebe gibi oturup kalkmaya çalışıyordum
Doktoruma göre hepsi normal. Hatta Bebiş büyüyüp ağırlaştıkça artabilir dedi. Siz de bi doktorunuza sorun isterseniz ama içiniz rahat olsun.
Yavaş oturup kalkmaya çalışın gevşiyor bağlarımız hep

En azından negatif gelmiş önlem Alman cok iyi olmuş canım. Çok geçmiş olsun.
Tuvalete çıkarken özellikle cok alt karın sancısı krampı oluyor bende de.
Kabızlık da şikayetlerimi arttırıyor.
Bahsettiğiniz böyle bir şeyse eğer Çok su içmek ve tuvaleti hiç tutmamak işe yarıyor şahsen tavsiye ederm.

Neden kuşum ne oldu da erkene aldiniz kotu bir sey yoktur insallah
Çiçeğim nişan geldi diye korktum cok Garip şeyler oldu da çok şükür Bebiş sapasağlam ve rahim ağzı uzunluğu iyiydi gittik geldik yolunda her şey.
İşte içimizde insan büyüyor vücutlarımız bambaşka reaksiyonlar geliştiriyor demek ki onlardan oluyor hep

Korkuttu bizi bebis bir kac gundur yoktum girince drek mesajini gordum allahim dedim yardim et bir sey olmasin... Cok sevindim canim benim insallah bundan sonra rahat bir hamilelik gecirip su minigi saglicakla dogurursun cok amin

Kızlar tsh değerinden bahsediyorsunuz ya kaç olması gerekli? Ben gebeliğin başında tam kan sayımı yaptırmıştım 2.53 çıkmış doktor hiçbir şey demedi yüksek mi oluyor

Kızlar tsh değerinden bahsediyorsunuz ya kaç olması gerekli? Ben gebeliğin başında tam kan sayımı yaptırmıştım 2.53 çıkmış doktor hiçbir şey demedi yüksek mi oluyor
Benimde 2.5 çıktı gebeliğin başında doktor önlem amaçlı 25mg bir ilaç başlattı sadece hafta içi iç dedi. en düşük doz tedbir amaçlı veriyorum dedi. (endokrin bölümüne gittim o verdi ilacı ) Hamilelikte 2nin üstünde olmasa daha iyi diyorlar bende bilmiyorum.

2 olması gerekiyor, benimki gebelikle beraber 5’e yükselmişti. Bir dahiliye uzmanıyla görüşüp tiroid hormonu testini tekrarlatın ne olur ne olmaz.

Kızlar sağlık ocağında yaptırdığım testlerin sonucu geldi b12 hariç bütün değerlerim süper çıktı tsh 1.2 açlık kan şekerim 77 çıktı açlık kan şekeri 90 dan aşağı çıkanlara gerek yokmuş şeker yüklemesine yarın doktorumla görüşücem

Ay bende şimdi gördüm kan geldiğini kaçırmışım oh iyise bebek sorun yok bende yarın gidiyorum çok sevindim her şey çok güzel olcak inşallah canım

Merhaba kızlar ayrıntılı utrasyona girdim bugün ve kafam aşırı karıştı yardım eder misiniz lütfen . Tüm değerlerimiz olcumlerimiz çok iyi fakat bütün kemiği 5 olması gerekirken 4.6 çıktı. İkili test sadece yaptırmıştım onda herhangi bir sorun çıkmamıştı. Doktorum down sendorumlu diyebilmem için ense kalınlığı veya kalp de de sorun görmem gerekirdi dedi. Ayrıca oğlumun burnu da küçük genetik bile olabilir dedi. Ama yine de kararı bize bıraktı amiyosenteze asla izin vermem çünkü gerek görmüyorum yaptırıp sorun yaşamaya gerek yok zaten 4 ay boyunca sorunlarla geçti dedi. Sadece istersen eğer için rahat etsin dersen niftyy test yaptırabiliriz onunda çeşitleri var hepsine gerek yok sadece down sendoromuna baktiririz ama bana kalırsa ona bile gerek yok dedi. Sizce ne yapmalıyım ..

Canım yaptır bu sadece sonlandırmak için değil doğurduğunda seni neler beklediğini ne tedaviler olcağını gösteren bir test ben yaptırdım ve bende hiç sorun yoktu ogünden beri içim çok rahat merak etme hiçbir şey çıkmayacak Allah’ın izniyle ama bana sorarsan kafandan acabayı sil

Cinsiyeti bile yanlış verebilen bir teste mi doktoruma mı güvenirdim sanırım doktoruma :) bence bebeğin sağlıklı ama için nasıl rahat ederse öyle olsun

Yaaa öyle miii daricayi çok severim teyzem orda yaşıyor arada gidip gelirdik evlenince çok fazla gidemez oldum valla çarşısında yaşlı bir leylek yaşıyordu hala orda mi bilmiyorum
Yavrum çok uzak değil mi ya özel değilse neden Florya

Korkuttu bizi bebis bir kac gundur yoktum girince drek mesajini gordum allahim dedim yardim et bir sey olmasin... Cok sevindim canim benim insallah bundan sonra rahat bir hamilelik gecirip su minigi saglicakla dogurursun cok amin
Yaaa amin inşallah kuzum hepimiz için ediyorum tüm dualarımı ben de
Hepimiz içimiz ferah ferah geçirelim bugünleri inşallah
Ay bende şimdi gördüm kan geldiğini kaçırmışım oh iyise bebek sorun yok bende yarın gidiyorum çok sevindim her şey çok güzel olcak inşallah canım
Çok şükür Kan gelmedi kuzum en azından o delirmeme engeldi biraz
Ama sorun yokmuş neyseki.
Sen de güzel haberlerle gel yarın kaçta randevun ?
Doktorunuz gerek görmediyse başka tabi ama bu sizin yapınız için önemli. Bu süreçte yine de kafanızı kurcalayacaksa yaptırın bence.
Muhtemelen sorun yoktur tabi doktorunuz her ihtimalden bahsetmek zorunda detaylı ultrasonlarda böyle oluyor ama bebekler cok ufak şuan. Ölçümler de yanıltıyor olabilir bu haftada

Evet ben de seviyorum burayı:) biz çok merkezde değiliz tabi bilmiyorum leyleği
Ya uzak ama doktorum orada. Bu tarafta kafamıza uyan doktor bulamadık. O yüzden devam böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…