Anladım canım olsun sağlıkla al kucağına da uzaklar yakın olurYaaa amin inşallah kuzum hepimiz için ediyorum tüm dualarımı ben de
Hepimiz içimiz ferah ferah geçirelim bugünleri inşallah
Çok şükür Kan gelmedi kuzum en azından o delirmeme engeldi biraz
Ama sorun yokmuş neyseki.
Sen de güzel haberlerle gel yarın kaçta randevun ?
Doktorunuz gerek görmediyse başka tabi ama bu sizin yapınız için önemli. Bu süreçte yine de kafanızı kurcalayacaksa yaptırın bence.
Muhtemelen sorun yoktur tabi doktorunuz her ihtimalden bahsetmek zorunda detaylı ultrasonlarda böyle oluyor ama bebekler cok ufak şuan. Ölçümler de yanıltıyor olabilir bu haftada
Evet ben de seviyorum burayı:) biz çok merkezde değiliz tabi bilmiyorum leyleği
Ya uzak ama doktorum orada. Bu tarafta kafamıza uyan doktor bulamadık. O yüzden devam böyle
İnşallah kuzumAnladım canım olsun sağlıkla al kucağına da uzaklar yakın olur
Ohh daha ne olsun sağlıkla bebeğinizi alıp gideceksiniz evinize inşallahİnşallah kuzum
Kısmetse planlı sezaryen olacak zaten vakitli gelirse Bebiş sorunsuz geçireceğiz inşallah o süreci de
Ay inşallahhhhOhh daha ne olsun sağlıkla bebeğinizi alıp gideceksiniz evinize inşallah
Aslında doktoruma aşırı güveniyorum çok bilgili donanımlı bir doktor ve kendi dalı periontolog aslında ilk duyunca çok kafama takıldı ama şuan açıkçası bende gerek görmüyorum diyelim ki var 5 aylık olan çocuğu aldırmam ki yani evet bakımı belki zor bir evladım daha var ikisine yetme konusunda zorlanırız belki ama Allah'ım böyle takdir ettiyse yapacak bir şey yok o yüzden de hiç bir şey yaptırmak istemiyorum şuanYaaa amin inşallah kuzum hepimiz için ediyorum tüm dualarımı ben de
Hepimiz içimiz ferah ferah geçirelim bugünleri inşallah
Çok şükür Kan gelmedi kuzum en azından o delirmeme engeldi biraz
Ama sorun yokmuş neyseki.
Sen de güzel haberlerle gel yarın kaçta randevun ?
Doktorunuz gerek görmediyse başka tabi ama bu sizin yapınız için önemli. Bu süreçte yine de kafanızı kurcalayacaksa yaptırın bence.
Muhtemelen sorun yoktur tabi doktorunuz her ihtimalden bahsetmek zorunda detaylı ultrasonlarda böyle oluyor ama bebekler cok ufak şuan. Ölçümler de yanıltıyor olabilir bu haftada
Evet ben de seviyorum burayı:) biz çok merkezde değiliz tabi bilmiyorum leyleği
Ya uzak ama doktorum orada. Bu tarafta kafamıza uyan doktor bulamadık. O yüzden devam böyle
Bak kendin söylüyorsun. Doktorun gerçekten gerek görse belli eder kesin yaptır derdi. stres yapma hiç.Aslında doktoruma aşırı güveniyorum çok bilgili donanımlı bir doktor ve kendi dalı periontolog aslında ilk duyunca çok kafama takıldı ama şuan açıkçası bende gerek görmüyorum diyelim ki var 5 aylık olan çocuğu aldırmam ki yani evet bakımı belki zor bir evladım daha var ikisine yetme konusunda zorlanırız belki ama Allah'ım böyle takdir ettiyse yapacak bir şey yok o yüzden de hiç bir şey yaptırmak istemiyorum şuan
İnşallahBenim de ayni 7 ekimde 40 hafta doluyor., sezaryen olucam eylul sonu olur insallah
Ah dikkat et kuzum hastalık havaları ya hava birden bozuyor bende geçenlerde üşütmüştüm limonlu ballı suyla atlattım vallaEdiyor kuzum bu aralar hasta olunca iyice arttı, ama garip bi şekilde. Kahvaltıdan sonra oluyor genelde. Bugün mesela kahvaltıyı yaptım hiç bisey yoktu temiz bulaşık makinesinin başına geçtim midem bulandı çıkarmaya gittim afedersinçiğ etten zaten neffrett ediyorum dis fırçalarken de çok bulaniyor
Hareketleri tam hissedemedim kuzum bi kaç kere pıt pıt oldu anlayamadım tabi sonra 1 hafta hiç bisey hissetmedim, bi kaç kere de içten iktirme gibi oldu devamı gelsin diye bekliyorum dört gözle
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor iyisindir insallah
Benim sanırım kayinpedwrimin ismi olacak ama ikinci isimde olacak :)-Sunshine canım bizim isim belli oldu Bartuğ Orhan (Orhan kayınpederimin ismi çok istekliydi kıramadık)
Olsun olsun cocuk hangi ismi kullanmak isterse onu kullansınBenim sanırım kayinpedwrimin ismi olacak ama ikinci isimde olacak :)
Hayırlı olsun kuzum insallah sağlıkla kucağına alman, almamız nasip olurKızlar ya valla ne deseniz haklısınız...
Çok zamandır aklımdasıniz ama giremiyorum. Zaman da nasıl geçiyor anlamıyorum.
Nasilsinjz gelişmeleri alayım.
Ben bugün allahin izniyle eşimle görüşmeye başladığımız gün cinsiyeti öğrendim. Anlamlı günde öğrenmek de güzel oldu. Evet bir oğlan daha hanemize katılıyor şükürler olsun .suanljk keyfi yerinde hatta öyle yerinde ki bugün yüzünü bile göstermedi. Secde halinde idi . Doktor uğraştı ama bir türlü yüzünü actirmadi. Nazlı bir erkek bekliyor sanırım bizi...
Gelelim bende sıkıntı var mı... kilo alimim biraz arttı. Sanırsam 61 kilo ile başladım ama.sian 69 kiloyum. Sistemden bakacağım.simdi . Ama ne yaparsam yapayım. Aldım.kiloyu .. evde yemezsem olacağı bu işte ...
Sağlık olsun da... ağrılar ayakta çok kısa bile dursamooluyor
Hatta asagilarda.. kasık kısmına yakın olduğu için az az kasık sızlamasi da oluyor.
Allah hepimize razı olsun inşallah
İnşallah canım benim insallah:)Hayırlı olsun kuzum insallah sağlıkla kucağına alman, almamız nasip olur
Sağlıcakla gelsin bartuğ beycim-Sunshine canım bizim isim belli oldu Bartuğ Orhan (Orhan kayınpederimin ismi çok istekliydi kıramadık)
Çok ara veriyorsunuz konumuza aaaaKızlar ya valla ne deseniz haklısınız...
Çok zamandır aklımdasıniz ama giremiyorum. Zaman da nasıl geçiyor anlamıyorum.
Nasilsinjz gelişmeleri alayım.
Ben bugün allahin izniyle eşimle görüşmeye başladığımız gün cinsiyeti öğrendim. Anlamlı günde öğrenmek de güzel oldu. Evet bir oğlan daha hanemize katılıyor şükürler olsun .suanljk keyfi yerinde hatta öyle yerinde ki bugün yüzünü bile göstermedi. Secde halinde idi . Doktor uğraştı ama bir türlü yüzünü actirmadi. Nazlı bir erkek bekliyor sanırım bizi...
Gelelim bende sıkıntı var mı... kilo alimim biraz arttı. Sanırsam 61 kilo ile başladım ama.sian 69 kiloyum. Sistemden bakacağım.simdi . Ama ne yaparsam yapayım. Aldım.kiloyu .. evde yemezsem olacağı bu işte ...
Sağlık olsun da... ağrılar ayakta çok kısa bile dursamooluyor
Hatta asagilarda.. kasık kısmına yakın olduğu için az az kasık sızlamasi da oluyor.
Allah hepimize razı olsun inşallah
İlk oğlan canım:) ben Ekim anneleri olarak bir Oğlan daha geliyor manasında dedimSağlıcakla gelsin bartuğ beycim
Çok ara veriyorsunuz konumuza aaaa
Hayırlı uğurlu olsun 2. Oğluşunuz sağlıcakla vaktiyle gelsin kuzucuklarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?