Evet listede 1. Çocuk olduğunu görünce bi şey de demek istemedim sonraİlk oğlan canım:) ben Ekim anneleri olarak bir Oğlan daha geliyor manasında dedimçok ara verdim evet iş ev koy kendim derken fırsat olmuyor ya ... artık bundan sonra.. izne de ayrılırsam daha rahat girerim
Ay bende de vardı boğaz ağrısı ve burun akıntısı daha yeni toparladım, baya bir salgın var sanırım. ilaç kullanmamak için 1 tatlı kaşığı sirke içtim ara ara, bir de burnuma tuzlu su çektim geniz kadar çok iyi geldi canım deneyebilirsin, geçmiş olsun.Tam da bu sebepten şu an ayaktayımuyuyamıyorum. Nefes alamıyorum uyandım oturuyorum böyle.
Boğazım yanıyor, bademciklerim şişti, başım ağrıyor 2 gündür.
O kadar bitkinim ki, dün yerimden dahi kalkmadım evde.
Doktora gidip gitmemek arasında kararsızım. Of
Kızlar ya valla ne deseniz haklısınız...
Çok zamandır aklımdasıniz ama giremiyorum. Zaman da nasıl geçiyor anlamıyorum.
Nasilsinjz gelişmeleri alayım.
Ben bugün allahin izniyle eşimle görüşmeye başladığımız gün cinsiyeti öğrendim. Anlamlı günde öğrenmek de güzel oldu. Evet bir oğlan daha hanemize katılıyor şükürler olsun .suanljk keyfi yerinde hatta öyle yerinde ki bugün yüzünü bile göstermedi. Secde halinde idi . Doktor uğraştı ama bir türlü yüzünü actirmadi. Nazlı bir erkek bekliyor sanırım bizi...
Gelelim bende sıkıntı var mı... kilo alimim biraz arttı. Sanırsam 61 kilo ile başladım ama.sian 69 kiloyum. Sistemden bakacağım.simdi . Ama ne yaparsam yapayım. Aldım.kiloyu .. evde yemezsem olacağı bu işte ...
Sağlık olsun da... ağrılar ayakta çok kısa bile dursamooluyor
Hatta asagilarda.. kasık kısmına yakın olduğu için az az kasık sızlamasi da oluyor.
Allah hepimize razı olsun inşallah
Canım sen bulantı için ilaç kullanıyor musun?Ediyor kuzum bu aralar hasta olunca iyice arttı, ama garip bi şekilde. Kahvaltıdan sonra oluyor genelde. Bugün mesela kahvaltıyı yaptım hiç bisey yoktu temiz bulaşık makinesinin başına geçtim midem bulandı çıkarmaya gittim afedersinçiğ etten zaten neffrett ediyorum dis fırçalarken de çok bulaniyor
Hareketleri tam hissedemedim kuzum bi kaç kere pıt pıt oldu anlayamadım tabi sonra 1 hafta hiç bisey hissetmedim, bi kaç kere de içten iktirme gibi oldu devamı gelsin diye bekliyorum dört gözle
Sen nasılsın kuzum nasıl gidiyor iyisindir insallah
Sirke mide ağrısı yapmıyor değil mi?Ay bende de vardı boğaz ağrısı ve burun akıntısı daha yeni toparladım, baya bir salgın var sanırım. ilaç kullanmamak için 1 tatlı kaşığı sirke içtim ara ara, bir de burnuma tuzlu su çektim geniz kadar çok iyi geldi canım deneyebilirsin, geçmiş olsun.
Olurrİnşallah
Tabloya eklememi ister misiniz ?
Benden bu arada sırt açıklığımı ne ona bakmak için test istedi doktor bu spine bifida durumu için ben yaptırmadım yani cok fazla test var hangi birini yaptıracağız anlayamadımDoktorda biraz bozuldu ama yapcak bir sey yok. Sizler yaptırdınız mı?
Uyuya kalmışım canım :) covid izni iptal oldu canım da benim işim 4 -6 yaş... çocuklarla ne kadar dikkat etsem de iki büklüm geliyorum. Bir de üstüne eve gitmek için 40 dk araba sürüyorum. Bunun yaz'ı var . Cocuklar daha kalabalık oluyor. Zapdetmek daha zor olacağını onceki senelerden biliyorumEvet listede 1. Çocuk olduğunu görünce bi şey de demek istemedim sonra
E izne ne zaman ayrılıyorsun ? 32 mi
Ramazanda abarttım ben yaSağlıkla gelsiin paşaevde yemek olayı olmadığı kilo çok çabuk alınıyor. Bende öyle dışarda yemeye başlıyım hızla alıyorum dikkat ettiğimde rutininde gidiyor. Dikkatli beslenmekte fayda var zaten bu andan itibaren kilo alımlarımız başlar
Ayrıntılı ultrason evet bende duydum onu henüz demedi onu bana bakalım belki yaptırırım belki yaptırmam yani her şey Allahtan cok kurcalayıp sorgulamakta istemiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsunYaptırmadım. Söylenmedi yani bana. Dün gittiğimde sadece. Bir dahaki ay genel bir ultrason görüntüsü isteyeceğim dedi. 15 gün sonra yaptır dedi . Bende yaş sınırı çıkmıştı 35.. Baktım da dün ikili test sonucuna da orada 87li gözüküyorum. Bundan dolayı acaba iki yaştan kurtarır miyim :) çünkü o testi özel bir yerde yaotir dedi. Ama bizde yaptırıyoruz dedi . Senin kararın dedi. Ne yaparım bilmiyorum. Bu test bir de ayrıntılı ya . Her şey çıkar
Bilmiyorum ya insan meral da ediyorAyrıntılı ultrason evet bende duydum onu henüz demedi onu bana bakalım belki yaptırırım belki yaptırmam yani her şey Allahtan cok kurcalayıp sorgulamakta istemiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsunHepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur inşallah.Hep olumlu düşünmek lazım
Ramazanda abarttım ben yamantı yiyordum habire bir de şu noddle var ya ondan kahvaltıda yiyiyordum işte Evde anlayacağın canım çıkmıyordu. Ama artık dikkat ediyorum. Eskisi gibi değil. Öyle böyle 69 oldum. 61 de hamile kaldım işte. Daha 18 hafta zilli
canım merhaba. bu yazdığına istinaden sana yazmak istedim. Hamileliğim daha çok yeni avokado çok faydalı diyorlar. ama hiç anlamıyorum avokadodan. File markette vardı çok sertti birde dolap kısımda tek paketlenmiş kararmış fiyatı iki katı olan olgunlaşmış yazan vardı. normal sertleri alıp ne yapmam gerekir ne kıvamda oldugunda tüketmem gerekir. yumuşaması için kaç gün neler yapmam lazım. lütfen yardımcı olur musunAvokado benim uzmanlık alanımdır.Yazıyorum şimdi, buraları kaplamayayım.
Bundan sonra daha sağlıklı beslenirsen düzenli şekilde kilonu korursun. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışmamız lazım.Ramazanda abarttım ben yamantı yiyordum habire bir de şu noddle var ya ondan kahvaltıda yiyiyordum işte Evde anlayacağın canım çıkmıyordu. Ama artık dikkat ediyorum. Eskisi gibi değil. Öyle böyle 69 oldum. 61 de hamile kaldım işte. Daha 18 hafta zilli
EkleyeyimOlurrikinci bebek ve erkek
Güzel haberlerle gel canım benimSaat 14.00 de randevum var kızımı görmeye az kaldı
Teşekkür ediyorum canım. Sağ olasın:)Bundan sonra daha sağlıklı beslenirsen düzenli şekilde kilonu korursun. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışmamız lazım.
Netten araştırdığım ve hamileyken diyet yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hamile diyetisyenleri bu tarz listeler veriyor hep.
Saat 14.00 de randevum var kızımı görmeye az kaldı
Merhaba, bir beze sarıp birkaç gün karanlıkta (çekmece, dolap) bekletmeniz gerek, hatta beze sararken yanına elma da koyarsanız daha çabuk olgunlaşır.canım merhaba. bu yazdığına istinaden sana yazmak istedim. Hamileliğim daha çok yeni avokado çok faydalı diyorlar. ama hiç anlamıyorum avokadodan. File markette vardı çok sertti birde dolap kısımda tek paketlenmiş kararmış fiyatı iki katı olan olgunlaşmış yazan vardı. normal sertleri alıp ne yapmam gerekir ne kıvamda oldugunda tüketmem gerekir. yumuşaması için kaç gün neler yapmam lazım. lütfen yardımcı olur musun
Bir zamanlar ben de avokado yiyebiliyordumMerhaba, bir beze sarıp birkaç gün karanlıkta (çekmece, dolap) bekletmeniz gerek, hatta beze sararken yanına elma da koyarsanız daha çabuk olgunlaşır.
Seçerken sap kısmını çıkarıp bakmayı unutmayın rengi beyazımsı çok açık yeşil olmalı, kahverengimsi olursa almayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?