2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İlk oğlan canım:) ben Ekim anneleri olarak bir Oğlan daha geliyor manasında dedim çok ara verdim evet iş ev koy kendim derken fırsat olmuyor ya ... artık bundan sonra.. izne de ayrılırsam daha rahat girerim
Evet listede 1. Çocuk olduğunu görünce bi şey de demek istemedim sonra
E izne ne zaman ayrılıyorsun ? 32 mi

Ay bende de vardı boğaz ağrısı ve burun akıntısı daha yeni toparladım, baya bir salgın var sanırım. ilaç kullanmamak için 1 tatlı kaşığı sirke içtim ara ara, bir de burnuma tuzlu su çektim geniz kadar çok iyi geldi canım deneyebilirsin, geçmiş olsun.

Sağlıkla gelsiin paşa evde yemek olayı olmadığı kilo çok çabuk alınıyor. Bende öyle dışarda yemeye başlıyım hızla alıyorum dikkat ettiğimde rutininde gidiyor. Dikkatli beslenmekte fayda var zaten bu andan itibaren kilo alımlarımız başlar

Canım sen bulantı için ilaç kullanıyor musun?

Sirke mide ağrısı yapmıyor değil mi?
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun sana da, acayip bir salgın var etkisi ne zaman biter acaba

Yaptırmadım. Söylenmedi yani bana. Dün gittiğimde sadece. Bir dahaki ay genel bir ultrason görüntüsü isteyeceğim dedi. 15 gün sonra yaptır dedi . Bende yaş sınırı çıkmıştı 35.. Baktım da dün ikili test sonucuna da orada 87li gözüküyorum. Bundan dolayı acaba iki yaştan kurtarır miyim :) çünkü o testi özel bir yerde yaotir dedi. Ama bizde yaptırıyoruz dedi . Senin kararın dedi. Ne yaparım bilmiyorum. Bu test bir de ayrıntılı ya . Her şey çıkar

Evet listede 1. Çocuk olduğunu görünce bi şey de demek istemedim sonra
E izne ne zaman ayrılıyorsun ? 32 mi
Uyuya kalmışım canım :) covid izni iptal oldu canım da benim işim 4 -6 yaş... çocuklarla ne kadar dikkat etsem de iki büklüm geliyorum. Bir de üstüne eve gitmek için 40 dk araba sürüyorum. Bunun yaz'ı var . Cocuklar daha kalabalık oluyor. Zapdetmek daha zor olacağını onceki senelerden biliyorum Büyük öğrencilere de vermedi bizim üst. O yüzden raporu heyet olarak alacağım o da 17 haziranda başlıyor kurs . 24 ayda filan ayrılıp daha sonra kalan kısmı da normal rapor yaparım. Sonra da izne ayrılırım. 8 hafta izin var.

Benim isler anlayacağın karışık:)
Güya büyüklere gecseydim dayanabildigim kadar giderdim

Ramazanda abarttım ben ya mantı yiyordum habire bir de şu noddle var ya ondan kahvaltıda yiyiyordum işte Evde anlayacağın canım çıkmıyordu. Ama artık dikkat ediyorum. Eskisi gibi değil. Öyle böyle 69 oldum. 61 de hamile kaldım işte. Daha 18 hafta zilli

Ayrıntılı ultrason evet bende duydum onu henüz demedi onu bana bakalım belki yaptırırım belki yaptırmam yani her şey Allahtan cok kurcalayıp sorgulamakta istemiyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Hepimizin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur inşallah.Hep olumlu düşünmek lazım

Bilmiyorum ya insan meral da ediyor

Dikkat etmeye başlarsan toparlarsın

Avokado benim uzmanlık alanımdır. Yazıyorum şimdi, buraları kaplamayayım.
canım merhaba. bu yazdığına istinaden sana yazmak istedim. Hamileliğim daha çok yeni avokado çok faydalı diyorlar. ama hiç anlamıyorum avokadodan. File markette vardı çok sertti birde dolap kısımda tek paketlenmiş kararmış fiyatı iki katı olan olgunlaşmış yazan vardı. normal sertleri alıp ne yapmam gerekir ne kıvamda oldugunda tüketmem gerekir. yumuşaması için kaç gün neler yapmam lazım. lütfen yardımcı olur musun

Bundan sonra daha sağlıklı beslenirsen düzenli şekilde kilonu korursun. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışmamız lazım.
Netten araştırdığım ve hamileyken diyet yapan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hamile diyetisyenleri bu tarz listeler veriyor hep.

Eklentiler

• IMG_20210223_201247.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_20210331_234007.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 101
Teşekkür ediyorum canım. Sağ olasın:)

Merhaba, bir beze sarıp birkaç gün karanlıkta (çekmece, dolap) bekletmeniz gerek, hatta beze sararken yanına elma da koyarsanız daha çabuk olgunlaşır.

Seçerken sap kısmını çıkarıp bakmayı unutmayın rengi beyazımsı çok açık yeşil olmalı, kahverengimsi olursa almayın.

Bir zamanlar ben de avokado yiyebiliyordum Tiksindim maalesef hamilelikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…